The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2014, 19:42
Czy na G2 i G3 jest bufor a na G1 tylko karnety
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 12.02.2014, 19:56
rasel1906 napisał(a):Wyświetl post
Czy na G2 i G3 jest bufor a na G1 tylko karnety

Tak.
10 znaków.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Bogdan81
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 12.02.2014, 19:57
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Ano ! Młyn 10 tys z czego 7 tys na drugim meczu w sezonie.
No i trudno, zresztą co z tego. Taką Crveną Zvedę świat podziwia za derbowe młyny, nie widząc tych gdzie w tysiąc pięćset stoją za flagami rozłożonymi na dwudziestym rzędzie
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.02.2014, 19:58
Kraków jest nasz!

Jako, że nie ma osobnego tematu pozwolę sobie wkleić tutaj zachętę.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 12.02.2014, 20:09
Film miazga!

bebeto napisał(a):Wyświetl post
A może to ty jesteś "ufolud" ufoludzie...? Ciupać to tam idźże... http://www....pl/

Weź skasuj link do tego burdelu i wylęgarni kurew!
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.02.2014, 21:35
bebeto napisał(a):Wyświetl post
A może to ty jesteś "ufolud" ufoludzie...? Ciupać to tam idźże... http://www.cracovia.krakow.pl/
weź sie nie maraj chłopie... młyn to jest serce Wisły a nie miejsce dla ludzi co sobie foty będą cykać,czy lansować i to jeszcze na takim meczu... a ja? ja jestem kibicem który jak idzie na C to daje z siebie wszystko !!
Odpowiedz cytując
Blondas
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 12.02.2014, 21:57
Na rozluznienie : nie ma juz na E22 i E25, na E15 zostalo 5 biletow
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.02.2014, 22:05
ja .......e ale kaszana! 1,30min filmu i 10sek coś o Wiśle a tak to 2 przyśpiewki w tle. Jka to było za kasiorkę robione to ktoś odpowiedzialny powinien z własnej kieszeni to zasponsorować.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 12.02.2014, 22:39
Blondas napisał(a):Wyświetl post
Na rozluznienie : nie ma juz na E22 i E25, na E15 zostalo 5 biletow
Jak tak dalej pójdzie to młyn rozciągniemy na skyboxy
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 12.02.2014, 23:22
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
ja .......e ale kaszana! 1,30min filmu i 10sek coś o Wiśle a tak to 2 przyśpiewki w tle. Jka to było za kasiorkę robione to ktoś odpowiedzialny powinien z własnej kieszeni to zasponsorować.
Akurat film świetny, są super wstawki o Wiśle w odpowiednich momentach, trwają dłużej niż 10 sekund. Są też w finałowej części filmu. Film zrobiony profesjonalnie i z klasą, umiejętnie obrazuje o co będzie toczył się mecz oraz to, że Wisła to klub stricte krakowski.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 12.02.2014, 23:28
A co z sektorem F?
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 12.02.2014, 23:29
canarinhos napisał(a):Wyświetl post
A co z sektorem F?
A co ma być?

Sektor rodzinny. Bilety dostępne tylko w kasach.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.02.2014, 08:51
jak Klub będzie zwlekał z włączaniem do sprzedaży kolejnych sektorów (szczególnie tych na trybunie zachodniej), to może ciężko z kompletem...
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 13.02.2014, 09:05
Przeciez na trybunie zachodniej sa wszystkie sektory udostępnione. Wszystkie poza buforami od strony sektora gości oraz sektorów VIP, ktore nie kupuje się przez neta. Zresztą do kompletu potrzeba kibicow ktorzy kupuja bilety. Jesli miesjca zaczna sie konczyć klub prwnie otworzy sprzedaz na E26. Narazie jest spory wybór.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 13.02.2014, 09:06
Krav napisał(a):Wyświetl post
jak Klub będzie zwlekał z włączaniem do sprzedaży kolejnych sektorów (szczególnie tych na trybunie zachodniej), to może ciężko z kompletem...

Można szczegóły poprosić?

E21 - w sprzedaży
E22 - wykupiony
E23 - w sprzedaży
E24 - w sprzedaży
E25 - wykupiony
E26 - wyłączony

E11 - sektor szkolny
E12 - sektor szkolny
E13 - w sprzedaży
E14 - w sprzedaży
E15 - wykupiony
E16 - sektor szkolny.

Spokojnie najpierw zapełnijmy sektor E21 aby myśleć o otwarciu E26.

Edit: Krav - mój błąd!
Zaspany jestem
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.02.2014 o godz. 09:36.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
fidello
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 13.02.2014, 09:12
ja to szczerze mówiąc mam nadzieję, że do środy jeszcze wszystkie nie zejdą... karta kibica mi się skończyła z końcem roku, a w Krakowie będę mógł być dopiero w środę... oby się został choć jeden bilet...
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.02.2014, 09:17
ZWE, mówie o ZACHODNIEJ, H21 i H11 wyłączone V11 do V14 wyłączone (to są sektory VIP wprawdzie, więc rozumiem, że nie ma ich normalnie w sprzedaży ? Ale mimo wszystko to są 4 sektory). Dodając do tego E26 i cały sektor F to mimo wszystko sporo jeszcze tych biletów zostało. Ale nic trzeba być dobrej myśli. I tak chyba jest tak, że najwięcej ludzi przypomina sobie o bilecie w ostatniej chwili

edyta: dopiero teraz przeczytałem post Domina - czyli co, sektory H21 i H11 też nie będa w sprzedaży w ogóle ? Ja .......e, to jest cyrk, te ....y dostały 2 k biletów, a nam z tego powodu wyłączają 4 sektory (G3 i G2, H21, H11)...
Ostatnio edytowane przez Krav : 13.02.2014 o godz. 09:26.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 13.02.2014, 09:23
H11 i H21 to bufory - nie bedą sprzedawane
Vip- bilety nie są sprzedawane przez neta
F- bilety w kasach
E26 - otworzą pewnie jak E21 się będzie konczyc

O co więc Ci chodzi ?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.02.2014, 09:29
fidello napisał(a):Wyświetl post
ja to szczerze mówiąc mam nadzieję, że do środy jeszcze wszystkie nie zejdą... karta kibica mi się skończyła z końcem roku, a w Krakowie będę mógł być dopiero w środę... oby się został choć jeden bilet...
A nie masz znajomego w Krakowie? Kogokolwiek?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
fidello
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 13.02.2014, 09:51
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
A nie masz znajomego w Krakowie? Kogokolwiek?
znajomych mam, ale żeby przedłużyć kartę kibica to muszę się chyba stawić osobiście? a bez karty nie kupię biletu
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 13.02.2014, 09:55
znajomych mam, ale żeby przedłużyć kartę kibica to muszę się chyba stawić osobiście? a bez karty nie kupię biletu

Albo...
PW.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.02.2014, 10:15
Panowie, mam problem z przedłużeniem karnetu. Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem.

Otóż w Koszyku tam gdzie mamy Uzupełnienie danych (są już wpisane po poprzednich zakupach), wyświetla się komunikat: "Bilet został już kupiony lub właściciele pozostałych biletów nie zostali wpisani."

Gdy próbuję kliknąć Zapłać pojawia się komunikat o potrzebie zatwierdzenia zmian. Zatwierdzam je, ale nic to nie daje, nie zostaję przekierowany na stronę logowania banku w celu zapłaty. Nic się nie dzieje.

Czy ktoś ma jakiś pomysł? Bo podejrzewam, że mail do klubu pozostanie bez odzewu.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 13.02.2014, 10:16
Rok temu tak nie było, żeby osobiście:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=450

Greeg napisał(a):Wyświetl post
Panowie, mam problem z przedłużeniem karnetu. Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem.

Otóż w Koszyku tam gdzie mamy Uzupełnienie danych (są już wpisane po poprzednich zakupach), wyświetla się komunikat: "Bilet został już kupiony lub właściciele pozostałych biletów nie zostali wpisani."

Gdy próbuję kliknąć Zapłać pojawia się komunikat o potrzebie zatwierdzenia zmian. Zatwierdzam je, ale nic to nie daje, nie zostaję przekierowany na stronę logowania banku w celu zapłaty. Nic się nie dzieje.

Czy ktoś ma jakiś pomysł? Bo podejrzewam, że mail do klubu pozostanie bez odzewu.
A dzwoniłeś do strefy?
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Stary 13.02.2014, 10:23
Tak. Muszą być zajęci bo nie odbierają telefonów pod podanym na stronie numerze kontaktowym . Spróbuję po 11 ...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 13.02.2014, 10:35
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Tak. Muszą być zajęci bo nie odbierają telefonów pod podanym na stronie numerze kontaktowym . Spróbuję po 11 ...

W sumie się im nie dziwię.

Czynne mają od 11

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Stary 13.02.2014, 12:24
żenada żeby robić bufor na sektorze H21 i H11... nie wiem po co jak tam jest okrąglak i co kibice mają skakać na okrąglaka i dostać sie do żydków? masakra.
Wgl oficjalnie jest napisane gdzieś że tam będzie bufor?
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.02.2014, 12:42
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
żenada żeby robić bufor na sektorze H21 i H11... nie wiem po co jak tam jest okrąglak i co kibice mają skakać na okrąglaka i dostać sie do żydków? masakra.
Wgl oficjalnie jest napisane gdzieś że tam będzie bufor?
Nigdzie... bo nie bedzie tam bufora, bufory tylko G2 i G3, a jesli pasy wezma tylko bilety na G5, to G2 tez pewnie w sprzedazy bedzie... H11 i H21 będą pewnie jednymi z ostatnich ktore trafia do sprzedazy - tak na Legii bylo. A VIPy nie są wyłączone - na każdy sektor można kupić na stadionie, poprostu tylko przez neta nie da rady
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 13.02.2014, 12:50
biletów jeszcze sporo patrzac na przeciwnika. ale mysle ze jak zaczniemy runde od zwyciestwa w Gliwicach i bedzie pogoda w miare to chyba kompletu mozna sie spodziewac.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.02.2014, 13:00
daniello1987 napisał(a):Wyświetl post
biletów jeszcze sporo patrzac na przeciwnika. ale mysle ze jak zaczniemy runde od zwyciestwa w Gliwicach i bedzie pogoda w miare to chyba kompletu mozna sie spodziewac.
Sporo? 10 dni przed meczem ok 10 tys zostalo... Na Legii 10 dni przed meczem to jeszcze z 17-18 tys bylo, a trzeba brac pod uwagę, że Legia zawsze więcej ludzi sciagała... Komplet bedzie spokojnie
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Stary 13.02.2014, 13:15
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
W sumie się im nie dziwię.

Czynne mają od 11
Dlatego napisałem, że spróbuję po 11 .

Gdyby kogoś to interesowało okazuje się, że problem taki ma więcej osób przedłużających karnet. System nieprawidłowo identyfikuje status karnetu. Możliwe, że po interwencji w firmie obsługującej system sprzedaży za kilka godzin problem zostanie rozwiązany.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów