|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niesioł znowu odfrunął
http://www.youtube.com/watch?v=SmV5s...WvhOPoR7jgAfsA |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Słuchałem i niebo a ziemia w sposobie wysławiania się w porównaniu do Niesiołowskiego czy Palikota.
Do tego Rydzyk ma zawsze coś ciekawego do powiedzenia czego nie usłyszymy w mass mediach głównego nurtu u Panów powyżej wciąż słyszymy te same obietnice, puste słowa i slogany ... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
O. Rydzyk: Rząd wychowuje młodzież na homoseksualistów, żeby rozbić rodzinę Trzeba przyznać, że przez lata trochę nam te radiomaryjne ekstremizmy spowszedniały. Ale wyobraźmy sobie, jaki szok przeżyliby wierni w kościele, gdyby nagle proboszcz z ambony zaczął opowiadać, że rząd tak „ustawił” służbę zdrowia, żeby doprowadzić do szybszej śmierci schorowanych emerytów, co w konsekwencji ma przynieść oszczędności dla budżetu państwa. Albo że system edukacyjny chce zrobić z dzieciaków homoseksualistów i lesbijki, żeby zniszczyć rodzinę. Konsternacja? A przecież o. Tadeusz Rydzyk opowiada takie rzeczy niemal na co dzień w stacji radiowej, która ma milion słuchaczy. Posłuchajcie sami: - Tak samo ze służbą zdrowia. Przecież oni to celowo robią, żeby ludzie wymierali! – mówi ojciec Rydzyk na antenie Radia Maryja. - Starsi niech umrą jak najszybciej, chorzy niech umrą jak najszybciej, żeby nic nie kosztowali. Młodzi żeby nie zakładali rodziny w Polsce, tak ich kształtować, niech staną się homoseksualistami, niech staną się lesbijkami. Przecież po to jest to gender już od przedszkola. Tak wychować, żeby nie było rodziny, żeby ten naród, który był katolicki, żeby zniknął. Albo jeżeli będzie jeszcze, te resztki, żeby były słabe. I po to jest tak ustawiona ta służba zdrowia. Nie oszukujmy się. Co robić: świadomość; sumienia kształtować prawe i organizować się. http://glosrydzyka.blox.pl/html |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Przecież mówi jak jest. Widzę, że niektórych ta prawda boli ....
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mnie najbardziej boli głupota u Palikota i całej tej jego pseudo partii i co mam zrobić ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
||
To jak POwce traktują zdrowie i życie obywateli pokazuje rzeczywistość. Potwierdzając jedynie trafność spostrzeżeń Rydzyka. Cytat:
A później jak wybuchł pożar to biegali i zapewniali, ze żadnego pożaru nie było, licząc że co większy kretyn uwierzy. Całe szczęście aż do tego stopnia otumanionych wielu nie ma. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jedno szybkie pytanie - czy Rydzyk jest posłem, który reprezentuje swoją postawą Rzeczpospolitą Polską czy jakimś tam księdzem, których jest w Polsce tysiące?
Taka subtelna różnica - urzędnik państwowy i pracownik kościelny ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ale rozumiem, że twoja teoria spiskowa lepsza bo wymyślona przez ciebie. Przyganiał leming oszołomowi a sam oszołom ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejne kwiatki...
Cytat:
Kto ich wybrał? Czy tacy z godnością oddadzą władzę? Pytania retoryczne? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie życzę Ci, żeby spotkało Cie to, co mnei spotkało, kiedy z mamą (prawie 80) poszedłem do lekarza i usłyszeliśmy: ale, czego Pani chce? W Pani wieku to już nie opłaca się operować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Z moją babcią to samo było, gdy dzwonilismy na pogotowie.... "Może to już czas?"...
---- http://niezalezna.pl/48475-lawrow-sy...y-11-listopada Jeśli to prawda, to te ....y rządu trzeba jak najszybciej usunąć, nawet kosztem jakiegoś przewrotu.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 19.11.2013 o godz. 17:09.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Przypisuje niecne intencje rządowi jakoby ten mial za zadanie wykańczanie ludzi w szpitalach i bredzi coś o jakimś wychowywaniu mlodzieży na homoseksualistów. Reasumując Rydzyk pomawia o mordowanie ludzi i głosi debilizmy o wychowaniu dzieci... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
||
|
A u Radka Zdradka wolnych etatów masa i to za granicą:
Cytat:
No i towarzysze radzieccy sypią Tuska :Cytat:
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 19.11.2013 o godz. 21:38.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Tak jak mówię. Ja nie wiem czy to wszystko jest robione specjalnie, czy jest sterowane ale takie rzeczy się dzieją, że służba zdrowia jest w stanie fatalnym! A ty udajesz, że Rydzyk to debil. Może tezę postawił nieprawidłową ale na pewno argumenty za nią przemawiają. A co do pedalstwa to też sprawa prosta. W Rosji się dzieci na pedałów nie wychowuje dlatego homopropaganda, parady są zakazane a w Europie zachodniej i środkowej się dzieci z pedalstwem oswaja stąd zgoda na homopropagandę, na parady dewiantów, dopuszczenie i przymiarki (w Polsce) do związków partnerskich co w przyszłości przełoży się na małżeństwa osób tej samej płci, pozwolenie na adopcje dzieci, stąd usilne odbudowywanie tęczy w Warszawie jako znaku dominacji pedałów w Polsce. W serialach wszędzie pedały bo przecież trzeba ich pokazać jako normalnych ludzi, trzeba oswajać opinie publiczną z tą chorobą. W mediach propaganda propedalska i każdy kto tego nie toleruje to ktoś gorszy, nienormalny - z dewiacji (homoseksualizm) zrobili coś normalnego a z obrzydzenia do dewiacji zrobili coś nienormalnego. Czy ty tego dziadostwa nie widzisz czy tylko udajesz? A takie gadki, że nie można wychować kogoś na pedała to sobie daruj bo tak naprawdę nikt tego nie wie. Jeszcze nie żyliśmy (jako ludzkość) w takim środowisku gdzie panują trendy homoseksualne więc kto wie, może można człowieka przekabacić i w tym względzie? Skoro można z kogoś zrobić chama, morderce, bandytę, można kogoś wyprać z uczuć (patologiczne domy, wojny) to kto wie jak zareaguje ludzki organizm na wychowywanie się w środowisku gdzie ma 2 ojców, jego koleżanka ma 2 mamy i od małego ma wpajane, że ma do wyboru kochać chłopców albo dziewczynki albo co lepsze jak chce to niech sobie zmienia płeć. Dlatego ja mówię nie waszej lewackiej propagandzie i nie chcę takiego świata gdzie wszystkie normy są zaburzane. Trochę zszedłem z tematu bo ja rozumiem, że ty nie tyle pijesz do tego, że to wszystko o czym pisałem się nie dzieje tylko chodzi ci o to, że taki Tusk czy inny pies nie ma na to wpływu. Ale chciałem ci tylko powiedzieć, że są podstawy do tego żeby sobie móc knuć takie teorie spiskowe, o których mówi Rydzyk. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Poza tym większość czarnuchów (nie mylić z murzynami) to tępaki choćby wspomnieć o bruzdach na czole dzieci poczętych z in vitro czy Pana Natanka http://www.youtube.com/watch?v=bCVR1s4o77c ![]()
....:::TYLKO WISLA:::...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W męskiej ejakulacji średnio tryska 500 000 plemników, do celu dociera jeden. Jeden na pół miliona, może wyjaśnisz który? Ano ten który pokona wszystkie przeciwności czyli najsilniejszy. Czy sztucznie da się go wyselekcjonować z pół miliona innych? Zastanów się i zrozum że invitro to rosyjska ruletka. Nigdy nie wiesz czy jaja nie zapłodnią jakimś wybrakowanym, pechowo wybranym. Natomiast Natanek to inna bajka. Zwykły ortodoks, nie jest powiedziane czy w dzisiejszej atmosferze to nie jest najlepsza postawa. A to, że szczyl z irokezem to dowód korby chyba nie jest zaskakujące. Albo mamusia stawiająca irokeza czterolatkowi. Bo tak ładnie wygląda... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
goodbye Vincent
![]() edyta: brawo za Szczurka - nie znam typa, główny ekonomista ING. Brawo, że nie żaden z układu tylko chłopak z zewnątrz. Czas oceni ...
Ostatnio edytowane przez Szpen : 20.11.2013 o godz. 11:57.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Ciekawa opinia redaktora Cejrowskiego
http://www.radiownet.pl/publikacje/c...-pilsudskim-ii |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Od razu mówię, że nie twierdze, że nie jest niewinny tylko twój tok rozumowania, że skoro uciekał to musiał mieć coś na sumieniu po prostu mnie rozbawił. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Oni nie uciekli przed kartelami narkotywymi tylko przed prokuraturą ! A co robią przestępcy jak im grozi kara , uciekają do innych krajów ,wiele przykładów z naszego rodzimego podwórka i nie tylko potwierdzających tą tezę ,więc nie wiem co cie tak rozbawiło. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A mój post tyczył się twojego wyśmiania teorii Drozda, że to ich wyeliminowanie to sprawka karteli narkotykowych, którzy mogli stać za tą całą akcją i dlatego uciekli do innego kraju. Po prostu stwierdziłeś, że nie może tak być bo skoro uciekli to musieli być winni. Tyle. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ta... problem w tym że to są "fakty tvn" ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie tam. Zadowolony z tego co zrobił. Twierdzi wręcz, że kryzys skończony to może oddać ministerstwo w lepsze ręce. Czyli co, powrót do VAT 22%?
![]()
|
|
|