The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2014, 00:11. Żyjemy oszczędnie - piszemy o promocjach!
Są tematy bardziej szczegółowe a brakuje takiego ogólnego.

Można wrzucać promocje które dzieją się teraz, otwarcia sklepów, błędy na stronach internetowych, wszystko na czym można oszczędzić, zarobić lub spędzić miło czas.

Na początek może chcecie pozwiedzać w luksusie.

5 gwiazdek, Kijów, śniadania, mnóstwo terminów. Jak ktoś chce odwiedzić Kijów to opcja super.

Cena od 70 zł pokój.

Dostępne apartamenty dyrektorskie za 95 zł, apartament prezydencki za ca 260 zł.

Rezerwujemy przez portal agoda.com, hotel Hilton w Kijowie.

http://www.agoda.com/pl-pl/hilton-ky...g%2bweIxGoqFyn

Lecieć można od kwietnia gdyż wtedy otwierają hotel.

Z Katowic lata wizzair.

Temat mocno poruszany na forum fly4free.pl ale możemy dyskutować tutaj. Ja swoją rezerwację już mam.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 03.01.2014, 09:21
Polecam otworzyć konto w Getin Banku, mają promocję dla kierowców.
Ja na codzień używam rachunku bankowego w innym banku ale otworzyłem w Getin specjalnie żeby móc korzystać z tej promocji. Miesięcznie dostaje od nich ok.50zł. tylko za to że tankuje ich kartą, na którą przelewam co miesiąc ok.300zł i tylko nią tankuję. Można też płacić za inne rzeczy na stacji i uznają to do promocji, czyli można np. kupić olej albo hot-doga. Ważne żeby wydać ok. 180zł miesięcznie, a najlepiej tak z 300zł to wtedy nie doliczą 10zł za prowadzenie konta.

Mają jeszcze jakieś promocja dla kupujących w biedronce ale trzeba płacić telefonem i ich aplikacją.
Nie znam szczegółów bo nie używam tego. Wiem tylko że dają zwroty 10%.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 03.01.2014, 09:34
julo napisał(a):Wyświetl post

Mają jeszcze jakieś promocja dla kupujących w biedronce ale trzeba płacić telefonem i ich aplikacją.
Nie znam szczegółów bo nie używam tego. Wiem tylko że dają zwroty 10%.

Podobną promocję ma Alior Bank, płacąc aplikacją Aliora, mając w nim konto otrzymuje zwrot 5%
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 03.01.2014, 13:45
To ja dorzucam McDonaldsowe kupony, co by nie przepłacać za stołowanie się w tejże "restauracji": http://www.mcdonalds.pl/kupony/pdf/o..._McDonalds.pdf
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 04.01.2014, 17:01
Jeżeli decydujecie się na zakup książek w Empiku to najbardziej opłata się zamówienie internetowe z dostawą do salonu. Za przesyłke nie płacisz nić, a większość książek tańsza o 2-3 zł.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
MałyTSW
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 04.01.2014, 17:23
Jeśli już chodzi o książki, to zdecydowanie odradzam empik, a polecam sklep aros.pl
~~30% taniej za książki, przesyłka też nie wychodzi drogo, zamawiałem stamtąd wiele razy, książki nie są powystawowe, czy uszkodzone, jest to w 100% to samo co w empiku czy na merlin.pl
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 04.01.2014, 19:06
http://jakoszczedzacpieniadze.pl/
Odpowiedz cytując
mastahkillah
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.01.2014, 19:47
Jeszcze co do książek, polecam księgarnie legolas http://www.legolas.pl/ - ksiązki naprawdę sporo tańsze, najlepiej zamówić przez internet po czym dostajemy smsa z informacją że jest już do odbioru w punkcie na ul.czystej lub karmelickiej, w punkcie jest dostępne niewiele pozycji. Korzystałem już nie raz i mogę szczerze polecić
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.01.2014, 22:42
Ja jeszcze dorzuciłbym bonito.pl, również jest o wiele taniej, punkty odbioru znajdują się m.in. na Batorego, Kalwaryjskiej.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 04.01.2014, 23:07
Co do książek to zdecydowanie najlepsza literacka.pl. Cena najniższe, krótkie terminy, możliwy odbiór osobisty na Bronowicach.
Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.01.2014, 01:44
Pamietam ,ze na ul.Brackiej byl "Dom taniej ksiazki" - mozna bylo kupic za grosze. Pare miesiecy temu pod Hala Targowa wzialem dwie ksiazki Lysiaka , dwie Krawczuka i zaplacilem za wszystki 20 zlotych.
Odpowiedz cytując
MałyTSW
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 05.01.2014, 01:50
Jeśli chodzi o tanie książki, w stacjonarnym sklepie, to na ul. Grodzkiej są 2 fajne księgarnie - DeFacto outlet oraz Skład Książki. Ceny bardzo niskie.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 06.01.2014, 17:12
Promocja niezbyt ukryta ale jeśli ktoś się nie interesuje to może ją pominąć.

Obniżanie abonamentu Orange.

Robotę robią kupony promocyjne, np -30%, lub słabsze na -20%ale dostępne nawet na stronie orange.

Jeśli przechodzisz do Orange od konkurencji kody takie można kupić np na grouponie, citydeal itp. Dodatkowo zwiększone są one wtedy np kartami sodexo na 200 zł.

Teraz trochę trudniejsza opcja, czyli jak przedłużyć umowę i zdobyć -30% na abonament. Takiego kuponu musisz szukać na forach o telefonii komórkowej, forum na Orange.pl, u znajomych pracowników Orange, allegro, gumtree.

Dodatkowo jeśli masz na siebie telefon domowy, neostrade, inny numer w orange lub net mobilny Orange dostajesz zniżkę 15 lub 10 zł w promocji Orange Open. Promocja łączy się z kodami na -30% !!!http://www.orange.pl/kid,4002268607,...o,article.html

Przykładowa opcja:

Abonament Smart Plan Multi 89,90(darmowe rozmowy ze wszystkimi,ok 800 sms, 1,5 gb netu) rabatujemy kodem -30%, do tego mamy w domu neostrade na siebie i za abonament wychodzi nam ok 47 zł. Do tego abo można wziąć np Samsung Galaxy S3 za 99 zł
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 06.01.2014, 23:32
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Promocja niezbyt ukryta ale jeśli ktoś się nie interesuje to może ją pominąć.

Obniżanie abonamentu Orange.

Robotę robią kupony promocyjne, np -30%, lub słabsze na -20%ale dostępne nawet na stronie orange.

Jeśli przechodzisz do Orange od konkurencji kody takie można kupić np na grouponie, citydeal itp. Dodatkowo zwiększone są one wtedy np kartami sodexo na 200 zł.

Teraz trochę trudniejsza opcja, czyli jak przedłużyć umowę i zdobyć -30% na abonament. Takiego kuponu musisz szukać na forach o telefonii komórkowej, forum na Orange.pl, u znajomych pracowników Orange, allegro, gumtree.

Dodatkowo jeśli masz na siebie telefon domowy, neostrade, inny numer w orange lub net mobilny Orange dostajesz zniżkę 15 lub 10 zł w promocji Orange Open. Promocja łączy się z kodami na -30% !!!http://www.orange.pl/kid,4002268607,...o,article.html

Przykładowa opcja:

Abonament Smart Plan Multi 89,90(darmowe rozmowy ze wszystkimi,ok 800 sms, 1,5 gb netu) rabatujemy kodem -30%, do tego mamy w domu neostrade na siebie i za abonament wychodzi nam ok 47 zł. Do tego abo można wziąć np Samsung Galaxy S3 za 99 zł

Gdzie na stronie mogę to znaleźć ? znalazłem tylko jakiś nieaktualne.
Ostatnio edytowane przez Luu... : 06.01.2014 o godz. 23:35.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 06.01.2014, 23:44
podpinam się pod pytanie kolegi powyżej.Za 1,5 m-ca kończy mi sie umowa z Orange. Promocja dotyczy tylko klientów indywidualnych czy firmowych też ?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 06.01.2014, 23:50
Luu... napisał(a):Wyświetl post
Gdzie na stronie mogę to znaleźć ? znalazłem tylko jakiś nieaktualne.
http://oferty.orange.pl/najnowsze/ku...Ba5eHEvArYdyBe

Adam zobacz na forum telepolis, tam masz dokładnie co i jak.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 07.01.2014, 00:51
Niestety Mario z tego co wyszperalem to kupony / rabaty obowiazywaly do 31 grudnia 2013 wiec nieco sie spoznilismy. Ale dzieki za namiar bede pilnowal tematu bo moze pojawia sie jakies nowe szanse.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 07.01.2014, 09:44
Sorry za zamieszanie ale rzeczywiście teraz kody są nieaktywne.

Więc teraz zostają takie możliwości.

Przy przenoszeniu numeru niektóre abonamenty można zrabatować 100% na maks 3 msc. Do sprawdzenia na stronie Orang w zakłądce odnośnie przenoszenia. Można spróbować jeszcze zadzwonić do Orange i spytać konsultanta jakie oni mają promocje dla przenoszących.

Jeśli natomiast przedłużasz umowę to myk jest taki że idziesz do salonu Orange, siadasz u konsultanta i mówisz że chcesz złożyć wypowiedzenie, po krótkiej rozmowie, przedstawieniu co dla Ciebie ma, jeśli dalej będziecie chcieć złożyć wypowiedzenie powinien zaproponować że połączy Cię z infolinią dla przedłużających. Moje ostanie doświadczenia z tą infolinią były takie że dawali -20% na abonament i ceny telefonów zbliżone do tych na stronie lub wyższe. Tutaj dochodzi to że konsultant stacjonarny będzie mówił że np tego modelu nie ma, jeśli go chcesz i rozmawiasz przez tel z utrzymaniówką mogą ci wybrany telefon wysłać do domu. Powiem więcej, w salonie telefony są otwierane i testowane jak chcesz nówkę sztukę to w rozmowie telefonicznej możesz o taki telefon poprosić

Ogólnie z Orange jest tak że każdy kanał sprzedaży ma inne promocje, jasne że zbliżone ale jednak inne. Kilka miesięcy temu można było przenosić numer z rabatem 100% przez stronę a przez telefon 30% przez dłuższy czas. Wychodziło prawie na równo jednak tutaj obniżałeś do zera a tutaj przez dłuższy czas.

Jak tylko pojawią się kody napiszę! Jeśli jakieś działające znajdzie to też piszcie.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.01.2014, 15:09
Temat mocno poruszany na forum fly4free.pl ale możemy dyskutować tutaj. Ja swoją rezerwację już mam.
Przerobiłem juz naście dat do wrzesnia włącznie i brak wolnych miejsc.Nie wiem czy tak w rzeczywistosci jest,czy to jakis błąd...?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 07.01.2014, 15:45
Hotel juz wypadł z oferty niestety.

Trwało to ok 24h. Rezerwacje na razie aktualne. Może się uda i nie odwołaja.

Ktoś z forumowiczów kupił?
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 07.01.2014, 15:48
Ale to chyba można zarezerwowac dzwoniac bezpośrednio...?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 07.01.2014, 16:09
Takie oferty zwykle wiszą od godziny do kilkunastu godzin.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 07.01.2014, 16:28
bardzo dobry temat, dzięki niemu dowiedzialem sie jak podpisac lepsza umowa z chujami z T-Mobile
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.01.2014, 17:04
Griszka nie dzwoni sie nigdy jak sa takie "promo"
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 07.01.2014, 17:58
Zgadzam się z tym odnośnie Orange. Z reguły jak dzwonił do mnie konsultant o przedłużenie umowy to mówiłem tylko ,,tak" , ,,tak" bo nie chciało mi się bawić. Jednak w tym roku postanowiłem zmienić operatora bo ciężko było z zasięgiem w moim regionie. Cały czas konsekwentnie odmawiałem tłumacząc to brakiem zasięgu. Nawet dzowniono do mnie z ,,maksymalną ofertą" ale dalej odmowa. Aż po jakimś czasie miałem zasięg i teraz mam prawie wszędzie (pewnie przestawili priorytet, jakoś mi to kumpel tłumaczył), a oprócz tego dostałem jeszcze w abonamencie chociażby nieograniczone SMSy do wszystkich i darmowe rozmowy do Orange.

Ogólnie tu jest ciekawy artykuł na podobny temat:
http://wyszlo.com/krotki-poradnik-ja...c-dojna-krowa/
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 16.01.2014, 13:16
Zanosi się na fajną ofertę na grouponie.

http://www.groupon.pl/oferty/special...z-o-o/32879592

Oferty były już lepsze, bo można było dostać i -30% i np bon na 200 zł jednak nie przypominam sobie aby kiedyś w ofercie publicznej były - 30% działających przy przedłużeniu!

Oferta na razie nie aktywna ale możecie odświeżać, jak zobaczę że są to wam napiszę!

Edit:

KODY DOSTEPNE

https://www.groupon.pl/oferty/specia...z-o-o/32982191
Ostatnio edytowane przez MatMario : 16.01.2014 o godz. 13:31.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 10.02.2014, 10:09
Coś na ząb - Kupony do KFC

http://www.kfc.pl/kfc-kupony.pdf
Odpowiedz cytując
zig
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.02.2014, 10:35
Dla robiących zakupy w H&M - 25% zniżki za zapisanie się do newslettera. https://www.hm.com/pl/newsletter
Odpowiedz cytując
adTSam
Member

Od: 05.2007

Stary 10.02.2014, 14:20
Coś na ząb - Kupony do KFC

http://www.kfc.pl/kfc-kupony.pdf
Jako że nigdy nie korzystałem z takich kuponów to mam pytanko. Wystarczy że wydrukuje i powycinam i do kasy tak
Odpowiedz cytując
Arsenal
Member

Od: 03.2012

Stary 10.02.2014, 14:43
Tak albo pobierz aplikacje na telefon i pokaz kasjerce
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów