The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2013, 19:33. Podsumowanie rundy jesiennej w wykonaniu Wisły Kraków.
Witam,
postanowiłem założyć temat w którym spróbujemy podsumować rundę jesienną w wykonaniu ''Białej Gwiazdy''. Na pewno każdy z was ma jakieś spostrzeżenia na ten temat więc miło by było jeżeli zechcielibyście się nimi podzielić właśnie w tym temacie.

Jak oceniacie postawę Wisły Kraków w jesiennych meczach, czy widzicie jakąś iskierkę nadziei na lepszą wiosnę?
Kto waszym zdaniem zasłużył na uznanie z piłkarzy a kto zmarnował daną mu szansę?

Czekam na wasze komentarze w tym temacie, pod koniec roku postaram się zrobić małe podsumowanie, więc można również napisać post w stylu:

1. Najlepszy mecz.
2. Najgorszy mecz.
3. Największy piłkarski plus.
4. Największy minus.

Można również dodawać kolejne punkty wedle uznania.

Ale można również w dłuższym komentarzu podzielić się swoimi spostrzeżeniami.

Tak więc zapraszam do dyskusji
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 15.12.2013 o godz. 19:47.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 15.12.2013, 19:38
1. Najlepszy mecz - z Lechem u siebie
2. Najgorszy mecz - wszystkie na wyjeździe
3. Największy piłkarski plus - Arek Głowacki
4. Największy minus - Patryk Małecki
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 15.12.2013, 19:42
1. Najlepszy mecz - zdecydowanie spotkanie z Lechem na R22
2. Najgorszy mecz - tu chyba kazdy napisze 2-5 z Jagiellonia w Białymstoku
3. Największy piłkarski plus - postawa Łukasza Garguły zdecydowanie najlepszy jego sezon w karierze, w koncu udało mu sie powrocic do formy jaka prezentował w Bełchatowie. Do tego jeszcze Arek Głowacki tyle lat na karku a dalej jest jednym z najlepszych jak nie najlepszym stoperem w lidze a takze postawa Chrapka, ktory wyrosł na prawdziwego lidera tej druzyny niech utrzymuje forme jak najdłuzej i niech jak najdłuzej tutaj zostanie a nie zaraz ucieknie na ławke do jakiegos FC Porto
4. Największy minus - zdecydowanie Patryk Małecki jako tzw "prawdziwy Wislak" powinien dawac tej druzynie wiecej od siebie miałem nadzieje, ze bedzie to jeden z liderow Naszej druzyny w tym sezonie ale jak widac pomyliłem sie. A do tego postawa na wyjazdach

Podsumowujac przydałoby sie w koncu poprawic gre na wyjazdach gdybysmy podchodzili do tych spotkan tak samo jak do tych rozgrywanych na R22 bylibysmy na pierwszym miejscu. Najbardziej cieszy to, ze z R22 znowu zrobiła sie twierdza nie do przejscia i oby taki stan rzeczy utrzymał sie jak najdłuzej.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 15.12.2013 o godz. 19:44.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 15.12.2013, 19:42
Tak, na szybko:
1. Najlepszy mecz - 2-0 z lechem
2. Najgorszy mecz - to chyba wiadomo Jagiellonia 5-2
3. Najwiekszy piłkarski plus - tu dałbym kilka, jakoś tak jednej osoby nie jestem w stanie wymienić.
- Miśkiewicz - dobra postawa całą runde, mało bramek zawalonych na jego koncie
- Głowacki - druga młodość, wysoka forma, dyrygent w obronie
- Garguła - też można mówić o drugiej młodości i o czasach gry w Bełchatowie
- Paweł Brożek - jego brakowało przez ostatnie dwa lata
Można by wymienić jeszcze więcej pozytywów, ale ta czwórka chyba zasługuje na największe uznanie (czas Chrapka czy Jovanovica jeszcze przyjdzie)
4. Największy minus - tu należy postawić pytanie czy dotyczy tych, którzy byli cały czas wystawiani do gry czy tych co siedzą na ławie a powinni grać. Tak czy inaczej to chyba trzeba tu wpisać Małeckiego, zaraz za nim Sarki
Odpowiedz cytując
marcin_częstochowa
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.12.2013, 19:47
1. Najlepszy mecz - z Lechem u siebie
2. Najgorszy mecz - z Ruchem w Chorzowie
3. Największy piłkarski plus - Michał Chrapek -- jeszcze niedawno miał opinię drewniaka, tymczasem teraz (przy całej słabości ligi) na palcach jednej ręki można policzyć gości, którzy potrafią tak podać jak Chrapinho w TME
4. Największy minus - R.Boguski
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 15.12.2013, 19:50
Chyba miejsca w tabeli w którym jesteśmy teraz nie spodziewał się nikt... Jesteśmy ponad stan i w głownej mierze zawdzięczamy to temu że nie daliśmy się pokonać na R22. Smuda musi wpłynąć jakoś na zawodników żeby to "coś" co mają na Reymonta było w nich także w meczach na wyjździe. Dysponujemy chyba najbardziej wąska kadrą w lidze (jeśli chodzi o równy poziom zawodników)...

Nie spodziewałem sie że będziemy na podium w tej chwili ale to dobry prognostyk na przyszłość. Jeśli jakieś transfery dojdą do skutku to mam nadzieje że poważnie włączymy się do walki o puchary (choć to tylko pobożne życzenie)

Na pewno jest kilku zawodników którzy zadługują na dużego plusa. Ja wybrałem sobie czterech. Omijam Brożka bo on w dobrej formie odchodził z Wisły i jak się przekonaliśmy w dobrej do nas wrócił

Na plus: Guła, Chrapek, Bunoza i Guerrier.

Co do minusa to mam kandydat jest jeden: Małecki. Chłopak ewidentnie nie może się odnaleźć i nie wiem czy to problem z trenerem czy to może jednak coś siedzi w jego głowie. Jak nic się nie zmieni to juz niedługo pożegnamy Patryka...

Co meczów naj... Zgadzam się z poprzednikiem i najlepszy mecz to był mecz z Lechem u siebie. Najgorszy? Też z Lechem.

Nadzieje? Guerrier i Stolarski.

Deklaracje że walczymy o MP będą teraz nie na miejscu jestem pełen optymizmu przed wiosną. Oby transfery były...
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

1. Najlepszy mecz- 2:0 z Lechem
2. Najgorszy mecz 0:1 z Lechią w PP
3. Największy plus postawa całego zespołu, mieli walczyć o utrzymanie a udało usadowić się w czołówce tabeli. Indywidualnie wyróżnienia na pewno dla Głowackiego,Garguły czy Miśkiewicza
4. Największy minus dotychczasowe wyniki osiągane na obcych stadionach. Indywidualnie niestety Małecki i Chavez
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Zelari
Junior Member

Od: 01.2010

1. Najlepszy mecz - 2:0 z Lechem
2. Najgorszy mecz - 0:1 z Lechią w Pucharze
3. Największy Piłkarski Plus - Michał Chrapek
4. Największy Minus - Patryk Małecki
Odpowiedz cytując
darean
Senior Member

Od: 10.2013

Stary 15.12.2013, 20:41
1. Najlepszy mecz : U siebie z Legią.
2. Najgorszy mecz : z Górnikiem wyjazd.
3. Największy Piłkarski Plus : Miśkiewicz , Brożek , Głowacki , Guerrier.
4. Największy minus : Nom niestety muszę przyznać że Małecki
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.12.2013, 20:55
1. Najlepszy mecz: przegrany z Górnikiem (styl)
2. Najgorszy mecz: remis z Podbeskidziem (styl)
3. Największy plus: Guerrier (styl)
4. Największy minus: Małecki (styl)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 15.12.2013, 21:04
Najlepsze: mecze u siebie z Lechem i Legią
Najgorsze: mecze wyjazdowe z Zawiszą i Craaaaa
Najlepsze miejsce: miejsce na pudle
Najlepsza beka: strach w oczach krawaciarzy i Kazka - dlaczego? Bo gramy o puchary a nie spadamy
Najlepsze w ogóle: oby przed nami na koniec maja.Wiecie co? Nie - pudło
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.12.2013, 21:17
1: Z Lechem na R22

2. Podbeskidzie- niby punt był, ale powinniśmy wjeżdżać stamtąd z workiem goli.

3. Misiek, Głowacki, Garguła

4. Małecki
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 15.12.2013, 21:26
Witam,
1. Najlepszy mecz: z kuchenkami u Siebie
2. Najgorszy mecz: z Podbeskidziem i kuchenkami...
3. Największy plus: Guerrier, Misiek, Chrapek
4. Największy minus: Małecki, Sarki
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 15.12.2013, 21:30
Możecie się też pokusić o dokładniejszą analizę
Tak, aby można było podyskutować. Klasyfikacja przy okazji
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.12.2013, 21:31
1. Najlepszy mecz: tu chyba nie ma wątpliwość Wisła - Amica 2:0 oby takich więcej meczów w wykonaniu Wisły
2. Najgorszy mecz: jak dla mnie zdecydowanie mecz z Podbeskidziem, niby 0:0 i pkt na wyjeździe ale to głównie dzięki szczęściu i Miśkiewiczowi trzeba przyznać że wtedy kompletnie nic nie mieliśmy do powiedzenia i to z rywalem który walczy o utrzymanie
3. Największy piłkarski plus: Michał Chrapek i Łukasz Garguła - obydwoje tych zawodników zagrało w tej rundzie lepiej niż się spodziewałem
4. Największy minus: po tamtej rundzie apetytów narobił Sarki w tej jednak kompletnie zawodzi jednak największy minus dla mnie to niestety Patryk Małecki, z tym chłopakiem coś nie dobrego dzieje ale mam nadzieję że za nie długo się odbuduje piłkarsko nawet jeśli nie będzie to miało miejsca w Wiśle czego bym jednak nie chciał
Ostatnio edytowane przez Patryk_185 : 15.12.2013 o godz. 21:43.

Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.12.2013, 21:40
1. Najlepszy mecz: z Lechem u siebie 2:0
2. Najgorszy mecz: z Lechią 0-1 (Puchar Polski)
3. Największy piłkarski plus: Michał Miśkiewicz,Arkadiusz Głowacki,Paweł Brożek
4. Największy minus: Rafał Boguski,Patryk Małecki,Osman Chavez
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 15.12.2013, 22:13
Najlepszy mecz: z Legią (atmosfera, frekwencja i wynik). Takiego meczu nie zapomnę
Najgorszy mecz: żenada w Białymstoku (niektórzy widzieli tam jakieś plusy że niby z przodu... ech zaślepieni)
Największy piłkarski plus: Paweł Brożek - bez niego ciężko by było nawet o 8.
Największy minus: Chavez, jak jest w klubie a nie w samolocie to głównie leczy kontuzję a pensję ma jedną z 3 największych a daje niewiele.

Po za tym jestem zadowolony z tego co gramy tak słabym składem. A co do wyjazdów to z dwojga z złego to wolę żeby Wisła wygrywała przy R22 i gubiła punkty na wyjazdach niż odwrotnie
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 15.12.2013 o godz. 22:17.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.12.2013, 22:19
1. Najlepszy mecz : z Lechem 2-0
2. Najgorszy mecz : w Bielsku Białej(0-0) zagraliśmy jak drużyna z okręgówki, w Białymstoku przynajmniej strzeliliśmy 2 bramki i dążyliśmy do strzelenia więcej,a Jadze wszystko wychodziło...
3. Największy piłkarski plus: Michał Chrapek- rozgrywający na lata jeżeli dobrze się będzie prowadził i nie będzie już myślał o Barcelonie...
4. Największy minus- Małecki Patryk.
Odpowiedz cytując
Leh71
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.12.2013, 22:24
1. Najlepszy mecz: Wisła - Amica 2:0
2. Najgorszy mecz: Podbeskidzie- takiej dominacji rywali nie było w żadnym innym spotkaniu.
3. Największy piłkarski plus:Arek Głowacki -w najlepszej formie od lat.Do tego spisany już wcześniej na straty Garguła.
4. Największy minus: niestety Patryk Małecki,
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 15.12.2013, 22:27
Fajny temat
Najlepszy mecz - tu nie będę oryginalny, mecz z Lechem w Krakowie. Był styl, była elegancja i to co najważniejsze, zgnieciony amikorz.
Najgorszy mecz - tu mam dylemat. Gorzej jak z Podbeskidziem grać się chyba nie dało. Brałem jeszcze pod uwagę mecz z lechem w Poznaniu, ale że ciężko było cokolwiek zauważyć, to jednak PBB zwyciężyło
Największy plus - R22 znowu zyskuje pomału należną mu rangę. Drużyny przeciwne nie boją się już tylko kibiców, ale i Wisły. A że kooperacja ABG z drużyną jest, to widać od razu po wynikach. Jeśli chodzi o nazwiska na pluuuuuuuuus Głowacki, Chrapek, Miśkiewicz, Garguła i Brozio. Na plus Guerrier, Jovanovic, Stjepanovic i mimo wszystko Buznoza i Bury.
Na minus - gra na wyjazdach. Z personaliów - przykro to powiedzieć - Mały i Sarki. O ile Mały, jeśli zostanie to ma szanse się odbudować, to Sarki pewnego poziomu już nie przeskoczy. Był wybijającą się postacią w słabej drużynie. W lepszej nie potrafi się odnaleźć.
Moja osobista kategoria - najbardziej niedoceniany zawodnik - zdecydowanie Ostoja. dla mnie cichy bohater tej rundy. Chwalimy Gułę i Chrapka, ale bez Macedończyka nie mieliby tyle swobody. Jaka to przyjemna odmiana mieć zaawansowanego technicznie i nie rzucającego się w oczy def pomocnika. Jak bardzo to ważny zawodnik widać po meczach w których nie grał, albo był zmieniany.
Ogólnie fajna runda i pozytywne zaskoczenie. Mówią, że wiosna to ładniejsza pora roku od jesieni, ale piłkarsko wiosna 2013 była paskudna. A jesień wyjątkowo mila i często słoneczna
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 15.12.2013, 22:35
1. Najlepszy mecz - wygrana z Lechem. Chociaż o wiele bardziej podobał mi się styl gry w Zabrzu do 70 min.
2. Najgorszy mecz - można pare wyjazdowych przytoczyć - stawiam na Szczecin.
3. Największy piłkarski plus - systematyczne stawianie przez Smude na Chrapka i Gargułe. Ta dwójka robiła róźnice z przodu i tylko sie modlić, żeby Chrapka juz teraz nam nie zabrali.
4. Największy minus - frekwencja na R22. Boli patrzec jak na stadionie jest 10-12 tys.
5. Najwieksze oczekiwania - oczekuje,że frekwencja będzie sie stopniowo podnosić, a drugie moje oczekiwania to, że prócz Bunozy,Chaveza nikt z tego zespołu nie odejdzie.
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.12.2013, 22:35
1. Najlepszy mecz: chyba Wisła - Lech ale może z Pogonią ..... jutro
2. Najgorszy mecz: - z Podbeskidziem, biorąc oczywiście pod uwagę klasę rywala, no i ostatni z Lechem gdzie nie było cienia wątpliwości kto jest lepszy
3. Największy piłkarski plus: Głowacki, Miśkiewicz, Brożek, .... Smuda i pozycja w tabeli
4. Największy minus: styl (dobra gra przeplatana jest żenującą ...). Kilka osób wpisywało tu Bogusia - ja uważam że jest to jego najlepsze pół sezonu od kilku lat, mimo że nie powala na kolana.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 15.12.2013 o godz. 22:42.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 15.12.2013, 22:37
Najlepszy mecz: z Lechem
Najgorszy mecz: z PBB
Plus: Miśkiewicz, Głowa, Brożek
Minus: frekwencja u nas, wyjazdy
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.12.2013, 23:21
1. Najlepszy mecz : z Zabrzem i Widzewem.
2. Najgorszy mecz.: z Lubinem
3. Największy piłkarski plus : niewątpliwie Miśkiewicz i Biała Gwiazda na koszulkach
4. Największy minus : brak ławki rezerwowych
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.12.2013, 20:51
1. Amica
2. Jaga (wynikowo), PBB (wszystko poza wynikiem)
3. Paweł, Misiek, Głowa, Garguła
4. Pominę
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.12.2013, 21:00
1. Najlepszy mecz - 2-0 z Lechem
2. Najgorszy mecz - 0-0 z Podbeskidziem
3. Największy piłkarski plus - postawa całej drużyny, ze szczególnym uwzględnieniem Pawła Brożka, Głowackiego, Miśkiewicza, Garguły, Chrapka i Guerriera. Oraz Smuda, jakikolwiek inny wybór krajowego trenera roku 2013 to będzie kuriozum.
4. Największy minus - bardzo słaba gra na wyjazdach

Ogółem - to była świetna runda w kontekście założeń przedsezonowych. Obyśmy na stałe wrócili na dobre tory.
Ostatnio edytowane przez d : 16.12.2013 o godz. 21:02.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 16.12.2013, 21:44
1. Najlepszy mecz. - 2:0 z Lechem - była stara dobra Wisła
2. Najgorszy mecz. - Podeskidzie w Bielsku - gorzej się zagrać nie dało
3. Największy piłkarski plus. Miśkiewicz,Garguła oraz Guerrier.
4. Największy minus.Słaba gra na wyjazdach oraz Mały i Chavez
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 16.12.2013, 22:32
Siema , ee tam najlepszy najgorszy... Najlepsze to jest to że Wisełka będąc średnio cieńką drużyną zajęła miejsce na pudle. Najgorsze jest to ze w wielkim mieście i regionie na R22 raczy przybyć 10 tys. ludzi.w porywach do 14. Najlepsze jest to że..zawsze nad ..tamtą stroną błoń . Najgorsze jest to że ta liga jest żałośnie słaba i większosć się cieszy ze zwycięstwa nad cieniutką wtedy Amiką. Najgorsze jest to że do niedawna zatwardziali fanatycy wolą się zajmować milionem innych rzeczy zamiast wspierać czynnie Nasz Ukochany Klub. Najlepsze i najgorsze jest to że Brozio Bóg wie gdzie ,gdzieś tam nic nie osiagnął sportowo a u nas decyduje o byc albo nie być w tabeli. Cieniutka forma Małeckiego... cóż życie uczy pokory ,w każdym razie powinno. NAJWYŻSZY CZAS Patryku. Najgorsze jest badziewie i cykoria jaką gramy na wyjazdach. Najlepszy jest Dziki Donald .. wniósł trochę życia w tą drużynę .. Można by tak " najlepszać i najgorszać " pewnie do rana. Ale po co? Swieta idą ,ligę zegnam bez cienia żalu. Pora ochłonać ,pomyśleć i ogarnać Się. Wesołych Swiąt Wszystkim Wiślaczkom i Wiślakom.
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 16.12.2013, 22:40
1. 2-0 Lechem. Mecz nie z tej ligi. Opiłem się z radości
2. zdecydowanie 2-5 z Jagiellonią. Konkurencyjne może być 1-3 z Zawiszą.
3. postawa całej drużyny. Indywidualnie Głowacki
4. brak zwycięstwa w derbach

Od siebie dodam, że mimo kilku wpadek możemy być naprawdę dumni z postawy całej drużyny. Miło popatrzeć jak niektóre dziennikarzyny przebierały nóżkami ze złości. Wszyscy postawili na nas kreskę, zadowoleni odtrąbili koniec Wisły. A tymczasem stopniowo się odradzamy. Mamy 37 punktów, wystarcza ze 2 zwycięstwa aby zaklepać sobie awans do pierwszej 8. Chyba pora żeby postawić przed drużyną ambitniejszy cel. O mistrzostwie w tym sezonie raczej nie ma co marzyć. Póki co został wykonany duży krok do przodu, teraz trzeba zrobić kolejny i wzmocnić zespól w zimie. Pierwszy raz od 1,5 możemy czekać na rozpoczęcie rundy z jakąś nadzieja, a nie ze strachem.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.12.2013, 22:46
1. Najlepszy mecz: z Lechem u siebie
2. Najgorszy mecz: remis z Podbeskidziem
3. Największy plus: Guerrier
4. Największy minus: Małecki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna