|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Były już głosy o Łapinie wcześniej
![]() Poza tym właśnie sprawdziłem ile gość ma zawodników: Krzysztof Kopytko Marek Okroskowicz Łukasz Janik Krzysztof Głowacki Przemysław Runowski Paweł Gasser Paweł Kołodziej Jan Sobieraj Maciej Miszkin Marek Matyja Grzegorz Proksa Artur Szpilka Damian Jonak Krzysztof Włodarczyk I on każdego ma indywidualnie przygotować - jak do walki zawodnik się przygotowuje do 4 tygodni nawet ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bo wygrał i przegrał z Mitchellem? Jak to jest top USA...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
I dalej nie odpowiedziałeś na pytanie jakim cudem jeden Łapin może odpowiednio przygotować 14 bokserów w różnych kategoriach na różnym etapie przygotowań.
Rzuciłeś tematem Banksa potwierdzając moją tezę: 1 trener = 1 bokser ![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Wawrzyk Dance Part 2 ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jestem ciekawy postawy Rekowskiego.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rzeczywiście przespałem dekadę - jak ucinałem sobie drzemkę, Banks musiał stoczyć z dziesięć pojedynków w wadze ciężkiej, pokonując kilku zawodników z czołówki HW. To teraz mi wymień kogo to ten Banks pokonał. A jeszcze lepiej byłoby, gdybyś podał ile walk stoczył ogólnie w najcięższej kategorii...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 28.01.2014 o godz. 17:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Ciekawe czy Guliwer Wawrzyk przekroczył magiczna granicę 20 pompek
Poprzednim razem był niezwykle rad z tego powodu, że udało mu się zrobić 15.. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Wyręczę gościa bo pewnie się zamotał ![]() 11 walk w wadze ciężkiej, w tym 1 remis i 1 porażka. Czyli ogólna pyta. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Też jestem strasznie ciekawy tego co zaprezentuje Rekowski.
No i Wawrzyk. Całkiem ciekawa gala, gdy idzie o to nasze krajowe poletko HW, się zapowiada
Ostatnio edytowane przez Jazon : 29.01.2014 o godz. 22:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
O gali w Opolu już zostało powiedziane wszystko na Shoutbox'ie
Jedyne co można odnotować to wygrana Masernaka z Sandro Siproszwili ale to akurat inna gala. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pomyśleć, że kiedyś emocjonowaliśmy się walkami Gołoty z najlepszymi: Tysonem, Lewisem, Bowe.
Dzisiaj jeden asior dostaje od 47-letniego bokserskiego emeryta, a drugi od operatora wózka widłowego. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj w HW jeżeli chodzi o Polaków jest Adamek (niestety już wiekowy i obity), potem Wach (niestety leń) i długo długo nic. Obaj mogą dać emocjonujące pojedynki z całą czołówką HW, poza Kliczkami oczywiście.
Szpilka to na razie przede wszystkim produkt marketingowy; dobrze to Michalczewski określił - taka Doda boksu, zresztą nawet target podobny, o czym można się przekonać czytając komentarze jego fanów na FB. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Adamka za moment też nie będzie. Nie jest tak głupi jak Andrew, aby ciągnąć karierę w nieskończoność.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Adamek moim zdaniem już wiele nie zawojuje. Tzn z Kliczkami nie ma szans, a i kandydatów do ostatnich (2-3
W Wachu nie widzę w ogóle poważnego pięściarza. Pomijam aferę dopingową. Gość jak dąb, siłę powinien mieć ale oglądając jego kilka walk jakoś nie widzę nic ponadto. To za małą nawet na światową HW, która jak wiemy od lat prezentuje się mizernie. Jeśli o Szpili mówią, że jego największą siłą jest lewy prosty to zbyt różowo to nie wygląda. Teraz jest jeszcze dość szybki na nogach ale jeśli o siłę ciosu chodzi to obecnie na pewno nie jest ona na pierwszą dziesiątkę. Największym jego atutem jest wiek bo jeszcze ma spokojnie 5 lat na dotarcie do swoich biologicznych możliwości. Pytanie jak ten okres przepracuje i ile uda się jego trenerom wycisnąć. Oby jak najwięcej bo na razie pas w jego rękach brzmi dość mgliście... Masternak co prawda wygrał ostatnią walkę ale wydaje mi się, że chłopak osiągnął już apogeum swoich możliwości. ME, kilka niezłych walk ale chyba nikt (nawet on sam) nie widzi go jako przyszłego pretendenta do pasa poważnej organizacji. Tak więc panowie, w porównaniu do czasów Gołoty, obecnie mamy dość dziwną sytuację. Z jednej strony poziom ogólnoświatowy spadł. Do tego mamy "kilku" zawodników którzy teoretycznie mogliby/powinni być w stanie na kilka lat zagościć na górze rankingu The Ring. Niestety za ilością nie koniecznie idzie jakość.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No niezłych mamy działaczy boksu i w dodatku tak wysoko postawionych
:http://wpolityce.pl/depesze/73345-wi...chniecie-nozem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Jak tam pany - Adamek ma jeszcze szansę na cokolwiek? ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj będzie ciekawie. Sądzę, że w najlepszym wypadku Adamek wyłapie KO, ale wygra na punkty, a w najgorszym wyłapie drugie, lub trzecie KO i już się nie podniesie. Walka tzw. "sprawdzam" przed przejściem na emeryturę.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 12.03.2014 o godz. 14:57.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Przy odrobinie szczęścia rzutem na taśmę może zostać mistrzem.
Stawką pojedynku będzie drugie miejsce w rankingu wagi ciężkiej federacji IBF. Potem zostaje Pulew i Kliczko, który na razie do walk się nie pali za bardzo. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jutro bokserski wieczór
Wawrzyk - Botha http://www.bokser.org/content/2014/0...5241/index.jsp oraz Adamek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wie ktoś o której konkretnie te walki - Wawrzyk i Adamek i na czym można zobaczyć?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Wawrzyk - Polsat Sport początek transmisji o godzinie 20:30 - sam Wawrzyk pewnie później ale uj go wie
Adamek - Polsat Sport początek transmisji o godzinie 02:00 - znowu to samo - Adamek pewnie jako walka wieczoru na koniec ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polsat Sport - czyli został net.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie chyba nie, Wawrzyk - Botha ma być w zwykłym Polsacie
https://www.youtube.com/watch?v=AqFYfZ6SyXk
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 15.03.2014 o godz. 15:16.
|
|
|