The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2013, 11:53
Pytanie do moderatorów jak i innych użytkowników przeglądających forum za pomocą smartfonów:

Czy podczas odwiedzania TWSD wyświetla się Wam reklama, którą trzeba odświeżać kilkanaście razy by móc dostać się na główną stronę forum, czy tylko u mnie jest taki problem?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.10.2013, 11:54
ten temat jest specyficzny. Jakakolwiek interwencja moderatora powoduje, że osoba ostrzezona czuje sie dyskryminowana i wyciągane sa daleko idące wnioski co do profilu moderacji. Zbyt daleko idące.
Ty, Drozd, tez nie jestes bez winy. Też często traktujesz oponentów niemerytorycznie.

Oczywiście, mogę od tej chwili "nagradzać" każde niemerytoryczne wpisy ostrzeżeniami, a potem banami.
Podejrzewam, ze wtedy dyskusja szybko się zakonczy z powodu braku dyskutantów, a moderatorowi przypnie się łatke, albo "leminga", albo "pisiora"

A co tam zaryzykuję. Potem w dorocznym TWSDAwards otrzymam od wszystkich bana...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 23.10.2013, 11:55
Po pierwsze to chyba ktoś tu zapomniał przeczytać regulaminu forum jeżeli uważa, że można kogoś nazwać debilem.

piter116 napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do moderatorów jak i innych użytkowników przeglądających forum za pomocą smartfonów:

Czy podczas odwiedzania TWSD wyświetla się Wam reklama, którą trzeba odświeżać kilkanaście razy by móc dostać się na główną stronę forum, czy tylko u mnie jest taki problem?

Ja ten problem mam na forum czasami, co ciekawe jak korzystam z pakietu internetowego pojawi mi się reklama pizzerii a kiedy korzystam z WIFI problem w ogóle nie istnieje
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 23.10.2013 o godz. 11:57.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.10.2013, 15:11
FraMat napisał(a):Wyświetl post
ten temat jest specyficzny. Jakakolwiek interwencja moderatora powoduje, że osoba ostrzezona czuje sie dyskryminowana i wyciągane sa daleko idące wnioski co do profilu moderacji. Zbyt daleko idące.
Ty, Drozd, tez nie jestes bez winy. Też często traktujesz oponentów niemerytorycznie.

Oczywiście, mogę od tej chwili "nagradzać" każde niemerytoryczne wpisy ostrzeżeniami, a potem banami.
Podejrzewam, ze wtedy dyskusja szybko się zakonczy z powodu braku dyskutantów, a moderatorowi przypnie się łatke, albo "leminga", albo "pisiora"

A co tam zaryzykuję. Potem w dorocznym TWSDAwards otrzymam od wszystkich bana...
Pewnie, że nie jestem, bo nie mam zamiaru pozostawać dłużny. Od kiedy to "leming" jest określeniem obraźliwym? Zamiast leming mogę przerzucić się na flaming. To określenie też zostanie zrównane w swojej wymowie z "pisiorem"? A może jednak do pisiora bardziej przystaje popapraniec niż leming?

Przymiotniki to części mowy bez których ciężko się wyrażać. Więc bez przesady. Cała sprawa w tym że jak już ktoś określa, nazywa czyjeś zachowanie to winien uzasadnić wystarczająco przyczynę takiego czy innego określenia. I tym uzasadnieniem powinien się zajmować moderator. Bo za chwilę banem będzie karane nazwanie kogoś młodym wykształconym.

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze to chyba ktoś tu zapomniał przeczytać regulaminu forum jeżeli uważa, że można kogoś nazwać debilem.
Ktoś kto co rano wali kupę na własną wycieraczkę, kim jest? Jeżeli ta sama osoba wszystkich którzy tego nie robią nazywa oszołomami i sekciarzami to jak ją określić. Nie określać? To za chwilę znajdzie się kolejny, który będzie walił na swoją wycieraczkę i sąsiada którego najbardziej nie lubi, a jak mu ktoś zwróci uwagę to odburknie "spadaj oszołomie ja mam własne zdanie i nic ci do tego". Jak zbuntuje się sąsiad odpowiedź prosta " udowodnij, że to ja" tylko nie waż się nazywać takiego zachowania bo nie wolno... mógłbym się wówczas poczuć obrażony.

Tak to ma wyglądać?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 23.10.2013 o godz. 15:29.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.11.2013, 23:40
dlaczego na stronei głównej nie ma żadnych informacji o meczu koszykarek i futsalowców? Ostatnia wiadomość to o konkursie i zeby oglądać mecz na WisłaTV, a o wyniku, galerii czy czymkolwiek innym nic nie ma.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 08.11.2013, 10:59
sh**t happens
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 12.11.2013, 16:13
Jestem szarym, szeregowym użytkownikiem, kibicem Wisły od 1982. Czytam to forum od ładnych paru lat, cenię sobie wypowiedzi wielu userów, nie tylko te eksperckie (np. WitEk), ale także te w dobrym sensie tego wyrazu amatorskie (np. wolfy).
Piszę, żeby dać wyraz rozczarowaniu postępującym upolitycznieniem forum. W ostatnich latach zniknęło wielu wartościowych userów, w tym admini. Wydaje mi się, że ma to związek z panoszeniem się polityki. Mam tego dość. Oczywiście, zaraz zostanę zlinczowany tekstami w stylu : won do kauflandu (wolę almę), leming (nie leming, tylko kruk, biały). Moje zniknięcie na pewno nie zaszkodzi forum. Pytanie jednak, ilu jest takich jak ja?
Parę lat temu jeden z adminów, bodaj Kominek, zamknął temat poświęcony ładnym dziewczynom. Cóż, uważam, że polityka jest od erotyki sto razy gorsza.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 12.11.2013, 17:10
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Jestem szarym, szeregowym użytkownikiem, kibicem Wisły od 1982. Czytam to forum od ładnych paru lat, cenię sobie wypowiedzi wielu userów, nie tylko te eksperckie (np. WitEk), ale także te w dobrym sensie tego wyrazu amatorskie (np. wolfy).
Piszę, żeby dać wyraz rozczarowaniu postępującym upolitycznieniem forum. W ostatnich latach zniknęło wielu wartościowych userów, w tym admini. Wydaje mi się, że ma to związek z panoszeniem się polityki. Mam tego dość. Oczywiście, zaraz zostanę zlinczowany tekstami w stylu : won do kauflandu (wolę almę), leming (nie leming, tylko kruk, biały). Moje zniknięcie na pewno nie zaszkodzi forum. Pytanie jednak, ilu jest takich jak ja?
Parę lat temu jeden z adminów, bodaj Kominek, zamknął temat poświęcony ładnym dziewczynom. Cóż, uważam, że polityka jest od erotyki sto razy gorsza.

Pytam całkiem serio.

Jaki masz pomysł na rozwiązanie problemu upolitycznienia?

Jestem (jesteśmy) otwarci na wszelkiego rodzaju pomysły, dyskusje na ten temat.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
ślimak
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 12.11.2013, 17:36
Proponuję założyć temat "Spiski, oszuści, fatamorgany" dla urojeniowców a nie likwidować tematów meczowych.
Ostatnio edytowane przez ślimak : 12.11.2013 o godz. 17:40.
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.11.2013, 17:58
Cytat:

1. Ostrzej moderować temat polityczny i o Smoleńsku i np za recydywę dożywotnio banować, niektórych osobników
2. Zamknąć tematy o polityce i Smoleńsku i zostawić tylko takie okolicznościowe typu Marsz Niepodległości gdzie dyskusja polityczna miałaby rację bytu tylko przez jakiś okres czasu.

To co się dzieje w tych tematach politycznych na tym forum woła o pomstę do nieba. Oczywiście sam nieraz tam dokładam swoją cegiełkę ale te osoby najbardziej skrajne zarówno z prawa jak i z lewa to po prostu framazoniarze (nie chodzi mi tutaj o to, że bycie skrajnym jest złe ale takie wybryki jak drozd czy szpen to skrajność skrajności czyli przekroczenie bariery, po której pozostaje tylko się śmiać z tego co piszą). Tacy farmazoniarze nie są potrzebni na tym forum bo niby po co? Żeby wszędzie widzieć spiski, żeby wszędzie widzieć Tusków lub Kaczyńskich?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.11.2013, 18:09
Coś się zawsze znajdzie.
  1. Utworzyć nowe zamknięte forum w 'Inne' pt. 'Forum polityczne' lub 'Hydepark polityczny' lub 'Hydepark polityczny ABG'
  2. Utworzyć tam:
    • INFONET POLITYCZNY- informacje bez komentarzy
    • osobny shoutbox.
    • Temat 'Wycieczki polityczne'.
  3. Przenieść w nowe miejsce obecne tematy: 'Marsz niepodległości 11.11. 2013', 'Spotkanie z Przewodniczącym LOS w Krakowie' 'Zapisy na koszulki patriotyczne !!!' etc.
  4. Jeśli forum będzie tętnic życiem i będą problemy - ustalić dla 'politycznego' 'folklorystyczną' zasadę moderowania pt. 'kartka' za 'inwektywę', X kartek - tymczasowy ban.

Na pozostałych forach:
  • Wszelkie OT w tematach sportowych, związane z ideologią lub polityką przenosić do tematu 'Wycieczki polityczne' + kartka.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.11.2013, 18:11
Pytam całkiem serio.

A może po prostu skasować tematy polityczne? Jak nie da się inaczej niż z bluzgami to może pora powiedzieć stop. To strona wislakrakow.com i kto powiedział, że polityka koniecznie musi tu być?
Jak któryś z forumowiczów czuje wielką potrzebę produkowania się w w/w temacie to znajdzie w necie z 1000 forów na tzw. dyskusję.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.11.2013, 19:10
A może ktoś kto nie przeżyje dnia bez idiotycznych wypocin na tematy polityczne wypowiada się na typowym forum politycznym,z takimi samymi "pasjonatami" jak on. Na pewno takie są.
Tak jak napisał arti wyżej i 100% poparcia-kto powiedział,że polityka koniecznie musi tu być ?
Z drugiej strony jeżeli są ludzie,którzy odbierają wszystko w kontekście polityki,czy dwóch partyjek to współczuję fascynującego życia.
Życie jest dużo ciekawsze od polityki
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 12.11.2013, 19:23
arti napisał(a):Wyświetl post
A może po prostu skasować tematy polityczne?
Co to w ogóle za pomysły z kasowaniem tematów? Kogo polityka nie obchodzi niech omija temat szerokim łukiem i tyle. A moderatorzy niech nagradzają za wybryki w ww tematach odważniej i będzie spokój.

Ustalcie może zasadę "zero polityki na SB" i to powinno wystarczyć.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 12.11.2013, 21:37
SB pół biedy, kluczem powinno być moim zdaniem ostre egzekwowanie zasady "zero polityki w tematach innych niż polityczny".

Wystarczy jeden, dwa miesięczne bany ostrzegawcze, recydywa - rok / dożywocie. Umówmy się, to nie jest znowu problem wielkiej skali. Niby posty tego typu rzucają się w oczy, ale w 90% są autorstwa tych samych 5-6 politycznych napinaczy. Powszechnie znanych i lubianych

Kasowanie tematów jest pomysłem chybionym, w 100% zgoda. Tępić konkretne osoby, a nie załatwiać wszystko odpowiedzialnością zbiorową.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 12.11.2013, 21:52
Chyba najsensowniejsze byłoby tępienie polityki w tematach niepolitycznych, ale wiem, jakie to trudne. Arti, El'Kabat - Wasze postulaty idą moim zdaniem za daleko,to może zniechęcać niektórych userów. Ślimak, wybacz, ale z Twoich słów bije niepotrzebna moim zdaniem pogarda dla "braci po szalu". Przychodzą tu różni ludzi, ale z jednego, wspólnego powodu. Ten powód powinien być najważniejszy: Wisła. Dlatego jeśli ktoś mnie pyta, jaki jest mój stosunek do prezydenta Komorowskiego, odpowiadam: moim zdaniem mamy już drugiego napastnika, to Guerrer. I to jest temat, który mnie pasjonuje - i chyba też sens istnienia forum.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 15.11.2013, 13:16
Myślę że news z tą akcją marketingowa i z ponizszym filmikiem sprzydałby sie na głównej

https://www.youtube.com/watch?v=J3qh38ndIf0

Dałoby radę?
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 20.11.2013, 08:03
Cytat:
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ten Nawałka to ma chyba cipę na oczach i dobrze zryty łeb
Rozumiem zdenerwowanie, ale są pewne granice. Szczególnie jeżeli mowa o legendzie klubu.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 01.12.2013, 00:16
Zwracam się z prośbą o zamazanie "twarzówek" z galerii wczorajszego meczu. Zdjęcia wiszą na stronie od 24 h. Zwracajcie na to uwagę w przyszłości, tym bardziej że to nie pierwszy taki przypadek.

Z góry dzięki.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 02.12.2013, 00:48
Ponawiam prośbę. Czy naprawdę wielkim problemem jest zamazanie twarzy na kilku zdjęciach? Nie idźcie w stronę gazety wyborczej, czy krakowskiej, gdzie wpierdalają twarzówki na prawo i lewo. Jakoś inne wiślackie portale nie mają z tym problemu...
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 02.12.2013, 02:32
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem zdenerwowanie, ale są pewne granice. Szczególnie jeżeli mowa o legendzie klubu.
A to legenda klubu nie może mieć cipy na oczach? To po jednych można jechać i szmacić ich do woli - Kula, Kapka czy nawet Iwan? A o Nawałce prosto z mostu to już zakaz? \
Przecież sam się o takie komentarze prosi i chyba liczy się z tym że praca na takim stanowisku podlega publicznej ocenie więc przestań bawić się w donosiciela i kustosza legend.

Kołtoń : Mati, nie wiem jak dla Ciebie, jednak dla mnie występ kilku zawodników to totalne nieporozumienie. Czym trener Nawałka się kierował rozsyłając powołania ? Chyba Bóg jeden tylko wie...

Borek: Heh...staram się oglądać ekstraklase na bieżąco jednak sorki, może przeoczyłem kilka ostatnich kolejek a tych kilku ligowców ostatnio eksplodowało formą...ale czy odrazu reprezentacja? hmm gorzej już chyba nie będzie..

Kowalczyk: Panowie, powiedzmy sobie wprost...Kabaret. Ktoś mądry w końcu zrozumiał , że "kabaretowa liga dwójki" bije oglądalnością mecze reprezentacji więc, nareszcie postanowiono nas kibiców ucieszyć.
Szczerze? Dawno się tak nie uśmiałem i z niecierpliwością czekam na kolejną odsłonę z potężną dawką humoru. Naprawdę, mam ogromny dylemat co będzie lecieć do kotleta...

To dokładnie to samo co napisał Dariook tylko w wersji radiowo-telewizyjnej.

Ps
Legenda to był Reyman. Czym Nawałka sobie zasłużył żeby być Legendą? Zaraz się okaże że pomniki będziecie stawiać Giszce, Matyii czy innemu Zającowi.

Żenada.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 02.12.2013, 22:07
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Czym Nawałka sobie zasłużył żeby być Legendą?
Żartujesz sobie?

11 lat gry w Wiśle jako senior, wcześniej występy w juniorach, 190 meczów w I drużynie, mało? Dodatkowo wybrany do Jedenastki Stulecia.

Dla Ciebie może nie, ale dla mnie jak i wielu osób Nawałkę można nazwać legendą, podobnie jak chociażby Marcina Baszczyńskiego (10 lat, 221 spotkań)

Cytat:
A to legenda klubu nie może mieć cipy na oczach? To po jednych można jechać i szmacić ich do woli - Kula, Kapka czy nawet Iwan? A o Nawałce prosto z mostu to już zakaz? \
Przecież sam się o takie komentarze prosi i chyba liczy się z tym że praca na takim stanowisku podlega publicznej ocenie więc przestań bawić się w donosiciela i kustosza legend.
Zacytowałem tylko fragment jego wypowiedzi. Uwierz mi, że w całym tekście było więcej takich kwiatków. Nie było tam oceny pracy Nawałki, a zwykłe lżenie. Na szczęście reakcja moderatorów(o dziwo) była szybka i post natychmiast usunięto. Poza tym kolega zasługiwał na bana dużo, dużo wcześniej. Jego obecność tutaj opiera się głównie na obrażaniu innych, to nie jest forum piechurów Morza Czerwonego.

Podaj mi przykłady, kiedy obrażano tutaj Kulawika, czy Iwana. Obrażano,a nie oceniano pracę. Jeżeli byli obrażani i obyło się w takim wypadku bez banów, to wypada pogratulować moderatorom. Kapka to inna para kaloszy.

PS: Dziękuję moderatorom(odpowiadającym za galerie meczowe) za brak odpowiedzi w sprawie zdjęć. Jakakolwiek by ona nie była, to jednak wypadałoby coś napisać. Na szczęście jest tu jeszcze kilku modów, czy adminów(2,3?), którzy trzymają poziom.

Bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 02.12.2013 o godz. 22:14.
Odpowiedz cytując
Pan_Wątrobian
Member

Od: 03.2013

Stary 17.12.2013, 14:10
Dałoby rade zrobić nową ankiete w temacie politycznym ? O takim samym charakterze ,ale od nowa ?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 19.12.2013, 21:00
Widzę że już ktoś czuwa - więc przy okazji dziękuję i proszę o czyszczenie White Star Awards ze śmieci
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 19.12.2013, 21:22
Pan_Wątrobian napisał(a):Wyświetl post
Dałoby rade zrobić nową ankiete w temacie politycznym ? O takim samym charakterze ,ale od nowa ?
Ale na wybory do Europarlamentu czy do Sejmu ?

Do tego nie wiadomo kto jeszcze będzie startował do UE ani do Sejmu także można poczekać do zamknięcia list.
Odpowiedz cytując
Pan_Wątrobian
Member

Od: 03.2013

Stary 20.12.2013, 18:24
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Ale na wybory do Europarlamentu czy do Sejmu ?

Do tego nie wiadomo kto jeszcze będzie startował do UE ani do Sejmu także można poczekać do zamknięcia list.
W sumie to do Sejmu ,ale do UE też ciekawy jestem
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 21.12.2013, 22:24
Można prosić o zmianę tytułu tematu:

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...95#post1342795

na np. "Sporty zimowe"

żeby nie mnożyć biegów, czy hokeja , to będzie w jednym
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 22.01.2014, 09:07
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ostatnie posty Drozda i Jaroo1 zostały przeniesione do tematu
Śmieszne flmiki, zdjęcia, itp

Jak macie tak pisać, to się tam przenieście. Chyba, że wolicie odpoczynek od forum
Wystarczy reagować na pyskówki od razu a nie czekać na odpowiedź. Jaroo1 postawił sobie jasny cel przyp... się do wszystkiego co napiszę, a że merytorycznie nie potrafi to albo bluzga albo żenująco prowokuje. Mógłbym oczywiście nie reagować i tak będę robił. Jednak oczekuję reakcji pana moderatora. Najlepiej wywalania kretyńskich postów. Pozdrawiam.

ps. Pojawił sie kolejny z serii
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 24.01.2014, 11:21
Wiem, że to szczegół, ale proszę o poprawienie nazwy: Temat poliytyczny bo to "y" razi trochę w oczy a od dłuższego czasu nikt tego nie poprawił
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 24.01.2014, 11:38
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że to szczegół, ale proszę o poprawienie nazwy: Temat poliytyczny bo to "y" razi trochę w oczy a od dłuższego czasu nikt tego nie poprawił
Szkoda, że nie "potyliczny".
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów