|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak nie jesteś w temacie to się nie wysilaj. Aaa, wypadek z winy ruskich ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zwróć uwage że do tefałenu nie zaprasza sie braci Karnowskich,Tomasza Sakiewicza,Rafała Ziemkiewicza,Joanny Lichockiej ,Anity Gargas,Doroty Kani,Piotra Zaremby czy Łukasza Warzechy którzy mają odmienne zdanie niż wersja rządowa o brzózce i pólbeczce
Ostatnio edytowane przez AYALA : 12.12.2013 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W druga strone to działa tak samo , do Radio Maryja czy Gazety Polskiej nie zaprasza sie Michnika , Lisa czy Paradowskiej..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Spotkamy się na tym meczu czy się obsrałeś Sancho Pansa? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdybyś Don Kichocie miał odrobinę kultury to byś takich bzdur nie wypisywał, ale najwidoczniej nie masz. Dlatego nie widzę sensu ...
ps. coś krótkie to wystąpienie, przyłożył byś się. Napisz może co zrobię jutro, co powiem pojutrze, co zjem w sobotę. Przecież to wszystko wiesz. Po co w takim razie chcesz się na meczu spotykać, przyjdź tam gdzie będę i z głowy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Wniosek: jesteś prowokatorem ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arapaho, tylko trzeba zadać sobie pytanie czy czasem z Macierewicza nie robi się idioty a on się daje wpuszczać w kanał. Dla mnie są dwie opcje. Albo on taki jest specjalnie, albo go podpuszczają a on się daje wciągnąć w tę grę. Obydwa rozwiązania prowadzą do jednego. Wszystko wokół Smoleńska jest rozgrywane tak jak chce tego Tusk. To on i układ rozdaje karty a nie PiS.
Tak jak mówię, ze Smoleńska zrobiono szopkę. Niepotrzebne było to wyskakiwanie z trotylami itp to tylko prowadzi do pogłębiania konfliktu między Polakami i rujnuje reputację PiSu bo skoro co drugi dowód, który miał być kluczowy okazuje się nieprawdą to im dalej w las tym bardziej się ludziom ten Smoleńsk naprzykrza. Moim zdaniem sprawę powinno się inaczej rozegrać. Nie powinni mówić o zamachu tylko skupić się nie tym co jest widoczne gołym okiem, na tym gdzie nie potrzeba być ekspertem żeby się domyślić, że coś tu jest nie tak i polski rząd się ośmiesza tzn., sprawa z ekshumacją zwłok, nieoddanie wraku i czarnych skrzynek, wyjaśnianie, że śledztwo mogliśmy prowadzić my a nie Rosja. To moim zdaniem jest ważniejsze w tym wszystkim niż stawianie ciągle tezy, że był to zamach i wpadnięcie w taką manię typu trotyl=zamach, ....a to był zamach na 100%, Tusk uśmiechnięty na zdjęciu=100% zamach. To mi właśnie nie gra w tej sprawie. Tak ją zagmatwali, że normalny człowiek ma dość. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Myślę że trochę jaroo1 przesadzasz - 1. o trotylu sprawa była nagłośniona przez Gmyza i główny spór był o zagmatwane wypowiedzi prokuratorów - rola Macierewicza była wtórna i mało znaczaca, tak samo jak rzekomy hel o którym Macierewicz wogóle się nie wypowiadał 2. przy zdjęciach też nie słyszałem żeby Macierewicz czy JK forsowali tezę że to potwierdza zamach . Dość typowa sytuacja odnośnie Smoleńska. Różne osoby wypowiadają się w tych sprawach - często bez sensu - a i tak większość przypisuje to Macierewiczowi , wręcz bym powiedział że czekają z niecierpliowścią na wypowiedż którą można by podciągnać pod teorię zamachu. Powiem więcej - wogóle nie są nagłaśniane wypowiedzi które pokazują wątpliwości a było ich trochę. Bardziej mam do niego pretensje o wychodzenie przed szereg przy badaniach prof.Biniendy czy prof.Cieszewskiego - bo te powinny być potwierdzone przez innych naukowców - i pomijam to że nikt się do tego nie kwapi bo jak M. chce byc powążnym politykiem nie może być w gorącej wodzie kąpany
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzeczywiście trochę się zagalopowałem. Nie można wszystkiego przypisać Macierewiczowi. Chodziło mi bardziej o całe środowisko PiSu i powiązane z nimi podmioty jak np Gazeta Polska.
Nie tyle mam pretensje o to wszystko do Macierewicza co właśnie do wszystkich, którzy zaangażowali się w sprawę Smoleńską na tyle, że chyba przestała się liczyć w tym wszystkim prawda a zaczęło się liczyć udowodnienie tezy, że to był zamach (stąd te wszystkie trotyle i zdjęcia usmiechnietych Tusków). A tak jak pisałem to wszystko przyczyniło się do zagmatwania sprawy i jej rozmycia, a były większe szpile, które można było wbić w Tuska (wrak, czarne skrzynki, ekshumacje, gadanie głupot o pijanym generale itp) niż ciągłe gadanie, że zamach na 100% był i wyciąganie do tego argumentów z dupy. Tak się nie robi bo działa się na niekorzyść całej sprawy. A jestem pewien, że gdyby się skupiono na faktach a nie na domniemanych informacjach to więcej ludzi by miało ciśnienie na rząd Tuska za Smoleńsk. A tak to część jest odpychana od sprawy bo sobie myśli "co oni .......ą o tym zamachu ciągle", albo "tak tak, zdjęcie udowodniło, że był zamach". Ale teraz to już po ptokach i można sobie gadać. Wyszło jak wyszło, moim zdaniem źle ![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzi o wyjaśnienie sprawy ale jednocześnie trzeba jebać ten rząd za podejście do sprawy czyli brak śledztwa, wraku i czarnych skrzynek. Zrozumiałeś?
![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Już nawet gazeta Rydzyka wycofuje się z narracji Macierewicza ,i potwierdza ,że żadnego wybuchu nie było
http://www.naszdziennik.pl/polska-kr...ykluczony.html Czyżby to definitywny koniec cyrku Macierewicza ws. Smoleńska ? Oby.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podanie informacji to obowiązek dziennikarski. Bardzo ciekawe, że ta informacja pojawia się w przerwie świątecznej. Liczą chyba że ludzie nie zauważą. 15 miesięcy próbki badali, zebrane dwa lata po fakcie, to jest dopiero cyrk.
Tylko pogniewany z rozumem może twierdzić że to cokolwiek wyjaśnia. Może poza tym że prokuratura jest rozgrzana. Ale to przecież wiadomo od dawna.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko leming mógł przed zbadaniem tych próbek twierdzić, że są one dowodem na wybuch, później tylko leming mógł się napalać na te próbki, że "teraz to was mamy, już tylko pozostaje zbadanie ich i jesteście w dupie", żeby na koniec stwierdzić, że tak na prawdę to od początku było wiadomo, że nic się przez to w tej sprawie nie wyjaśni.
To po co był ten cały cyrk z trotylami jak od początku takie tęgie głowy jak ty wiedziały, że nic z tego nie będzie? Po co mówić o zamachach, wyskakiwać z trotylami skoro i tak zbadanie tego nic nie zmieni? No właśnie po to żeby takie lemingi jak ty miały czym sobie głowę zajmować kolejne 25 lat a w tym czasie koledzy z PO-PiSów będą żreć i się bawić za twoją lemingową kasę. Sprawa jest prosta. Był zamach, umiemy to udowodnić to to robimy. Nie umiemy to trudno, lepiej dać sobie ze sprawą spokój bo jak widzimy każda teza o zamachu jest niewystarczająca do rozwiązania sprawy i od 4 lat z tej sprawy się robi szopka. Ale wiadomo, niektórym zależy, żeby szopka trwała w najlepsze bo na szopce można fajną kasę zbijać ![]() Drozd, może w nowym roku poczujesz się na siłach żeby się spotkać na meczu? Jak tam zdrowie staruszku? ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Detektory wykryły TNT, odkryłeś sekret, detektory to lemingi.
. Masz rację, że tylko naiwniak mógł liczyć że , niezależna prokuratura podważy fakt znany już 10 min po katastrofie i rozsyłany do powców smsami. Pamiętasz treść ? Czy brak lecytyny.A nazywanie "szopką" prób wyjaśnienia śmierci urzędującego prezydenta świadczy o autorze jednoznacznie i leming to w tym wypadku komplement. Jak to po co? Żeby dać szansę na rehabilitację to raz, a dwa bo wrak należało zbadać już w dniu katastrofy, a nie dwa lata po. Prawicowiec tego nie pojmie, więc się nie wysilaj ... "teraz to was mamy, już tylko pozostaje zbadanie ich i jesteście w dupie" może powinieneś założyć spółkę z Jackowskim ? Kogo cytujesz? Własne urojenia? To się podpisz.Jak mnie przekonasz, że spotkanie na ciebie jakoś wpłynie to może, a tak chcę ci zaoszczędzić kolejnych kompleksów ps. Ponawiam pytanie panie FraMat, straciłeś pan zapał? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Ale ty tego nie zrozumiesz bo masz w dupie tych co umarli i ważniejsze jest bawienie się Smoleńskiej i plucie na POwców. Z tragedii ludzi ty i tobie podobni zrobiliście cyrk i swój folwark. Przykre to jest. ![]()
drozd:
||
|
|
Banita
Offline |
|
Zatem jesli przyjmiejmy kwestie wybuchu i zamachu za rozstrzygnieta ,to chciałem się zapytać ,jak to jest ,że w kraju w którym są dziesiątki realnych problemów do rozwiazania , PIS zajmował się przez 4 lata wybuchem ,którego nie było ? Czy to nie wniosek ,że głosowanie na nich to całkowicie zmarnowany głos ,bo zajmują się nie rzeczywistością tylko fikcją i swoimi wymysłami? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Cytat:
I sam sobie przeczysz bo skoro: Cytat:
Dobry jesteś asior, szkoda, że tylko tutaj taki wyszczekany i pierwszy do dzielenia na tych prawych, lewych, komuszych i prawdziwych oraz nieprawdziwych a w rzeczywistości morda w kubeł i się nie wychylasz? Cytat:
i tak samo z resztą twojego bełkotu, który sam sobie przeczy i nie jest logiczny.![]()
drozd:
|||
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zamiata pod dywan zamieszczając po prostu informację? Chyba Ci się media pomyliły (a w zasadzie sposób ich działania...).
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 28.12.2013 o godz. 16:26.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
eh... przyszła sprzątaczka i pozamiatała wszystkie off-topy i osobiste przytyki (no, może prawie wszystkie)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy to możliwe? Skoro brzoza urwała skrzydło 100 tonowego samolotu to wszystko jest możliwe...
Cytat:
I co ma powiedzieć szary obywatel? Sra na wszystko i dla zagłuszenia sumienia ekscytuje się "matką". ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
albo pijamy kierowcą BMW...
|