|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
na stronce tez jakiś błąd jest bo jak tak patrze do wychodzi na to że karnetów zostało sprzedanych w okolicach 20 tysięcy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
G2 nie uwzględniacie
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Nadciągaja posiłki, w Krk wyladuja w niedziele kolo południa i stamtąd prosto z piro w rece przemarsz na nasz stadion. Info potwierdzone.
![]() ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tak w ogóle to ile będzie ludzi? 28 tys. + 2 tys tamtych? czy może 30+2?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A jak u nich zapisy? 2000 sprzedali?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie sprzedali, jeszcze dzisiaj mają zapisy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy ja dobrze widzę, na G2 poszło tyle karnetów? :O
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja widzę coś takiego
Cytat:
Ostatnio edytowane przez grzesiek_gt : 20.02.2014 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Stawiam, że w sobotę klub zamknie sprzedaż karnetów i zamieni to na bilety.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zmienili... chwile temu było 28 tys. Teraz się zgadza. 27,500+2300 to prawie 30 tys. Mogli by otworzyć chociaż połówe H21... nie ma sensu zamykać całego sektora
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dlatego dobrze by było żeby jutro zeszły wszystkie bilety to może pójdą po rozum i otworzą coś na H. Jest też jeszcze opcja, że garbatym wystarczy G5, wtedy można przesunąć bufor na G3 i G4
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
U nas chyba w jeden dzień by 2000 zeszło
![]() Wiadomo ile poszło? 1500? To niech otworzą dodatkowe G bo po co taki bufor? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Info z oficjalnej z godziny 16.00
Cytat:
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No to lecimy!
1500 sztuk zostało! NIE BĄDŹ ŻYD IDŹ NA DERBY! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
powinny jutro pójść, laski w paski pewnie oddadzą z 700 biletów więc jest szansa że otworzą G2....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wy tu pitu pitu
A ja dziękuje dobranoc - BRAK KARNETÓW NA C!! ![]() Według żydowskiej ideologii rozdaliśmy już wszystko ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wg zydowskiej ideologi na meczu będą tylko ubecy, wieśniaki, turyści, wynikow y, fani sukcesu i nieświadome dzieci.
Niech tak kur/wy dalej myślą, niech nas lekceważą...AJ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Zapominales o studentaaaach,tak to oni sa głowna siła napędowa młyna A jak Cracurva nie wykorzysta tej swojej puli,to to bedzie ich całkowiita kompromitacja. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Do tej pory jechali na farmazonie ograniczonej ilości biletów, sugerowali często żeby im oddać całą trybunę, że dla nich 5 tys. na pieszym czy tramwajowym "wyjeździe" to pestka .Aż przyszedł czas i pokerowe "sprawdzam" zwaliło z nóg ich propagandę. Ja sam byłem przeciwny dawaniu im większej ilosci biletów ale jakże sie myliłem, nie byłoby teraz takiego kabaretu .Mają ogromny problem by ze wszystkimi zgodami wykorzystać marne 2 tys. biletów ![]() Toż Polonia Warszawa/Groclin wykorzystał/a pulę 1,5 tys. biletów na derby Warszawy. To jest własnie ich prawdziwy obraz a nie kompromitacja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie oddadzą. Rozdadzą za darmo byleby być w komplecie.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Teraz kolejna teoria-Wisla rozdaje bilety, bo oczywisci enie ma kibicow. A jak ma tp pewnei ich kupila i td...Matoly i tyle ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|