The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2014, 14:49
c. napisał(a):Wyświetl post
Skończcie majaczyć bo połowa z Was nigdy na żadnym meczu sekcji TS w hali nie była, chyba że na futsalu bo darmowy, a druga połowa pyta gdzie się znajduje hala Wisły

http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/528...e-placzki.html
Dawno nie czytałem tak dobrego tekstu SKWK. Myślę, że niektórym powinien dać do myślenia.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 18.02.2014, 15:00
No, trzeba przyznać, że artykuł bardzo fajny!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 18.02.2014, 18:52
Brawo!

Zastanowią się 10x może teraz garbate płaczki przed kolejnym paszkwilem.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.02.2014, 20:02
Myślę, że odebranie DP akredytacji na mecze Wisły byłoby krokiem w dobrym kierunku. Nie ma miejsca na naszym stadionie dla takich wszarzy z tej bulwarówki. Trzeba się szanować.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 18.02.2014, 20:56
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że odebranie DP akredytacji na mecze Wisły byłoby krokiem w dobrym kierunku. Nie ma miejsca na naszym stadionie dla takich wszarzy z tej bulwarówki. Trzeba się szanować.
A parchaty coraz bardziej DP tłoczy temat dalej. Zbiera wypowiedzi posłów, marszałków itp. Widać jak parchy wystraszyły się perspektywy totalnej w przyszłości dominacji Wisły w Krakowie. Tych 200 chłopaków trenujących codziennie w TSW zesrało ich gacie na żadko. Dlatego mobilizują parchate wpływy i próbują nastawić opinię publiczną przeciwo Wiśle.

http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...tml#komentarze
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 18.02.2014, 23:01
Pewnie żydkom znowu gula skoczy:

Najlepszy piłkarz i trener Małopolski wybrani!

Cytat:
- W trakcie kariery otrzymałem już wiele nagród, ale tę będę cenił chyba najbardziej, bo sytuacja Wisły, gdy ją obejmowałem w lecie ubiegłego roku, nie była łatwa - stwierdził Franciszek Smuda, odbierając wczoraj trofeum za zdobycie tytułu Trenera Roku. Zaś Arkadiusz Głowacki, najlepszy wśród piłkarzy, nie omieszkał zauważyć, iż zwyciężył "cokolwiek by mówić, w wieku oldboja".
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.02.2014, 01:57
Daj spokój Kocur, myślisz że oni poważnie myśleli, że sir Stawowy z Nowakiem zgarną nagrody?
Uważam, że i tak ich za dużo w dziesiątce było
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 19.02.2014, 07:30
Co to za jakaś nowa żydowska ....a się objawiła w Dzienniku - Matkowski?
A panowie posłowie i radni co zrobiliście dla Wisły, żeby poprawić jej sytuacje finansową?
Z tego co sobie przypominam, to jedynie zajebaliście unijną dotację, za którą miała być wybudowana nowa hala, .......one mendy.
Tak, że trzy ..... w bok od Wisły i morda w kubeł.

Zdenerwowałem się
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 19.02.2014, 07:44
Daleko mam do Krakowa, ale moim zdaniem ludziom należy się szansa. Z tego co Misiek zrobił też nie jestem dumny, jednak swoje odsiedział. odpokutował i na pewno przemyślał, wyciągnął wnioski i chyba już do nikogo nożami rzucał nie będzie, przynajmniej nie podczas meczu i nie z trybun.
Bardzo ciekawie wypowiadają się ludzie powiązani z Craxą, tylko zastanawia mnie jedno tam w tym śmiesznym klubiku prezesem jest chyba Jakub Tabisz który z tego co czytałem tu i tam nie jest osobą najwyższych lotów, jakoś poza weszło nie czytałem o jego wybrykach.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.02.2014, 09:20
cfa napisał(a):Wyświetl post
Daleko mam do Krakowa, ale moim zdaniem ludziom należy się szansa. Z tego co Misiek zrobił też nie jestem dumny, jednak swoje odsiedział. odpokutował i na pewno przemyślał, wyciągnął wnioski i chyba już do nikogo nożami rzucał nie będzie, przynajmniej nie podczas meczu i nie z trybun.
Raczej nie chodzi o aspekt kibicowski. Chodzi o pewne rzutowanie jego osoby na opinie klubu w mediach/prasie. Czyli wizerunkowo mamy:

- nóż z trybun (Parma)
- jazda porsche sponsora i 'kradzież' maczet ze sklepu
- 'zdobycie' rynku gastronomicznego na stadionie
- otwarcie siłowni w klubie TS

Kij ma dwa końce. Pozytywnym aspektem jest fakt że powstało TSW itd. Natomiast warto postawić sobie pytanie dlaczego niektórym biznes łatwiej robić przy TS-ie czy w stołówce na stadionie (Miśkowi czy Litarowi). Przecież taką siłownie można było otworzyć gdziekolwiek, catering również. Jednak z pewnych powodów pada na współpracę z TS. Inna sprawa - paradoksem jest fakt że osoba która pozbawiła klub milionów (ów sławny nóż) ma takie oficjalne powiązania biznesowe z marką 'Wisła'. To na obecna chwilę musi szkodzić wizerunkowo klubowi, choćby Misiek stał się aniołem i planował działać charytatywnie. Dobrze na forum ktoś powiedział - interes mógł otworzyć sobie na kogokolwiek. PR-owo strzał w kolano, zwłaszcza że wiadomo było że 'pejsowska' prasa wyciągnie powiązania biznesowe na światło dzienne.

Ergo - nie redukowałbym tematu do resocjalizacji. Bo jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi... pewnie o kobiety
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 19.02.2014 o godz. 09:28.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 19.02.2014, 09:30
No ja .......ę.

A gdzie miał otworzyć siłownię kibic Wisły Na żydowni Może w Chrzanowie żeby nie było za blisko klubu.

- Parma była ponad 10 lat temu
- Powtarzacie za mediami jak papugi - klub zaprzeczył oficjalnie że auto należało do któregoś ze sponsorów klubu.
- "Rynek gastronomiczny" może zdobyć każdy kto da lepsze warunki po prostu, chyba mamy kapitalizm jaki by on nie był.
- Hala sportowa i siłownia - faktycznie nie pasuje do siebie, w hali sportowej na ogół się otwiera kluby go-go a siłownie otwiera się w supermarketach

Proponuję spacer na chłodnym powietrzu.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 19.02.2014, 10:00
Własnie coś w RMFie będzie o Wiśle o wydawaniu gminnych pieniędzy.

W skrócie: Krakowski magistrat sprawdzi jak Wisła wydaje gminne pieniądze.
Będą sprawdzać czy kasa z gminy idzie tylko na szkolenie dzieci czy może na TSW.
Jak chociaż złotówka idzie na TSW to Wisła straci dotację.
Oczywiście wszystko po doniesieniach w Dzienniku.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 19.02.2014 o godz. 10:42.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 19.02.2014, 10:01
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Proponuję spacer na chłodnym powietrzu.
Eeeee tam. Aż tak źle nie jest. Można się sprzeczać - w końcu biznes otwiera się tam gdzie jest taniej albo rynek większy, po to by zarobić większe pieniądze. Czyli są to interesy których dźwignią/klientem jest jak wspominałeś brać kibicowska. Czyli chcąc osiągnąć większy przychód korzystamy z marki klubu (miejsce prowadzenia działalności i patronat). IMHO dobry biznesowy ruch.

Natomiast jeśli postawisz sobie pytanie dlaczego musisz mi tłumaczyć tak proste rzeczy, to czarno na białym uwypukli się problem - PR-owo fatalnie że biznes otworzył akurat Misiek. I to jest ten czarny PR. Nie wnikam w strukturę samych interesów czy powiązań - to nie ten temat.

Smród ciągnie się dlatego że dostarczona została amunicja do armat i ktoś z tego skorzystał. Zauważ też że siłownia zyskuje rozgłos a TS i SA tracą wizerunkowo. Też na miejscu Miśka otworzyłbym interes na siebie i miał darmową reklamę w mediach - w końcu nie ważne jak się mówi byleby mówić. Wyszła więc promocja warta tysiące/dziesiątki tysięcy w którą wciągnięty medialnie został TS i SA

P.S.
Kocur napisał(a):Wyświetl post
"Rynek gastronomiczny" może zdobyć każdy kto da lepsze warunki po prostu, chyba mamy kapitalizm jaki by on nie był.
Nie znam tematu, ale o uszy obiło mi się że catering był już na stadionie, w tym samym miejscu w którym jest 'nowy'. Dobrze słyszałem? To tez jest czarny PR, obiegowa plota.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 19.02.2014 o godz. 10:06.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 19.02.2014, 10:18
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Własnie coś w RMFie będzie o Wiśle i wydawaniu gminnych pieniędzy.

W skrócie: Krakowski magistrat sprawdzi jak Wisła wydaje gminne pieniądze.
Będą sprawdzać czy kasa z gminy idzie tylko na szkolenie dzieci czy może na TSW.
Jak chociaż złotówka idzie na TSW to Wisła straci dotację.
Oczywiście wszystko po doniesieniach w Dzienniku.
Szkoda, że krakowski magistrat nie sprawdza jak sa wydawane gminne pieniadze w cracovii, klubie w którym gmina ma udziały (!!!). Klubie, przeciwko któremu toczy się aktualnie sprawa przed sądem o kupowanie meczów. Którego piłkarze już wcześniej w innej sprawie sadzeni byli za sprzedanie meczu Zagłębiu Lubin.
Klubie, którego hokeistów szkolił gangster ps. człowiek. To jest dopiero gangrena i w dodatku mająca poprzez udziały powiązania z Gminą Kraków.
Gdzie byli/są urzędnicy magistratu z preziem Majchrowskim na czele, ze tolerowali/tolerują ten układ. Dlaczego ta "obiektywna" krakowska prasa o tym nie pisze ? Zabrakło odwagi ?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 19.02.2014, 10:23
Dlaczego ta "obiektywna" krakowska prasa o tym nie pisze ? Zabrakło odwagi ?
Ponieważ Wisła jest 'trendy'. Dla przykładu:
"Znany prokurator i policjant od śledztw gospodarczych przyjęli zaproszenie do loży. Mecz Wisły obejrzeli z bohaterami głośnej afery" - pisze "Rzeczpospolita"
http://www.sport.pl/sport/1,65025,15...ie_Wisly_.html
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 19.02.2014, 10:46
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Raczej nie chodzi o aspekt kibicowski. Chodzi o pewne rzutowanie jego osoby na opinie klubu w mediach/prasie. Czyli wizerunkowo mamy:

- nóż z trybun (Parma)
- jazda porsche sponsora i 'kradzież' maczet ze sklepu
- 'zdobycie' rynku gastronomicznego na stadionie
- otwarcie siłowni w klubie TS

Kij ma dwa końce. Pozytywnym aspektem jest fakt że powstało TSW itd. Natomiast warto postawić sobie pytanie dlaczego niektórym biznes łatwiej robić przy TS-ie czy w stołówce na stadionie (Miśkowi czy Litarowi). Przecież taką siłownie można było otworzyć gdziekolwiek, catering również. Jednak z pewnych powodów pada na współpracę z TS. Inna sprawa - paradoksem jest fakt że osoba która pozbawiła klub milionów (ów sławny nóż) ma takie oficjalne powiązania biznesowe z marką 'Wisła'. To na obecna chwilę musi szkodzić wizerunkowo klubowi, choćby Misiek stał się aniołem i planował działać charytatywnie. Dobrze na forum ktoś powiedział - interes mógł otworzyć sobie na kogokolwiek. PR-owo strzał w kolano, zwłaszcza że wiadomo było że 'pejsowska' prasa wyciągnie powiązania biznesowe na światło dzienne.

Ergo - nie redukowałbym tematu do resocjalizacji. Bo jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi... pewnie o kobiety
Nie jestem z Krakowa dlatego reali nie znam za bardzo. Interesuje mnie głównie klub. Sprawy kibicowskie znam z forum, głównie tego.

Szkoda, że krakowski magistrat nie sprawdza jak sa wydawane gminne pieniadze w cracovii, klubie w którym gmina ma udziały (!!!). Klubie, przeciwko któremu toczy się aktualnie sprawa przed sądem o kupowanie meczów. Którego piłkarze już wcześniej w innej sprawie sadzeni byli za sprzedanie meczu Zagłębiu Lubin.
Klubie, którego hokeistów szkolił gangster ps. człowiek. To jest dopiero gangrena i w dodatku mająca poprzez udziały powiązania z Gminą Kraków.
Gdzie byli/są urzędnicy magistratu z preziem Majchrowskim na czele, ze tolerowali/tolerują ten układ. Dlaczego ta "obiektywna" krakowska prasa o tym nie pisze ? Zabrakło odwagi ?
Ale to też można zgłośic do prokuratury ...
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
haeno
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 19.02.2014, 14:09
Przepraszam za lekki offtop, ale za co przed śmiercią siedział człowiek, bo nigdzie nie doszukałem się takiej informacji? Czy też był po prostu "zresocjalizowanym obywatelem" pomagającym swojemu klubowi jak Misiek?
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 19.02.2014, 16:07
http://www.youtube.com/watch?v=WWwuSyt9Pn4

Tyle w temacie. Nie przypuszczałem że doczekam czasów kiedy na naszym forum zacznie się wybielanie garbatych.
Odpowiedz cytując
haeno
Senior Member

Stary 19.02.2014, 16:15
W żadnym wypadku nie wybielam nikogo z ich strony, bardziej chodzi mi o wybielanie ludzi z naszej strony, tylko dlatego, że są z naszej...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 19.02.2014, 16:44
haeno napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam za lekki offtop, ale za co przed śmiercią siedział człowiek, bo nigdzie nie doszukałem się takiej informacji? Czy też był po prostu "zresocjalizowanym obywatelem" pomagającym swojemu klubowi jak Misiek?
Al Capone zanim zamknęli go za podatki był cały czas porządnym obywatelem czy gangsterem ? A za co siedział ten drugi osobnik, to poszperaj sobie, podobno jak to nazywają "za bieliznę".
Odpowiedz cytując
haeno
Senior Member

Stary 19.02.2014, 16:54
Do tego zmierzałem od samego początku... człowiek był bandytą i nawet nie próbuję z tym dyskutować.
Po prostu nie trafia do mnie argumentacja nt. Miśka, że facet 15 lat temu odsiedział swoje, a teraz jest wzorem obywatela... no bo skoro nie odbywał żadnej kary od tamtego czasu to nie może mieć za uszami...
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 19.02.2014, 19:11
W Anglii rzucają popękanymi kuflami na murawę i nikt afery nie kręci..

Dzięki kibicom, grupce osób, które mają własne firmy i całkiem darmo wspomagają Wisłę z Miśkiem na czele TS Wisła zaczęło wychodzić na prostą. Żaden porządny obywatel nie odniósłby takiego sukcesu. 3/4 z Was nie zdaje sobie sprawę, jakie OLBRZYMIE PROBLEMY miało TS Wisła (poza piłką S.A nie widzicie światu..)
Macie swoje S.A, ale S.A nie jest problemem bo tym się zajmuje Cupiał z 40 mln budżetem.
TS Wisła jest w innej sytuacji - DRAMATYCZNEJ, ale się polepsza.

Siłownia otwarta zostanie na terenach TS Wisła, żeby Wisła mogła na tym zarabiać. Myślenie nie boli.
Restauracja otwierta zostanie na terenach TS Wisła, żeby Wisła mogła na tym zarabiać. Myślenie nie boli.
Sekcja TSW jest otwarta na terenach TS Wisła, żeby Wisła mogła na tym zarabiać. Myślenie nie boli.
I oby tego było więcej.

Misiek tyle ma za uszami, co połowa społeczeństwa.. a jak ktoś kreuje się na ministranta to powinien zamieszkać w klasztorze.

Pojeżdził Porshe, ukradł coś w sklepie, otworzył siłownię.. BANDYTA!
Poselskie gnidy kradną miliardy i nikt im nic nie robi.

Misiek przyciąga ludzi, przede wszystkim małolatów. Każdy kto miał do czynienia choć na chwilę z tym "bandytą" wie jaki ma stosunek do klubu i najmłodszych fanów Wisły - PEŁEN SZACUNEK, a za ich olewanie i wyśmiewanie pompa w mordę.
Kurew boli, że Misiek prowadząc LEGALNY interes podnosi klub na nogi, który był na skraju bankructwa, a do pełni szczęścia i tak daleka droga.
Na wszystko jest papier, na wszystko jest faktura, wszystko jest legalne. A że nie mają haka na niego to się dopierdalają.
Co by się nie działo to zawsze Misiek.. zaraz będą nagłówki "Gotuj z Miśkiem", "Taniec z Miśkiem", "Jak śpiewa Misiek".

PS: Zalecam wszystkim mędrcom przejść się kiedyś na tereny TS Wisła, rozejrzeć się, pozwiedzać sekcję, porozmawiać z prezesem, ludzmi tam pracującymi, a zrozumiecie... bo na dziś dzień idę o zakład, że większość wypowiadających się tutaj nie była nawet na żadnym meczu sekcji TS Wisła.

TS Wisła jest najważniejsza, wazniejsza od S.A (S.A jest odrębną spółką) ale spadkobiercą historii, tradycji i sukcesów jest TS Wisła.
Ostatnio edytowane przez element : 19.02.2014 o godz. 19:25.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 19.02.2014, 19:20
I ten post powinien zamknąć tą zbędną dyskusję.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 19.02.2014, 19:42
W 2016 jest 110-lecie Wisły ,może jakiś order dla Miśka ?
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.02.2014, 19:48
Cytat:
Misiek tyle ma za uszami, co połowa społeczeństwa..
Powiedz, że sobie robisz jaja, bo aż w taki debilizm nie wierzę...
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 19.02.2014, 19:53
Wściekłemu chłopakowi może po prostu się wymsknęło... Każdy człowiek ma prawo do błędu.
@ kristos
Lepsze będą symboliczne klucze do bram miasta, ale to przy Majchrze. Ewentualnie Order Orła Białego
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 19.02.2014, 20:12
Temat Miśka powinien byc pomijany na tym forum, bo niestety większość tutaj (tak większość), nie ma pojęcia o czym pisze i nie wie dzięki komu Wisła kibicowsko istnieje i rośnie w siłę w skali nie tylko Krakowa.
Wystarczy. I tak za duzo napisałem.

Ci narzekający powinni zająć się tym co dotychczas, masturbacją, napinką na kibicach.net, piegami, trądzikiem i komentarzami na gw i gk.
Ostatnio edytowane przez gigant : 19.02.2014 o godz. 20:19.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.02.2014, 20:54
haeno napisał(a):Wyświetl post
W żadnym wypadku nie wybielam nikogo z ich strony, bardziej chodzi mi o wybielanie ludzi z naszej strony, tylko dlatego, że są z naszej...
O jakim wybielaniu piszesz? Bo na ile ja znam sprawę, to rzeczona osoba odsiedziała swoje i jest wolnym człowiekiem. Ma takie same prawa jak każdy z nas i szykanowanie jej bez powodu jest - delikatnie rzecz ujmując - s-syństwem.

gigant napisał(a):Wyświetl post
Ci narzekający powinni zająć się tym co dotychczas, masturbacją, napinką na kibicach.net, piegami, trądzikiem i komentarzami na gw i gk.
Czyli tym wszystkim co każdy szanujący się obywatel

P.S. Jeszcze się tu wypowie jerry.III.levis i temat możemy oficjalnie uznać za zamknięty
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.02.2014 o godz. 21:07.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 19.02.2014, 21:03
gigant napisał(a):Wyświetl post
piegami, trądzikiem i komentarzami na gw i gk.
... i komentarzami w dp.
Czyli generalnie wszyscy się uwzięli. Zastanawiam się czy są jakieś media nam sprzyjające - wychodzi że niekoniecznie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów