|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Od jutra bilety na DERBY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.02.2014 o godz. 10:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Koniec biletów na c3, spieszcie się kupować bilety na pozostałe sektory
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ile jeszcze zostało? Będzie komplet?
![]() ![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
jeśli dyskusja w temacie ma pobudzić ludzi do kupowania to żywa dyskusja może pomóc
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jak na meczu w Judovią będzie NAS 20 tysięcy to BĘDZIE BARDZO DOBRZE. Mamy niestety środek zimy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
No rzeczywiscie zima napier**la z taka sila ze strach sie na mecz wybrac ... nasuwaja mi sie slowa pani minister : sorry taki mamy klimat
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Rozumiem, ze to sport forumowy, jednak to ile zejdzie biletów pokaże wyświetlacz na meczu. Póki co, wszystko wskazuje że na 2 tyg przed meczem biletów na C zabraknie. ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kupowałem dzisiaj karnet. Otwarte dwie kasy, kolejek wielkich nie ma, ale ruch jest. patrząc na to, że do meczu jeszcze daleko, można być optymistą co do frekwencji.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
dla wielu kibiców, tfu sympatyków piłki nożnej/miłośników "słit foci" to byle deszczyk jest wielkim problemem, a co dopiero taka ZIMA ;-). Dlatego lepiej się miło zaskoczyć, niż rozczarować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A moim zdaniem dominik_czyzyny nie ma co liczyć na miłe zaskoczenie. Do meczu jest jeszcze tyle czasu, że trzeba przeznaczyć go na działanie! I to na wszystkich frontach. Mam nadzieję, że klub/SKWK niedługo ruszy z mocną akcją w mediach/yt/fb, każdy z nas też powinien nakręcać znajomych na największe derby w kraju. Pamiętajmy o biletach za 5 zł dla nowych kibiców.
Im nas będzie więcej, tym cięższe gatki będą miały pasiaste damy! |
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Spokojnie do meczu jeszcze daleko,pamiętajcie ze z 7egła tez nie zapowiadało się na komplet ale myślę ze tu może paść jakieś 25 tys,Ja przedłużam karnet dopiero w poniedziałek zresztą dużo moich znajomych tez jeszcze nie kupiła biletów ale idą na mecz,ja o frekwencje bym się nie bał.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wiadomo, że o frekwencje nikt się nie boi bo to Derby.
Tu raczej każdemu na komplecie zależy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Regula jest prosta. Im szybciej liczba sprzedanych wejściówek wzrośnie tym bardziej ludzie się nakręca.
To takie proste. Ludzie chętniej przychodzą na stadion który ma być wypełniony po brzegi. Każdy chce być na takim meczu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czemu 2/3 C5 zostało wyłączonych?
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
może to darmowe bilety dla młodzieży
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
klub zapewne zarezerwował miejsca dla przyszłych karnetowców
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ja dziś byłem po bilecik, kolejka mała, po 3-4 osoby, ale jedni kupowali a drudzy przychodzili
![]() ps. fajne Panie przy kartach kibica pracują |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez sensu, to by mogli C1/C5 zapełniać w pierwszej kolejności a nie C4/C2
Prosze cię ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.02.2014 o godz. 21:38.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tak dla pewności. Za bilety można płacić kartą?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Oczywiście, że można płacić kartą
![]() ![]()
"Jestem trudnym człowiekiem ale pocieszam się faktem, że to Bóg mnie takim stworzył..."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Brak biletów na sektory C2, C3, C4, C5.
Teraz czas na narożniki ! Zapraszajcie znajomych i widzimy się na Reymonta ! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja się o frekwencję nie boję. To jeden z dwóch meczów w sezonie kiedy następuje wysyp "fanatyków" i "wiernych od zawsze". Co do powtórzenia wyniku z meczu z Legią to jest to nierealne z banalnego powodu - wizyta wiadomych. Będą mieli 2 tys miejsc a dla nas zostanie tylko E1. Czyli mamy dwa sektory buforowe.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeszcze do tego może dojść to, że np. na Legii dużo osób było I raz, a tak to trudniej wydać 50 zł. (na prostą) niż 15. No ale bądźmy dobrej myśli, grunt żeby szybko bilety schodziły tak jak napisał Mario Nh .
PS: Na C3 jedno wolne miejsce, pewnie jakiś karnetowicz się przesiadł.
Ostatnio edytowane przez R33 : 06.02.2014 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Po 15 lutego na C2, C3 i C4 pojawi się jeszcze trochę biletów bo nie wszyscy przedłużą karnet z jesieni.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
I pojawią się także bilety na C5, bo klub teraz zarezerwował około 500 miejsc na karnety, a jak nie zejdą to te wejściówki trafią na sprzedaż przed Derbami
![]() ![]()
"Jestem trudnym człowiekiem ale pocieszam się faktem, że to Bóg mnie takim stworzył..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy będzie komplet czy nie, na pewno frekwencja będzie wysoka, ponad 20 tysięcy lekką ręką! I nie przesadzajmy z tą zimą, mecz w środku dnia, mrozu pewnie nie będzie... Nie szukać wymówek, nie dość, że to DERBY, to jeszcze pierwszy mecz po zimowej przerwie na R22.
|
|
|