|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Ot to wlasnie. Spod znaku Brukselskiej osmiornicy.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 05.11.2013 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]()
....:::TYLKO WISLA:::...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
mowiac po katolicku bog tak chcial lol
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Autor: Albert Einstein ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
||
To wcale nie wymagało wielkiego charakteru mieliśmy odrobinę niezbędnej odwagi lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku Tak smaku który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała głowa Herbert
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 05.11.2013 o godz. 19:56.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ale czego ja się spodziewałem po dyskusji z faszystą spod znaku Palikota. Jak brak argumentów to już zaczął Boga mieszać we wszystko, jakimiś "lolami" rzucać itp. Uświadom sobie, że pedalstwo to coś naturalnego ale nienormalnego i tyle. Żyjcie sobie jak chcecie ale po co ze swojej ułomności robić normę? To tak samo jakby osoba niepełnosprawna chciała powiedzieć, że nic jej nie brakuje. Halo, przecież jak jesteś niepełnosprawny to odstajesz od normy (przepraszam za mieszanie w to wszystko osób niepełnosprawnych) pod względem fizycznym i tak samo jak jesteś pedałem to też jest ułomność. Trzeba te ułomności zaakceptować i nie udawać, że ich nie ma ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Jaroo1- twoja odpowiedź miażdży
Homoseksualizm jest CHOROBĄ i tego się trzymajmy (został wykreślony ze spisu chorób psychicznych tylko przez mocne lobby gejowskie i oskarżenia oraz pomówienia pod adresem lekarzy którzy się temu sprzeciwiali), dlatego trzeba go leczyć a nie rozmawiać z chorymi psychicznie ...
Ostatnio edytowane przez głos z trybun : 05.11.2013 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie to jest taka choroba i niechoroba. Jak ktoś chce to niech sobie pedałuje, tak samo jak ktoś się podnieca Hitlerem to jego prawo tylko niech się z tą homopropagandą i faszyzmem czy innym komunizmem nie wychyla i nie zmienia świata na swoje chore upodobania.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bądźmy poważni - homoseksualizm to jest anomalia. Zboczenie, jak kto woli. Podobnie jak pedofilia, transseksualnizm czy aseksualizm (tak, brak popędu seksualnego to moim zdaniem też skrzywienie). Nikt mi nie wmówi, że to coś zupełnie normalnego i należy to stawiać na równi z heteroseksualizmem. Oczywiście, niektóre anomalie są niegroźne (jak homo- czy aseksualizm), inne już tak (pedofilia). Póki geje posuwają się w zaciszu domowym - spoko. Nie mówię nawet, że mają się ukrywać - znam osobiście ludzi przyznających się do tej orientacji i nic do nich nie mam. Wiem też, że ci ludzie (a przynajmniej ci, których znam) uznają takich typów jak Biedroń - którzy z homoseksualizmu robią wielką aferę i chcą krzyczeć na cały świat, że lubią w dupę - za idiotów i szkodników. Tacy ludzie mnie autentycznie brzydzą i będę ich hejtował, nieważne za jakiego homofoba mnie uznają. To tyle, dziękuję za uwagę.
Swoją drogą - życie w celibacie też uważam za nienormalne i niezdrowe, ale póki to nie wyrządza nikomu krzywdy, nic do tego nie mam.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 05.11.2013 o godz. 23:12.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Wszystko było by ok. Gdyby te 5% populacji , zamiast zakrzykiwać rzeczywistość pogodziły się, że swoim defektem.Z wieloma defektami można w miarę normalnie żyć. Z homoseksualizmem również, ale pewnych granic nie można przekraczać. A że znajdą się osoby, którym jedynym orężem jest wyzywanie od faszytów, homofobów czy antysemitów? Cóż. To niech sobie krzyczą. Kod:
"Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami." J.Stalin ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
12 uczestników, 7 radiowozów i cała łódzka redakcja Agory - kompromitacja Policji i Gówna Wyborczego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Przegląd tygodnia w Klubie Ronina : http://www.youtube.com/watch?v=aWGju...UY0Vc87fDrzEyA
http://www.blogpress.pl/node/17845 |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
zapodam dwie piosenki z lewackim przeslaniem
http://www.youtube.com/watch?v=rPR4WyOJpBo http://www.youtube.com/watch?v=LKPRqCctbGU z dedykacja dla prawoskretnych kolegow ;] ![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tak czytam te kilka ostatnich stron i nabieram 100% pewności że przynajmniej w jednym przypadku, pedały nie czekały na oficjalne ustawy ale w tajemnicy jednego forumowicza wychowały.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.11.2013 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Aż boję się pomyśleć jak przebiegała twoja edukacja w tym temacie. A co się tyczy tego flimiku i zachowań zwierząt to daj sobie na wstrzymanie. Jak sam tytuł nam mówi, mamy do czynienia z paradoksem, który w świecie gdzie osobniki kierują się wyłącznie instynktem mógł się wydarzyć tylko w ściśle zaistniałych sytuacjach. Wiele przykładów zawartych w filmie jest naciąganych i tak naprawdę ma niewiele wspólnego z głównym zagadnieniem. Z jednej strony mamy Lwice, wspolnie wychowujące młode i to nazywa się związkiem homoseksualnym? Przecież to oczywiste że robią to gdyz widocznie zachodzi taka potrzeba, dla dobra stada i potomstwa a nie by udowodnić, że pedały w świecie ludzi też odnajdą się w tej opiekuńczej roli. A z drugiej nawiedzonego i wyposzczonego Morsa,który beszczelnie w biały dzień gwałci jakiegoś młodego osobnika na plaży...Jego ....a mina mówi wszystko (6:57s filmu) Tak przerażonego zwierzaka jeszcze nie widziałem, smutne a jednak dobitnie świadczy o tym, że także i tam takie zachowania są odchyleniem i anomalią . To że osobnik z zrytym mózgiem nie panuje nad popędem i jebie wszystko co nie spierdala na drzewo to nie świadczy o tym że jest "ciepły" . Nie robi tego ponieważ od kiedy pamięta interesował się kolegami tylko bał się reakcji znajomych i rodziny... A widziałeś jak Lew lwa zapierdala od tyłu na sawannie lub jak w cieniu oddają sie niewinnym igraszkom, znudzeni tym ciągłym skwarem i samicami? . No jasne że nie! Bo samiec to ....a ma być samiec! Głównie to on rucha samice , żre, walczy i dba o swoje! Jak nie daje juz rady to idzie w huj i zdycha. To jest właśnie czysta definicja normalności. Wiesz, mam psa. Jebany często sobie liże jaja, potrafi nieraz na spacerze się zatrzymać i usiąść ze stoickim spokojem na chodniku jak gdyby niby nic oddać się tej żenującej czynności. Boję się że w końcu ktoś to zauważy i pewnego dnia zastanę mężczyznę liżącego sobie jaja na alejkach. Oczywiście zboka przekopię, tylko co jeśli powyzywa mnie od faszystów , powie że ma do tego prawo i wypomkni że mój pies tez tak robi? No a skoro to zwierzę to trzeba założyć że taka czynność jest normalnością... Oczywiście mogę mu starać się wytłumaczyć że to nie jest normalne i że ten mój pies jest po prostu jebnięty. Mógłbym nadmienić że lubi też .......ić dywan tylko boję się że jeśli trafię na kogoś od Palikota to święta mogą być masakra. O zgrozo... "trzepanie dywanów".
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 06.11.2013 o godz. 16:50.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Już wielokrotnie tłumaczono Ci chociażby w tym temacie, jak to z tą "lewicowością" PiS-u jest, a Ty dalej swoje... W programie tej partii są oczywiście rozwiązania, które spokojnie pod "lewicę" podciągniesz (socjal), jednak całość tegoż programu daleka jest od lewicowych ideałów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Wjechałeś z tym bzdurnym twierdzeniem kilka miesięcy temu i chyba już czas oprzytomnieć . Zrozum że wyborcy zagłosują na pis niezależnie od tego jak propaganda go postrzega. Dlaczego? Bo takim jak twoje wywodom już nie wierzą, nic dziwnego ...Skoro już nadredaktor interweniuje u Lisa to znaczy że jest dobrze ![]() Tak prawicowcu nie ma znaczenia czy zamiast na czynsz kasa idzie na wódę czy na mleko dla dziecka. Jeżeli takie pieprzenie uważasz za prawicowe to faktycznie pis prawicowy nie jest i całe szczęście.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.11.2013 o godz. 16:50.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Może jeszcze krótko odnośnie cytowanego fragmentu... Jeśli matka z dziećmi jest samotna, uczciwie pracuje, nie wydaje "na wódkę" ale mimo wszystko pensja nie starcza jej na czynsz - na bruk? Pomyśl chłopie czasem, bo wydaje mi się, że masz 20 lat i jeszcze siano w głowie...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 06.11.2013 o godz. 16:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://wolnemedia.net/prawo/w-szwecj...a-masturbacje/
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 06.11.2013 o godz. 17:01.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W Niemczech swego czasu jakiś zboczeniec chciał legalizacji swojego związku z psem - może to Turek (swoją drogą nick pasuje jak ulał do Niemiec).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Że co? Szkodzisz prawicy... Co akurat mnie nie cieszy.
ps. Przyznaj się ile masz lat, bo wyczuwam gówniarza - a jeśli nos mnie nie myli to jakoś bym zrozumiał Twoje naiwne posty...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 06.11.2013 o godz. 17:21.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Straszenie przez co poniektórych tym zgniłym zachodem przypomina mi propagande PRL dotyczącej życia za żelazną kurtyną . A to homoseksualiści ,a to Araby ,a to dziadek w Szwecji wali sobie konia na plaży
Podejrzewam że 99% Polaków by chciało ,żeby chociaż w części były takie warunki w Polsce jak we Francji czy Szwecji ,gdzie pewnie państwo lepiej dba o schroniska dla zwierząt niż w Polsce państwo dba o biedne rodziny. Dziś kolejny ksiądz, a wiec wg Drozda reprezentant instytucji o niesłabnącym autorytecie, mówił o 10 letnich dzieciach ,które same chcą wchodzić kapłanom do łóżek ,także na tle Szwecji też jako Polacy macie się czym "pochwalić". Jak mam słuchać takiego idioty ,który występuje w roli mentora , kompromituje się a i tak dalej będzie uchodził za autorytet, to już wolę tą "straszną" historie ze Szwecji z dziadkiem w roli głównej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Głupio się czuję...Byłem w błędzie, żal mi mojego drucha. Przeproszę za moje zachowanie, zacofanie i te kilka kopów w dupę bo gadzina sobie niczym na takie traktowanie nie zasłużyła. Kupię płucka i żołądki jego przysmaki a w wakację wyślę nad Szwedzką plażę. Oby mi tylko wybaczył. |
|
|