|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Sobotnie spotkanie na R22 zakończy się: | |||
| Pewnym zwycięstwem Białej Gwiazdy! |
|
16 | 32,00% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły! |
|
29 | 58,00% |
| Remisem. |
|
4 | 8,00% |
| Porażką Wisły |
|
1 | 2,00% |
| Głosujących: 50. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Oceniajac frekwencje trzeba mieć świadomość, że publika nie składa się z samych fanatyków. Po za tym wpływ na nia ma kilka czynników:
1. aktualna gra drużyny 2. cena biletu 3. godziny rozgrywania meczów 4. atrakcyjnośc przeciwnika Polska to nie Hiszpania. Godz. 20.30 jest może dobra dla mieszkańców Krakowa a nie dla kibiców spoza. Tym bardziej w tygodniu lub w niedzielę , kiedy po meczu ok. godz. 23.00 musza wydostać się z miasta i dojechać do celu. Wiadomo wtedy, że przyjadą na mecz tylko najwytrwalsi. Znacznie wyższe frekwencje będą podczas meczów rozgrywanych np. o g. 15.30 czy 18.00. Oczywiście rzecz dotyczy przecietnej ligowej młócki bo wiadomo, przy hicie jest większe parcie ale godziny tez mają znaczenie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
musiałeś sie mocno spocić jak nad tym myslałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To normalne, że po osiągnięciu pełnego stadionu na mecz z Legią w następnym frekwencja drastycznie spadnie, takie przesilenie
Na Widzewie zapewne będzie ponad 10 tys.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 27.10.2013 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Hej a pomoże mi ktoś może bo w wczorajszym meczu jak wchodził Stjepanowiḱ to asystent trenera pokazywał mu coś w książce i właśnie chodzi mi o tę książkę zna ktoś może tytuł lub nazwę . pliss będe wdzięczny.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zobaczymy realnie.
Wynik ponad stan z tak wąską kadrą zajmujemy pozycję na podium. Czy przed sezonem ktoś z Was postawił by kratę piwa, że będziemy w czubie? Ja nawet nie marzyłem o takim scenariuszu, modliłem się tylko o to aby ta runda/ten sezon był lepszy od tego co prezentowaliśmy w poprzednim. Do ideału dużo brakuje ale jest lepiej niż było. Przetrwać do zimy.. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tak szczerze mówiąc, im bardziej patrze na wyniki tym bardziej 'realnie się' osłabiam. Jesteśmy tam gdzie de facto nie powinniśmy być. Jednak chyba Pana Boga za nogi złapaliśmy, albo mu zwyczajnie na nas zależy.
Ludzie nie przychodzą na Wisłę, oni (statystycznie) przychodzą 'na Legię'. Zresztą tak obiegowo się również mówi. Ci co chodzą na wszystkie mecze mówią 'na Wisłę', ci sporadyczni 'na Legię' czy 'na derby'. Nie tylko my tak mamy - Leszek spiął się i ma komplet (40-tys) dlatego że Legia przyjeżdża. Z tej perspektywy patrząc, nie mamy żadnej stałej poprzeczki - każdy z rywali ma swoją własną frekwencje na R22. W tym roku jest na prawdę dobrze jeśli chodzi o zapełnienie stadionu. Kilka gorszych meczy pod tym kątem sytuacji nie zmieni. Zresztą - każdy klub spina się na kogoś innego, tu trochę statystyki: http://stadiony.net/publikacje/rapor..._jesien_201213
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 27.10.2013 o godz. 13:06.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nie wiem czy to ci cokowiek pomoże ale zwróciłem uwage na tą ksiązkę, i było to coś trenerskiego i coś DOLNOŚLĄSKIEGO. Nie wiem skąd takie, ale takie bylo.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|