|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
||
Chociaż 10 grudnia 2013 r. Parlament Europejski odrzucił ekstremistyczny projekt rezolucji realizującej interesy polityczne i ekonomiczne koncernów aborcyjnych, jej polityczna promotorka, Edit Estrela, znalazła sposób by znowu poddać pod głosowanie ten projekt. Pomimo spektakularnej porażki, ten skompromitowany projekt domagający się wprowadzenia aborcji na żądanie, ograniczenia wolności sumienia oraz obowiązkowej edukacji seksualnej w szkołach, po raz kolejny usiłuje się poddać pod głosowanie na forum Parlamentu Europejskiego, tym razem przy okazji zapowiedzi złożenia przez Komisję Europejską na forum Parlamentu "Oświadczenia o niedyskryminacji w ramach zdrowia seksualnego i reprodukcyjnego oraz praw w tej dziedzinie". Zastąpi ono przewidzianą do tej pory w porządku obrad problematykę europejskiej strategii walki z bezdomnością. Ma mieć to miejsce we czwartek 16 stycznia na sesji plenarnej Parlamentu Europejskiego w Strasburgu. Według regulaminu, jeśli Komisja wydaje oświadczenie, Parlament może następnie głosować nad rezolucją w związku z tą deklaracją. Korzystając z tej procedury, lobby proaborcyjne chce ponownie głosować nad treścią raportu odrzuconego miesiąc temu. Dzięki proceduralnym kruczkom, usiłuje osiągnąć swój polityczny cel bezpośrednio na posiedzeniu plenarnym, mimo porażki poniesionej w ramach normalnej procedury.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no nie do konca.
Fakt ze w czyjejs chorej glowie zrodzil sie taki projekt i fakt ze wogole zostal przepchniety przez jedna z komisji PE dowodzi chyba jednak ze nalezy zaczac sie bac. Nie wiem jak ty ale ja coraz bardziej zaczynam zastanawiac sie czy przypadkiem tworzenie nowych potworkow prawnych w Strasburgu/Brukseli to nie zaczyna byc tzw sztuka dla sztuki i czy przypadkiem prawo Parkinsona nie stalo sie perpetum mobile przyswiecajacym obecnej UE.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 20.02.2014 o godz. 09:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Wiesz...ludziom w glowach rodza sie takie bzdury ze glowa mala. Ciezko tymi wszystkimi bzdurami sie zajmowac i traktowac je powaznie. W tym przypadku owszem, jakies zagrozenie jest widoczne ale caly ten stek bzdur jednak zostal odrzucony i poki co sprawy nie ma. Daje to nadzieje, ze ludzie nie powariowali do konca w obronie zle pojetego rownouprawnienia i poprawnosci politycznej. ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
![]() Rudy na solo może Schetynę zapraszać, normalni ustawki z oszustami raczej sobie darują, zwłaszcza ze takie "solo" to w rzeczywistości kolejny pretekst do manipulacji, dla liżących dupę rudemu mediow. Jeżeli nie rozumiesz różnicy między debatą w sejmie, a ustawką u gajowego to nie ma się co dziwić że tak bredzisz. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jest niestety ostro: http://vod.gazetapolska.pl/node/6301
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 20.02.2014 o godz. 17:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przemysław Wipler zakończył współpracę z Polską Razem - poinformował w czwartek PAP lider tego ugrupowania Jarosław Gowin. Wipler potwierdził w rozmowie z PAP, że opuszcza partię Gowina.
To by było na tyle Polski Razem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Darmowa lekcja: Polecam: http://youtu.be/HAh332xoQcA To są rzeczy o których żaden polityk ci nie powie... a czemu? Nie to nie teoria spiskowa, po prostu bo straciłby źródło dochodu czyli ciebie. Przykład od 10:00 jest odpowiedzią na twoje pytanie o likwidacji powszechnych... Więcej tłumaczyć nie trzeba, inaczej musisz zrozumieć jak działa rynek. Inna sprawa... dlatego ja zagłosuje na każdego, kto ma poglądy wolnorynkowe... to znaczy na nikogo z obecnej kliki, bandy, szajki itp. rządzących. To tyle w temacie odnośnie moich wyborów. P.s Radzę większości obejrzeć całą godzinę sześć ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.02.2014 o godz. 22:05.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
w sprawie tej masakry na Ukrainie to ci z naszej tvp powinni jednak trochę się postarac i zindentyfikowac tych walczacych opozycjonistów, i wyrecytować dekalog ukraińskiego nacjonalisty:
Ja - Duch odwiecznej walki, który uchronił Ciebie od potopu tatarskiego i postawił między dwoma światami, nakazuję nowe życie: 1. Zdobędziesz państwo ukraińskie albo zginiesz walcząc o nie. 2. Nie pozwolisz nikomu plamić sławy ani czci Twego Narodu. 3. Pamiętaj o wielkich dniach naszej walki wyzwoleńczej. 4. Bądź dumny z tego, że jesteś spadkobiercą walki o chwałę Trójzęba Włodzimierzowego. 5. Pomścij śmierć Wielkich Rycerzy. 6. O sprawie nie rozmawiaj z kim można, ale z tym, kim trzeba. 7.Nie zawahasz się spełnić największej zbrodni, kiedy tego wymaga dobro sprawy. 8. Nienawiścią oraz podstępem będziesz przyjmował wrogów Twego Narodu. 9. Ani prośby, ani groźby, tortury, ani śmierć nie zmuszą Cię do wyjawnienia tajemnic. 10. Będziesz dążył do rozszerzenia siły, sławy, bogactwa i obszaru państwa ukraińskiego nawet drogą ujarzmienia cudzoziemców. I teraz niech mi ktoś powie, czy z tym, który wyznaje ten dekalog idzie się dogadać? A jak usłyszę " slava ukrainie" to mnie mdli po prostu. Nawet Prezes ignorant skończony musiał to wydukać. Szkoda tylko, że 200tys Polaków te słowa usłyszały jako ostatnie w swoim życiu i jeszcze pojechał tam z całą resztą podburzać tych ludzi, dla szkody oczywiście polskiej
Ostatnio edytowane przez sambo : 20.02.2014 o godz. 23:29.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Taka refleksja mnie naszła odnośnie tego roku.
Początek roku, media krzyczą o pijanych kierowcach. Później mamy temat Trynkiewicza a ostatnimi dniami panuje temat Ukrainy. W międzyczasie coś tam napomknęli o wyciąganiu kasy od nadleśnictw, o wyciągnięciu kasy z OFE. Nie słyszałem, żeby były informacje o bratniej pomocy, czy powiększeniu podatków od garażu o 900 %. Przeciętny Polak bardziej zajmował się sprawą Trynkiewicza i pijanych kierowców niż OFE, podatkiem od garażu i lasami państwowymi. Dziś na pierwszym planie mamy sprawę Ukrainy i przeciętny Polak ma już w dupie pijanych kierowców - nagle z dnia na dzień już sprawy nie ma, ot rozeszło się po kościach. Temat Trynkiewicza też już ucichł. Gość wyszedł, gdzieś go wywieźli, być może za granicę. Spokój cisza. Kolejny odcinek serialu za nami. "Jutro" każdy zapomni o odcinku pt. "Ukraina". Przykro mi tylko, że w tym samym czasie zostaną bez spostrzeżenia przeforsowane kolejne ważne zmiany, które naprawdę mają bezpośredni wpływ na nasze życie. Przykro mi, że ludzie są na tyle otumanieni, że żyją w tym matrixie bezwiednie, że fajnie się słucha o tych mamach Madzi i Trynkiewiczu, że Ukraina jest po prostu taką ciekawą sprawą bo coś się dzieje, bo ludzie giną - tak, tak właśnie jest. Przeciętny człowiek w ogóle nie ogarnia co jest grane na tej Ukrainie. Nie wie, że tam jest społeczeństwo podzielone, nie wie nic o UPA itd. Oni po prostu to oglądają bo na dziś taki odcinek serialu podali w wiadomościach. Wkurza mnie to strasznie bo jak widać od początku roku w tv lecą kolejne odcinki tego serialu i przez kolejne 10 miesięcy będą lecieć kolejne. I tak całe życie a postkomuchy dalej u władzy. Ukraina. Nie wiem zupełnie dokąd to zmierza. Nie rozumiem tego. Niech ktoś mi to wytłumaczy. Z jednej strony promoskiewska władza, z drugiej zachłyśnięci UE Ukraińcy, którzy nie wiedzą jak ich ta Unia wycacka w przyszłości. Podział na zachód i wschód. Dla mnie to jest sytuacja bez wyjścia. Tzn widzę wyjście ale na pewno nie takie jak teraz. Zobaczcie co się stało, zobaczcie jaki bez sensu jest konflikt siłowy. Śmierć tych ludzi tak na prawdę pójdzie na marne. Dlaczego? Bo tam jest taki podział, że jeśli opozycja przejmie władzę to jestem pewien, że jak nie wcześniej to później wschód zacznie walczyć o swoje interesy, też siłą. Rozumiem opozycję bo mają swoją wizję Ukrainy ale nie rozumiem do czego oni dążą. Co chcą zrobić ci walczący ludzie? Powyrzynać cały Berkut, Janukowycza? Po co te ofiary? I z drugiej strony rozumiem (nie pochwalam) Janukowycza bo walczy o interes swój i wschodniej Ukrainy, która go popiera, której się podoba obecne życie na Ukrainie. Dlatego dla mnie pod względem siłowym jest to konflikt bez wyjścia. Jak ja to widzę? Myślę, że żyjemy w takich czasach, że Europa żyje w takich czasach gdzie dorobiliśmy się jakiejś demokracji. Oczywiście im dalej na wschód tym bardziej ona kulawa, oczywiście demokracja ta ma różne odcienie, nie jest to ustój idealny ale nie w tym rzecz. Uważam, że dzięki takiemu czemuś jak przekaz medialny, internet, wybory można przejąć władzę pokojowo a nie siłowo. Sądzę, że w Europie jesteśmy na takim etapie iż jedynie rewolucja umysłowa ma sens. Przecież przy użyciu mediów mogliby przez x lat działać na rzecz zmiany poglądów społeczeństwa. Już raz się to udało i opozycja doszła do władzy. Po co teraz przejmować władzę siłowo? To nic nie da, to nie ma sensu. Bo co z tego, że będąc mniejszości wydrze się władzę skoro dalej większość będzie miała antyopozycyjne poglądy? Nie da się ot tak w rok przeskoczyć pewnego procesu jakim jest zmiana kursu np z moskiewskiego na brukselski. Nie w tym ustroju, nie w tych czasach. Siła się nie zmieni myślenia ludzi ani władzy bo później przyjdą wybory i znowu większość poprze Janukowyczowo podobnych i tak na okrągło - cyrk w parlamencie, kompromitacja opozycji, antagonizmy w społeczeństwie. To wszystko jest bez sensu. Nie wiem co ci ludzie (opozycja) chcą zgotować tym, którzy walczą i giną teraz na ulicach. Strasznie się to ogląda i strasznie się o tym słucha. Niestety uważam, że ci, którzy popierają te walkę opozycji są współwinni tego co tam się dzieje. Oni sobie z Ukraińców zrobili takich pachołków do osiągnięcia swoich celów a dziś ludzie giną za te ich cele. Nie chcę tutaj rzucać nazwiskami czy nazwami partii, naprawdę nie o to mi chodzi. Po prostu mówię o tym, że to nakręcanie opozycji na konflikt z władzą jest złe. Niech ci ludzie przestaną ginąć i przejma władze demokratycznie. Niech się zachód odłączy od wschodu i utworzą nowe państwo, cokolwiek, aby to miało ręce i nogi. Co myślał zachód Europy, co myśleli ci mędrcy z UE? Że wyjdzie na ulice setki tysięcy ludzi i Janukowycz odda władzę? Że nie będzie rozlewu krwi? Że opozycja z tarczami z drewna i patykami w ręku przegoni z całej(?) Ukrainy Berkut i zwolenników Jnukowycza? Powtarzam, rozwiązania siłowe w dzisiejszej Europie nie mają racji bytu. Jest to błędne koło, które po przejęciu siłowym władzy prawdopodobnie sie powtórzy i utworzy się kolejna opozycja. To prowadzi do destabilizacji Kraju bo jeśli nawet nowa opozycja nie zacznie walczyć siłą to będą wybierać swoich polityków a ci będą robić raban na swoją modłę w rządzie. Piszę o Ukrainie bo to samo tyczy się tego co było jest i będzie w Polsce. Nie chciałbym żeby choć jeden Polak zginął w przyszłości w walce z władzą. To nie ma sensu. Może post nic nie wnoszący ale tak mnie naszło. Wszystko na tym świecie jest tak popieprzone i robione na wspak, że aż mi się ciśnienie podnosi jak o tym myślę. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O Janukowyczu i Jaruzelskim.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,138434,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Piszemy historie na nowo? Rosja zaatakowala Gruzje?
A cala ta mowa Kaczynskiego to ma wiecej wspolnego z rusofobia niz z pragmatyzmem politycznym. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ziemkiewicz: "Wyrwać się z Kacapii". http://fakty.interia.pl/felietony/zi...ii,nId,1109599
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
A co do wystąpienia Kaczyńskiego to wybacz ale prawicowiec który nie rozumie że właśnie ono uratowało Gruzję dokładnie odzwierciedla poziom "prawicy na prawo od PiS". Dno i metr mułu. A teksty o "rusofobii" tylko to potwierdzają. Żenada... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Tylko prosze o konkrety, a nie "jeśli nie rozumiesz to o czym mamy rozmawiać". ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Online |
||
A to, że Lech Kaczyński zamiast słów szacunku i podziwu za to co robił słyszy że jest "rusofobem" bo powiedział jak jest i to ze strony niby prawicowców to jest właśnie metr mułu. Gdyby takie mądrości wygłaszały komuchy z SLD czy reszty nocnej zmiany to można by przeboleć. Ale jeżeli koleś który mieni się prawicowcem coś takiego wygaduje to jest to totalna żenada. Konkretniej się nie da. No chyba że przyjąć, że wszyscy "prawdziwi prawicowcy" mają pogląd tożsamy z SLDowskim. Co wyjaśnia uporczywe ataki na PiS i dyskwalifikuje całkowicie ten "wybór".
![]() Z ruskimi trzeba rozsadnie postepowac jasne, jak pobiją to być wdzięcznym bo przecież mogli zabić. To jest ostrożne postępowanie, "prawdziwych prawicowców". Ogłoś jeszcze że przecież ruscy to słowianie i powinniśmy im pomagać... Ręce opadają.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.02.2014 o godz. 19:38.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czyli izraelscy i amerykańscy generałowie szkolący armię gruzińską agenta amerykańskiego Saakaszwiliego pozwolili na to, żeby to pierwszy Putin zaczął? Tyle zainwestowali w szkolenie, zakupili nawet 100 polskich gromów i wszystko na nic?
Nie ma to jak historia alternatywna Abchazja terytorium Gruzji? Chyba na mapie, bo od 1993 roku po wojnie w Abchazji nie miała żadnej zależności od Gruzji. Zresztą wystarczy sięgnąć do źródła, czyli komisji przy UE, która opublikowała w 2009 raport z przebiegu konfliktu. http://news.bbc.co.uk/2/shared/bsp/h...mgc_report.pdf Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.02.2014 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Ale dobrze że pokazujesz jakie prezentujesz podejście. Dla mnie to żadne zaskoczenie, ale może ktoś pojmie, że nie ma co zwracać uwagi na ględzenie ruskich pachołków... W żadnym temacie. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie dyskutujesz ze mną, a z raportem komisji UE, która dogłębnie zbadała ten konflikt. Ale oczywiście w komisji same homosovietikusy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Max Kolonko, mówi ... http://www.youtube.com/watch?feature...p4pBDpuLo#t=77
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sednem "walki" Kaczynskiego o Gruzję momentem wrecz zwrotnym w historii tego małego ale bohaterskiego kraju było wziecie przez prezydenta Polski udziału w ustawce zorganizowanej przez jego gruzinskiego przyjaciela dalej zwanej "zamachem". Otóz okazało się, że ruski snajper nie potrafi z 30 metrów trafic w prezydencką, na 5 metrów długa limuzyne. Mój tatus w wojsku, na poczatku lat 70-tych ubiegłego stulecia z 50 metrów i z kałacha roznosił tarcze do której strzelał. Domniemany "zamachowiec" musiał wychlac przed tym "zamachem" chyba z 1.5 litra wódy, żeby zaden pocisk nie trafił w karoserie...Grunt że bohaterskie czyny starszego z Braci Mniejszych, wg przynajmniej tych jedynych sprawiedliwych były prawdziwym przyczynkiem do "zakonczenia" konfliktu w Gruzjii. Reasumujac: Kaczynskiemu współczuje, że dał się namówić na takie kosmiczne jaja, Polsce współczuje, że miała prezdenta który wziął udział w kosmicznych jajach czym w sferach dyplomacji europejskiej, ani sobie ani Polsce nie przyspozył popularnośći a ruskim zazdroszcze, ze trafili na takich amatorów w walce o polityczne wpływy w innych krajach...
![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Takze definicja prawicy - nienawidzic ruskich i wlazic w dupe naprzemiennie raz Ameryce a raz Brukselli.
|
||
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Nie nienawiść "prawicowcu" tylko realizm. Który nakazuje podchodzić z nieufnością jeżeli nie z całkowitą rezerwą do wszystkiego co z Moskwy wypływa. Podaj mi przykład jakiegoś ruskiego zachowania, które można by odebrać jako przyjazne. Ja mogę podać setki odwrotnych...
Oczywiście ruskie pachołki każde nazwanie sprawy po imieniu traktują jako przejaw "nienawiści " Bo sami za kolejne kopy w dupę zwykli dziękować. Ty się łasisz jak suka w cieczce do ruskich i jest git? I to jest "prawica na prawo od PiS" Boki zrywać. Ale tylko pozornie bo ci którzy kosztem wchodzenia w dupę moskalom rezygnują ważnych dla Polski i Polaków spraw. Czego jaskrawym przykładem jest śledztwo smoleńskie, zasługują na najwyższą pogardę. Natomiast kolego "prawicowcu" zgodnie z ruskimi faktami w Katyniu mordowali Niemcy, a samolot do Smoleńska pilotował pijany gen. Błasik. A w takie "fakty" bezkrytycznie wierzą tylko ruskie pachołki. Fajnie że się zdeklarowałeś. Cytat:
To jest ten "pragmatyzm polityczny"?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.02.2014 o godz. 11:44.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czyli ruskie be bo Katyn, bo Smolensk, bo rozbiory itd... A Ukrainscy prowokatorzy slawiacy ten sam sztandar ktory odpowiedzalny jest za ludobojstwo na Wolyniu to juz cacy, tak? "Spoleczne" ruchawki w Polsce demonstrujace poparcie dla Ukraincow wykrzykujac banderowskie hasla ktore setki tysiace Polakow slyszala jako ostatnie w zyciu, tez ok? Interesujaca logika. I tak z ciekawosci, fajnie by bylo jakbys podal jaka jest wedlug ciebie definicja realizmu, bo wyglada na to ze poslugujesz sie terminami ktorych albo nie rozumiesz albo blednie interpretujesz.
Prawda jest taka ze trzeba kierowac sie pragmatyzmem dla dobra Polski a nie zakladac klapki na oczy i Alleluja. Tak Rosja, jak i Ukraina moga(i powinny) byc dla nas cennym rynkiem zbytu z punktu widzenia ekonomicznego. A o naszej trudnej historii powinno sie pamietac i ja kultywowac, ale nie powinnismy przekreslac szans na rozwoj kraju tylko dlatego ze mamy jakies zaszlosci z panstwami osciennymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=VHtrNldKZ_Y
Dobry jest ten człowiek. Nie sugerujcie się tytułem bo o programie PiSu jest tutaj mało powiedziane. Podsumowując. My (normalni ludzie) nie chcemy od tych śmierdzących polityków ani becikowego 100 zł, ani dodatku do dzieci 500 zł ani zasiłków po 1000 zł. Niech nam nie kradną z pensji na ZUS, sami byśmy się ubezpieczyli taniej. niech mniej zabierają w podatkach i niech nie obciążają tak wysokimi kosztami pracodawców a żadne jałmużne nam nie beda potrzebne. Bo i praca będzie. Bo co miesiąc zostanie w kieszeni kilkaset złotych więcej i sam się zatroszczę o swoją przyszłość i dziecko. I nikt mi nie musi zabierać żeby później dać w postaci jałmużny bo minus z tej sytuacji jest taki, że po drodze on jeszcze musi sobie za przeksięgowywanie mojej kasy pensje wypłacać. PS. Czy ktoś może zbanować drozda za wypisywanie głupot? Cytat:
UE też cacy mimo, że dąży do zniewolenia nas i narzuca nam prawo.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.02.2014 o godz. 12:31.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|