|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Pierwsza weryfikacja Szpilki. W sumie trafił i tak najlepiej jak można, czyli prospekta z problemami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pierwsze spotkanie twarzą w twarz...
http://www.bokser.org/content/2014/0...2124/index.jsp A tymczasem Tyson Fury będzie miał okazję poobijać starego znajomego Szpilki - Gonzalo Omar Basile
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 23.01.2014 o godz. 22:21.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
A jakie problemy ma Jennings oprócz tego że jest czarny ? ![]() Tak serio pytam bo nie śledzę jego kariery. Bo Szpilka ma na pewno problemy z psychiką i obroną. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Jedynym problemem Jenningsa (oprócz bycia murzynem) jest słaba kondycja - serek.c2 zwracam honor
Sprawdziłem i miałeś rację. |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Chyba pierwszy z którym Szpilka stał bez kozaczenia i prowokacji
http://www.youtube.com/watch?v=FfjOYcG1Qt8 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was wie, czy walka Majewski-Stevens będzie gdzieś do obejrzenia na necie i o której w ogóle ma być?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Rozumiem, że na cyfrze +, kanale polsat sport news nie będzie transmitowana walka Szpilki?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to Majewski powalczył ze Stevensem... To co zobaczyłem w ringu to po prostu żenada w wykonaniu Polaka. Chłop klękał już nawet nie po ciosach ale przed
http://www.youtube.com/watch?v=N-p5q3KBfb0 |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Na Polsat Sport na pewno będzie - ale czy na "news" ... chyba raczej nie, to jest informacyjny program raczej Ale na pewno w necie będzie jak nie masz programu w ofercie. EDIT: Majewski chyba sobie jaja zrobił wychodząc na tą walkę .... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Może to Szymon Majewski był?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
3:50 planowane wyjście zdaje się.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Ale sie czepiacie, pierwsze 5 sekund Majewskiego wyglądało dobrze.Wawrzyk dance to przy nim pikuś
"Polish Pride" "The Machine" to są jakieś jaja Czuje po kościach że szpulka da sie ponieść emocjom i Wasyl w 2 rundzie zacznie wyciągać kalkulator i wpadnie w płacz ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja znowu widzę coraz większe szanse Szpilki, pooglądałem sobie wczoraj parę walk, skrótów Jenningsa i naprawdę nie rozumiem tego ogólnego zachwycania się jego umiejętnościami. To dość dobry przeciętniak... Tylko przeciętniak. Obawiam się jedynie tych długich łapsk, proste będą wchodziły, to pewne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dobrą sprawę i dla Szpilki i dla Jenningsa jest to pierwsze w miarę poważne starcie.
Ja się umiejętnościami Jenningsa nigdzie nie zachwycałem, dla mnie ma umiejętności większe od Szpilki, tyle. Jeśli chodzi o coś więcej w wadze ciężkiej, to jak na razie ani Szpilka, ani Jennings tak naprawdę nie zaliczają się nawet do TOP15, nie sugerowałbym się rankingami (vide Kołodziej lider ) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj jeszcze Marco Huck wchodzi do ringu, a będzie to rewanż z Firatem Arslanem.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy znowu sędziowie pomogą Hukiciowi?
Swoją drogą - czas działał na niekorzyść Arslana, lata lecą, ale z drugiej strony B-Hop pokazał że wiek nie ma znaczenia. Z drugiej strony porównanie Arslana do Hopkinsa trochę nie na miejscu, bo jednak Arslan na dobrą sprawę nic nie osiągnął. Dla mnie wygrał pierwszą walkę z Hukiciem, oby teraz wygrał także u sędziów, choć nie wiem co by musiał tym razem zrobić - jedynie KO wchodzi w grę, bo inaczej tak czy siak go przekręcą. |
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Ja bym chciał zobaczyć spotkanie Muamer Hukić vs Włodarczyk
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jakoś nie czuję ciśnienia na zarwanie nocy jak to bywało za czasów Andrzeja.
Czuję że padnę ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam odwrotnie, na pewno wytrzymam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nocne oglądanie Gołoty i finałów NBA Chicago Bulls vs Utah Jazz to klasyka gatunku. Ale dzisiaj też postaram się doczekać do walki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja tradycyjnie - bo oglądam NBA i jestem zaprawiony |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Kawa ze "wzmacniaczem" i doczekasz... byleby tylko warto było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Brawo Artur.
Walka wyrównana, mało techniczna, jednak z konkretnym finałem. To nie miało się prawa skończyć później niż 6 runda. Trzeba popracować nad obroną i odejściu po ciosie. Odsłania się jak patelnia, lepszy zawodnik to wykończy. |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Można wiedzieć co Ty komentujesz Walka Szpilki dopiero po 3 ma być. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
macie jakiś sprawdzony stream? żebym nie czekał na marne bo będzie mega wkur.w
jak Szpilka nie wygra przed czasem to nie wygra wcale - mój typ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Szpilka dzisiaj powinien dostać ładne lanie
. Z jego obroną będzie na co patrzeć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobry sportowiec musi być wbrew pozorom inteligentny.
Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Inteligentny sportowiec to gra w szachy
W boksie sie liczy kondycja, spryt, szybkosc, technika, .......niecie, mocna szczeka + to czego jeszcze moze nauczyc dobry trener. Myslenie w ringu ma sie nijak do inteligencji. Nie powiesz mi chyba ze taki Tyson to inteligent. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bez niespodzianki. Co prawda spodziewałem się TKO w 8-9 rundzie, ale jednak Szpilka poprawił wytrzymałość i dociągnął do 10
![]() |
|
|