|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Właśnie - sądzicie, że jak mój znajomy przyjedzie do Krakowa w dniu meczu koło 10, spokojnie wyrobi się z Kartą Kibica i biletem do meczu?
Moje jedyne doświadczenie, jest z PP z Jagą, gdzie kumpel wyrabiał KK, ja stałem mu w kolejce po bilet, a i tak nam zeszło godzinę. ![]() .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
"W związku z problemami z siecią internetową, które są niezależne od klubu, Wisła Kraków przeprasza swoich kibiców za niedogodności z zakupem biletów on-line. - nie zalezne od klubu tylko od kogo? taki maja serwer, ze nie wytrzymuje po raz kolejny i jeszcze taka scieme wala smiech na sali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Halo Panowie! W dniu meczu to już nie będzie wcale biletów...
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jaroo1- nie strasz ludzi
Powiem tak od meczu z 7egią minęło tyle czasu a w klubie czy tej firmie nie nauczyli się nic na błędach, nie wyciągnęli wniosków i jest jak jest ... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
I to szczególnie w weekend gdzie kasy nie są tak długo otwarte jak zawsze. Tak to bilety by bardzo szybko cały czas schodziły, a tak to tylko wtedy gdy są one otwarte.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
A co do tej sprzedaży internetowej to wstyd i nic więcej. Za takie coś to powinni ludzie ze stanowisk lecieć. Raz się mogło zdarzyć ale kolejny ważny mecz i nie można kupić biletu on-line w takim razie w ogóle po co ta sprzedaż internetowa skoro i tak większość ludzi nie dostąpi łaski kupienia biletu na na prawdę ważny mecz - bo na inne to można sobie w dniu meczu w kasach kupić na dowolny sektor. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dostałem odpowiedź z klubu odnośnie przywrócenia do życia zakupów przez internet:
"witam, tak planujemy, ale nie wiem kiedy to nastąpi pozdrawiam" Pełna profeska. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Swego czasu odpowiedź zawierała jedno słowo. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pozytywne zaskoczenie, pomimo tych wszystkich awarii i amatorki ze strony klubu.
Coraz bardziej prawdopodobne, ze wszystkie możliwe wejściówki zejdą do dnia derbów. Ciekawe ile zeszło karnetów. |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A do wszystkich pesymistów co do frekwencji. Mecz z legią był na samym początku października i studenci tyle co zjechali do Krakowa, a teraz sytuacja jest całkiem inna. Wiadomo, że na różnych uczelniach różnie wypadają ferie, ale generalnie to mają oni sporo czasu teraz żeby kupić bilety czy wyrobić KK. A co do samej sprzedaży internetowej to wielu moich znajomych nie kupuje przez internet, ba nawet trochę osób nie ma bankowych kont internetowych, więc o kupowaniu przez neta tym bardziej nie ma mowy. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nawet ostatnio przeglądnąłem wątek i chyba całe C dopiero wykupiono na 4 dni przed meczem z Legią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To co sie dzieje to sa jaja, XXI wiek na Reymonta
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ja pie@##$#le ale amatorka z tymi serwerami.
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Strona z biletami już działa, korzystać póki można
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
biletów jeszcze w ....u;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
i pozwólcie im kupować te bilety, a nie bezmyślnie wchodzić i blokować serwer,przeciez cały czas SKWK pisze ile biletów zeszło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ehhh całe D wykupione, musiałem na B :/
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W koncu bilety on-line zadziałały, sprawa załatwiona widzimy sie na meczu. Nastepnym razem tez pewnie beda mieli problemy w tym klubie to nie potrafia uczyc sie na błedach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zastanawiam się na ile jest zbiegiem okoliczności fakt że strona zadziałała akurat kilka minut po północy w poniedziałek, po weekendzie.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mialem czekac do nastepnego tygodnia z biletami ale widze ze nie warto czekac bo juz moze ich nie byc. Strona z biletami znowu smiga tak wiec zamawiac poki mozna. Mysle ze warto bedzie przejechac te 250 km i zobaczyc jak zydki dostana
Do zobaczenia na meczu!![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wreszcie zakupiłem bilet, tylko szkoda że na B ale mam nadzieje że tam tez będzie prowadzony doping a dobrym poziomie, mam pytanie do Was, byłem na niejednym meczu Wisełki i parkowałem samochód przy al. 3 maja i nigdy nie było problemu a jak jest z organizacją ruchu drogowego przed derbami?będzie się dało tam zaparkować? (nigdy nie byłem na derbach).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Kupuj poki mozna. Jak matematycy znow wbija na strone i zaczna liczyc to znow serwer padnie.
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Wina źle zaprojektowanego systemu - nie dość że pada jak projekt studenta na zaliczenie, to jeszcze strona nie udostępnia informacji która interesuje 99% użytkowników, czyli ogólnej ilości wolnych miejsc. IMHO Im więcej 'matematyków' będzie wchodzić tym szybciej poprawią ten bubel. P.S. Też miałem problem z zakupieniem biletu. Irytacja 9/10. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dajcie spokój, ludzi którzy sprawdzają ile zeszło biletów jest pewnie ze 100. Jak każdy wejdzie 2 razy dziennie to macei 200 wejść, czyli 10 na godzine. Nawet jakby ich było 1000, to i tak jest to 100 na godzine. Jeśli serwer nie jest w stanie wytrzymać wejść 5000 wejść na godzine to jest do wyjebania. Ci sprawdzacze niech sobie sprawdzają jak najwięcej jak dla mnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kupilem dwa bilety, jednak przy probie logowania do banku pojawil sie blad. Teraz w karcie transakcje na stronie jest napisane "oczekiwanie na platnosc". Dlugo to tak bedzie wisiec, zanim ponownie bede mogl za te bilety zaplacic?
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Chyba 30 min, tez tak mialem, niedlugo powinno zostac anulowane.
![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja tak miałem na jesieni to niestety ale musiałem udać się do SK. Może teraz to lepiej działa ale jakoś nie sądzę. Pisz maila.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
do 5 godzin podobno, ale ja tak miałem i już po 30 minutach moglem znowu kupic
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zapytam jeszcze raz:
Mam pytanie do Was, byłem na niejednym meczu Wisełki i parkowałem samochód przy al. 3 maja i nigdy nie było problemu a jak jest z organizacją ruchu drogowego przed derbami?będzie się dało tam zaparkować? (nigdy nie byłem na derbach). |
|
|