|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Wydawało mi się że zawodników na środek pola to ci u nas dostatek a tu kolejny przychodzi... Jeszcze się okaże że Stjepa wyląduje na obronie za Jove ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Robert Lewandowski po bramce w reprezentacji też przyłożył ręke do ucha i do ust chcąc uciszyć polskich kibiców..
ochłoncie. |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Dobrze by było, jakby ktoś podrzucił Smudzie aktualny atlas geograficzny z mapą polityczną Europy. Taką gdzie nie ma już ZSRR i Czechosłowacji. Przepisy się zmieniły i od przyszłego sezonu będzie mógł wystawić 3 zawodników spoza UE, za 2 lata jedynie dwóch a ten gotów jeszcze sprowadzać kolumbijskie Arboledy i Renifery z Peru.
Co do Stlicia - w praniu wyjdzie jaki to transfer, umowa krótka także fanom FM i transfermarkt ciężko będzie go sprzedać za kilka milionów ojro. Jak dla mnie priorytetem powinno być sprowadzenie defensywnego pomocnika.
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 23.01.2014 o godz. 14:35.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
najpierw sam zaopatrz się w kalendarz a dopiero potem doradzaj innym.
od sezonu 15/16 bedzie obowiązywał limit a teraz mamy 13/14 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||
![]()
Koleś chce grać i się wypromować. My potrzebujemy dobrego piłkarza za niewielkie pieniądze. Obie strony korzystają.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.01.2014 o godz. 15:37.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
To win - win situation, zarówno dla niego, jak i Wisły. A co do składu: zapominacie że Garguła to również boczny prawy pomocnik - tak grał w Bełchatowie. I pewnie tak może grać teraz. Nie sądze, żeby Semir wszedł za Ostoje, bo defensywny pomocnik - przecinak jest nam koniecznie potrzebny. Ostoja jest taki sobie i niczym się nie wyróżnia poza jednym: prawie zawsze jak jego nie było na boisku to mieliśmy chaos i przegraną walkę o środek pola. Indywidualnie jest niewidoczny, ale w dużynę wpasowuję się idealnie. Oczywiście wolałbym na jego miejsce kogoś pokroju Dudki, czy Sobola, ale cóż.... na razie się nie zanosi. Edit: zapomniałem że na obronie mamy jeszcze niezłego Chaveza, który jak jest w formie, to w sumie daje radę. On się w ogóle przygotowuje z nami, czy dalej leczy kontuzje, albo jeździ za reprezentacją? Powód: Chavez
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 23.01.2014 o godz. 15:39.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie, nie wiem dlaczego sądziłem, że ten limit to już od przyszłego sezonu. Wobec tego cofam prośbę odnośnie atlasu dla Smudy - wszystko zostaje po staremu: ZSRR, Czechosłowacja i NRD. A ja pędzę zakupić kalendarz na 2015 rok.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W ogóle ten temat powinien zmieć nazwę na "smiech przez łzy czyli nasza polityka transferowa" bo tak ona wygląda. Ale że weszło żadnej relacji nie zrobiło...jestem zażenowany normalnie.Jak kupią koguta do Legii to będą LIVE z każdego kurnika robić. ![]()
![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jarałem się swego czasu Stiliciem i żałowałem, że to Wisła nie sprowadziła go wcześniej od Lecha. Cieszy fakt pozyskania takiego piłkarza, ale mam również obawy, żeby nie było jak z pewnym Panem - "inaczej się umawialiśmy" - który przyszedł do nas z Holandii i myślał, że będzie miał pewny plac w Wiśle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to jeden transfer juz mamy teraz czekamy na te kolejne obiecane
Stilic moze sie bardzo przydac jezeli przy Smudzie odbuduje forme na polskich boiskach nie powinno to byc zbyt trudne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
||
|
Wczoraj się zastanawiałem gdzie jest haczyk. Dziś właściwie wszystko jest jasne.
On by tam w tej Turcji zgnił. Ma kontrakt do czerwca, kasy stracił nie tak dużo, a czekałaby go tam ława albo trybuny. Gaziecośtam ma kłopoty finansowe, może w ogóle żadnej kasy by nie powąchał. Bez formy, bez rozegranych meczów itd. to mógłby w lidze futsalu czegoś szukać. A tak... Jeśli Franz szybko go odbuduje w lecie pójdzie jak nic. Najpóźniej w zimie. Nie poszedł do Dinamo Zagrzeb (o ile w ogóle cokolwiek było na rzeczy) z prostej przyczyny. W Wiśle prawdopodobnie będzie miał pewny plac, nawet jak będzie słabiej grał. A na pewno ogromny kredyt zaufania. A tam musiałby się przebijać. Krok do tyłu i trampolina. Ot, geszeft... Z polityką transferową tego bym nie mieszał. Tylko z punktu widzenia Wisły w całym tym geszefcie dwa słowa są kluczowe Cytat:
Cytat:
Oni tam, ci piłkarze to mają jeden podręcznik pt. Co powiedzieć na pierwszej konferencji... ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
|
Wracając do Murawskiego, ja bym go wziął. Gość się marnuje w amice.
http://ekstraklasa.net/kadra-lecha-n...9d3a982182941e |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Tak myśli 90% zawodników, tylko kibice tego nie potrafią zrozumieć. Aktualnie jest pracownikiem Wisły i ma dobrze wykonywać swoja pracę. Tylko tyle, albo inaczej - patrząc na ekstraklasowe realia - aż tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Się chyba obrazili na Wisłę. No cóż niedawno ich broniłem teraz już trochę dziwnie się zachowują, nawet nie chodzi o to, że wrzucili fotkę z DWG. Cóż wszystko co dobre musi się skończyć.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
||
cfa napisał(a):
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Następnym zawodnikiem ma być napastnik Rengifo podobno już rozmowy się toczą.Jakoś mnie on nie przekonuje
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 23.01.2014 o godz. 18:46.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a skad takie info nt. Renifera skoro ostatnio Ricky Schanks mówił ze Lecha na niego nie stać?
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Rengifo może być. Na pewno jest dużo lepszy od naszych rezerwowych napastników i nie jest strasznie stary. Mam tylko nadzieje, że z rozpędu nikomu nie przyjdzie do głowy zatrudnianie dziadziów Murawskiego czy Arboledy. To byłaby gruba przesada.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
O Rengifo już od dawna słychać. Informowały o tym różne portale i gazety. Nawet od znajomych, którzy głęboko grzebią w tajemnicach rynku transferowego, zdarzyło mi się słyszeć. Rzecz jasna - nie jest to żaden pewnik, ale coś może być na rzeczy.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ale przeciez Rengifo na poczatku stycznia podpisal kontrakt w Peru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Rzeczywiście, na 90minut.pl tak to wygląda. Cóż, to nawet dobrze.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A tu ci peszek
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciekawe jest ze mamy kase na kontrakt dla bosniaka a nie ma kasy na ekwiwalent za mlodego chorwata? nie zebym mial cos do tego transferu bo uwazam ze to plus ale wydaje mi sie ze nasz klub nie ma przemyslanej polityki transferowej i biora co im wpadanie w rece, a kluczowe pozycje nadal zostaja nie wzmocnione. no ale czasu troche jeszcze jest wiec moze cud sie zdarzy
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|