|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A PS stwierdza, że Ruch Chorzów chce od Zagłębia Lubin za Filipa Starzyńskiego 250-300 tys eurasiów. Powiem tyle, że taka okazja pewnie się nie powtórzy, ale niestety stan naszych finansów chyba nawet na taki transfer niestety nie pozwala....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Wygląda na przeciętniaka z przebłyskami / potencjałem. Prawdopodobnie jest dla nas za drogi, szczególnie zważywszy na fakt, że zawodnik o podobnej charakterystyce nie jest dla nas priorytetem. Nam trzeba skrzydłowych, defensywnego pomocnika i napastnika. Może także stopera albo lewego obrońcy, jeżeli sprawa Jovanovicia będzie wyglądała poważnie i ktoś w tyłach jeszcze od nas odejdzie. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ceny za piłkarzy sa naprawde przystepne, i za pieniadze ktore mielismy jeszcze kilka sezonow temu moglibysmy niezlą drużyne mieć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Testowany Martins jest lewytm obrońcą, a na środek... może już czas by Nalepa coś udowodnił? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chłop od roku jest poza poważnym graniem. W Słowenii na początku 2013 roku wypadł z 18 więc albo kontuzja albo podpisał z Grekami wcześniej i dostał buta do rezerw. W Grecji jakieś ogony grał i do tego bardzo rzadko.
Niezaprzeczalny fakt że gra obiema nogami co czyni go wyróżniającą się postacią na tle E-klasy. Ja bym zrobił tak że wiosnę gramy tym co mamy i młodzieżą, bo raczej z górnej połówki nie wypadniemy, o mistrzostwach i pucharach zapominamy. Czyścimy sprawy finansowe i w 2014/2015 wchodzimy z poukładanymi finansami zamiast długami.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 17.01.2014 o godz. 09:55.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja na tym filmiku widzę kolesia, który ma problemy z przyjęciem, ale to inna sprawa. Guła za pół roku odchodzi. Może go kupić (tzn podpisać) ktokolwiek, my raczej go nie zatrzymamy, bo mimo wspomnianej przez niego obniżki kontraktu i tak jest dla nas za drogi. Na jego miejsce próbują kogoś ściągnąć, czy to ten Manicero, czy też Popović, ofensywny pomocnik nam się przyda (cóż, Boguski znów się połamał?!) Co do młodzieży, to pytanie czy mamy takich, którzy są to w stanie pociągnąć (tzn tych, co już mają 18-stkę skończoną - żeby się nie powtórzyła akcja ze Stolarem)? Jeśli Smuda mówi, że Stolar nie był gotowy, to tym bardziej będziemy grali żelazną jedenastką, która (nie daj Boże) - jeszcze nam się rozsypie i kto będzie grał? A zostało nam tych meczy jeszcze kilka, i wbrew pozorom te osiem punktów różnicy po między nami a granicą grupy mistrzowskiej to wcale nie tak wiele... Wystarczy seria porażek i już lipa...
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niezbyt wygórowana kwota, zważając na to, że Masłowskiego Zawisza ceni 3-4 razy tyle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Bardzo przypomina stylem gry Sebastiana Milę. Myślę, że może grać na podobnym poziomie. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
za dużo ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Ja bardziej preferowałbym Masłowskiego, ale za drogi Za Starzyńskiego 300k euro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Na sąsiednim wiślackim portalu niektóre osoby w komentarzach rozpisują się o tym, że mają wiarygodne informacje rzekomo o tym, że Cupiał wykłada na transfery 2,5mln zł. A jeszcze bardziej egzotyczny news, że niby prowadzone są rozmowy z Meliksonem o jego powrocie do Wisły?
Nie chciałbym siać plotek, ale te wpisy zwróciły moją uwagę.... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
szkoda nawet pisać takich bredni.. na pewno francuzki klub będzie się pozbywał swojego podstawowego zawodnika, Maor jest tam jednym z lepszych i gra cały czas, więc na pewno nam go oddadzą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ktoś chyba najebany albo na kacu pisze te posty.
Maor najlepszy zawodnik żabojadów,kontrakt do 30.06.2015r , 2 mln ojro wartość. I to by było na tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Online |
|||
ad. 2. Skoro, to były lepsze perspektywy finansowe, to wystarczyło tak powiedzieć, a nie gadać farmazonów o tym, że Smuda uważa go za zbyt słabego na ekstraklasę. Pamiętaj, że ci kibice w niego wierzyli. Mieli nadzieję, że to taki Wiślak z krwi i kości, który pokaże charakter i powalczy o miejsce w składzie. W poważaniu zaczęli go mieć w momencie, jak on zaczął kombinacje z Legią w tle. ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
1) cisza - np Wilk 2) teorie spiskowe To takie w miarę świeże przykłady ale historia jest podobna. Dla 99% kopaczy liczy się tylko kasa i nic więcej. Stolarski wybrał Lechię bo dostał więcej kasy i nie ma tu miejsca na jakiekolwiek domysły. Legia dawała więcej ale też nie dawała perspektyw gry = nie dawała gwarancji "wejściówek". Pierd... o rozwoju itp są dobre dla naiwnych. Gdyby szukał rozwoju to faktycznie poszedłby do tej Legii a nie Lechii bo jednak potencjał na dzień dzisiejszy jest nieporównywalny. Wybrał lepszą kasę niż w Wiśle i mniejsze ryzyko niż w Legii. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
według Wójtowicza z Przekretu sportowego niejaki Popovic ma być u nas na testach http://www.youtube.com/watch?v=2UAMDO638T0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Jeśli Cupiał faktycznie wykłada 2,25 mln zł na transfery to ja się zastanawiam co my jeszcze do cholery robimy.
Jeśli również prawdą jest 300 k za Starzyńskiego to hello ! chcieliśmy go przecież kiedyś, a kluby w Polsce za zawodników o podobnych UM chcą min. 1 mln OJRO . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Przecież to pewnie brednie wyssane z palca...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ja pie....le - wy tak na serio o tym wpisie o 2.5 mln
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
i jeszcze każdemu kibicowi na Comarch Arena będą dodawali do Ipad`a darmowe oprogramowanie Comarchu, które można później sprzedawać na rynku bo licencja freeware !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ten nowy testowany to przynajmniej pierwszoligowiec
![]() ![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2014
Offline |
|
|
Domin jaki belkot to czyta prawda czlowieku
Wspomnisz moje slowa ze na stan dzisiejszy to Stolarski to mlody zawodnik ale daj mu troche czasu a bedzie z niego pilkarz bo stan dzisiejszy to zwykly mlody chlopak co go media trenerzy promuja sam Smuda powiedzial ze to chlopak z potencjalem ale kase mozna zarobic w przyszlosci na nim za 3 lata np Mi w moim poscie chodzi tylko o to ze szkoda tracic cos co moze dac kase w przyszlosci tylko o to Czlowieku co jeszcze jesli prezesem jest Bednarz to chyba jego to na jego barki to spada czy nie ? Ja wiem ze nie ma siana w tym momencie i zdaje sprawe z tego doskonale , ale przy naszej kadrze a jest ona dosc szupla i waska juz nie ma Stolarskiego , Maleckiego , ponoc Bunoza jest na walizkach oraz Klub czeka tylko na dobra oferte za Sarkiego ( sam Smuda mowil ze turcy sie nim interesuja ) wiec moze byc spore oslabienie tylko mi o to chodzi chlopaku |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
czy ktoś wie o co chodzi w tym zdaniu ![]() ![]() Nie ma nic lepszego na masaż przepony niż temat transferowy - niech nam przerwa zimowa trwa ! ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Domin, jaki bełkot, to czyta PRAWDA, człowieku. A jak wiemy, prawda bywa bezlitosna, toteż zdanie można traktować jako ostrzeżenie.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 18.01.2014 o godz. 00:22.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
No i mówiłem... Tak jak o Stolarskim, że podjął decyzję zostania u Nas tydzień temu, ale dzieciak dostał dużo więcej kasy od Lechii i zmienił szybko decyzję, oraz potwierdziły się moje słowa co do tego Manicero, że lepiej się nie cieszyć co tam Smuda powiedział bo jego transfer jest tak w 30% pewny no i moje słowa się dziś potwierdziły... szkoda...!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|