The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2014, 13:41
Żurawski dla onetu

Jak sie komuś nie chce czytać to wyłapałem kilka cytatów:

Cytat:
Poza tym jestem za równością niezależnie od języka, kultury czy koloru skóry.
Pytanie dotyczące zarobków w EP:

Cytat:
Wiem, ile zarabia się w PE, ale to sprawa drugorzędna. Mogę powiedzieć tylko tyle, że podczas mojej kariery piłkarskiej zarabiałem więcej, niż można zarobić w PE.

Cytat:
Na pewno znajdą się tacy, którym nie będzie się podobać moja decyzja. Jestem przyzwyczajony do krytyki, bo ta trafiała się podczas kariery piłkarskiej. Jestem więc przygotowany na głosy krytyczne, bo to nieuniknione – ludzie nie są tacy sami, każdy ma prawo do swojego zdania i oceny.
Cytat:
Nie, chciałbym to pogodzić. Jestem związany z piłką i skauting to ciekawa praca, z której może być dużo satysfakcji. Choć zdaję sobie sprawę, że jeśli zostałbym europosłem to, będę miał dużo więcej obowiązków. Jestem już po rozmowach w klubie, wszyscy tam przychylnie na to patrzą.
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 06.02.2014, 14:41
Tu nie chodzi o to że Żurawski kandyduje niech by sobie kandydował tylko byle nie z SLD ani Palikota ani innej Lewackiej i postkomunistycznej Partii.
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 06.02.2014, 15:10
alkoholik napisał(a):Wyświetl post
Tu nie chodzi o to że Żurawski kandyduje niech by sobie kandydował tylko byle nie z SLD ani Palikota ani innej Lewackiej i postkomunistycznej Partii.
A ja uważam że nie powinien startować z ramienia żadnej partii. I nie ma co tu dzielić na lepsze czy na gorsze partie. Nie bronie mu mieć swoich poglądów ale politycznie powinien zachować niezależność.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.02.2014, 15:32
To teraz Żuraw będzie nam oglądał niższe ligi belgijskie. Też jakiś pomysł
Odpowiedz cytując
konaar
Member

Od: 08.2009

Stary 06.02.2014, 16:10
czytam co on nawygadywał i oczom nie wierzę... Bardzo go szanowałem, ale on w tym momencie hańbę na Klub przynosi.

"Skoro i tak są parą, to czemu nie mają być małżeństwem, jeśli tego chcą?"

No jebłem
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.02.2014, 17:46
Jeśli ma przyzwolenie z klubu, a żeby łączyć oba zajęcia, to wszystko jest w "zgodzie z przepisami", co nie zmienia faktu, że mi sie to nie podoba, bo jednak lepiej poświecic się jednej pracy, którą dobrze wykonujemy.
Co do poglądów, to żyjemy w wolnej Polsce, dlatego nie ma co komentować. Dobrze, że nie wygłasza tez homofobicznych, a przede wszystkim ksenofobicznych(cytował niektórych praw.....ów nie będe...wstyd, że niektórzy podają się za katolików).
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 06.02.2014, 17:58
Czyli dla Ciebie jedynym problemem jest to, że Żurawski łapie dwie sroki za ogon (oraz czy ma "pozwolenie" z klubu)?
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 06.02.2014, 18:06
Uuuuu... Homofobia i ksenofobia na tapecie. A co z rasizmem, antysemityzmem?
Zurawskiemu zas zycze jak najgorzej na nowej drodze zycia i oby sie do europarlamentu nie dostal tak samo jak jego nowa postkomunistyczna milosc. Badz co badz na listy zostal wciagniety tylko dlatego aby byc figurantem z glosnym nazwiskiem. A tak z ciekawosci: bedzie startowal z Krakowa czy z Poznania?
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.02.2014, 18:15
Przecież się nie dostanie, aż tak debilnego społeczeństwa to nie mamy...
Nie podobają mi się jego poglądy, a chęć pozostania w Klubie, będąc europosłem wręcz mnie śmieszy, ale nadal szanuję go, bo jest człowiekiem i naprawdę dużo nam dał jako piłkarz.
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.02.2014, 18:21
@sanderuss z małop.-świętokrz.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.02.2014, 21:03
A kto będzie na niego w Krakowie głosował?
Bo na pewno nie większość kibiców Wisły - to chyba oczywiste?
Ani nie kibice sąsiadki - to chyba też oczywiste?
A jako, że nie jest na pierwszym miejscu to i osoby niezwiązane ze sportem w ogóle czy piłką w szczególe też na niego nie zagłosują. To chyba oczywiste?

Żuraw tylko sobie wśród kibiców smrodu narobił.
Ale zawsze był jakiś niepozbierany. Poza boiskiem, oczywiście.

Żuraw... nie idź tą drogą...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Stary 06.02.2014, 21:13
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
A ja uważam że nie powinien startować z ramienia żadnej partii. I nie ma co tu dzielić na lepsze czy na gorsze partie. Nie bronie mu mieć swoich poglądów ale politycznie powinien zachować niezależność.
No a ja uważam dokładnie odwrotnie bo nie chce aby ktoś o Lewackich poglądach był kojarzony z Wisłą i nie chodzi mi tu tylko o Żurawskiego ale każdego działacza,sportowca,trenera itp.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 06.02.2014, 21:19
Juz pewnie za pozno ale w nastepnych wyborach do PE my kibice wybierzmy jednego z nas i niech startuje.
Jak sie zmobilizujemy to byla by szansa kilkoma tysiacami glosow chlopa przepchac . Nie dosc ze ochotnik sobie swiata zwiedzi to jeszcze zatrzyma sobie 3 tys zl , za fatyge a reszte kasy na oprawy.
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 06.02.2014, 21:42
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A kto będzie na niego w Krakowie głosował?
Bo na pewno nie większość kibiców Wisły - to chyba oczywiste?
Ani nie kibice sąsiadki - to chyba też oczywiste?
A jako, że nie jest na pierwszym miejscu to i osoby niezwiązane ze sportem w ogóle czy piłką w szczególe też na niego nie zagłosują. To chyba oczywiste?

Żuraw tylko sobie wśród kibiców smrodu narobił.
Ale zawsze był jakiś niepozbierany. Poza boiskiem, oczywiście.

Żuraw... nie idź tą drogą...

"Skaut Wisły rozmawiał o polityce z byłym prezesem klubu z ul. Reymonta, a obecnie członkiem rady nadzorczej Tadeuszem Czerwińskim. - Później spotkałem się z przedstawicielami SLD, padła propozycja i po zastanowieniu ją przyjąłem. Będą różne opinie na mój temat, też negatywne, ale tak było i wtedy, kiedy grałem w piłkę. Jestem do tego przyzwyczajony.

Żurawski zapewnia, że gdyby udało mu się dostać do PE, to wciąż pracowałby dla Wisły. - Funkcje europosła i skauta można łączyć - twierdzi. "

Ale jak się ma takich doradców jak Czerwiński, to co się dziwić?

w każdym razie Żuraw strzelił se samobója.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 06.02.2014, 21:44
zagłosowałbyś na żyda ? (czyli kibica Makkabi?)
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.02.2014, 22:23
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Juz pewnie za pozno ale w nastepnych wyborach do PE my kibice wybierzmy jednego z nas i niech startuje.
Jak sie zmobilizujemy to byla by szansa kilkoma tysiacami glosow chlopa przepchac . Nie dosc ze ochotnik sobie swiata zwiedzi to jeszcze zatrzyma sobie 3 tys zl , za fatyge a reszte kasy na oprawy.
Widać, że nie masz pojęcia o obowiązującej w Polsce ordynacji wyborczej ani metodzie przeliczania głosów

Z całym szacunkiem dla boiskowych dokonań Żurawskiego, to musi być jego koniec w Wiśle, pod wszelką płaszczyzną. NIE dla czerwonych.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.02.2014, 02:45
No widzę niezła homofobia.

Ja też uważam, że jak się pedałki w pupki ruchać lubią i chcą być razem to się tam mogą żenić. Mam to w dupie, to nie moje życie, a byłbym największą gnidą jakbym próbował komuś obcemu mówić jak ma przeżyć swoje

A łączenie faktu, że ktoś nie ma nic przeciwko małżeństwom homoseksualnym z faktem bycia zwolennikiem adoptowana przez takie pary dzieci jest daleko idąca manipulacją. Jednak z reguły tak jest, że jak ktoś na siłę próbuje zabłysnąć nie mając argumentów to pisze takie brednie .

Z resztą adopcja dzieci przez takie pary byłaby najgorszym możliwym rozwiązaniem w naszym kraju. Takie dzieci by nie miały życia w podstawówce, zostałyby zmieszane z ziemią i zrównane z gównem od najmłodszych lat.Prawda jest taka, że dzieci niestety są bezwzględne w swoim zachowaniu i braku tolerancji do jednostek wyróżniających się w jakikolwiek sposób na tle grupy. U większości ludzi przechodzi to wraz z wiekiem i nabytą inteligencją, nielicznym tego typu ograniczenie umysłowe zostaje do końca życia. Czego mamy ewidentny przykład w tym temacie

Niektórzy pisząc tu o Żurawskim smarują takie kretynizmy, że łeb odpada. Rozumiem, partię wybrał obciachową. Dla siebie i dla klubu. Powinien zrezygnować z jednego albo drugiego. Zgadzam się - tak jak i większość. Jednakże niektóre posty w tym temacie są po prostu tak niedorzeczne i obciachowe, że aż żal dupę ściska.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 07.02.2014 o godz. 02:55.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 07.02.2014, 03:46
s1mone napisał(a):Wyświetl post

Ja też uważam, że jak się pedałki w pupki ruchać lubią i chcą być razem to się tam mogą żenić. Mam to w dupie, to nie moje życie, a byłbym największą gnidą jakbym próbował komuś obcemu mówić jak ma przeżyć swoje

A łączenie faktu, że ktoś nie ma nic przeciwko małżeństwom homoseksualnym z faktem bycia zwolennikiem adoptowana przez takie pary dzieci jest daleko idąca manipulacją. Jednak z reguły tak jest, że jak ktoś na siłę próbuje zabłysnąć nie mając argumentów to pisze takie brednie .

....
Przepraszam. co masz w dupie?

Załózmy że mam suczkę maści Doberman i jak by to powiedzieć..no kochamy się. Codziennie uprawiam z nią sex, nawet kilka razy dziennie - suczita lubi te sporty no a i ja nabuzowany potrafię odczytać jej sygnały wiec na poranny spacerek owszem. ale musi zasłużyć,
Z góry mówię że stosunek odbywa się tak jak bóg przykazał, jak suka z samcem bez pozycji analnych. Nie zebym to ja nie chcial bo przyznaję próbowałem lecz chyba moja tego nie lubi.
Nie żeby wprost mi to okazała ale no wyrywa się wtedy strasznie a ja ? A ja nie mam za co po prostu chwycić bo suczita ogon ma od dzieciństwa przycięty.

Jak myślisz? Powinniśmy się żenić?
Myślę że zasługuje na takie samo traktowanie jak pedały a ich prawa również powinny być też moimi prawami. Przeciez to tylko i wyłacznie moja sprawa z kim to robię w sypialni, to dlaczego ludzie mogą się czuć oburzeni ?
Zresztą to oczywiste że większym wstydem i skrzywieniem jest to gdy mezczyzna wbrew swojej naturze i wszelakim boskim założeniom daje innemu mezczyznie wsadzic w siebie członka,niz to ze samiec kopuluje z samicą.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 07.02.2014 o godz. 03:48.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.02.2014, 07:32

No to zorientuj sie jak działa to lobby na Zachodzie , najpierw legalizacja związków, potem małżeństw, a na końcu adopcja dzieci. Tak już było w niektórych krajach w Europie. Ten proces można określić "najpierw palec a potem całą rękę".
Pytanie jest ilu da się na to nabrać.

P.S. Nie zapominajmy jeszcze o ustawowym kneblowaniu ust przeciwnikom hommozwiązków, którzy chcieliby to zjawisko krytykować. Takie ustawy piecze właśnie PE. Totalitaryzm w czystej odmianie. Oni nie będa mieli tolerancji dla swoich przeciwników.
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 07.02.2014, 07:40
to jest temat o pedalach czy o bylych pracownikach.... ?
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2014, 07:44

Z resztą adopcja dzieci przez takie pary byłaby najgorszym możliwym rozwiązaniem w naszym kraju. Takie dzieci by nie miały życia w podstawówce, zostałyby zmieszane z ziemią i zrównane z gównem od najmłodszych lat.Prawda jest taka, że dzieci niestety są bezwzględne w swoim zachowaniu i braku tolerancji do jednostek wyróżniających się w jakikolwiek sposób na tle grupy. U większości ludzi przechodzi to wraz z wiekiem i nabytą inteligencją, nielicznym tego typu ograniczenie umysłowe zostaje do końca życia. Czego mamy ewidentny przykład w tym temacie

Niektórzy pisząc tu o Żurawskim smarują takie kretynizmy, że łeb odpada. Rozumiem, partię wybrał obciachową. Dla siebie i dla klubu. Powinien zrezygnować z jednego albo drugiego. Zgadzam się - tak jak i większość. Jednakże niektóre posty w tym temacie są po prostu tak niedorzeczne i obciachowe, że aż żal dupę ściska.
Twój post jest za to mądry...

Czy ktoś z nas zabrania żyć pedałom w Polsce, czy ktoś z powodu odmiennej orientacji ich prześladuje? Nie ma jednak przyzwolenia na małżeństwa (małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny), bo to jest pierwszy krok homoseksualistów w drodze po inne przywileje (między innymi adopcję dzieci).

Partię wybrał obciachową? Ty sobie lepiej doczytaj, jakie asy do tej pory działają w tej partii, co robili w przeszłości, jakimi gnidami byli - obciach to słowo, które jest zdecydowanie zbyt "lekkie" by używać go w odniesieniu do czerwonych.

Żurawski wybrał sobie towarzystwo, więc niech teraz wypieprza z Towarzystwa.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 07.02.2014, 08:03
coni napisał(a):Wyświetl post
to jest temat o pedalach czy o bylych pracownikach.... ?
1. Żurawski jeszcze nie jest (niestety) byłbym pracownikiem ale obecnym pracownikiem - zgodnie z nazwą tematu

2. Nie jest winą kibiców że jeden z pracowników się spedalił - co jak widać jest zaraźliwe bo kolega s1mone ma "to" już w dupie ...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 07.02.2014, 09:43
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Twój post jest za to mądry...

Czy ktoś z nas zabrania żyć pedałom w Polsce, czy ktoś z powodu odmiennej orientacji ich prześladuje? Nie ma jednak przyzwolenia na małżeństwa (małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny), bo to jest pierwszy krok homoseksualistów w drodze po inne przywileje (między innymi adopcję dzieci).

Partię wybrał obciachową? Ty sobie lepiej doczytaj, jakie asy do tej pory działają w tej partii, co robili w przeszłości, jakimi gnidami byli - obciach to słowo, które jest zdecydowanie zbyt "lekkie" by używać go w odniesieniu do czerwonych.

Żurawski wybrał sobie towarzystwo, więc niech teraz wypieprza z Towarzystwa.
Synek, wyobraź sobie, że doskonale wiem, co to za partia.
Ja widzę ogromną różnicę, między małżeństwem dwóch osób które tego chcą i robią to świadomie (doskonale wiedząc w co się pakują), a adoptowaniem osoby trzeciej, którą niejako bez jej zgody i świadomości narażają na szykany od najmłodszych lat;>

Z resztą cała moja opinia była w poprzednim poście. A Sharksik i Kocur do listy ignorowanych, bo skoro nie ma argumentów to trzeba ubliżać. Do wora lamy. Na szczęście nie każdy podziela wasz chory punkt widzenia.

Koleś z psem też dobry. Dobre elo masz w głowie, ale w sumie róbta co chceta

/eot nt. polityki i Żurawia
Ostatnio edytowane przez s1mone : 07.02.2014 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 07.02.2014, 09:50

Ja też uważam, że jak się pedałki w pupki ruchać lubią i chcą być razem to się tam mogą żenić. Mam to w dupie,

zostałyby zmieszane z ziemią i zrównane z gównem od najmłodszych lat.

Jednakże niektóre posty w tym temacie są po prostu tak niedorzeczne i obciachowe, że aż żal dupę ściska.
Po twojej wypowiedzi widać, że masz problem z tym tematem ... Może Ty też do nich należysz ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 07.02.2014 o godz. 09:54.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 07.02.2014, 09:54
Wyszedł mi double post, bo chciałem edytować. Skasować z jakiegoś dziwnego powodu nie mogę ;/

serek.c2 : ty na poważnie z tymi przykładami? Weź nie rób sobie jaj ze mnie. Co do wieku, to jesteś parę lat starszy ale nic co by mnie ruszało. Także daruj sobie.

Hubertfan : mam problem z homofobami. Uważam ich za ograniczników. A dla twojej wiadomości jestem hetero i np. widok dwóch całujących się mężczyzn mnie obrzydza. Dokładnie w ten sposób jak obrzydzają mnie ludzie otyli, nie lubię na leni patrzeć i najchętniej wysłałbym ich do obozów pracy. Ale to są moje osobiste przemyślenia i nigdy ich w stosunku do grubasów nie okazuję, bo skoro im to nie przeszkadza to ich broszka.

/sorry Serek pass. Wpisz sobie w google.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 07.02.2014 o godz. 10:23.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2014, 09:57
Skoro pogrubione Cię rozwaliło, to dawaj przykłady tego prześladowania homoseksualistów w Polsce.

Ps. Synku to sobie możesz mówić do młodszego kolegi jak Ci pozwoli.

Edit. Tak, z przykładami na poważnie - skoro są w Polsce prześladowani i gnębieni jak twierdzisz to chętnie się zapoznam z tematem. Śmiało. Może być priv.

Tak właśnie myślałem...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 07.02.2014 o godz. 10:36.
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Stary 07.02.2014, 13:40
Kocur napisał(a):Wyświetl post
1. Żurawski jeszcze nie jest (niestety) byłbym pracownikiem ale obecnym pracownikiem - zgodnie z nazwą tematu

2. Nie jest winą kibiców że jeden z pracowników się spedalił - co jak widać jest zaraźliwe bo kolega s1mone ma "to" już w dupie ...
Dokładnie więc argumenty aby przenieść to na temat polityczny są co najwyżej śmieszne i żałosne.
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 07.02.2014, 16:40
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
To teraz Żuraw będzie nam oglądał niższe ligi belgijskie. Też jakiś pomysł
Chciałbym tylko zauważyć ze to wcale nie będzie złe rozwiazanie. W Belgii jest teraz masa zdolnych chłopaków a rezprezntację mają mocną więc gdyby udało się kogoś tam złapać....

A co do Zurawia. Niech robi co chce byleby się do roboty w Wiśle przykladał bo jak zacznie się wiecej udzielać w polityce to wtedy zacznie się problem. Zresztą taki kandydat to nic nowego. Patria potrzebuje głosów w Poznaniu to bierze Panią Prezes, potrzebuje głosów feministek to Szczukę itp itd. Ale to kwestia na temat polityczny.

darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Szkoda ze z porządnego forum gimnazjum robicie ..
No Ty akurat "dokładasz do pieca"
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 08.02.2014, 10:38
Widzę ze mój post usunięty ,no tak ,niegramatyczny ,szyderczy a nawet niezgodny z linią polityczna i obecnymi trendami.
No przepraszam. Byłem pewien ze mamy demokracje. A tu monopol na prawdę i rację
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.02.2014, 11:01
Publicznie ośmieszasz środowisko kibiców Wisły Kraków i jeszcze się dziwisz, że cię kasują? Ciesz się, że nie banują

Zasady kibiców Wisły są jasne - nikt nikogo tu nie trzyma, jeżeli komuś się one nie podobają. Kompromitujesz - wypadasz.

Pod względem moderatorskim to forum i tak jest bardzo liberalne na tle for innych drużyn.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów