|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie wiem jak was ale mnie już sama morda tego Stlicia denerwuje jeszcze Peszki do tego wszystkiego brakuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Stilic naszą marną ligę przerastał o klasę, później loty obniżył bo mu się nie chciało grać, możliwe że wpływ na to mają trenerzy którzy go prowadzili, a za Smudy on się prezentował najlepiej. Jak dla mnie transfer na plus o ile wogóle do nas przyjdzie
aha i radzę przestać się doszukiwać dziury w całym bo on kiedyś grał w Lechu, ku*wa ludzie Żurawskiego i Głowackiego to wy tak nie ganiliście. Przyjdzie pokaże się z dobrej strony to nagle zakochacie się w nim, tacy z was kibice ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, to bdb transfer i inwestycja po chłopaka po roku czasu jak łapnie formę będzie można pogonić z zyskiem. O ile dobrze pamiętam jest jeszcze dość młody, chyba 26 lat.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
jeśli u nas zagra, pan P_iedroleNieBiegam będzie całować się po łokciach |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Patrząc na ich zachowanie to pewnie jedyna radość w ich życiu. Nie odbierajmy im tego.
Może nie ma Białej Gwiazdy w sercu jak Stolarski, ale za to ma dwie w innych miejscach.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.01.2014 o godz. 13:58.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
rozumiem, że mogą wam się nie podobać gracze testowani, że przychodzą z różnych lig, ale to są ku*wa testy, a wzmocnienia o których mówił Smuda będą i jednym z nich jest Stilic, koniec kropka ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest takie angielskie przysłowie: "beggars can't be choosers", czyli "żebracy nie mogą przebierać". My ostatnio grzebaliśmy w śmietnikach do których nikt poza Widzewem by się nie zbliżył, więc wasze analizy są gówno warte. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja przypomnę tylko, że Brożek tez poza nasza ekstraklasą nie zaistniał, a po swoich wojażach wrócił jeszcze lepszy ... i sam psioczyłem przed jego przyjściem.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Klub testuje nonamów: "pośmiewisko dla klubu, Bednarz wypierd****"
Informacja, że jeden z najlepszych obcokrajowców, który biegał po boiskach tej ligi, podpisał kontrakt z naszym klubem: "Beee, on grał w Lechu, będzie miał nasz klub w dupie i pewnie nie będzie zapierdalał... niech wypierd***" ... Messi podpisał kontrakt z Wisłą: "ee jakis taki mały i do tego latynos, chcemy młodych polaków!" OGARNIJCIE SIĘ LUDZIE! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Miłość do klubu, przywiązanie do barw to pokazywał Sobol, pokazuje Głowacki zapie rdalaniem na boisku, dawaniem z siebie 120% w każdym meczu, nie potrzebne im dziary Reymana na rękach.
Stilić.. nie wierzyłem że uda się ściągnąć gracza tego kalibru po testach kopaczy z 7 ligi niemieckiej i 2 albańskiej.. - dla mnie szok, jeśli oczywiście podpisze bo oficjalna jeszcze nie potwierdziła. Kto wie, może Cupiał jeszcze nas pozytywnie zaskoczy tej zimy. Zmiennik dla Brozia potrzebny na już + kontrakt Miśkiewicza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Zadaniem Stilića, jeśli go podpiszemy, nie będzie zapierdalanie i jeżdżenie na dupie tylko rozgrywanie, asystowanie i dobre bicie stałych fragmentów gry. Od zapierdalania są inni.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Amica zrobiła to samo co my z Żurawskim - trzymała czekając na lepszą ofertę, tylko gorzej na tym wyszła. Lepszej oferty nie dostali, a Stilić postanowił nie czekać aż ktoś spełni oczekiwania klubu i nie przedłużył umowy. Nie można też powiedzieć, że Amica zrobiła zły interes, bo przez 4 sezony utrzymała w składzie czołowego piłkarza Ekstraklasy, który słabszy miał tylko jeden - ostatni sezon - kiedy cała drużyna miała problemy, zwolniono Zielińskiego i zatrudniono Rumaka. I ten "słabszy sezon" to i tak bramka i 8 asyst w Ekstraklasie w wykonaniu Stilicia. Jeśli do nas przyjdzie to za grosze albo i nawet darmo, a jeżeli wypali spokojnie można zainkasować za niego podobne pieniądze, co za Meliksona. Po prostu nie można czekać aż ktoś wyłoży na stół kilka milionów, bo to się nie stanie.
No i trzeba pamiętać, że Gargule kończy się kontrakt. Biorąc pod uwagę, że interesuje się nim Zagłębie, to należy powiedzieć sobie wprost - jeżeli Garguła nie będzie CHCIAŁ tu zostać, to nie mamy argumentów żeby go zatrzymać, tym bardziej, że to zawodnik po trzydziestce - raz, że może chcieć zarobić przed emeryturą, dwa, że w naszej sytuacji finansowej licytowanie się o takiego gracza po prostu się nie opłaca, bo już na nim nie zarobimy, a jak się zepsuje albo przestanie dobrze grać, to możemy dużo stracić. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
prócz tego chłopa z interii który nadmuchał balonik
ktos cos gdzies slyszal widział nt Bośniaka czy opieramy sie wszyscy na wpisie z twittera którego teraz podłapują inne gazety? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Myślę, że docelowo Stilić ma zluzować Gargułę.
Zawodnik o zbliżonej charakterystyce, trochę od Guły wolniejszy i mniej dynamiczny, za to z dokładniejszym podaniem i ciut lepszych (wg mnie) umiejętnościach technicznych. Wymiana 33 latka na 26 latka. Jeśli podpisze kontrakt, to uwierzę, że jednak jakieś wzmocnienia się szykują i być może będzie można powalczyć o podium, a przy dobrych wiatrach mistrza. Bo jakby nie było powinien być dla nas wzmocnieniem. Chociaż życie swoje, a ekspektacie i marzenia zawsze swoje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Stilic kojarzy mi się najbardziej z tekstem Planktona na forum (krótka charakterystyka zawodnika): "pedał z gwiazdami na łokciach".
A merytorycznie - moim zdaniem bardzo dobry ruch, jeśli to prawda. Nawiązując do postu s1mone - może Oro Profesoro chce Gułę już zimą w Lubinie i nastąpi po prostu szybka roszada? Zbyt tani Stilic nie będzie, zdziwiłbym się, gdyby Bednarz chciał mieć kontrakt Guły i Bośniaka jednocześnie na liście płac. ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Majchrowskiego ,Dziwisza czy św.Mikołaja ,przecież Smuda to nasz trener. Mnie bardziej martwi los Chrapka ,czy Garguły który zaliczył dobrą rundę . Taki Chrapek ,który dla mnie był jednym z lepszych zawodników ostatniej rundy nie konieczcznie może chcieć "szlifować" ławę. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Po pierwsze Turasy jak to maja w zwyczaju mogą zmienić zdanie - tez nie wiemy na ile to jest faktycznie uzgodnione. Po drugie nasza rada nadzorca. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
na pytanie sam sobie odpowiedziałeś --- @Uran, różnica miedzy Chrapkiem, Gargułą a stojanowem to nie tylko szybkość (chociaż i tak DwieGwiazdyNaŁockiachWykłute jest od nich wolniejszy) Chrapski i Guła zasuwają bez piłki, szukają gry i robią press I Chrapski i Guła potrafią kopać swoją słabszą nogą mentalnie też przepaść Generalnie semirek to jeden z najbardziej przereklamowanych gości, jacy przemknęli w ostatnich latach przez nasze boiska. Pasuje wybitnie do taktyki "gramy na chopa". A Smuda po staremu, przyzwyczaja się do nazwisk. Kiedyś Dragomir ściągnął gościa o podobnych, "czysto piłkarskich" i mentalnych parametrach. PS. Można być demonem szybkości i totalnym leniem na boisku. Pierwsze stojanowowi nie grozi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ma być killerem, bo gościa o takiej technice użytkowej, takim przeglądzie pola i o takiej decyzyjności na boisku nie redukuje się do roli zapierdalatora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Polska liga reprezentuje tak żałosny poziom, że czasem lepiej mądrze się ustawić niż głupio biegać. Przykład? Sympatyczny Brazylijczyk z brzuszkiem Edi, który momentami mimo swojego wieku potrafił naprawdę zagrać coś z niczego. A z bieganiem to on miał tyle wspólnego co Smuda z mówieniem sensownych rzeczy w wywiadach. Bo, powiedzmy sobie szczerze, Wisła w tym momencie to nie jest drużyna budowana pod kątem pucharów... Już bardziej mnie przekonuje argument przeciw, że ten gość praktycznie od pierwszego sezonu w Amice Wronki, zalicza zjazd po równi pochyłej.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 22.01.2014 o godz. 18:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Co do stwierdzenia, ze na polską ligę nawet stojanow wystarcza - oczywiście, że tak. A przynajmniej tak było jeszcze dwa, trzy sezony wstecz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdyby Stilić przy całym swoim potencjale technicznym posiadał świetną motorykę i dynamikę to nie grałby w naszej buraczanej tylko w Premiership albo La Liga. Możliwe, że w górnych rejonach.
Także daj spokój Panie Boże, nie wiem po co się czepiasz. Może wolisz Brazylijczyka z 7 ligi niemieckiej albo Rumuna studenta? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Jezelli ten transfer dojdzie do skutku, to biorac pod uwage brak kasy i to kogo testujemy to bedzie gigantyczne wzmocnienie.Stlilic to flegmatyczny pilkarz,ale technike ma przerastajaca nasza lige o klase.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|