The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2013, 21:00
Dziś kolejny czwartek z LE, więc wrzucę tak dla przypomnienia post użytkownika fialo. Warto przeczytać, bo kolega bardzo dobrze prawi.

http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=537
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.11.2013, 21:33
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Dziś kolejny czwartek z LE, więc wrzucę tak dla przypomnienia post użytkownika fialo. Warto przeczytać, bo kolega bardzo dobrze prawi.

http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=537
Jak pisałem kilka tygodni temu: "Legia jest mi obojętna, Cracovia i jej zgody to nasi wrogowie." Czyli praktycznie to samo, to niektórzy mi pisali, że coś jest ze mną nie tak.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.11.2013, 21:39
Wypowiedź trenera Lazio:
"Dziś właściwie się bawiliśmy..."
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 28.11.2013, 21:41
Będzie rekord?
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.11.2013, 21:51
Jestem ciekaw czy gdyby w Legii znali przyszłość przed pucharami i wiedzieli, że nie wygrają żadnego meczu i nie strzelą ani jednej bramki, dobrowolnie wycofaliby się z rozgrywek? To jest już farsa i wstyd dla polskiej piłki.
What's new?

Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 28.11.2013, 22:03
Z jednej strony, nie dziwię się ekipie Lazio. Grali z najgorszą ekipą tegorocznej LE, a w lidze niebawem ciężki bój z Napoli, które też ostatnio formą nie zachwyca. Stąd nieco "na luzie" podejście do meczu zarówno przez piłkarzy, jak też trenera. Dla nich rozgrywki serie A są w tym momencie bardziej istotne, gdyż chcą się również w przyszłym roku do pucharów załapać. Nawet gazety napisały krótko: Missione compiuta per la Lazio, robota odbębniona, szykujmy się do ligi.

A Legia? Jak w przysłowiu, gdzie jednooki jest królem wśród ślepców. Tylko że nawet to jedyne oko zaczyna szwankować. I nawet gdyby w ostatnim meczu o nic udało im się coś strzelić - nie zamażą całościowego, fatalnego obrazu swojej gry. W porównaniu do sezonu pucharowego 2011/12 mamy gwałtowny zjazd w dół. Wówczas Legia (oraz nasza Wisełka) mierzyły się z o wiele silniejszymi ekipami, jak PSV - i Twente. Wtedy nawet Holendrzy i Anglicy tracili punkty (w Krakowie), a dziś słaba drużyna z Cypru bije Legię na jej terenie. Helou, gdzie jest #k.#a# dno? - ma ochotę zapytać nawet najspokojniejszy piknik. Echo odpowiedzi utonęło w czeluściach studni... :-(
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.11.2013, 22:05
Hehehehe Żadne wycofanie broń Boże... !!

Niech cały kraj patrzy jak klub z Warszawy reprezentuje naszą ekstraklasę i niech ma w pamięci ten występ przez następne lata. Przyda się przy najbliższym pompowaniu balonika pt 'Champions League' vel 'wielka Legia'.

Mistrz jest nagi
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 28.11.2013, 22:27
Klasyczny eurow....... jak co czwartek
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 28.11.2013, 22:48
Mnie te popisy łamag z Warszawy sprawiają dużą frajdę. 5 meczy i nawet 1 bramki nie strzelili, wyczyn godny odnotowania

No ale w Europie nie gwiżdże się pod Legie jak w naszej lidze to i o bramki ciężko. W każdym razie ubaw z Legii jest.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.11.2013, 22:51
Przesadzacie, przyjemnie patrzy się na to warszawskie widowisko.
Grają, kontuzje łapią, na ligę są zmęczeni i do tego punktów do rankingu nie zdobywają. Ciężko o lepsze perspektywy
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 28.11.2013, 22:59
A do tego najlepszy mecz przed nimi,czy cypryjski wy....ów
Urban mowi,ze oddychają rękawami już. Janosiki im się postawią i wyrwą punkty w ndz...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.11.2013, 23:00
To zdanie o "zabawie" pilkarzy Lazio wcale nie było przesadą. Widziałem część pierwszej połowy i rzymianie, moim zdaniem, grali jak z juniorami: przewaga w każdym elemencie. Strach myśleć, co by było gdyby zagrali na poważnie.
Z drugiej strony Legia zagrala trochę jak my w PP z Lechią: jak coś wpadnie to OK, ale tak to nie ma co się sprężać i ryzykowac niepotrzebnymi kontuzjami.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 28.11.2013, 23:00
To, jak straszliwie wolno piłką operują słono opłacane "gwiazdy" zza granicy, czyli Vrdoljak, Pinto, Radovic i Dwaliszwili, przechodzi ludzkie pojęcie! Nie chcę rozgrzeszać polskich piłkarzy grających dla Legii, ale poziom prezentowany przez cudzoziemców w Legii jest naprawdę żenująco-śmieszny, natomiast stosunek ich zarobków absolutnie poniżej dna. Dzisiejszy mecz to po prostu komedia w wykonaniu tych piłkarzy.

Bereszyński, czy Furman próbują coś tam rwać, powalczyć, Rzeźniczak grający jako środkowy obrońca spisuje się i tak nadspodziewanie dobrze, Jodłowiec jest wyraźnie ich najlepszym defensywnym pomocnikiem, Brzyski to w ogóle w porównaniu do reszty jest poezja odnośnie stosunku cena / jakość, szczególnie w lidze. Od tego typu piłkarzy nie oczekuje się tam, że dołożą do gry Bóg wie co, są to gracze od których oczekuje się co najwyżej solidności.

Natomiast gwoździem do trumny Legii jest ofensywa oparta na zawodnikach poruszających się jak w smole, czyli Pinto, Vrdoljak, Radovic, Dwaliszwili - zawodnicy o niezłych umiejętnościach technicznych i szybkości piłkarskiego emeryta. Po to zatrudnia się zawodników zza granicy i płaci się im dużo żeby poziom gry w stosunku do tych z kraju podnosili. W Legii natomiast ten poziom wręcz zaniżają. Nawet Mikita jak wszedł to był wątpliwą, ale chyba poprawą w stosunku do Gruzina.

Generalnie śmiech na sali, że Legia szczyci się świetną młodzieżą, a kiedy mają plagę kontuzji i beznadziejną formę "liderów", w ich składzie nie widać ani jednego debiutanta, młodziana z rezerw. Dosłownie nikt z tej młodzieży swojej szansy nie dostaje. Jak nie w takiej sytuacji, to kiedy? Jak nie teraz, to po co w ogóle się bawić w szkolenie? Podobna sytuacja, co w Zagłębiu - raz za razem swoje szanse dostają miernoty zza granicy, wystawiani są z nadzieją, że w końcu zaczną udowadniać, że ich zatrudnienie nie było pomyłką, a z boku temu przyglądają się zawodnicy najlepiej w naszym kraju szkoleni. Zawodnicy, którzy po wyjeździe są nadziejami na przyszłość dla Udinese, czy Napoli.

Zwróćcie uwagę, że młody u nas po jednym słabszym meczu zaraz wróci na ławkę. Miernota zza granicy natomiast, będąc w tej samej sytuacji, się po prostu "aklimatyzuje" przez pół rundy. No cóż, piłka nożna w Polsce to organizm chory na raka, z przerzutami, czekający na cud, taka prawda.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 28.11.2013 o godz. 23:03.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 28.11.2013, 23:44
Przegrać 5 meczów w LE pod rząd to "zjawiskowe uczucie" i nie chciałbym być teraz w skórze kibiców warszawskich. Zwłaszcza że parę lat temu nasza Wisełka zaczęła LE od dwóch bolesnych porażek z Odense i Twente - i wówczas nam nie było zbyt wesoło. Na szczęście potem przyszły zwycięstwa. A czy teraz współczułbym Legii? Chyba tylko do momentu, gdy przypomnę sobie gole zza boiska (R22 i ślepota sędziów się kłania). Ale jeśli w ten sposób zdobywa się mistrzostwo, to potem zderzenie z prawdziwą piłką w Europie jest wyjątkowo nieprzyjemne.

Gdzieś w sieci złapałem właśnie świeży kawał: Dlaczego autostrady w Polsce powinni budować piłkarze Legii? Bo wtedy kierowcy nie zobaczyliby żadnej bramki!
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.11.2013, 00:19
Nie oglądałem meczu to ciężko mi powiedzieć coś na temat poszczególnych piłkarzy. Niemniej uważam, że przy takim dnie w pucharach ten śmieszny Pan Leśnodorski powinien poważnie zastanowić się nad przyspieszonym trybem zmiany trenera. Wydaje mi się, że Urban też ma swój udział w tych porażkach. Nie można się tłumaczyć cały czas, że grali dobrze, ale mieli pecha (a tak bywało w przypadku poprzednich spotkań). Zresztą na chwilę obecną ten klub to zgraja przepłacanych pozorantów i lalusiów, których solidnie trzeba wziąć za jaja i pokazać właściwe miejsce w szeregu. Ale to nie nasze zmartwienie.
What's new?

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 29.11.2013, 01:29
Ostry w......., ale w tym sezonie człowiek się już przyzwyczaił.
Wszystkim, którzy słusznie polewają z gry Legii nie ma się co dziwić. To jest kabaret.
Chujnia w pucharach, w lidze jako tako. Jak znowu wygrają to znaczy że reszta jest jeszcze bardziej chujowa.
Cóż, skoro nikt nie strąci tej chujowej Legii z fotela i ta chujowa Legia znowu będzie mniej chujowa od reszty chujowych drużyn w Polsce, to znowu będziemy oglądać chujowe mecze, chujowej Legii w pucharach.
Przecież to nie ich wina że reszta w lidze chujnie gra
Reszta niech się bierze do roboty bo znowu trzeba będzie to oglądać
No tak...sędziowie...zapomniałem
Nie ma co się dziwić to Janek Urban i jego europejskie granie.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.11.2013, 02:26
Meczu nie oglądałem, bo niby po co? Wiadomo było, że Lazio odpuści, a mimo tego i tak pojedzie Legię. Ludzie którzy po pierwszym meczu z Włochami twierdzili, że warszawianie zaprezentowali się dobrze mieli urojenia.

Brutalna prawda jest taka, że tylko fartem Legia przeszła Molde. Z perspektywy czasu - pewnie lepiej by im było odpaść.

Awans do Ligi Mistrzów? W życiu, nawet na maksymalnym farcie. Poza ekstraklasą, gdy nie można liczyć na przychylność sędziów Legia nie zaistnieje. Ale patrząc szerzej - na całokształt występów pucharowych polskich drużyn w tym sezonie - jednoznacznie widać, że nie tyle warszawski klub jest żenujący, co cała nasza ekstraklasa. Ta, z której przyszedł nasz nowy selekcjoner. Ta, na której chce budować reprezentację.

Jeżeli uważacie, że gorzej być nie może, to znaczy że nie zauważacie tendencji w naszej piłce. Spadkowej.

P.S. Nie wiem jakim trzeba być oszołomem żeby twierdzić, że poziom ligi się podnosi?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.11.2013 o godz. 02:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.11.2013, 08:08
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
...Pan Leśnodorski powinien poważnie zastanowić się nad przyspieszonym trybem zmiany trenera. Wydaje mi się, że Urban też ma swój udział w tych porażkach...
Z całym szacunkiem buczo, ale niech Urban jeszcze trochę popracuje. Dajmy mu czas. Wszyscy wierzymy, że ciągnie wózek w dobrą stronę i niedługo ta rakieta odpali Nic w pośpiechu, on się dopiero rozkręca... nie mówiąc o warszawskich gwiazdach
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.11.2013, 09:26
Nasza Reprezentacja jest na 78 miejscu w rankingu Fifa...Wyprzedziła nas Albania, Burkina Faso, Libia, Haiti, Sierra Leone. Do San Marino coraz bliżej !!!

Więc i od Legii cudów wymagać nie można żeby chociaż bramke strzeliła
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.11.2013 o godz. 09:32.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.11.2013, 09:40
elegancko się to wszystko ułożyło, 0 pkt, 0 bramek, kompromitacja pełną gębą. Mam tylko nadzieje, że Cypryjczycy nie pokpią sprawy i zasuną im jeszcze z 1-2 bramki u siebie nie tracąc żadnej, wtedy już będzie mega lux. Ciekawy jestem czy od momentu przemianowania PUEFA na Ligę Europy/Europejską z grą w grupach jakikolwiek zespół "zasłynął" takim osiągnięciem. Legioniści będą mogli się chwalić że historia piszę się na naszych oczach
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 29.11.2013, 09:45
wolfy napisał(a):Wyświetl post
P.S. Nie wiem jakim trzeba być oszołomem żeby twierdzić, że poziom ligi się podnosi?
Poziom ekstraklasy to nie tylko poziom sportowy. Jest tez sporo rzeczy poza - frekwencja, przychód z dnia meczowego, całkowite przychody klubów, obsługa 'klienta'. Poziom 'kibicowski' również systematycznie się podnosi (poziom opraw).
Niestety poziom portowy o którym mówisz, nie nadąża za reszta, leży :(
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 29.11.2013, 10:57
Zastanawiałem się czy Urban poda się do dymisji po brutalnym zderzeniu z rzeczywistością, to znaczy po odpadnieciu z Steua.

Zespół zagrał fatalnie we wszystkich meczach eliminacji, może za wyjątkiem jednej połowy w Rumunii.

Misja jaką mu powierzono nie została wykonana. Sam wyglądał jak człowiek z którego uszło życie, już po 15 minutach rewanżu w Warszawie.
Sam Urban przed meczem dumnie głosił "jak nie teraz to kiedy?"
Po meczu również nie wyglądał na człowieka pełnego zapału, a raczej oszolomionego tym co się stało.

Oczywiście szybko sobie uświadomiłem, że czasy są trudne i Urban nie odda swojej pozycji od tak łatwo.

Teraz wypowiada się, że to nie tylko brak szczęścia, że o słabych wynikach Legii decydują słabsze umiejętności.

Ale jak to jest, że taki Brzyski w lidze świetnie dokreca dośrodkowania ze stojącej piłki a w europejskich rozgrywkach każdy stały fragment bije jak osioł uparcie za krótko. Beznadziejnie?

Nie jestem za zwalnianiem trenerów, ale Jan Urban nie ma już nic do zaoferowania piłkarzom i kibicom Legii.
Na miejscu tego prezesa, podziekowalbym mu za sukces sportowy na krajowym podwórku i bez żalu pożegnał.

Trener to dla mnie najważniejsza pozycja meczowa.
Wiem, że z pustego to i nawet Salomon nie naleje, ale mimo to zdecydowalbym się postawić na zagranicznego trenera. Nawet jeśli wiązałoby się to z wyższą pensja. Oczywiście wszystko w ramach rozsądku.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 29.11.2013, 11:10
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Teraz wypowiada się, że to nie tylko brak szczęścia, że o słabych wynikach Legii decydują słabsze umiejętności.
Jak Ci sie chce czytać to łap.
http://wrzutki-na-afere.przegladspor...ac-mnie-legia/

"Sztab szkoleniowy Legii dostrzega postęp swoich piłkarzy w zrozumieniu taktyki w porównaniu do początku zeszłego sezonu"

Credo:
"Legia cały czas próbuje grać i trenować w taki sam sposób, na zasadzie „aż w końcu zapali”"
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 29.11.2013, 11:40
Ciekawe.

To moje zdanie które zacytowałeś przytoczyłem z przedmeczowej wypowiedzi, wczorajszego meczu z Lazio.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 29.11.2013, 12:21
Poziom nigdy się nie podnosi...nie u Nas
Wyczyn Lecha, fuks z Molde i zgwalcenie w grupie.
Za rok, ktokolwiek wygra chujową ligę do pucharów wejdzie za karę... Przeciez liczy sie tylko MP, reszta to tylko mniejszy lub wiekszy w........
Plus taki, ze gorzej niz w tym roku nie bedzie, bo juz gorzej sie nie da
Za malo obcokrajowcow!
Więcej Ojaam, Gruzinów i innych wynalazków

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 29.11.2013, 12:30
Jeśli wierzyć relacjom, to Legia nawet nie podjęła walki, rozumiem, że już po raz piąty z rzędu. Tego się chyba nie da tlumaczyć brakiem ambicji. Przyczyn jest pewnie sporo, ale gdybym miał obstawić najważniejszą, to bym powiedział tak: decydujące jest to, że ani przeciwnik, ani sędzia po prostu nie wiedzą, że Legia jest the best. Nie czytali, nie oglądali, nikt im nie powiedział. A gwiazdki z L się przyzwyczaiły do głaskania po główkach i jak trzeba zapie.dalać, to się okazuje, że nie wiedzą za bardzo jak.
Teraz paru rozgoryczonych dziennikarzy da upust frustracji i się przejedzie po swojej ukochanej drużynie, a za miesiąc puszczą od nowa tę samą płytę: jacy oni dzielni, a jak świetnie zorganizowani, a jaki prezes światowy, a jaki trener przystojny.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.11.2013, 12:36
A może po awansie do 1/16 zyski okazały się niewspółmierne do nakładów siły? Gdyby Wisła nie dostawała na wyjazdach tylko przynajmniej co 2 mecze na nich by wygrywała, myślicie, że kto by liderował?

Polskie drużyny nie mają na europuchary nawet kilku graczy, gdzie tam do 11-tki czy jeszcze ławki rezerwowych. Dla mnie ta taktyka jest niezła. Gdyby nie ściągali jakiś wynalazków, nie przepłacali ....*eczek tylko kupowali rzemieślników kto wie...
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 29.11.2013, 12:42
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
To moje zdanie które zacytowałeś przytoczyłem z przedmeczowej wypowiedzi, wczorajszego meczu z Lazio.
Przed meczem Skąd takie info?
Przed:
Choć wiemy, że w większości meczów byliśmy równorzędnym rywalem, ale punktów i bramek nie mamy. To własnie nasz główny cel na czwartek.
Osiągnąć dobry wynik i zacząć strzelać gole w pucharach

Po:
Dziś nie jest trudno wytłumaczyć porażkę. Byliśmy po prostu zdecydowanie słabsi, nie mieliśmy pomysłu, jak stworzyć sobie sytuacje podbramkowe, choć może ze dwie by się znalazły.

crux.a napisał(a):Wyświetl post
Jeśli wierzyć relacjom, to Legia nawet nie podjęła walki, rozumiem, że już po raz piąty z rzędu.
Wręcz przeciwnie. Bardzo boli ich ta przegrana. Brzyski mówił że bardzo, ale to bardzo chcieli wygrać - zobacz sobie.

http://castrolfan.onet.pl/dogrywka,d...ac-,video.html
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 29.11.2013, 13:10
Oglądałem na C+.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 29.11.2013, 13:14
Legioniści powinni budować autostrady - na pewno nie byłoby bramek ...

Fajny wynik - jednym pokazuje żeby się za bardzo nie wywyższać, innym pokazuje w jak czarnej dupie jesteśmy jako piłkarska "potęga".
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów