The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2013, 21:32
Cytat:
Taki Brożek w Borussii nie łudźmy się miałby chyba ze 30 goli...
Najbardziej druzgoczący post w TWSD obstawiony.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.11.2013, 10:37
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Taki Brożek w Borussii nie łudźmy się miałby chyba ze 30 goli...
Fakt, a gdyby grał w Barcelonie to chyba z 50...

Umówmy się.... to forum dyskusyjne, wiec każdy może przedstawiac swój punkt widzenia. Także stalsanok1946. Najważniejsze, że nikogo nie obraża. Poza Lewandowskim, oczywiście...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.11.2013, 10:57
Kamil Wacławczyk: Wisła Kraków? Chciałbym spróbować
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...lbym-sprobowac

oraz ciąg dalszy z Branco Serrano:
Peruwiańczyk przyjedzie na testy do Wisły? Tak twierdzi agent
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra..._twierdzi.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.11.2013, 11:38
hehe widzę, że tu fani lewego są i mogą mu hołdy oddawać a teraz zejdźcie na ziemie i podumajcie jaki Lewandowski jest oh ah, co zrobił dla kadry? gó*no,a co zrobił ten o którym w Borussii mówi się najmniej, sadzany jest na ławkę, a śpiewają o nim piosenki na meczach, wiślaku Błaszczykowskim? ciągnie i Borussie i reprezentacje, zapi*rdala za trzech i ma ambicje, a gwiazdorzyna Lewandowski boi się ubrudzić korki

naprawdę Lewy to nie napastnik taki jak go przedstawiają w mediach, jego mecze weryfikują to że jest zwykłym przeciętniakiem. Ile goli zdobył wypracowaną akcją przez siebie? 0

W Borussii naklepał dużo bramek, poza nim nie ma innego napastnika, a taka ciekawostka jest fakt że w tamtym sezonie, bodaj w przedostatniej czy jakiejś na końcu sezonu kolejce Lewandowski nie zagrał, zastapił go Schieber (pokraka co sami przyznacie), wszedł, 2 bramki i co? nagle Messim się stał, Ronaldo? chłopy w Dortmundzie pracują tylko i wyłącznie na napastników, tak było odkąd zespół przejął Kloop, dziękuję za uwagę

jeszcze raz sorki za spam, ale nie mogę słuchać jak ktoś wyróżnia Lewego i naprawdę nie patrze przez pryzmat reprezentacji

felipe napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej druzgoczący post w TWSD obstawiony.
wydrukuj, wsadź w ramkę i powieś sobie nad łózkiem
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 28.11.2013, 15:59
stalsanok1946

Typowa polska zawisc mozg przezarla.
Napastnikow rozlicza sie glownie z goli. Moge te gole i fujara strzelac, maja strzelac. Poprostu. Reszta to kwadratowe jaja.

Lewandowski od 2-3 sezonow strzela sporo bramek na poziomie i Bundesligi i LM. Brozek na poziomie Turcji, Szkocji i II ligi Hiszpanskiej nawet przez moment nie strzelal sporej liczby bramek. Nawet przez moment.

Takie sa fakty.

Oczywiscie ty wolisz te fakty pomijac i twierdzic ze Dortmund to taki magiczny klub z takim magicznym trenerem gdzie byle kolek w napadzie bedzie walil po 20-30 bramek.Metafizyka. Bez udawania, zadnej wazeliny. Wyjdz ze swojej drewnianej mentalnej chatki, nie rob przypalu. Jestes tak zalosny jak Kolton dlaczego nie Barcelona

P.S
Jak mozna usunac konto na forum? Ktos sie orientuje?
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 28.11.2013 o godz. 16:01.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.11.2013, 16:11
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
P.S
Musisz zapytać w temacie "Pytania do moderatorów i bieżące działania!", dokładnie tutaj : http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=214&page=110

A później życzymy powodzenia na http://forum.legionisci.com/ .
Ostatnio edytowane przez piter116 : 28.11.2013 o godz. 16:35.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.11.2013, 23:45
hehe widzę, że tu fani lewego są i mogą mu hołdy oddawać a teraz zejdźcie na ziemie i podumajcie jaki Lewandowski jest oh ah, co zrobił dla kadry? gó*no,a co zrobił ten o którym w Borussii mówi się najmniej, sadzany jest na ławkę, a śpiewają o nim piosenki na meczach, wiślaku Błaszczykowskim? ciągnie i Borussie i reprezentacje, zapi*rdala za trzech i ma ambicje, a gwiazdorzyna Lewandowski boi się ubrudzić korki

naprawdę Lewy to nie napastnik taki jak go przedstawiają w mediach, jego mecze weryfikują to że jest zwykłym przeciętniakiem. Ile goli zdobył wypracowaną akcją przez siebie? 0

W Borussii naklepał dużo bramek, poza nim nie ma innego napastnika, a taka ciekawostka jest fakt że w tamtym sezonie, bodaj w przedostatniej czy jakiejś na końcu sezonu kolejce Lewandowski nie zagrał, zastapił go Schieber (pokraka co sami przyznacie), wszedł, 2 bramki i co? nagle Messim się stał, Ronaldo? chłopy w Dortmundzie pracują tylko i wyłącznie na napastników, tak było odkąd zespół przejął Kloop, dziękuję za uwagę

jeszcze raz sorki za spam, ale nie mogę słuchać jak ktoś wyróżnia Lewego i naprawdę nie patrze przez pryzmat reprezentacji

wydrukuj, wsadź w ramkę i powieś sobie nad łózkiem
Pomyśleć, że jakby Lewandowski odszedł do BVB z Wisły, to pewnie wychwalałbyś go nad niebiosa... Ot taka polska mentalność.

Gościu zrozum, że nie każdy napastnik potrafi sobie wypracować sytuacje sam. Są pewne typy takich zawodników. Jedni to potrafią (Rooney, Ibrahimović, Ronaldo, Messi), a inni nie i na pewno do tej grupy należy Lewandowski. Kiedyś idealnym przykładem takiego zawodnika był van Nistelrooy, który w swojej karierze (z tego co pamiętam) strzelił jedną bramkę zza pola karnego. I jego też uważasz za słabiaka?

Od razu powiem Ci, że nie jestem jego jakimś wiernym fanem. Ale takie teksty jak Twoje po prostu mnie bawią. Tak samo jak przegięcia typu "dlaczego nie do Barcelony". Jak nie potrafisz kogoś obiektywnie ocenić to lepiej się w ogóle nie wypowiadaj.

Schieber strzelił dwie bramki pod koniec sezonu? Świetnie szkoda, że przez cały strzelił łącznie 3. Po prostu wyczyn nieprawdopodobny.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.11.2013, 10:29
Juz nie Branco a Jesus.

Nieoficjalny serwis internetowy peruwiańskiej Alianzy Lima informuje, że Jesus Serrano w najbliższych dniach przyjdzie do Wisły Kraków na testy medyczne.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...w-wisle-krakow
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 29.11.2013, 12:03
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Juz nie Branco a Jesus.

Nieoficjalny serwis internetowy peruwiańskiej Alianzy Lima informuje, że Jesus Serrano w najbliższych dniach przyjdzie do Wisły Kraków na testy medyczne.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...w-wisle-krakow
Jesús Branco Geraldo Serrano Aguirre
Tak gwoli ścisłości gdyby się ktoś dziwił że za tydzień przyjedzie Geraldo Serrano
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 29.11.2013, 12:47
A ja obstawiam hrabiego Ramona Serano Lopeza II

Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.11.2013, 12:50
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
stalsanok1946

Typowa polska zawisc mozg przezarla.
Napastnikow rozlicza sie glownie z goli. Moge te gole i fujara strzelac, maja strzelac. Poprostu. Reszta to kwadratowe jaja.

Lewandowski od 2-3 sezonow strzela sporo bramek na poziomie i Bundesligi i LM. Brozek na poziomie Turcji, Szkocji i II ligi Hiszpanskiej nawet przez moment nie strzelal sporej liczby bramek. Nawet przez moment.

Takie sa fakty.

Oczywiscie ty wolisz te fakty pomijac i twierdzic ze Dortmund to taki magiczny klub z takim magicznym trenerem gdzie byle kolek w napadzie bedzie walil po 20-30 bramek.Metafizyka. Bez udawania, zadnej wazeliny. Wyjdz ze swojej drewnianej mentalnej chatki, nie rob przypalu. Jestes tak zalosny jak Kolton dlaczego nie Barcelona

P.S

gościu nie wydaje mi się, że na forum się obraża, dowartościowałeś się pisać te bzdety? bo jeśli tak to wiedz, że ja mam to w du*ie i nie jest to nic osobistego

aha dobrze, że w reprezentacji jest rozliczany z goli, a pomimo tego, że nie strzela bramek, okazje ma dalej jest faworyzowany i wyżej stawiany niż Milik i reszta, bo przecież Lewandowskiego nie wystawić w jedenastce to media polskie Cię z błotem zmieszają hehe

podniecajcie się nim dalej, ja tylko czekam aż odejdzie z Dortmundu i wybierze taki klub który już nie będzie rozkminiał że spartaczył dwie setki a mecz się skończył 0-0 lub przegrana, zaraz ławka i Robercik z salonów zjedża w dół. Oczywiście nie zyczę mu tego, ale niestety to łamaga
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
keth
Member

Od: 09.2013

Stary 29.11.2013, 15:21
Cytat:
podniecajcie się nim dalej, ja tylko czekam aż odejdzie z Dortmundu i wybierze taki klub który już nie będzie rozkminiał że spartaczył dwie setki a mecz się skończył 0-0 lub przegrana, zaraz ławka i Robercik z salonów zjedża w dół. Oczywiście nie zyczę mu tego, ale niestety to łamaga
Sugerujesz że w BVB pracują debile? Oni też są pod presją Polskich mediów? Z jakiegoś powodu w tej Borussi gra i co najważniejsze jest tam skuteczny. Też go nie lubie, ale niestety jest dobry, może to nie wielka gwiazda jaką robią z niego media ale dobry piłkarz już tak i zakłamywanie rzeczywistości nic tu nie da.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 29.11.2013, 20:03
Skończmy już z tym Lewandowskim. Tu jest temat polityki transferowej WISŁY ! A chyba Mr.Kucharski nie mówił o przenosinach Lewego do Wisły. Nie lubię tego gwiazdorka i sam nie widzę u niego jakichś UM ale ustawianie się, znalezienie isę we właściwym miejscu i grę bez piłki ma opanowane do pefrekcji + wykańczanie
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 30.11.2013, 03:22
gościu nie wydaje mi się, że na forum się obraża, dowartościowałeś się pisać te bzdety? bo jeśli tak to wiedz, że ja mam to w du*ie i nie jest to nic osobistego

aha dobrze, że w reprezentacji jest rozliczany z goli, a pomimo tego, że nie strzela bramek, okazje ma dalej jest faworyzowany i wyżej stawiany niż Milik i reszta, bo przecież Lewandowskiego nie wystawić w jedenastce to media polskie Cię z błotem zmieszają hehe

Nie wiem jak to rozumieć. Generalnie wychodzi na to, że eksperci gówno wiedzą na temat piłki. Osoby które na tym temacie zjadły sobie zęby tak na prawdę wmawiają sami sobie i jeszcze ludziom do okoła że Robert jest dobrym piłkarzem. Ah i całe szczęście, że trafił do kuchenkowców a nie do Wisły ...
Moje podejście do tego grajka jest takie, że nie darze go sympatią ale jak strzela to mam jakąś dziwną satysfakcję.
Nie wiem skąd się wziął w ogóle taki temat tutaj, niestety czy chcecie czy nie ale Robert już odjechał Pawłowi i to baaaardzo daleko.
Natomiast podobają mi się kierunki poszukiwań kandydatów do wzmocnień Wisły, chociaż mieli być młodzi zdolni Polacy...
Ostatnio edytowane przez cfa : 30.11.2013 o godz. 16:26.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 30.11.2013, 15:30
Borek mówił, że Żuraw leci do Barcelony i chyba kogoś z Girony będzie obserwował.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 30.11.2013, 18:40
Ryan lata z Krakowa prościutko do Girony. Będzie tanio, nawet na taxi się za bardzo nie wykosztują. Można by poobserwować jeszcze kogoś z Atalanty Bergamo na przykład, nie mówiąc o Charleroi czy Borussii Dortmund
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.12.2013, 18:50
Pewnie to nazwisko padło już w tym temacie 100 razy ale Quintana jest wart transferu do naszego klubu, jeśli cena nie byłaby zbyt wygórowana.

Świetny jest ten chłopak. Wpasowałby się do naszego stylu.
Skoro podobno Chrapek ma oferty z Włoch to rozgrywający Jagielloni byłby idealnym zastępca.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 02.12.2013, 20:10
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Pewnie to nazwisko padło już w tym temacie 100 razy ale Quintana jest wart transferu do naszego klubu, jeśli cena nie byłaby zbyt wygórowana.
Znając PL lige to pewnie z 2 mln ojro by zaśpiewali.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 02.12.2013, 20:24
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Znając PL lige to pewnie z 2 mln ojro by zaśpiewali.
I to jest właśnie...

700 tysięcy euro mógłbym za niego dać gdybym tyle miał.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 02.12.2013, 22:25
Za Chrapka byłaby to najlepsza alternatywa, ale mam nadzieję że Michał szybko nie ucieknie
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 02.12.2013, 22:48
A ja wziąłbym Pazdana. Dzięki niemu zawodnik jak Quintana ma więcej swobody.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 03.12.2013, 00:42
morganfield napisał(a):Wyświetl post
A ja wziąłbym Pazdana. Dzięki niemu zawodnik jak Quintana ma więcej swobody.
Daj Pan spokój z tym Pazdanem, to że mu mecz wyszedł z nami nie znaczy, że jest dobry. Moim zdaniem Stjepa lepiej gra od niego.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 03.12.2013, 09:24

Świetny jest ten chłopak. Wpasowałby się do naszego stylu.
Skoro podobno Chrapek ma oferty z Włoch to rozgrywający Jagielloni byłby idealnym zastępca.
a nie lepiej ....a pojechać do tej zasranej Hiszpanii skąd go wyciągneli i przeszukać inne kluby ? Quintana maksa w Hiszpanii miał4 bramki tutaj juz ma 7. Quintana, Jurado .....chłopy z plaży przeciez
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 03.12.2013, 09:34
@szprotson
Ty chyba powinieneś byc szefem scoutingu w Wiśle, kurcze niby taki prosty pomysł ale chyba nikt w klubie o tym nie pomyślał!
[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 03.12.2013, 10:18
szprotson napisał(a):Wyświetl post
a nie lepiej ....a pojechać do tej zasranej Hiszpanii skąd go wyciągneli i przeszukać inne kluby ? Quintana maksa w Hiszpanii miał4 bramki tutaj juz ma 7. Quintana, Jurado .....chłopy z plaży przeciez
A nie lepiej jakies studenta z Erasmusa wziac na testy zamiast gdzies jezdzic
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 03.12.2013, 10:31
Bo Kapka zwiedza inne regiony świata.

A skąd wyciągnięto kiedyś Kalu Uche?

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 03.12.2013, 10:39
Kalu Uche z Espaniolu, ale chyba nie brał udziału w Erasmusie
[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 03.12.2013, 14:03
I to jest właśnie...

700 tysięcy euro mógłbym za niego dać gdybym tyle miał.
Jesli Jacek by posiadał taki wór kasiory to Wisła by grała w LM. No i negocjacje byly by trudniejsze.
Obecnie :
" Nie dam bo nie mam! Podpisujesz albo wypierdalaj tam z kąd cię wyciągli. Masz dziesieć sekund, później spuszczam dobermany.
Odpowiedz cytując
keth
Member

Od: 09.2013

Stary 03.12.2013, 17:47
Kalu Uche to chyba z rezerw Espaniolu bodaj 4 ligowych
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 03.12.2013, 18:16
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Jesli Jacek by posiadał taki wór kasiory to Wisła by grała w LM. No i negocjacje byly by trudniejsze.
Obecnie :
" Nie dam bo nie mam! Podpisujesz albo wypierdalaj tam z kąd cię wyciągli. Masz dziesieć sekund, później spuszczam dobermany.
Twój cytat jest prawdą, ale chce przypomnieć, że Wisła wydawała już takie pieniądze na rozgrywającego. +/- mogę się mylić. Tomas Jirsak.

A jakoś w Lidze Mistrzów nie graliśmy...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów