The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2013, 18:11
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ty rzeczywiscie powinienes wrocic do szkoly . Jesli piszesz do kogos w liczbie mnogiej, to wpychasz go do danej grupy. Tak czy nie? Sam juz nie wiesz, co piszesz. Bo przeciez w tej twojej, glupkowatej wypowiedzi jasno stoi, ze jestem domniemanym wyborca Palikota(bo dlaczego piszesz do mnie na temat tego skompromitowanego polityka?). I ladnie mnie teraz chlopcze przepros(o ile masz jaja, a jak wiemy tych brak)...i na tym zakonczymy nasza dyskusje, bo z baranami nie gadam .

P.S - Ty juz pokazales jakim netowym kozaczkiem jestes, kiedy proponowalem wyjasnienie sobie kilku kwestii twarza w twarz .
Dokładnie - wepchałem Cię do jednej grupy z AS-ami i jemu podobnymi (chodzi o poglądy gdybyś jeszcze "chłopcze" nie zajarzył - nie o "przynależność partyjną"). Tłumaczyć się już z tego nie mam zamiaru, każdy zapewne zrozumiał tylko nie "Forfanek".

Nie wiem z kim i co chciałeś sobie wyjaśniać twarzą w twarz - być może coś mnie podczas rozmowy na sb o Twojej przynależności zawodowej ominęło? Jeśli chcesz jednak coś wyjaśnić to łatwo mnie spotkać przed każdym meczem "U Wiślaków".

ps. naprawdę uważaj z tymi wyzwiskami, bo ktoś w końcu cierpliwość straci.
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 05.11.2013, 18:48
Turek napisał(a):Wyświetl post
kolega chyba chce wprowadzić państwo wyznaniowe ...
rola demokracji nie jest narzucanie mniejszości jak maja żyć i co robić
Demokracja to rzady wiekszosci, tak? Czyli mniejszosc musi sie podporzadkowac. Tobie sie chyba ustroje pomylily z tym co teraz pod przykrywka "demokracji" jest serwowane ludziom po Maju '68 - totalitaryzm to sie nazywa, kiedy to mniejszosciowa grupa uzurpuje sobie prawo do orzekania w imieniu zniewolonej wiekszosci.

To jest własnie prawdziwy ciemnogrod ...
Precz z naziolami i faszystami
Ot to wlasnie. Spod znaku Brukselskiej osmiornicy.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 05.11.2013 o godz. 19:18.
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 05.11.2013, 19:06
Szpen napisał(a):Wyświetl post
nie jestem za tym, aby pary homo wychowywały dzieci, ale zęby bolą i głowa puchnie jak się czyta takie brednie. Czy Ty się kiedykolwiek zastanawiałeś jakie bzdury wygadujesz?
A o co Ci konkretnie chodzi? Co uważasz za bzdury i dlaczego tak uwazasz?
Turek
Junior Member

Od: 04.2004

Stary 05.11.2013, 19:17
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Jak para pedałów może wychować dziecko "w oparciu o naturalne prawa" jeśli sami są przestępstwem w świetle tych zasad!

Widziałeś w królestwie zwierząt zdrowy związek dwóch samców? Jeśli zwierzęta które kierują sie głównie instynktem i potrzebami darują sobie takie skrzywienia to jak nazwać ludzi?
człowieku przecież Ty nie masz pojęcia o czym mówisz ... Twoja wiedza jest na poziomie przedszkolaka (myślę że to atrybut większości homofobów) wystarczy trochę poczytać zainteresować się tematem i zobaczysz jakie są ''naturalne zachowania wśród zwierząt'' masz linka do nauki i odrób zadanie domowe ;] http://pl.wikipedia.org/wiki/Homosek..._zwierz%C4%85t a tu masz film jak chciałbyś się trochę podniecić http://www.youtube.com/watch?v=YRLDpk9Fyds
....:::TYLKO WISLA:::...
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.11.2013, 19:36
Cytat:
Cytat:
człowieku przecież Ty nie masz pojęcia o czym mówisz ... Twoja wiedza jest na poziomie przedszkolaka (myślę że to atrybut większości homofobów) wystarczy trochę poczytać zainteresować się tematem i zobaczysz jakie są ''naturalne zachowania wśród zwierząt'' masz linka do nauki i odrób zadanie domowe ;] http://pl.wikipedia.org/wiki/Homosek..._zwierz%C4%85t a tu masz film jak chciałbyś się trochę podniecić http://www.youtube.com/watch?v=YRLDpk9Fyds
A jak bym ci pokazał sto zdjęć ludzi urodzonych bez ręki/nogi/oka/chuja to też byś mówił, że takie anomalie to normalna sprawa?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Turek
Junior Member

Stary 05.11.2013, 19:38
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A jak bym ci pokazał sto zdjęć ludzi urodzonych bez ręki/nogi/oka/chuja to też byś mówił, że takie anomalie to normalna sprawa?
mowiac po katolicku bog tak chcial lol
Turek
Junior Member

Stary 05.11.2013, 19:45
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
Demokracja to rzady wiekszosci, tak? Czyli mniejszosc musi sie podporzadkowac. Tobie sie chyba ustroje pomylily z tym co teraz pod przykrywka "demokracji" jest serwowane ludziom po Maju '68 - totalitaryzm to sie nazywa, kiedy to mniejszosciowa grupa uzurpuje sobie prawo do orzekania w imieniu zniewolonej wiekszosci.

Moim ideałem politycznym jest demokracja. Chciałbym, żeby każdy człowiek był szanowany jako jednostka i żeby nikogo nie wynoszono na piedestał.

Autor: Albert Einstein
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 05.11.2013, 19:50
Bardzo "zdrowy" zwiazek jak dwa pingwiny-geje wysiaduja kamien zamiast jaja. Nadrzedna cecha kazdego gatunku jest instynkt przetrwania a z wysiadywania kamienia tego nie bedzie. Wiec nie tlumacz tu ze to normalne i jak najbardziej na miejscu. W populacji ludzkiej okolo 3,5% przejawia zachowania homoseksualne i jesli ten 3,5% chce to robic w zaciszu swojego lokum to bardzo prosze. Zle zaczyna sie dziac jak ow 3,5% zaczyna narzucac 96,5% swoj seksualizm sila. Promocja tego typu zachowan jest jak najbardziej nie na miejscu i nijak sie ma do akceptacji w imie tolerancji. Trzeba zaznaczyc ze pewne sfery naszego zycia intymnego takowe powinny zostac i jako spoleczenstwo nie jestesmy chetni z detalowym zapoznawaniem sie z preferencjami p.Biedronia czy innych. Tak samo zadania homoseksualnego lobby domagajacego sie slubow koscielnych czy prawa do wychowywania potomstwa sa nie do zaakceptowania.

Moim ideałem politycznym jest demokracja. Chciałbym, żeby każdy człowiek był szanowany jako jednostka i żeby nikogo nie wynoszono na piedestał.

Autor: Albert Einstein

To wcale nie wymagało wielkiego charakteru
mieliśmy odrobinę niezbędnej odwagi
lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa

Herbert
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 05.11.2013 o godz. 19:56.
Jaroo1
Senior Member

Stary 05.11.2013, 20:13
Cytat:
mowiac po katolicku bog tak chcial lol
I tylko tyle masz do powiedzenia? To może tak samo, mówiąc po katolicku Bóg chce żeby twój los jako pedała w Polsce był parszywy?
Ale czego ja się spodziewałem po dyskusji z faszystą spod znaku Palikota. Jak brak argumentów to już zaczął Boga mieszać we wszystko, jakimiś "lolami" rzucać itp.
Uświadom sobie, że pedalstwo to coś naturalnego ale nienormalnego i tyle. Żyjcie sobie jak chcecie ale po co ze swojej ułomności robić normę? To tak samo jakby osoba niepełnosprawna chciała powiedzieć, że nic jej nie brakuje. Halo, przecież jak jesteś niepełnosprawny to odstajesz od normy (przepraszam za mieszanie w to wszystko osób niepełnosprawnych) pod względem fizycznym i tak samo jak jesteś pedałem to też jest ułomność. Trzeba te ułomności zaakceptować i nie udawać, że ich nie ma
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
głos z trybun
Member

Od: 04.2013

Stary 05.11.2013, 22:27
Jaroo1- twoja odpowiedź miażdży

Homoseksualizm jest CHOROBĄ i tego się trzymajmy (został wykreślony ze spisu chorób psychicznych tylko przez mocne lobby gejowskie i oskarżenia oraz pomówienia pod adresem lekarzy którzy się temu sprzeciwiali), dlatego trzeba go leczyć a nie rozmawiać z chorymi psychicznie ...
Ostatnio edytowane przez głos z trybun : 05.11.2013 o godz. 22:30.
Jaroo1
Senior Member

Stary 05.11.2013, 22:54
Dla mnie to jest taka choroba i niechoroba. Jak ktoś chce to niech sobie pedałuje, tak samo jak ktoś się podnieca Hitlerem to jego prawo tylko niech się z tą homopropagandą i faszyzmem czy innym komunizmem nie wychyla i nie zmienia świata na swoje chore upodobania.
drozd:
martin_6
Senior Member

Stary 05.11.2013, 23:08
Bądźmy poważni - homoseksualizm to jest anomalia. Zboczenie, jak kto woli. Podobnie jak pedofilia, transseksualnizm czy aseksualizm (tak, brak popędu seksualnego to moim zdaniem też skrzywienie). Nikt mi nie wmówi, że to coś zupełnie normalnego i należy to stawiać na równi z heteroseksualizmem. Oczywiście, niektóre anomalie są niegroźne (jak homo- czy aseksualizm), inne już tak (pedofilia). Póki geje posuwają się w zaciszu domowym - spoko. Nie mówię nawet, że mają się ukrywać - znam osobiście ludzi przyznających się do tej orientacji i nic do nich nie mam. Wiem też, że ci ludzie (a przynajmniej ci, których znam) uznają takich typów jak Biedroń - którzy z homoseksualizmu robią wielką aferę i chcą krzyczeć na cały świat, że lubią w dupę - za idiotów i szkodników. Tacy ludzie mnie autentycznie brzydzą i będę ich hejtował, nieważne za jakiego homofoba mnie uznają. To tyle, dziękuję za uwagę.

Swoją drogą - życie w celibacie też uważam za nienormalne i niezdrowe, ale póki to nie wyrządza nikomu krzywdy, nic do tego nie mam.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 05.11.2013 o godz. 23:12.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Pablo84
Senior Member

Stary 06.11.2013, 08:59
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Bądźmy poważni - homoseksualizm to jest anomalia. Zboczenie, jak kto woli. Podobnie jak pedofilia, transseksualnizm czy aseksualizm (tak, brak popędu seksualnego to moim zdaniem też skrzywienie). Nikt mi nie wmówi, że to coś zupełnie normalnego i należy to stawiać na równi z heteroseksualizmem. Oczywiście, niektóre anomalie są niegroźne (jak homo- czy aseksualizm), inne już tak (pedofilia). Póki geje posuwają się w zaciszu domowym - spoko. Nie mówię nawet, że mają się ukrywać - znam osobiście ludzi przyznających się do tej orientacji i nic do nich nie mam. Wiem też, że ci ludzie (a przynajmniej ci, których znam) uznają takich typów jak Biedroń - którzy z homoseksualizmu robią wielką aferę i chcą krzyczeć na cały świat, że lubią w dupę - za idiotów i szkodników. Tacy ludzie mnie autentycznie brzydzą i będę ich hejtował, nieważne za jakiego homofoba mnie uznają. To tyle, dziękuję za uwagę.

Swoją drogą - życie w celibacie też uważam za nienormalne i niezdrowe, ale póki to nie wyrządza nikomu krzywdy, nic do tego nie mam.
Nic dodać, nic ująć.

Wszystko było by ok. Gdyby te 5% populacji , zamiast zakrzykiwać rzeczywistość pogodziły się, że swoim defektem.Z wieloma defektami można w miarę normalnie żyć. Z homoseksualizmem również, ale pewnych granic nie można przekraczać. A że znajdą się osoby, którym jedynym orężem jest wyzywanie od faszytów, homofobów czy antysemitów? Cóż. To niech sobie krzyczą.

Kod:
"Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami."
J.Stalin

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 06.11.2013, 10:02
Totalna kompromitacja Anonymous!

http://lodz.gazeta.pl/lodz/51,35153,14901217.html?i=7

hahaha!
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.11.2013, 10:29
pysio napisał(a):Wyświetl post
Totalna kompromitacja Anonymous!

http://lodz.gazeta.pl/lodz/51,35153,14901217.html?i=7

hahaha!

12 uczestników, 7 radiowozów i cała łódzka redakcja Agory - kompromitacja Policji i Gówna Wyborczego

DonaltTSSk
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 06.11.2013, 11:02
Przegląd tygodnia w Klubie Ronina : http://www.youtube.com/watch?v=aWGju...UY0Vc87fDrzEyA

http://www.blogpress.pl/node/17845
Turek
Junior Member

Stary 06.11.2013, 14:39
zapodam dwie piosenki z lewackim przeslaniem
http://www.youtube.com/watch?v=rPR4WyOJpBo
http://www.youtube.com/watch?v=LKPRqCctbGU
z dedykacja dla prawoskretnych kolegow ;]
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 06.11.2013, 15:23
Tak czytam te kilka ostatnich stron i nabieram 100% pewności że przynajmniej w jednym przypadku, pedały nie czekały na oficjalne ustawy ale w tajemnicy jednego forumowicza wychowały.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 06.11.2013, 15:41
...
Lewackie przesłania to sobie "zapodawaj" na forum kibiców Standardu czy innego buraczanego St. Pauli. W główce Ci się chyba z deczka po.......iło - na Wiśle miejsca na lewackie poglądy nie ma i nie będzie.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.11.2013, 15:58
zapodam dwie piosenki z lewackim przeslaniem
http://www.youtube.com/watch?v=rPR4WyOJpBo
http://www.youtube.com/watch?v=LKPRqCctbGU
z dedykacja dla prawoskretnych kolegow ;]
chyba jedyni lewicowcy jakich znam to był śp Lepper i Piotr Ikonowicz, bo zawsze jak pamiętam to upominali sie o ludzi biednych, odrzuconych (udaremniali eksmisje na bruk).Dlatego mimo że mam prawicowe poglądy to uważam że Ikonowicz powinien zostać ułaskawiony przez Bula,skoro Sobotce darowali to i jemu powinni...
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.11.2013 o godz. 16:05.
SharksiK
Senior Member

Stary 06.11.2013, 16:11
W pewnym sensie zgadzam się z tobą. , ak nie mam większego pojęcia o homoseksualizmie bo niby dlaczego miałbym je mieć? Mimo że dla ciebie moja wiedza jest na poziomie przedzkolaka to mi w zupełności ona wystarcza by wiedziec co jest dobre a co złe.
Aż boję się pomyśleć jak przebiegała twoja edukacja w tym temacie.

A co się tyczy tego flimiku i zachowań zwierząt to daj sobie na wstrzymanie. Jak sam tytuł nam mówi, mamy do czynienia z paradoksem, który w świecie gdzie osobniki kierują się wyłącznie instynktem mógł się wydarzyć tylko w ściśle zaistniałych sytuacjach. Wiele przykładów zawartych w filmie jest naciąganych i tak naprawdę ma niewiele wspólnego z głównym zagadnieniem.

Z jednej strony mamy Lwice, wspolnie wychowujące młode i to nazywa się związkiem homoseksualnym? Przecież to oczywiste że robią to gdyz widocznie zachodzi taka potrzeba, dla dobra stada i potomstwa a nie by udowodnić, że pedały w świecie ludzi też odnajdą się w tej opiekuńczej roli.

A z drugiej nawiedzonego i wyposzczonego Morsa,który beszczelnie w biały dzień gwałci jakiegoś młodego osobnika na plaży...Jego ....a mina mówi wszystko (6:57s filmu) Tak przerażonego zwierzaka jeszcze nie widziałem, smutne a jednak dobitnie świadczy o tym, że także i tam takie zachowania są odchyleniem i anomalią .
To że osobnik z zrytym mózgiem nie panuje nad popędem i jebie wszystko co nie spierdala na drzewo to nie świadczy o tym że jest "ciepły" . Nie robi tego ponieważ od kiedy pamięta interesował się kolegami tylko bał się reakcji znajomych i rodziny...

A widziałeś jak Lew lwa zapierdala od tyłu na sawannie lub jak w cieniu oddają sie niewinnym igraszkom, znudzeni tym ciągłym skwarem i samicami? . No jasne że nie!
Bo samiec to ....a ma być samiec! Głównie to on rucha samice , żre, walczy i dba o swoje! Jak nie daje juz rady to idzie w huj i zdycha. To jest właśnie czysta definicja normalności.

Wiesz, mam psa. Jebany często sobie liże jaja, potrafi nieraz na spacerze się zatrzymać i usiąść ze stoickim spokojem na chodniku jak gdyby niby nic oddać się tej żenującej czynności.
Boję się że w końcu ktoś to zauważy i pewnego dnia zastanę mężczyznę liżącego sobie jaja na alejkach. Oczywiście zboka przekopię, tylko co jeśli powyzywa mnie od faszystów , powie że ma do tego prawo i wypomkni że mój pies tez tak robi? No a skoro to zwierzę to trzeba założyć że taka czynność jest normalnością...
Oczywiście mogę mu starać się wytłumaczyć że to nie jest normalne i że ten mój pies jest po prostu jebnięty. Mógłbym nadmienić że lubi też .......ić dywan tylko boję się że jeśli trafię na kogoś od Palikota to święta mogą być masakra. O zgrozo... "trzepanie dywanów".
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 06.11.2013 o godz. 16:50.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 06.11.2013, 16:12
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Prawidłowo tylko dlaczego tutaj tyle osób opowiada się za lewackim pisem?
Już wielokrotnie tłumaczono Ci chociażby w tym temacie, jak to z tą "lewicowością" PiS-u jest, a Ty dalej swoje... W programie tej partii są oczywiście rozwiązania, które spokojnie pod "lewicę" podciągniesz (socjal), jednak całość tegoż programu daleka jest od lewicowych ideałów.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.11.2013, 16:31

Za co Ikonowicz ma być ułaskawiony to zwykły burak. Pobił komornika, bo chciał eksmitować ludzi którzy nie płacili za mieszkanie i przez to jest wielkim bohaterem?
http://www.youtube.com/watch?v=_lnyM27rO88
co innego eksmisja na bruk nałogowego alkoholika czy ćpuna (jak najbardziej zasłużone) ale co innego wyrzucanie z mieskzania matki z dzieckiem ,na która chyba nikt sie nie zgodzi
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 06.11.2013, 16:45
Masz rację próbowano mnie przekabacić. Jednak fakt jest faktem 90% programu mają lewicowego, 10% to jest ten rzekomy patriotyzm, tradycja itd. Ostatnie zapowiedzi Pisu też brzydko pachną lewicą mianowicie będą decydować co dzieci będą jadły w szkole. Pis to jest klasyczna partia lewicowa. Opowieści mediów głównego nurtu i tzw "niezależnych" pisowskich o prawicowości tej partii nie zmienią stanu rzeczy. Pogódźcie się z tym wyborcy pisu.
Nie co będą jadły, tylko czego nie będą jadły. To nie kwestia lewicowości tylko zdrowego rozsądku. Możesz się czepiać pisu na podstawie własnych urojeń, ale nie dziw się, że większość parska śmiechem słysząc, że pis jest lewicowy.

Wjechałeś z tym bzdurnym twierdzeniem kilka miesięcy temu i chyba już czas oprzytomnieć . Zrozum że wyborcy zagłosują na pis niezależnie od tego jak propaganda go postrzega. Dlaczego? Bo takim jak twoje wywodom już nie wierzą, nic dziwnego ...

Skoro już nadredaktor interweniuje u Lisa to znaczy że jest dobrze

Nie ważne czy ktoś jest ćpunem, matką z dzieckiem, pedałem czy księdzem. Prawo powinno wszystkich traktować tak samo. Jeśli ktoś nie ma na czynsz bo wydaje na wódkę czy .....i to jest jego prywatna sprawa ale musi się liczyć z konsekwencjami.
Tak prawicowcu nie ma znaczenia czy zamiast na czynsz kasa idzie na wódę czy na mleko dla dziecka. Jeżeli takie pieprzenie uważasz za prawicowe to faktycznie pis prawicowy nie jest i całe szczęście.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.11.2013 o godz. 16:50.
Hej Nasz TS !!
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 06.11.2013, 16:49
Masz rację próbowano mnie przekabacić. Jednak fakt jest faktem 90% programu mają lewicowego, 10% to jest ten rzekomy patriotyzm, tradycja itd. Ostatnie zapowiedzi Pisu też brzydko pachną lewicą mianowicie będą decydować co dzieci będą jadły w szkole. Pis to jest klasyczna partia lewicowa. Opowieści mediów głównego nurtu i tzw "niezależnych" pisowskich o prawicowości tej partii nie zmienią stanu rzeczy. Pogódźcie się z tym wyborcy pisu.
Sam uważam się za osobę o poglądach prawicowych, jednak wpisy osób takich jak Ty uważam za szkodliwe dla prawicy. W ogóle śmiesznie pojmujesz "prawicę" - wygląda to tak, jakbyś wykuł na blachę regułkę "co to jest prawica" i nie dopuszczasz odstępstw. To tyle - nie mam zamiaru powielać dyskusji, która się już tutaj toczyła.

Nie ważne czy ktoś jest ćpunem, matką z dzieckiem, pedałem czy księdzem. Prawo powinno wszystkich traktować tak samo. Jeśli ktoś nie ma na czynsz bo wydaje na wódkę czy .....i to jest jego prywatna sprawa ale musi się liczyć z konsekwencjami.
Może jeszcze krótko odnośnie cytowanego fragmentu... Jeśli matka z dziećmi jest samotna, uczciwie pracuje, nie wydaje "na wódkę" ale mimo wszystko pensja nie starcza jej na czynsz - na bruk? Pomyśl chłopie czasem, bo wydaje mi się, że masz 20 lat i jeszcze siano w głowie...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 06.11.2013 o godz. 16:56.
Pablo84
Senior Member

Stary 06.11.2013, 16:53
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, mam psa. Jebany często sobie liże jaja, potrafi nieraz na spacerze się zatrzymać i usiąść ze stoickim spokojem na chodniku jak gdyby niby nic oddać się tej żenującej czynności.
Boję się że w końcu ktoś to zauważy i pewnego dnia zastanę mężczyznę liżącego sobie jaja na alejkach. Oczywiście zboka przekopię, tylko co jeśli powyzywa mnie od faszystów , powie że ma do tego prawo i wypomkni że mój pies tez tak robi? No a skoro to zwierzę to trzeba założyć że taka czynność jest normalnością...
Oczywiście mogę mu starać się wytłumaczyć że to nie jest normalne i że ten mój pies jest po prostu jebnięty. Mógłbym nadmienić że lubi też .......ić dywan tylko boję się że jeśli trafię na kogoś od Palikota to święta mogą być masakra. O zgrozo... "trzepanie dywanów".
Boje się, że jesli ten świat nie znormalnieje, możesz taki widok zobaczyć wcześniej, niż CI się wydaje. ....a ten świat schodzi na psy.

http://wolnemedia.net/prawo/w-szwecj...a-masturbacje/
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 06.11.2013 o godz. 17:01.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 06.11.2013, 16:59
W Niemczech swego czasu jakiś zboczeniec chciał legalizacji swojego związku z psem - może to Turek (swoją drogą nick pasuje jak ulał do Niemiec).
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 06.11.2013, 17:06
Cieszę się mnie to, że sam przyznałeś się do tych lewicowych poglądów.
Że co? Szkodzisz prawicy... Co akurat mnie nie cieszy.

ps. Przyznaj się ile masz lat, bo wyczuwam gówniarza - a jeśli nos mnie nie myli to jakoś bym zrozumiał Twoje naiwne posty...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 06.11.2013 o godz. 17:21.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 06.11.2013, 17:08
Straszenie przez co poniektórych tym zgniłym zachodem przypomina mi propagande PRL dotyczącej życia za żelazną kurtyną . A to homoseksualiści ,a to Araby ,a to dziadek w Szwecji wali sobie konia na plaży Podejrzewam że 99% Polaków by chciało ,żeby chociaż w części były takie warunki w Polsce jak we Francji czy Szwecji ,gdzie pewnie państwo lepiej dba o schroniska dla zwierząt niż w Polsce państwo dba o biedne rodziny. Dziś kolejny ksiądz, a wiec wg Drozda reprezentant instytucji o niesłabnącym autorytecie, mówił o 10 letnich dzieciach ,które same chcą wchodzić kapłanom do łóżek ,także na tle Szwecji też jako Polacy macie się czym "pochwalić". Jak mam słuchać takiego idioty ,który występuje w roli mentora , kompromituje się a i tak dalej będzie uchodził za autorytet, to już wolę tą "straszną" historie ze Szwecji z dziadkiem w roli głównej.
SharksiK
Senior Member

Stary 06.11.2013, 17:13
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Boje się, że gdy ten świat nie znormalnieje, możesz taki widok zobaczyć wcześniej, niż CI się wydaje. ....a ten świat schodzi na psy.

http://wolnemedia.net/prawo/w-szwecj...a-masturbacje/

Głupio się czuję...Byłem w błędzie, żal mi mojego drucha. Przeproszę za moje zachowanie, zacofanie i te kilka kopów w dupę bo gadzina sobie niczym na takie traktowanie nie zasłużyła.

Kupię płucka i żołądki jego przysmaki a w wakację wyślę nad Szwedzką plażę. Oby mi tylko wybaczył.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów