|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Niech wyzdrowieje i siedzi na ławce - jak sobie przypomnę jego 'sanki' które musi raz czy dwa razy zaserwować podczas spotkania, to jest mi słabo. Ufff ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...ask-wroclaw-30
Rubin w szaliku (wiem nie jest jeszcze nasz ale jak go testujemy to w sumie.. ) ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Milan Jovanić na dzień dobry pozował do zdjęć robiąc z palców VV jak się skończyło każdy chyba wie.. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na sport.pl donoszą, że Chavez może poddać się operacji kolana, co z kolei może wyeliminować go z mundialu... Wiem, że mała, ale szansa, żeby się tam wypromował zawsze jest. A że jest chyba najbardziej obciążającym budżet zawodnikiem, wiemy wszyscy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Ps: Najbardziej obciążający? To budżet jest niewystarczający. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
no no opłaciło się pozazdrościć sylwetki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Bardzo zdolni mięśniowo są ludzie z jego rejonów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To szkoda, że równie zmotywowani, dla lepszego życia, nie pracują nad boiskową inteligencją. Może wtedy Donald nie paliłby 3/4 akcji, a Osman nie jeździł co chwila na tyłku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czego się spodziewać po zawodnikach szkolonych w Haiti i Hondurasie ? Ambicja , chęci są ważne ale też warunki w jakich uczyli się rzemiosła nie są bez znaczenia . Dodatkowo Donald ciągle uczy się gry na skrzydle w naszej lidze , to dla niego swego rodzaju nowość a Osman już się raczej nie oduczy pewnych nawyków które się w nim wyrobiły przez całą karierę.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 06.12.2013 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fanfan masz jakieś informacje jak wygląda szkolenie w Haiti i Hondurasie? Podziel się bo to bardzo ciekawe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serio pytasz? No drugą Hiszpanią nie są z pewnością oraz potrafię sobie wyobrazić jak to wygląda w takich krajach zwłaszcza w Haiti i moje wyobrażenia z całą pewnością nie różnią się zbytnio od rzeczywistości , dodatkowo czytałem wywiady zarówno z Osmanem jak i Donaldem w których było bardzo dużo na temat tego jak wyglądała od początku ich przygoda z piłką oraz treningi . Przecież szkolenie w tamtejszych krajach a ,np. w Europie to niebo a ziemia i wcale nie trzeba tam być żeby to stwierdzić .
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Było?:
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
było
..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
W reklamie piwa mógłby spokojnie grać
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jeśli chodzi o Honduras - nie wiem, ale myślę, że niewiele lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wywiad z Głowackim w GK by B.Karcz
- Nie da się ukryć, że wyjazdy to nie jest nasza specjalność, a do tego wszystkiego doszła jeszcze gorsza forma na koniec tej rundy. Brakuje nam energii, polotu. Takiego, jaki prezentujemy u siebie - podsumował ostatnie występy "Białej Gwiazdy" jej kapitan, Arkadiusz Głowacki. http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...lotu,id,t.html ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sport.pl podaje że Patryk ,,Mały'' Małecki rozmawia z Pogonią i wszyscy to podłapali
haha Mały kiedyś nas zapewnił że w żadnym innym klubie niż Wisła i ewentualnie Lechia Gdańsk nie zagra w ekstraklasie(nawet w niedawnym wywiadzie o tym mówił) Tak więc spokojnie,jak odejdzie to zagranice a ja mam nadzieje że zostanie u nas bo napewno nie zapomniał jak się gra w piłkę. Małecki w Pogoni ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
*czy też jakimkolwiek innym polskim klubem ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Dokładnie, życie nieraz brutalnie weryfikuje plany i marzenia. Kariera krótka, a tutaj lista chętnych coraz krótsza. trzeba też pamietać że Małecki jest dość "popularny" na niektórych stadionach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro Pepe Ćwielong może grać w 2 Bundeslidze to czemu nie miałby tam grać np: Małecki
Troche przesadzacie z tą jego fatalną formą przez 18 miesięcy bo za Kulawika był naszym najlepszym graczem a było to w zeszłym sezonie(tak wiem jak grała cała drużyna) Jego problemem jest jego obecna forma i trener Smuda,skoro stawia na fatalnego Boguskiego to Mały nie ma tutaj przyszłosci(Smuda zapewne zagości u nas kilka lat) Druga pozycja na,której może grać Mały też jest obsadzona przez rezerwowgo Emanuela Sarkiego więc tutaj też odpada Ogólnie jego konkurenci to Boguski,Guerrier,Sarki z czego tylko ten pierwszy jest gorszy( nie zdaniem Smudy) PS: Mały nie będzie chciał być rezerwowym a już napewno nie u Smudy,więc albo nagle trener zmieni zdanie i da mu prawdziwą szanse (nie 10 min w meczu) albo Mały odejdzie
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 11.12.2013 o godz. 17:03.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Do 10 kolejki wychodził więc regularnie w pierwszym składzie. Jeśli 10 meczów ciągłej gry nie jest "prawdziwą szansą" to co ku*wa nią jest? Można jeszcze do tego dodać że to chyba jedyny obok Miśkiewicza (choć tutaj mogę się mylić) piłkarz który zagrał we wszystkich meczach tej rundy. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli dokładnie 5 meczy w pełnym wymiarze czasowym, w tym mecz parodia Wisła Kraków - Lechia Gdańsk w ramach Pucharu Polski gdzie jego koledzy nie mieli zamiaru grać
Oczywiście że jest bez formy i tego nie neguje,nie mogę tylko zrozumieć w jakim aspekcie jest gorszy od Rafała Boguskiego(osobiście nic do niego nie mam ,poza jego grą) Ten sezon: Patryk Malecki był łącznie 20 razy w kadrze. Grał 8 razy od początku, wszedł 12 razy z ławki rezerwowych. Rafal Boguski był łącznie 19 razy w kadrze. Grał 17 razy od początku, wszedł 2 razy z ławki rezerwowych. Małecki 927 minut w Ekstraklasie 2013/2014 (dodatkowo 168 min w Pucharze Polski) Boguski 1431 minut w Ekstraklasie 2013/2014(0 w Pucharze Polski) Małecki 1 Gol w meczu z Jagielonią przy Reymonta Boguski 1 Gol w meczu ze Śląskiem przy Reymonta( właściwie bramka Guerriera bo Rafał mu ją dobił przed linią bramkową) Asysty: Małecki 1 Boguski 4(jedna w przegranym meczu z Górnikiem 3:2) Żółte kartki: Małecki 4(3 w lidze) Boguski 0 Boguski rozegrał o 504 minuty więcej w lidze,średnio 5 spotkań więcej
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 11.12.2013 o godz. 18:28.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
- zaangażowania w grę - myślenia na boisku - walki o piłkę - ustawiania się na boisku - dostrzegania lepiej ustawionych kolegów - gry z pierwszej pilki - sposobu prowadzenia piłki - wracania się pod własne pole karne i wspomagania obrońców Oczywiście to tylko moje zdanie, z ktorym nikt nie musi się zgadzać. I naprawdę nie jestem fanem Boguskiego |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|

|
||||||