|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
wis.la/nhpgi Dodam, że nie jestem zwolennikiem większości poglądów Korwina - Mikke(zapożyczyłem tylko link) ale to dla mnie przykład do czego prowadzi wszechobecna tolerancja. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Natkan : 01.11.2013 o godz. 11:26.
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A tutaj przykład jak POlicja walczy z ... "pirotechniką" stadionową
![]() http://www.youtube.com/watch?v=DgW78...layer_embedded ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Palikot?zwykły karierowicz.dawniej prawicowiec a teraz jak jest potrzeba antyklerykał.nie wiem czy chodzi mu o kasę czy może to potrzeba bycia na świeczniku.tak czy inaczej najmniej wiarygodna postać w polityce. nie słyszałeś żeby ktoś od Palikota opluwał? to posłuchaj niejakiego Ryfińskiego porównującego ludzi chodzących na pielgrzymko do świń.nawiasem mówiąc takich wypowiedzi miał więcej. ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Od przyjęcia Chrztu Polski nasz kraj jest związanyt z Chrześcijaństwem czy ci się to podoba czy nie. Debile pokroju Palikota są zwykłym gnojem który próbuje w imię 2-4% ateistycznych wyborców podnośić rękę na naszą historię i wyznanie większości mieszkańców naszego kraju. Partia Palikota według ciebie uczy tolerancji? Kużwa, oni moją problemy z tym żeby być tolerancyjnymi wobec większości dla której znak krzyża jest czymś więcej niż tylko dwoma patykami. ....y szarpać krucyfiks chcą swoimi brudnymi łapskami a jak pedałowi tęczową flagę podrzesz to od homofobów i braku tolerancji wyzywają. Banda odmieńców i zerzwierzęcenie. Chłop z mordą boksera na dodatek dewiant co się za starą babę przebiera, jednoznacznie mówi mi że przekroczono granicę. Nie tyle co dobrego smaku a człowieczeństwa, Jestem przeciwny temu, by moje dzieci musiały na to zgorszenie patrzeć Jeśli takie coś ma prawo do głosu oraz akceptacji to ja się pytam, gdzie prawo jego rodziny, żony czy dzieci do godnego życia, pozbawionego wstydu i zażenowania?! Biedronia toleruje jak powietrze, jak siedzi cicho to nie mam do niego problemu. Jego sypialnia, jego sprawa. Ale nic bardziej nie w....ia jak to gdy zgrywa naczelnego pedała RP w radiu czy telewizji. Coś gdzieś się wyleje, z igły zrobią widły...nietolerancja..i pojawia się naczelny pedał RP, oczywiście znawca tematu i dziedziny. Tylko kogo to obchodzi co on biedny czuje? Jak to się robi w innych krajach? Jedyne co pewnie zastanawia Z czystej ciekawości ludzi to, czy ktos mu kichy przepycha? hmm może ten cwaniaczek jest mężczyzną rządzi...to na Boga jaka ciotowata musi być ta jego druga półówka. Żenada i tyle ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeden z POsłów, dla którego polskość to tez nienormalność tak samo jak dla jego fuhrera, tak spędził święto:
http://wpolityce.pl/wydarzenia/66188...twie-szefa-ras P.S. A tyle było krzyku o pewną wypowiedź odnośnie "zakamuflowanej opcji niemieckiej". |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tylko Palikot może coś zmienić w Polsce, przynajmniej znikną katofaszyści pokroju Kaczyńskiego którzy chcą wszystkiego zakazywać , stawiać na każdym skrzyżowaniu pomniki i robić ludziom jajecznice z mózgu że Putin z Tuskiem zabili mu brata.Poza tym ludzie wierzący z założenie nie mogą być inteligentni bo jak można w XXI w myśleć że kobieta urodziła dziecko przez zapylenie a później on chodził po wodzie..
![]()
....:::TYLKO WISLA:::...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
||
![]() Wiem, że czasami mi z Dariookiem nie po drodze, ale tym razem 100% poparcia. Turek napisał(a):
![]() Że zacytuję klasyka: "Kończ, Panie Turek" http://www.youtube.com/watch?v=33qR5XD_5gs |
||
|
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Trzeba ''wsadzić kij w mrowisko'' bo pełno tu nietolerancji i nacjonalizmu, a każdy mądry wie że to się żle kończy .. ![]()
....:::TYLKO WISLA:::...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przedstawianie Palikota jako najlepsze wyjście dla Polski. Tego, ktory wszystko robi, żeby zadać paszy lemingom i w ten sposób się wyróżnić, daje kiepskie świadectwo umiejętności samodzielnego myślenia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Ty tego nie masz więc nie wiesz co to jest wiara czy modlitwa więc nie oceniaj czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia. Co ma inteligencja do tego kolego? To nie jest tak jak tobie się wydaje,że ciemnota świadomie daje się robić w konia. Wierzą świadomie w coś czego człowiek nie był by w stanie dokonać - jakkolwiek by nie był inteligenty. Fatima, czy nawet nasz Łagiewniki są uznane za prawdziwe. Nie takie mózgi i inteligenci głowili się jak to obalić, takie ich zadanie. Nie udało się, potwierdzono prawdziwość przez tych samych inteligentnych ludzi,
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.11.2013 o godz. 13:38.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Panie Turek - Dwojmyslenie level expert! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Tolerancyjny internacjonał będzie "wsadzał kij..." Nagonka na kościół to stara metoda wywoływania zamieszania, jak gajowy chciał wywołać zadymę to mu krzyż zaczął przeszkadzać. "Tolerancyjni" nie rozumieją jednego. Polak choćby do kościoła nie chodził, będzie go bronił. Bo rozumie że to sedno polskości. Dlatego tak jest ostatnio opluwany i oczerniany. A skoro masz mózg, to zdradź z czym konkretnie się nie zgadzasz? Z tym, że nie wolno zabijać nienarodzonych dzieci? Czy z tym że dziecko powinno mieć mamę i tatę? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
W końcu ktoś ich wyrwał z błogiego letargu ,gdzie sobie spokojnie żyli w luksusie i przepychu i się teraz przestraszyli ,ze ktoś im to może zabrać. Coraz wiecej osób ma dość tej instytucji ,wystarczy poczytać internet co ludzie myśla o klerze. To nie Kościół jest opluwany i oczerniany to rzetelna ocena działalności tej instytucji. |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
Ale się uśmiałem, gość który za pierwszy cel stawia sobie walkę z Kościołem i promowanie zboczenia może coś zmienić w Polsce ... ![]() Wybacz, ale Ruch Pedałów nie zasługuje w ogóle na miejsce w Sejmie a co dopiero mówić o zmianach w Polsce, ich miejsce jest w cyrku razem z przywódcą klaunem ...
Ostatnio edytowane przez głos z trybun : 04.11.2013 o godz. 15:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Luksusu i przepychu zazdrościsz?
![]() Trzeba było do seminarium, a nie na browara. I jakiej pedofilii? Pedofilia w kościele jest tak autentyczna jak Polacy pokazani w pokłosiu. Fałszywa antypolska propaganda nic więcej. Jak sobie władza przyznaje premie to luksusu nie piętnujesz? Trochę kalim zalatuje ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Twoje rozumowanie nie różni się niczym od rozumowania ciemnoty z fanpage TVN i GW. Tam wybryk na stadionie urasta do rangi zadymy a kazdy kibic jes uwazany za bandytę i kibola. Zamyka się stadiony... Ty natomiast przez kler atakujesz cały kościół, odnosisz się do całej instytucji..podobne? Pedofilia? Pewnie odsetek pedofilów jes taki sam wśród kibiców, lekarzy jak i księży. Tego nie chcesz wiedzieć i masz wyparzone poglądy, bez argumentów.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.11.2013 o godz. 15:09.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
Sam se idź do seminarium ,przyodzieją cię tam w czarną sukienkę . Pewnie ,że ukrywali pedofilów , czego przykładem są gigantyczne odszkodowania jakie Kościół zapłacił w USA i w Irlandii. Wojtyła też pewnie o tym wiedział i to tolerował , ale w Polsce się tego z mediów nie dowiemy ,bo tutaj są informację na poziomie takim,że "Wojtyła chodził po maturze na kremówki".Politycy i kler to jedna banda złodziei ,którzy żyją ze sobą w symbiozie ,czego świetnym przykładem jest toruński polityczno-finansowy macher w koloratce ,przed którym się płaszczą najwyżsi politycy Polscy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co niby "się robi" bardzo jestem ciekawy?
![]() Dla katofobów ksiądz powinien chodzić obdarty, boso i głodny. Wtedy by ostrzegali do czego prowadzi wiara. Księża nie przyznają sobie z budżetu premii. Zazdrościsz, że im ludzie dobrowolnie wpłacają? Owsiakowi też wpłacają jego się czepiaj ...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Spokojnie to im nie grozi , kler to grupa zawodowa ,która najwiecej zyskała po zmianie systemu w 89 roku. Najsmieszniejsze jest to ,że nie przeszkadza im to dalej rżnąć głupa i udawać ,że są biednii ubodzy i że trzeba ich dalej dotować i wspierać jak choćby odpisem 0,5% ,jak z innych źródeł mają 10 razy wiecej. To chyba takie alibii ,żeby udawać ,że sie jest biednym,walczenie o jakieś drobne z odpisu ,a grube bańki wpływają z innych stron. Owsiak w 99% to co zbierze przeznacza na chorych , kler to co zbierze to pierwsze co przeznacza na siebie a jak zostaną jakieś resztki to dopiero dają biednym np. vide Caritas ,gdzie przejrzystości nie ma żadnej i jeszcze wałki robią jak ostatnio podawali ,że jakaś staruszka po smierci przepisała dzialke i domek na Caritas ,żeby spieniezyli i dali na biednych , to się okazalo ,że dyrektorka Caritasu i jej zastepca przepisali ta działke na siebie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najlepiej zantagonizować papieża z kościołem. Nagle papież stał się autorytetem? Śmiech na sali, heretyk taki jak ty papieża nie jest w stanie zrozumieć, bo nie rozumie jego perspektywy. A medialne "tłumaczenia" o czym świadczy rezygnacja z czerwonych butów to najzwyklejszy kabaret. Po 89' komuchy musiały oddać to co ukradły, choć w niewielkim procencie. Wiadomo, że złodzieja trzęsie jak musi oddać łup. Natomiast nawet jeżeli uznać, że uczestnicy owsiakowego spędu nowoczesnych, którzy uwielbiają tarzać się w błocie to chorzy ludzie to 99% zebranych pieniędzy nie jest na nich przeznaczanych. I wie to każdy... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Komuchy mieli oddać ,ale dziwne ,że nie oddali społeczeństwu tylko klerowi .Zamiana czerwonego na czarne I tak w wiekszym procencie i stopniu Owsiak się rozlicza z tego co zebral niż robi to np Caritas ,który jeszcze dodatkowo jest dotowany z pieniedzy publicznych. Fajny zabieg ,płacą podatnicy a to na kler spływa cały zaszczyt i mogą się zawsze pochwalić ,że pomagają biednym ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A czy Owsiak się rozlicza z kosztów poniesionych przez samorządy? Nie słyszałem żeby caritas miał darmową reklamę w tv. Co to jest "kler", wracasz do komuszej nomenklatury? Nie ośmieszaj się. Ludzie widzą autorytet w osobach uczciwych nic więcej. Rozumiem, że ktoś wyzbyty ze zdolności analizowania takich prostych mechanizmów nie rozumie. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Caritas też reklamują w telewizji ,widziałem kilkakrotnie. Jak się patrze na np. zaślepionych moherów ,to nie wiem czy są oni coś w sposób racjonalnie zobaczyć i ocenić czy ktoś jest uczciwy. Mięso armatnie Rydzyka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie ma co dyskutować z obronca pedofilow. Przypuszczam, ze ktos taki sam podstawi swoje dziecko takiemu dewiantowi, a potem jeszcze mu podziekuje(ze podzielil sie "miloscia"). Niespotykane na skale swiatowa, ze u nas skazani prawomocnymi wyrokami za pedofilie: a) dalej sa w stanie kapłanskim b) dalej pracuja z dziecmi. Polski kosciol jest tak skompromitowany, ze juz bardziej sie nie da. Dochodza do tego "geniusze" od genetyki, ktorzy pluja na dzieci z in vitro. Inni jeszcze doradzaja Polakom, jak ma wygladac ich zycie seksualne(Sic!). A o finansowaniu kosciola tez nie ma co mowic. Fundusz koscielny, pensje dla katechetow i ksiezy(religia w szkolach!), wszystkie grzywny ida na Caritas, oplaty za pogrzeby/sluby/chrzciny/wystawienie papierka(np. ze nadajesz sie na chrzestnego). To jeden wielki biznes, a nie szerzenie wiary chrzescijanskiej. Dodajac do tego wystepy w tv, gdzie ci pseudokatolicy pluja jadem i nie maja pojecia o 10 przykazaniach...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
W kościele dzieje się sporo złego, wielu księży nie nadaje się i nigdy nie nadawało do tego, by pełnić tak odpowiedzialną rolę w społeczeństwie - jednak rozciąganie problemu na "cały" kościół, wrzucanie księży do jednego wora byleby tylko budować modny ostatnio antyklerykalizm jest żenujące. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
. Cytat:
Gdzie protesty środowisk "tęczowej flagi"? Przeoczyli, czy taki mają cel? Więc się chłopie nie ośmieszaj ... Reszta jest taką brednią, że szkoda się odnosić. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
||||
udowodnij, że ktos skazany, dalej pracuje z dziecmi Udowodnij tę kompromitację Pokaż, kto pluje na dzieci. A może raczej krytykuje się samą metode jako nieetyczną, natomiast nikt nie ma pretensji do samych dzieci? Z etycznego punktu widzenia. To chyba dobrze?
![]() Tak btw... Turek faktycznie włozył kij w mrowisko. Olejcie to. Miała byc dyskusja o Palikocie a zeszło na Kościół |
||||
|