|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kamil Wacławczyk: Wisła Kraków? Chciałbym spróbować
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...lbym-sprobowac oraz ciąg dalszy z Branco Serrano: Peruwiańczyk przyjedzie na testy do Wisły? Tak twierdzi agent http://www.krakow.sport.pl/sport-kra..._twierdzi.html ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Musisz zapytać w temacie "Pytania do moderatorów i bieżące działania!", dokładnie tutaj : http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=214&page=110
A później życzymy powodzenia na http://forum.legionisci.com/ .
Ostatnio edytowane przez piter116 : 28.11.2013 o godz. 16:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Juz nie Branco a Jesus.
![]() Nieoficjalny serwis internetowy peruwiańskiej Alianzy Lima informuje, że Jesus Serrano w najbliższych dniach przyjdzie do Wisły Kraków na testy medyczne. http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...w-wisle-krakow ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Tak gwoli ścisłości gdyby się ktoś dziwił że za tydzień przyjedzie Geraldo Serrano ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A ja obstawiam hrabiego Ramona Serano Lopeza II
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
gościu nie wydaje mi się, że na forum się obraża, dowartościowałeś się pisać te bzdety? bo jeśli tak to wiedz, że ja mam to w du*ie i nie jest to nic osobistego aha dobrze, że w reprezentacji jest rozliczany z goli, a pomimo tego, że nie strzela bramek, okazje ma dalej jest faworyzowany i wyżej stawiany niż Milik i reszta, bo przecież Lewandowskiego nie wystawić w jedenastce to media polskie Cię z błotem zmieszają hehe podniecajcie się nim dalej, ja tylko czekam aż odejdzie z Dortmundu i wybierze taki klub który już nie będzie rozkminiał że spartaczył dwie setki a mecz się skończył 0-0 lub przegrana, zaraz ławka i Robercik z salonów zjedża w dół. Oczywiście nie zyczę mu tego, ale niestety to łamaga ![]() ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Skończmy już z tym Lewandowskim. Tu jest temat polityki transferowej WISŁY ! A chyba Mr.Kucharski nie mówił o przenosinach Lewego do Wisły. Nie lubię tego gwiazdorka i sam nie widzę u niego jakichś UM ale ustawianie się, znalezienie isę we właściwym miejscu i grę bez piłki ma opanowane do pefrekcji + wykańczanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Moje podejście do tego grajka jest takie, że nie darze go sympatią ale jak strzela to mam jakąś dziwną satysfakcję. Nie wiem skąd się wziął w ogóle taki temat tutaj, niestety czy chcecie czy nie ale Robert już odjechał Pawłowi i to baaaardzo daleko. Natomiast podobają mi się kierunki poszukiwań kandydatów do wzmocnień Wisły, chociaż mieli być młodzi zdolni Polacy...
Ostatnio edytowane przez cfa : 30.11.2013 o godz. 16:26.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Borek mówił, że Żuraw leci do Barcelony i chyba kogoś z Girony będzie obserwował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ryan lata z Krakowa prościutko do Girony. Będzie tanio, nawet na taxi się za bardzo nie wykosztują. Można by poobserwować jeszcze kogoś z Atalanty Bergamo na przykład, nie mówiąc o Charleroi czy Borussii Dortmund
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pewnie to nazwisko padło już w tym temacie 100 razy ale Quintana jest wart transferu do naszego klubu, jeśli cena nie byłaby zbyt wygórowana.
Świetny jest ten chłopak. Wpasowałby się do naszego stylu. Skoro podobno Chrapek ma oferty z Włoch to rozgrywający Jagielloni byłby idealnym zastępca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Za Chrapka byłaby to najlepsza alternatywa, ale mam nadzieję że Michał szybko nie ucieknie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A ja wziąłbym Pazdana. Dzięki niemu zawodnik jak Quintana ma więcej swobody.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@szprotson
Ty chyba powinieneś byc szefem scoutingu w Wiśle, kurcze niby taki prosty pomysł ale chyba nikt w klubie o tym nie pomyślał! ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo Kapka zwiedza inne regiony świata.
A skąd wyciągnięto kiedyś Kalu Uche? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kalu Uche z Espaniolu, ale chyba nie brał udziału w Erasmusie
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jesli Jacek by posiadał taki wór kasiory to Wisła by grała w LM. No i negocjacje byly by trudniejsze.
Obecnie : " Nie dam bo nie mam! Podpisujesz albo wypierdalaj tam z kąd cię wyciągli. Masz dziesieć sekund, później spuszczam dobermany. |
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Kalu Uche to chyba z rezerw Espaniolu bodaj 4 ligowych
|
|
|