The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2013, 01:14
A co dopiero mowic o innych, polskich klubach, ktore poodpadaly z "potegami" z Litwy i Azerbejdzanu, a inna zostala zmasakrowana przez Seville B(ktora to wygrala 1 mecz na wyjezdzie w tamtym sezonie w rodzimej lidze ). Ekstraklasa, to dramat i graja tu pseudopilkarze. Po takich meczach widac, ile znaczy taki Radovic czy Ljuboja, bo i maja technike, i potrafia zagrac nieszablonowo. I tak dziw, ze Legia stracila tak malo bramek, skoro recznik broni strzaly przeciwnikow . O pracy sedziego tez nie ma co mowic, bo to co Turasy wyprawialy(Malouda i ten lewy obronca), to kryminal.
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 25.10.2013, 07:26
Nie ma szkolek pilkarskich to nie ma zawodnikow. proste. Jesli sa to sa przeplaceni nieudacznicy. Chcecie LM to trza postawic na szkolenie mlodziezy i ciezka praca tak ze 20 lat i moze wkoncu cos z tego bedzie. Innej drogi nie widze. Na skroty Cupial chcial isc i nie doszedl, wiec teraz raczej trzeba isc tak jak wszyscy w Europie. to tak a propos polskiej pilki w ogole. bo to co Legla pokazla wczoraj to jest dno, i tam wlasnie znajduje sie polska pilka .
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.10.2013, 07:59
coni napisał(a):Wyświetl post
Nie ma szkolek pilkarskich to nie ma zawodnikow. proste. Jesli sa to sa przeplaceni nieudacznicy. Chcecie LM to trza postawic na szkolenie mlodziezy i ciezka praca tak ze 20 lat i moze wkoncu cos z tego bedzie. Innej drogi nie widze. Na skroty Cupial chcial isc i nie doszedl, wiec teraz raczej trzeba isc tak jak wszyscy w Europie. to tak a propos polskiej pilki w ogole. bo to co Legla pokazla wczoraj to jest dno, i tam wlasnie znajduje sie polska pilka .
Wyszkolić zawodnika, który w wieku 17 lat ucieknie za grosze do Bundesligi ? Ostatnie transfery pokazują, że szkolenie młodzieży słabości nie rozwiąże.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.10.2013, 08:12
trzech graczy takich jak Ljuboja (nawet na bani) i można o coś tam powalczyć w pucharach....a z tymi grajkami obecnymi to do pucharu intertoto można startować

Skorża miał chyba bardzuiej utalentowanych zawodników jak Rybus i Borysiuk czy wspomniany wyżej Ljubo.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.10.2013 o godz. 10:59.
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 25.10.2013, 09:13
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Wyszkolić zawodnika, który w wieku 17 lat ucieknie za grosze do Bundesligi ? Ostatnie transfery pokazują, że szkolenie młodzieży słabości nie rozwiąże.

Jesli nie skzolenie mlodziezy to co? kupowania zagranicznych zawodnikow do klubow i naturalizowanie do reprezentacji? droga donikad jak pokazuje ostanie wystepy naszych orlow.

W takim Zagrzebiu szkola mlodziez na potenge i sprzedaja za grube miliony. Da sie?
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.10.2013, 10:16
Jak sobie przypomnę o wpisach pełnych zachwytów nad tym magicznym zespołem (nazywanym FC Hollywood), o genialnym prezesie, o cudownych transferach, o wielkich planach z budżetem za 100 mln zł., o odjeżdżaniu całej polskiej lidze, to mnie śmiech pusty bierze, że ktoś jeszcze na forum Wisły daje się łapać na takie ściemy.
Za to powinien być ban
W LE nie ma Hubercika, nie ma Pskita to nie ma wyników.
Mecz oglądałem od 90 min. . A potem w studiu legijne lizidupy dziennikarskie nie mogły wyjaśnić jak to jest, że tyle zmarnowanego trudu przez nich i opowiadania bajek wszystkim widzom jaka ta Legia jest cudowna a w realu wpiernicz od każdego. Jakieś rozpaczliwe chwytanie się teorii o karnym o płaczku Koseckim co dostał z łokcia.
Tymi bzdurami tłumaczyli kolejną porażkę cwaniaczków. Po 5 min. tego bajdurzenia przełączyłem.
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 25.10.2013, 10:31
Po wczorajszym meczu:
http://sport.interia.pl/klub-legia-w...10#pst67082673

"Trabzonspor trochę nas zaskoczył, ponieważ zagrał słabo i mogliśmy wywieźć stąd punkty."
Padłem
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 25.10.2013, 11:40
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Szkolenie to podstawa.

Ale są też takie akcje jak Milik, Zieliński, Wolski itd, którzy wyjeżdzają za wcześnie ...

a myślicie, że dlaczego Stolarski nie gra w Wiśle w podstawowym skłądzie? Jest gorszy od Burligi? On nie gra, bo zagrał kilka fajnych meczy, pokazał się, a że jest niepełnioletni to go można wziąć za gruszki. Jak wejdzie w wiek dojrzały, podpisze profesjonalny kontrakt w Wiśle to będzie grał w pierwszej 11. Zobaczycie na wiosnę ...
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 25.10.2013, 11:56
Szpen napisał(a):Wyświetl post
Szkolenie to podstawa.

Ale są też takie akcje jak Milik, Zieliński, Wolski itd, którzy wyjeżdzają za wcześnie ...

a myślicie, że dlaczego Stolarski nie gra w Wiśle w podstawowym skłądzie? Jest gorszy od Burligi? On nie gra, bo zagrał kilka fajnych meczy, pokazał się, a że jest niepełnioletni to go można wziąć za gruszki. Jak wejdzie w wiek dojrzały, podpisze profesjonalny kontrakt w Wiśle to będzie grał w pierwszej 11. Zobaczycie na wiosnę ...
Właśnie też mi się tak wydaje, że Smuda go sadza na ławce, żeby za łatwo nie uciekł. Dużo sobie po nim obiecuję. Początek sezonu miał ekstra. Pewny w obronie, aktywny w ataku. Pomyślałem, obrońca na lata i nic tylko jego wystawiać na prawej, aż tu nagle Smuda zamienił go na drewnianego Burligę. Zbiegło się to akurat w czasie z dużym zamieszaniem wokół Stolara i myślę, że chodziło tu bardziej o zabezpieczenie piłkarza ze strony klubu.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 25.10.2013, 11:57
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jak sobie przypomnę o wpisach pełnych zachwytów nad tym magicznym zespołem (nazywanym FC Hollywood), o genialnym prezesie, o cudownych transferach, o wielkich planach z budżetem za 100 mln zł., o odjeżdżaniu całej polskiej lidze, to mnie śmiech pusty bierze, że ktoś jeszcze na forum Wisły daje się łapać na takie ściemy.
Za to powinien być ban
W LE nie ma Hubercika, nie ma Pskita to nie ma wyników.
Mecz oglądałem od 90 min. . A potem w studiu legijne lizidupy dziennikarskie nie mogły wyjaśnić jak to jest, że tyle zmarnowanego trudu przez nich i opowiadania bajek wszystkim widzom jaka ta Legia jest cudowna a w realu wpiernicz od każdego. Jakieś rozpaczliwe chwytanie się teorii o karnym o płaczku Koseckim co dostał z łokcia.
Tymi bzdurami tłumaczyli kolejną porażkę cwaniaczków. Po 5 min. tego bajdurzenia przełączyłem.
Czyli Legia wygrywa w lidze tylko dzięki sędziom, a w pucharach dostaje zasłużony w.......? Stwierdzasz to oczywiście oglądając jej mecze od 90 minuty. Nie bardzo chcę tutaj stawać w obronie Legii ale jak czytam takie posty to mnie mdli. Sorry.

Co do postawy polskich drużyn to oczywiście szkolenie jest ważne ale jeszcze ważniejsze są finanse. Na tym polu polska piłka stoi na o wiele za niskim poziomie, żeby w pucharach liczyć na coś więcej niż szczęśliwe prześlizgiwanie się przez kolejne rundy.
Ostatnio edytowane przez Arked : 25.10.2013 o godz. 11:59.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.10.2013, 12:19
Arked napisał(a):Wyświetl post
Czyli Legia wygrywa w lidze tylko dzięki sędziom, a w pucharach dostaje zasłużony w.......? Stwierdzasz to oczywiście oglądając jej mecze od 90 minuty. Nie bardzo chcę tutaj stawać w obronie Legii ale jak czytam takie posty to mnie mdli. Sorry.
Mnie tez mdli jak czytam takich adwokatów udajacych obiektywizm. Wystarczająco widać jak są pchani do przodu przez sędziowsko-pzpn-medialną machinę. Może jeszcze powiesz, ze są traktowani na równi z innymi klubami ? .
Daruj sobie, wolne żarty.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.10.2013, 12:39
O losowaniach PP nie wspominając,bo to przypomina już cyrk.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 25.10.2013, 12:58
Dokładnie, chyba pod nas ustawiali te losowania, bo w zeszłym sezonie mieliśmy łatwiej, niż Legia .

P.S - Ręce opadają.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.10.2013, 13:01
Wiecie czemu Nawałka ma zostać selekcjonerem? Po to aby ułatwić Legii awans do 1/4 PP.

PS: Ręce opadają.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.10.2013, 13:22
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, chyba pod nas ustawiali te losowania, bo w zeszłym sezonie mieliśmy łatwiej, niż Legia .

P.S - Ręce opadają.
Poważnie, farmazoniarzu ? Nam wybrano Jagiellonię Białystok, Legii najsłabszy zespół z 8 czyli Olimpię Grudziądz. W półfinale my ze Śląskiem, Legia z najsłabszym z tej 4 - Ruchem.

Czasami nie wystarczy pisać ble, ble, ble byle tylko pisać tylko zajrzeć do materiałów by nie robić z siebie .....

Z tych "losowań" to już się cała Polska od dawna śmieje.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 25.10.2013 o godz. 13:27.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 25.10.2013, 13:54
Poważnie, farmazoniarzu ? Nam wybrano Jagiellonię Białystok, Legii najsłabszy zespół z 8 czyli Olimpię Elbląg. W półfinale my ze Śląskiem, Legia z najsłabszym z tej 4 - Ruchem.

Czasami nie wystarczy pisać ble, ble, ble byle tylko pisać tylko zajrzeć do materiałów by nie robić z siebie .....

Z tych "losowań" to już się cała Polska od dawna śmieje.
Widac, jak sie orientujesz w temacie i ogladasz mecze Wisły . Przykra sprawa.

1/16: Luboński(3 liga, czyli 4) vs Wisła, Okocimski KS Brzesko(1 liga) vs Legia Warszawa - PZPN chyba ustawil, to losowanie
1/8: Warta(1 liga) vs Wisła, Piast(ekstraklasa) - Legia - PZPN chyba ustawil, to losowanie
1/4: Wisła - Jaga(ekstraklasa), Olimpia - Legia(1 liga) - w koncu Legia ma latwiejszego rywala od nas
1/2: Wisła - Slask(ekstraklasa i MP), Legia - Ruch(ekstraklasa i vce MP)
final: Legia pokonuje MP

Trzeba wiedziec, o czym sie mowi, a nie wypisywac głupoty .
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.10.2013, 13:55
Jak sobie przypomnę o wpisach pełnych zachwytów nad tym magicznym zespołem (nazywanym FC Hollywood), o genialnym prezesie, o cudownych transferach, o wielkich planach z budżetem za 100 mln zł., o odjeżdżaniu całej polskiej lidze, to mnie śmiech pusty bierze, że ktoś jeszcze na forum Wisły daje się łapać na takie ściemy..
W sensie, że nie odjechaliśmy?

Aż dziwne, że taki wytrawny poszukiwacz sędziowskich przekrętów nie dostrzegł wczorajszych występów pewnego bolszewika z gwizdkiem. Zgodę sobie zrób - wreszcie ktoś Twojego śmiertelnego wroga udupił

P.S. Dla normalnych - tak wiem, i z bezstronnym sędziom byśmy nie wygrali.

Za wysoko poprzeczka.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 25.10.2013 o godz. 14:01.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.10.2013, 14:04
Widac, jak sie orientujesz w temacie i ogladasz mecze Wisły . Przykra sprawa.

1/16: Luboński(3 liga, czyli 4) vs Wisła, Okocimski KS Brzesko(1 liga) vs Legia Warszawa - PZPN chyba ustawil, to losowanie
1/8: Warta(1 liga) vs Wisła, Piast(ekstraklasa) - Legia - PZPN chyba ustawil, to losowanie
1/4: Wisła - Jaga(ekstraklasa), Olimpia - Legia(1 liga) - w koncu Legia ma latwiejszego rywala od nas
1/2: Wisła - Slask(ekstraklasa i MP), Legia - Ruch(ekstraklasa i vce MP)
final: Legia pokonuje MP

PP na powaznie zaczyna się tak od 1/8 gdy dołączają zespoły z ekstraklasy. Tak więc nie rób z siebie zabawnego bardziej niż jesteś.
1/2: Wisła - Slask(ekstraklasa i MP), Legia - Ruch(ekstraklasa i vce MP) - tu tez ma łatwiejszego rywala, który był w tym czasie kompletnie bez formy. Wystarczy sobie tylko przypomniec ten czas.

Chyba jednak jestes bardziej tępy niż myślałem

Cytat:
Aż dziwne, że taki wytrawny poszukiwacz sędziowskich przekrętów nie dostrzegł wczorajszych występów pewnego bolszewika z gwizdkiem. Zgodę sobie zrób - wreszcie ktoś Twojego śmiertelnego wroga udupił
He, he, he nie ma sędziów z PZPN-u i zaczynają się płacze jak Kubuia Koseckiego . Przy Pskicie cwaniakowałeś a teraz co ? już przekrety, bolszewik itp. ? . Centralka już was w świecie nie wybroni jak w lokalnym grajdołku. Boli to , co nie ? Przyzwyczajenie ?
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 25.10.2013 o godz. 14:09.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 25.10.2013, 14:39
PP na powaznie zaczyna się tak od 1/8 gdy dołączają zespoły z ekstraklasy. Tak więc nie rób z siebie zabawnego bardziej niż jesteś.
1/2: Wisła - Slask(ekstraklasa i MP), Legia - Ruch(ekstraklasa i vce MP) - tu tez ma łatwiejszego rywala, który był w tym czasie kompletnie bez formy. Wystarczy sobie tylko przypomniec ten czas.

He, he, he nie ma sędziów z PZPN-u i zaczynają się płacze jak Kubuia Koseckiego . Przy Pskicie cwaniakowałeś a teraz co ? już przekrety, bolszewik itp. ? . Centralka już was w świecie nie wybroni jak w lokalnym grajdołku. Boli to , co nie ? Przyzwyczajenie ?
Fenomenalnie potrafisz dobrać sobie argumenty pod tezę.

Jak wyjaśnisz w takim razie tegoroczne losowanie? Mam rozumieć, że Górnik w Zabrzu to najłatwiejszy przeciwnik na tym etapie rozgrywek?

PS. Ocenianie wczorajszego sędziowania jak oglądałeś mecz od 90 minuty jest śmieszne. Bo takiego wałka jakiego Rusek w pierwszej połowie potrafił wykręcić przy faulu na Broziu to już dawno nie widziałem...
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 25.10.2013 o godz. 14:46.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.10.2013, 15:35
0 22 napisał(a):Wyświetl post
(...)
Dostaliście wpitol, bo jesteście piłkarsko żenujący. Pokazał to już mecz z Norwegami.
Cała reszta to dorabianie martyrologii do braku umiejętności piłkarskich.

Żadna Liga Mistrzów, żadna Liga Europejska. Nie z tym składem.

Czego wam brak? Ljuboi. Albo jakiegokolwiek innego kreatywnego piłkarza. Jak mieliście dwóch w składzie to na farcie coś tam udawało się wcisnąć. Teraz został wam jeden (Radović), to trudno na cokolwiek liczyć. Pytanie - co on jeszcze robi w tak marnym klubie?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.10.2013, 15:38
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Fenomenalnie potrafisz dobrać sobie argumenty pod tezę.

Jak wyjaśnisz w takim razie tegoroczne losowanie? Mam rozumieć, że Górnik w Zabrzu to najłatwiejszy przeciwnik na tym etapie rozgrywek?

PS. Ocenianie wczorajszego sędziowania jak oglądałeś mecz od 90 minuty jest śmieszne. Bo takiego wałka jakiego Rusek w pierwszej połowie potrafił wykręcić przy faulu na Broziu to już dawno nie widziałem...
Kolejny adwokat z forumowego kólka legijnego. Gdzie ja niby oceniałem wczorajsze sędziowanie ? Pisałem tylko, że wczoraj były płacze legionistów nad sędziowaniem, a wcześniej w lidze w meczu z PIastem śmichy, chichy legionistów, gdy zwróciłem uwagę na sędziowanie Pskita, który powinien wyrzucić z boiska dając czerwoną kartkę kopaczowi Legii. Nie zrobił tego, wypaczył wynik meczu i umożliwił Legii wygraną.

Cytat:
Pewnie jeszcze nie wiesz ale Górnik nie był losowany. Wcześniej dla Legii był wylosowany ....Rozwój Katowice, najsłabszy zespół na jaki mogli trafić.

P.S. Brakuje trochę tak licznych niedawno wywiadów nadprezia Leśnodorskiego= geniusza futbolowego. On by nam wszystko wytłumaczył, co i jak.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 25.10.2013 o godz. 15:45.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 25.10.2013, 15:39
Mnie tez mdli jak czytam takich adwokatów udajacych obiektywizm. Wystarczająco widać jak są pchani do przodu przez sędziowsko-pzpn-medialną machinę. Może jeszcze powiesz, ze są traktowani na równi z innymi klubami ? .
Daruj sobie, wolne żarty.
Nie udaje żadnego obiektywizmu. Sędziowie pomagają Legii raz więcej, raz mniej jak każdej innej czołowej drużynie ligowej (np. Lechowi w zeszłym sezonie). Doskonale też pamiętam ogólnokrajowe płacze nad tym jak to sędziowie pomagali Wiśle. Trochę perspektywy w spojrzeniu na sprawę nigdy nie zaszkodzi.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 25.10.2013, 15:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czego wam brak? Ljuboi. Albo jakiegokolwiek innego kreatywnego piłkarza. Jak mieliście dwóch w składzie to na farcie coś tam udawało się wcisnąć. Teraz został wam jeden (Radović), to trudno na cokolwiek liczyć. Pytanie - co on jeszcze robi w tak marnym klubie?
Z tym się zgodzę tyle, że nam nie został ani jeden kreatywny piłkarz, bo Rado też pewnie mamy z łowy do wiosny po złamaniu ręki. Czy jednak Ljuboja byłby zbawcą w LE, bądź el. LM? Nie sądzę.

Problem tkwi nie tylko w braku ok. 10 kontuzjowanych zawodników, ani w braku zawodników kreatywnych, a w tym, że generalnie przeciętny piłkarz Legii, tak samo jak Wisły, Śląska, czy Amiki czysto piłkarsko odstaje od przeciętnego zawodnika Trabzonu, czy takiej Steauy. Prawda, ale gorzka prawda.

Lekcję jaką zbieramy w tym roku (ok. 10 patelni niewykorzystanych w 3 spotkaniach LE) przyda się w przyszłych latach.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.10.2013, 15:51
Arked napisał(a):Wyświetl post
. Doskonale też pamiętam ogólnokrajowe płacze nad tym jak to sędziowie pomagali Wiśle. Trochę perspektywy w spojrzeniu na sprawę nigdy nie zaszkodzi.
Ja też dobrze pamiętam jak kopacze Legii płakali, że sędziowie dają za dużo karnych Wiśle (nie ważne, że zasłużonych). Efekt ? był taki, że w następnym sezonie piłkarze Wisły faulowani byli już bez konsekwencji a np. w programach w canal+ typu Liga+ cmokano potakująco nad tym faktem, tylko punktów z tego nie było.
Odnośnie perspektywy to za długo ogladam to bagienko, żeby się dać nabrać. Trenerowi Petrescu wystarczył niecały sezon, żeby się połapał co tu jest grane i kto jest faworyzowany przez centralę futbolową.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 25.10.2013, 16:48

Ojj, nie ma argumentow i juz płaczek obraża , jak mi przykro. Mielismy najlatwiejsza droge do finalu PP, bo wiadomo jak Slask wtedy gral i ktore miejsce zajal pod wodza Levy'ego. Nie byla to Legia czy Amika. Wez leki i sie uspokoj, bo z kazdym zdaniem co raz bardziej kompromitujesz sie.

P.S - Teraz ten kretyn bedzie ustalal od kiedy zaczyna sie PP , a zeby cos podporzadkowac swojej tezie. Gdzie takich produkuja? Widac fakty przerastaja mozliwosci umyslowe ;]. Paranoje sie leczy.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 25.10.2013, 16:49
Oni razem z Drozdem tworzą kabaret wyborowy. W każdym temacie. Począwszy od politycznych, przez temat o igrzyskach olimpijskich, a kończąc na tematach związanych z piłką
Ostatnio edytowane przez emj10 : 25.10.2013 o godz. 16:52.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.10.2013, 17:38
na miejscu Jasia Urbana bym już w praktycznie przegranej LE ogrywał Mikite,Efira, dawał od początku grać Furmanowi i Łukasikowi.Takie doświadczenie może sie okazać bezcenne na wiosne.No i do bramki Antalovic bo Skaba to dramat.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 25.10.2013, 18:01
Kolejny adwokat z forumowego kólka legijnego. Gdzie ja niby oceniałem wczorajsze sędziowanie ? Pisałem tylko, że wczoraj były płacze legionistów nad sędziowaniem, a wcześniej w lidze w meczu z PIastem śmichy, chichy legionistów, gdy zwróciłem uwagę na sędziowanie Pskita, który powinien wyrzucić z boiska dając czerwoną kartkę kopaczowi Legii. Nie zrobił tego, wypaczył wynik meczu i umożliwił Legii wygraną.

Pewnie jeszcze nie wiesz ale Górnik nie był losowany. Wcześniej dla Legii był wylosowany ....Rozwój Katowice, najsłabszy zespół na jaki mogli trafić.

P.S. Brakuje trochę tak licznych niedawno wywiadów nadprezia Leśnodorskiego= geniusza futbolowego. On by nam wszystko wytłumaczył, co i jak.
Jak to nie był losowany? O czymś mi nie wiadomo? To jak to się stało że trafili na siebie w 1/8? Z tego co wiem to tylko TOP4 poprzedniego sezonu było rozstawione.

Ponadto po co wyciągasz ten Rozwój skoro według Ciebie nasz zeszłoroczny Luboński się nie liczy bo to zbyt wczesna faza była ("PP na powaznie zaczyna się tak od 1/8")? Wybiórczość żeby fakty pod teze pasowały?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 25.10.2013 o godz. 19:48.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 25.10.2013, 19:32
Ja też dobrze pamiętam jak kopacze Legii płakali, że sędziowie dają za dużo karnych Wiśle (nie ważne, że zasłużonych). Efekt ? był taki, że w następnym sezonie piłkarze Wisły faulowani byli już bez konsekwencji a np. w programach w canal+ typu Liga+ cmokano potakująco nad tym faktem, tylko punktów z tego nie było.
Odnośnie perspektywy to za długo ogladam to bagienko, żeby się dać nabrać. Trenerowi Petrescu wystarczył niecały sezon, żeby się połapał co tu jest grane i kto jest faworyzowany przez centralę futbolową.
Od kiedy ta Legia jest tak faworyzowana? Od zeszłego sezonu, w którym wreszcie udało jej wygrać ligę ? Czy może jest faworyzowana wybiórczo: w jednym sezonie tak, w drugim nie. Nie przeczę, że Legia jako klub stołeczny cieszy się specjalnymi względami wielu dziennikarzy czy nawet działaczy ale w rzeczywistości na niewiele im się to zdaje. Więc nie zapędzałbym się z takimi teoriami.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.10.2013, 19:58
Do Arked,F.fun,mrkwolf i innych legijnych adwokatow :

Stworzcie z laski swojej zamkniety temat pt."Lizanie sie po ch.u.j.a.ch" i tam wraz z waszymi stolecznymi przyjaciolmi bedziecie sie mogli wymieniac uwagami na temat zajebistosci Legii tudziez o seksownych koralikach duchowego prywodcy jej kibicow,nie w.k.o.r.w.i.a.j.a.c przy okazji wislackiej braci
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów