The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2013, 00:03
Tylko jest taka niepisana zasada, że ten co wywalczył karnego nie powinien strzelać. I to się sprawdza, (pamiętacie dwumecz a karabahem gdzie Zuraw strzelał w koncowce meczu?) także do Małeckiego nie mialbym pretensji ze nie ma formy - zawsze mogli kogo innego wyznaczyc
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 16.11.2013, 00:14
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Tylko jest taka niepisana zasada, że ten co wywalczył karnego nie powinien strzelać. I to się sprawdza, (pamiętacie dwumecz a karabahem gdzie Zuraw strzelał w koncowce meczu?) także do Małeckiego nie mialbym pretensji ze nie ma formy - zawsze mogli kogo innego wyznaczyc
taka zasada , która tyle razy się sprawdza co nie sprawdza

Żuraw z Lazio dwa razy strzelił
Melikson z Bułgarami również

to żadne usprawiedliwienie dla Małeckiego. tym bardziej ze przypuszczam ze nie było wyznaczonej osoby a Małecki jak to Małecki zawsze bierze piłkę pierwszy w łapy czy jest wyznaczony czy nie

nie strzelił karnego - zmarnował setkę i należy się bura

dziękuję
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 16.11.2013, 01:48
Karherop napisał(a):Wyświetl post
taka zasada , która tyle razy się sprawdza co nie sprawdza

Żuraw z Lazio dwa razy strzelił
Melikson z Bułgarami również

to żadne usprawiedliwienie dla Małeckiego. tym bardziej ze przypuszczam ze nie było wyznaczonej osoby a Małecki jak to Małecki zawsze bierze piłkę pierwszy w łapy czy jest wyznaczony czy nie

nie strzelił karnego - zmarnował setkę i należy się bura

dziękuję
Statystycznie rzecz biorąc Mały może teraz strzelać karne bo rzadko marnuje. Skoro mu się przydarzyło, to następny raz nieprędko. Z drugiej jednak strony jak mówi stare porzekadło, jeśli ja nie biję swojej ukochanej Żonki, a sąsiad bije swoją codziennie, to statystycznie rzecz biorąc obaj bijemy swoje Żony co drugi dzień.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 16.11.2013, 05:27
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Zderzenie 4 ligi niemieckiej ze słowacką 1 ligą . Burdenski na defensywnym pomocniku.
A ataku człowiek z amatorskiej ligi nigeryjskiej. WIdocznie na lepszych nas nie stać
Na skrzydle bez formy Małecki .Dlatego właśnie zagrał w sparingu.
Jako mózg drużyny Boguski. Mózgu to ty w to nie mieszaj. Opanowuje świat. NARW!
Do tego tykająca bomba Chavez . Tak,tak,tak to Pan tik-tak...aka czerwony saneczkarz
Rozkojarzony Burliga . Skupia się nad tym jak być skupionym na grze.
Brożek Piotr bez przygotowania do sezonu .A w squosza to huj wielki grywał?
Nie wracający się Sarki . Realizował założenia taktyczne.
Uryga po kontuzji . Prezentuje się o wiele ciekawiej niż przed wypadkiem.
Stolarki mający wahania formy . Turyn to piękne miasto, też bym się wahał.
Jovanovic bojący się o kontuzję . Strzeżonego pan Bóg strzeże..........i dać Ci argument jak dał Uryga.
Stjepanovic zaskoczony grą przeciwników. Niech zje snickersa, bo zaczyna gwiazdorzyć.
Lucas nie zgrany z drużyną. Naprawdę szkoda tych zagrań piętą, na pamięc czy no look pasów.
Kamiński osamotniony w ataku Pora przekwalifikować się na grę tyłem do bramki. goli się nie wymaga.
Bieszczad bez rytmu meczowego Przynajmniej jeden profesjonalista. Kariera bez wahań formy
Guerrier który osiadł na laurach A ostrzegali. Nie jedz tam. jestes czarny.
i Miśkiewicz na którego bramke oddawano strzały życia Wczzoraj interwencje życia a dzisiaj strzały życia. Boże jakie to życiowe,

tych i kilka innych przesłanek wskazywało na naszą porażkę . a że tak dotkliwą ? tym lepsza nauczka!
Čierna mačka i wszystko jasne...Trza było zawracać autokar gdy sierściuch wyskoczył z krzoków.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Eraziel
Junior Member

Od: 11.2013

Stary 18.11.2013, 14:17. Wisła Kraków ukarze zawodników za brak zaangażowania w sparingu?
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...gazowania.html
Odpowiedz cytując
matiuszek
Junior Member

Od: 06.2013

Stary 23.12.2013, 10:43
Cytat:
Wiślacy w styczniu i na początku lutego 2014 roku na obozach przygotowujących do wiosennych zmagań będą trenować w dwóch miejscowościach: w Grodzisku Wielkopolskim oraz w tureckim Belek.
Niczym to jednak nastąpi, piłkarze spotkają się 7 stycznia w siedzibie klubu przy ulicy Reymonta 22 o godz. 13.00, po czym wspólnie udadzą się do Myślenic, gdzie mieści się nowe centrum treningowe Wisły Kraków.

Podczas pierwszego zgrupowania w Polsce Biała Gwiazda rozegra aż cztery spotkania sparingowe:
- 19 stycznia z Chrobrym Głogów;
- 21 stycznia z Zawiszą Bydgoszcz;
- 23 stycznia z Flotą Świnoujście;
- 25 stycznia z Chojniczanką Chojnice.

Taką samą liczbę towarzyskich spotkań Wisła rozegra w Turcji. Podopieczni trenera Franciszka Smudy zmierzą się z:
- FSV Frankfurt - 29 stycznia;
- FC Vaslui - 31 stycznia;
- Czornomorcem Odessa - 2 lutego;
- SK Sigmą Ołomuniec - 3 lutego.

MM
Biuro Prasowe Wisły Kraków SA
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...erow_w_turcji/
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.12.2013, 13:40
Skoro nie ma kasy to po co klub organizuje tygodniowe wakacje w Turcji zawodnikom?
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.12.2013, 21:27
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Skoro nie ma kasy to po co klub organizuje tygodniowe wakacje w Turcji zawodnikom?
Też tego nigdy nie rozumiałem. Ale legenda głosi że jak polski zawodnik nie potruchta w styczniu w luksusowych tureckich kurortach to w kwietniu nie będzie miał siły do grania.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 12.01.2014, 12:59
Guedes na dłużej czy nadal nie będzie mógł grać? A Klarić na 100% czy biega dla picu?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.01.2014, 18:38
Ja po cichu liczyłem, że w tym roku je sobie odpuścimy. Zwłaszcza, że nie ma problemu ze śniegiem na boiskach...
Nie ma pieniędzy na transfery, nowe kontrakty zawodników, uregulowanie zaległości wobec dawnych i obecnych, ale wyjazd do Turcji musi być! Paranoja.
Ciekawe co do powiedzenia ma na ten temat Jacek.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 12.01.2014, 19:30
Mieli do wyboru albo zostać tutaj i grac sparingi z 3 i 4 ligowymi drużynami albo pojechać do Turcji i zagrać parę miarodajnych sparingów.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.01.2014, 01:42
Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
Mieli do wyboru albo zostać tutaj i grac sparingi z 3 i 4 ligowymi drużynami albo pojechać do Turcji i zagrać parę miarodajnych sparingów.
Nie wiem co jest miarodajnego w sparingach z podanymi drużynami?
Rozumiem, że cała pierwsza liga również wyjeżdża do Turcji?

Myślę, że na bank dałoby się zorganizować sparingi z Widzewem, Zagłębiem Sosnowiec - i to by było miarodajne. Poziom przeciwników, stan boisk i warunki klimatyczne.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 13.01.2014, 12:51
wolfy, zimy może na razie nie ma ale jest ogromne ryzyko, że w newralgicznym momencie boiska zasypie śnieg. I to tak, że nie będzie się dało się w ogóle trenować, no chyba że biegi narciarskie. Nawet licząca każdy grosz Wisła nie może sobie pozwolić na takie zmarnowanie przygotowań do rundy wiosennej. Poza tym wyobrażasz sobie co by się działo wtedy na forum czy w mediach? Bednarza by chyba na taczkach wywieźli.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 13.01.2014, 12:58
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co jest miarodajnego w sparingach z podanymi drużynami?
Rozumiem, że cała pierwsza liga również wyjeżdża do Turcji?

Myślę, że na bank dałoby się zorganizować sparingi z Widzewem, Zagłębiem Sosnowiec - i to by było miarodajne. Poziom przeciwników, stan boisk i warunki klimatyczne.
Niektórzy pewnie do Hiszpanii

Tak od dłuższego czasu się zastanawiam. Skoro na Wyspach Brytyjskich i w Irlandii mieszka sporo Polaków to zamiast eskapady na południe Europy zrobić turnee po wyspach, nawet grając z drużynami z 1 czy 2 ligi angielskiej, z ligi szkockiej czy irlandzkiej. Poziom sportowy patrząć na "zimowych" sparingparnerów raczej nie odbiegałby od normy, a przynajmniej byśmy mogli zyskać marketingowo. Jeśli nie w zimie to w lecie.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Stary 13.01.2014, 13:43
Niektórzy pewnie do Hiszpanii

Tak od dłuższego czasu się zastanawiam. Skoro na Wyspach Brytyjskich i w Irlandii mieszka sporo Polaków to zamiast eskapady na południe Europy zrobić turnee po wyspach, nawet grając z drużynami z 1 czy 2 ligi angielskiej, z ligi szkockiej czy irlandzkiej. Poziom sportowy patrząć na "zimowych" sparingparnerów raczej nie odbiegałby od normy, a przynajmniej byśmy mogli zyskać marketingowo. Jeśli nie w zimie to w lecie.
Anglia jest dla nas za droga i nie gwarantuje słońca bo komu chce się trenować w depresyjnych warunkach
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 13.01.2014, 14:35
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
Anglia jest dla nas za droga i nie gwarantuje słońca bo komu chce się trenować w depresyjnych warunkach
A jaką mamy gwarancje, że w Turcji znowu nie spadnie śnieg ? Nie byłoby to ironią jechać tam, aby uciec przed śniegiem a i tak przyszło by trenować w takich warunkach. Sparingi byłyby odwołane, bo tam podgrzewanych muraw nie znają i nie stosują, podobnie jak na wyspach.
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Stary 13.01.2014, 15:50
A jaką mamy gwarancje, że w Turcji znowu nie spadnie śnieg ? Nie byłoby to ironią jechać tam, aby uciec przed śniegiem a i tak przyszło by trenować w takich warunkach. Sparingi byłyby odwołane, bo tam podgrzewanych muraw nie znają i nie stosują, podobnie jak na wyspach.
W Belek nie ma śniegu... No chyba że jak w Limmasol czyli tylko jak Legia przyjeżdża
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 13.01.2014, 20:46
Ja po cichu liczyłem, że w tym roku je sobie odpuścimy. Zwłaszcza, że nie ma problemu ze śniegiem na boiskach...
Nie ma pieniędzy na transfery, nowe kontrakty zawodników, uregulowanie zaległości wobec dawnych i obecnych, ale wyjazd do Turcji musi być! Paranoja.
Ciekawe co do powiedzenia ma na ten temat Jacek.
Arked napisał(a):Wyświetl post
wolfy, zimy może na razie nie ma ale jest ogromne ryzyko, że w newralgicznym momencie boiska zasypie śnieg. I to tak, że nie będzie się dało się w ogóle trenować, no chyba że biegi narciarskie. Nawet licząca każdy grosz Wisła nie może sobie pozwolić na takie zmarnowanie przygotowań do rundy wiosennej. Poza tym wyobrażasz sobie co by się działo wtedy na forum czy w mediach? Bednarza by chyba na taczkach wywieźli.
Nic nie trzeba sobie wyobrażać.

Cytat:
Masz coś sensownego do napisania w kwestii śniegu zaskakującego naszych działaczy w styczniu? Bo jeśli nie, to rypnąłeś jak (nomen omen) Łysy grzywką o kant stołu. Ja wiem, że niby efekt cieplarniany i inne bzdety, ale człowiek rozsądny powinien brać pod uwagę, że w styczniu będzie padał śnieg. Mam racje, czy nie?
Tak, tak. Wiem. Inna sytuacja, brak inteligencji, zamilcz, rzetelna ocena sytuacji, legia, liga mistrzów, sprzątaczki, czapka gruszek, Oproiescu, Iliev, etc.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.01.2014, 21:09
morganfield napisał(a):Wyświetl post
Tak, tak. Wiem. Inna sytuacja, brak inteligencji, zamilcz, rzetelna ocena sytuacji, legia, liga mistrzów, sprzątaczki, czapka gruszek, Oproiescu, Iliev, etc.
Od tego czasu zmieniła mi się kompletnie optyka z "walczymy o mistrzostwo Polski" na "walczymy żeby nie zostać kolejną Polonią Warszawa". Która całkiem nieźle przygotowała się do sezonu biegając w śniegu, btw.
To znaczy, jeżeli zdobędziemy mistrzostwo to super, ale nie kosztem nie otrzymania licencji albo rozejścia się drużyny za darmo pod koniec roku.
Gdyby spadł śnieg, to co by się stało? Zrujnowałoby to zajebiste mikrocykle treningowe Smudy (bo na fizjologa nas nie stać)? Przegralibyśmy walkę o mistrzostwo, przez co nie moglibyśmy walczyć o Ligę Mistrzów? Nie, ale tak całkiem serio - co by się stało? Oświeć nas.
Bo argument, że jak nie wydamy kasy na wycieczkę do Turcji to ktoś na necie będzie narzekał jest - przyznasz - troszkę słaby w kontekście obecnych problemów.

Tak więc milczeć nie musisz, choć odrobina inteligencji czasem pomaga. No, ale trzeba sobie radzić z tym co się ma, więc szału pewnie nie będzie...

Cóż, straszny ze mnie hipokryta, tak nagle, w przeciągu roku zmienić poglądy, ale kadra na obecny sezon, odejścia zawodników za darmo i wieści, że posiadającemu jeden z niższych kontraktów w klubie Małeckiemu wisimy 200 tys. złotych sprawiły, że przestałem patrzyć na Wisłę jako klub gdzie słowo "rozwój" nie jest tylko ponurym żartem. Na razie się zwijamy i oby nie był to proces ani gwałtowny, ani permanentny.

Ale podpowiem Ci jak możesz znaleźć jeszcze większe sprzeczności - pogrzeb tak ze trzy, cztery lata do tyłu w moich postach. Zupełnie jakby inny człowiek o kompletnie innym klubie pisał. Jakaś Liga Europejska, Liga Mistrzów, transfery gotówkowe...
Tylko widzisz, czasy się zmieniły. A przynajmniej ja to tak odbieram.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.01.2014 o godz. 21:38.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Stary 13.01.2014, 22:52
Tak więc milczeć nie musisz, choć odrobina inteligencji czasem pomaga. No, ale trzeba sobie radzić z tym co się ma, więc szału pewnie nie będzie...
There you go.
Co musisz sobie takimi werblami, niemal w każdym poście, kompensować?

Albo często zmienia Ci się optyka, albo zwyczajanie siedzisz na tym forum i pierodlisz aby pierodlić...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.01.2014, 23:07
Albo często zmienia Ci się optyka, albo zwyczajanie siedzisz na tym forum i pierodlisz aby pierodlić...
Mistrz.

Podpowiedź - żyją kibice Widzewa, którzy też swego czasu rozprawiali o Lidze Mistrzów. Teraz zastanawiają się, czy (lub kiedy) będą zaczynali od czwartej ligi. Optyka kibiców wspomnianej Polonii Warszawa na przestrzeni ostatnich kilku lat też zmieniała się dramatycznie.

Co z tego wynika? Pewnie tylko tyle, że jeśli nie jesteś kibicem sukcesu, ew. jakimś kosmitą kibicującym Realowi/Barcelonie/Manchesterowi etc., to czekają Cię lata tłuste i lata chude. Życie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 13.01.2014, 23:13
Od tego czasu zmieniła mi się kompletnie optyka z "walczymy o mistrzostwo Polski" na "walczymy żeby nie zostać kolejną Polonią Warszawa". Która całkiem nieźle przygotowała się do sezonu biegając w śniegu
Dyskopolo latem biegało po parkach w Warszawie, ale zimą pomimo bidy z nędzą przygotowywali się w Cetniewie oraz Turcji http://www.90minut.pl/news/202/news2...-Warszawa.html

Ja tam nie chce przeceniać zimowych przygotowań w ciepłych krajach (w latach 70 tych i 80 - tych nasi piłkarze przygotowywali się latając po kolana w śniegu na Kasprowy Wierch) ale tak jest pewno i łatwiej i taniej. No bo koszty przygotowań w jakimś ośrodku typu Cetniewo czy Spała pewno są niewiele mniejsze niż w takiej Turcji a dodatkowo jak w Polsce pier..lnie śniegiem i mrozem to za dużo nie pokopią.

Edit: Kuźwa, jakoś nie mogę przywyknąć że my już mamy swój ośrodek treningowy w Myślenicach, także ten aspekt w sumie odpada. Rozumiem wyjazdowe przygotowania zimą, ale latem to faktycznie przy naszych obecnych finansach spokojnie można przygotowywać się do sezonu w Myślenicach.
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 13.01.2014 o godz. 23:40.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.01.2014, 23:26
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Edit: Kuźwa, jakoś nie mogę przywyknąć że my już mamy swój ośrodek treningowy w Myślenicach, także ten aspekt w sumie odpada
Jeszcze chyba nie było oficjalnego otwarcia, więc jesteś usprawiedliwiony
Dyskusja o sensowności wyjazdu w naszej sytuacji jest tylko tym - dyskusją. Nie wiemy jakie cele są stawiane przed zespołem i jak naprawdę wygląda sytuacja finansowa. Po prostu wiele wskazuje, ze naprawdę kiepsko.

Poza tym jest jeszcze jedna sprawa - może kiedy planowano obóz wszystko wyglądało lepiej?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.01.2014 o godz. 23:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Stary 15.01.2014, 00:30
Mistrz.

Podpowiedź - żyją kibice Widzewa, którzy też swego czasu rozprawiali o Lidze Mistrzów. Teraz zastanawiają się, czy (lub kiedy) będą zaczynali od czwartej ligi. Optyka kibiców wspomnianej Polonii Warszawa na przestrzeni ostatnich kilku lat też zmieniała się dramatycznie.

Co z tego wynika? Pewnie tylko tyle, że jeśli nie jesteś kibicem sukcesu, ew. jakimś kosmitą kibicującym Realowi/Barcelonie/Manchesterowi etc., to czekają Cię lata tłuste i lata chude. Życie.
No i nie obyło się bez Ligi Mistrzów.

Właśnie się dowiedziałem, że przejścia Widzewa na przestrzeni ostatnich dwudziestu lat mogą wpłynąć na postrzeganie pogody zimą przez cytat: człowieka rozsądnego i to w ciągu jednego roku. Nie chce mi się sprawdzać wątku po meczu w Poznaniu bo kolega na pewno też się produkował.

Proszę bardzo używaj dalej tej swojej erystyki, w gruncie, bardzo mnie tym bawisz.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.01.2014, 03:36
(...)
Brawo. Genialny przykład, jak można w kilku zdaniach nie napisać kompletnie nic na temat. Jest coś o przygotowaniach? Podważasz to co napisałem? Może chociaż jakieś sensowniejsze wyjaśnienie co ma mecz ligowy (produkt, za który oglądanie ludzie płacą i od którego można i powinno się wymagać) do przygotowania do sezonu konkretnego zespołu? Nope.

Zabrakło miejsca czy czasu?

Zarzucasz mi erystykę, ale nie odniosłeś się merytorycznie do niczego co napisałem. Niczego nie podważyłeś. skupiłeś się na atakach osobistych. To mniej więcej wskazuje do czego jesteś zdolny, kiedy ktoś wykaże płytkość i błędność Twoich porównań.

Obawiam się, że cała Twoja dotychczasowa działalność jest motywowana nie tyle rozbawieniem, co wylewającą się żółcią. Tyle, że to Twój problem i ja nie muszę w tym uczestniczyć.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 19.01.2014, 17:36
Eintracht Frankfurt – Wisła Kraków 2:0 (2:0)
1:0 Meier 15’
2:0 Meier (k.) 34’

Wisła Kraków: Bieszczad – Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza – Stjepanović (66’ Nalepa) – Burdenski (82’ Uryga), Garguła (66’ Szewczyk), Chrapek (71’ Fryc), Martins (46’ Popović) – Sarki (82’ Lucas)

Zwróćcie uwagę na zestawienie pomocy i ataku. Nie było kim grać i Smuda musiał wstawiać zawodników na przypadkowych pozycjach. Trochę powiało grozą. Oby kontuzje nadal nas omijały bo mogą być ładne jaja na wiosnę.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 19.01.2014, 17:55
"Nie wystąpił też trenujący od dłuższego czasu z Wisłą Danijel Klarić, który w ogóle nie poleciał do Niemiec, został w Grodzisku."
A to znowuż dlaczego........
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 19.01.2014, 18:25
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
"Nie wystąpił też trenujący od dłuższego czasu z Wisłą Danijel Klarić, który w ogóle nie poleciał do Niemiec, został w Grodzisku."
A to znowuż dlaczego........
pewnie ubezpieczenia nie ma i menago nie pozwala mu latać
Odpowiedz cytując
Cisse99
Member

Od: 11.2011

Stary 19.01.2014, 20:59
Wie ktoś jak zaprezentowali się testowani zawodnicy ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów