|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]() ...od Bednarza uchroń nas Panie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mistrzostwa Polski w nadchodzącym roku! I żeby w życiu prywatnym wszystko układało się po waszej myśli, by wam nigdy nie brakowało zdrowia, przyjaciół i pieniędzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szczęśliwego Nowego Roku. Radości, samych sukcesów, zdrowia, oraz spełnienia marzeń.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Szczęśliwego nowego roku!
Zdrowia i mistrzostwa! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Życzę Wam Wiślaczki i Wiślacy, wszystkiego tego co najlepsze w 2014r. Spełnienia marzeń, zdrowia i wiary w siebie. Do siego roku!
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Miłości, Zdrowia, Prawdziwych Przyjaciół i Mistrza życzę Wam ja!
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Coby sie Wom darzyło...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Marzeń o które warto walczyć,
radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, oby nie był gorszy od minionego, ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych. ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|