|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
kwestię sponsoringu można przenieść z tego tematu do np. Nibylandii.
Co do nazwy stadionu, to obecnie cięzko powiedzieć kto by zarobił, bo nie ma ostatecznej umowy. Zawsze było mówione, że spora część tej kwoty trafi do Wisły, bo sponsor będzie eksponowany tylko (albo prawie tylko) na meczach Wisły Kraków. Masz racje, dla mnie też ciężko byłoby sie przyzwyczaić do innej nazwy niż tej z Henrykiem Reymanem. Ale ta nazwa oficjalnie mogłaby dalej funkcjonować, a nazwa X STADION mógłby mieć zastosowanie marketingowe. Ewentualnie X firma mogłaby się reklamować na stadionie (obok telebimów, na balkonach, na elewacji z zewnątrz), bez wykupywania do niego nazwy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Będzie czy nadal razi? Mnie taki zlepek zupełnie nie przeszkadza, ale ja to piknik, więc pytam z ciekawości. @domin_czyzyny O.K. dzięki.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 14.10.2013 o godz. 09:31.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Edit: pamiętać należy także jaki był stosunek Henryka Reymana do tzw. "elementu niemieckiego".
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.10.2013 o godz. 11:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale czy czasem kasę za nazwę stadionu nie kasuje Majchrowski (miasto) a nie klub ? Bo jesli tak to nie mamy interesu na jej zmianę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
to i tak lepsze niz Polski Cukier Muszynianka FAKRO Bank BPS - wiem to nazwa druzyny akurat, ale pocisk jest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oby zdąrzyć przed zimą. Jak sypnie to pewnie dach się rozdupcy i znów trzeba będzie czekać na odwilż by go zasunąć.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
W sumie szkoda, ze imieniem Reymana nie nazwano jednej z trybun tak jak się robi w Anglii - wtedy nie byłoby takiego problemu, ze sprzedażą nazwy do stadionu. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Prędzej Wisła zagra w Champions Ligue ...niż ktoś zaryzykuje nazwać ARENE swoim imieniem i jeszcze zgodzi się za to płacić.
Mamy XXI wiek...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 14.10.2013 o godz. 11:37.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
hm, kiedy ostatnio Wisla przegrywala 5-0? jedyny mecz który mi przychodzi to z legią w 2005?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
0:5 z AS Trencin? Powie mi ktoś o co tu chodzi?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
może u buka stawiali.
wstyd, tak czy inaczej. Powodzenia w uzbieraniu 15 tyś. ludzi na Koronie, którzy bedą chcieli zobaczyć ten zespół kalek. Kiedyś w sparingach takie druzyny to my pykalismy 5:0 albo lepiej. Jesli w przerwie zimowej nic sie nie wydarzy, to pierwsza 8. to bedzie max naszych mozliwosci. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Smuda pokazuje jak będą wyglądać puchary bez wzmocnień
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Graliśmy bez kilku podstawowych zawodników. Wole dostać takie baty w meczu towarzyskim, niż w lidze Miejmy nadzieję, że ten będzie jak zimny prysznic i podziała na piłkarzy mobilizująco. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A jak ograliśmy Wolfsburg to większość nas widziała co najmniej w grupie LE.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zderzenie 4 ligi niemieckiej ze słowacką 1 ligą . Burdenski na defensywnym pomocniku.
A ataku człowiek z amatorskiej ligi nigeryjskiej. Na skrzydle bez formy Małecki . Jako mózg drużyny Boguski. Do tego tykająca bomba Chavez . Rozkojarzony Burliga . Brożek Piotr bez przygotowania do sezonu . Nie wracający się Sarki . Uryga po kontuzji . Stolarki mający wahania formy . Jovanovic bojący się o kontuzję . Stjepanovic zaskoczony grą przeciwników Lucas nie zgrany z drużyną Kamiński osamotniony w ataku Bieszczad bez rytmu meczowego Guerrier który osiadł na laurach i Miśkiewicz na którego bramke oddawano strzały życia tych i kilka innych przesłanek wskazywało na naszą porażkę . a że tak dotkliwą ? tym lepsza nauczka! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Oj tam, oj tam... po prostu słabo nam wychodzi gra na wyjeździe.
Gdyby mecz był na Reymonta wynik mógłby byc odwrotny.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bez względu na skład w jakim graliśmy, wynik 5-0 w plecy uważam za kompromitacje.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
po meczu gdzie się dostaje 5 bramek nawet nie próbuje ich bronić
poza tym że piątek godzina 15 , zła pora do grania w piłkę . inna sprawa że nie ma piłkarzy idealnych , wady ma każdy , ale niektórzy z naszych mają mało zalet i to jest duży problem . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ciężko cokolwiek napisać nie oglądając meczu.Wynik pokazuje tylko to,że nasza ławka nadaje się prędzej do okręgówki niż do zawodowej piłki. Co by nie patrzeć,nawet z częsciowo rezerwą wynik 0-5 to wstyd.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Guest
|
|
|
olać to.
liczy się tylko tzw. ekstraklasa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież większość bramek straciliśmy w pierwszej połowie, a wtedy większość stanowili podstawowi zawodnicy. Albo Słowacy mieli dzień konia, albo nasze grajki źle zniosły zagraniczną podróż
![]() Wstyd straszny. Oby to było jednorazowe rozluźnienie. Aha o ile dobrze pamiętam to grali na sztucznej murawie ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
E tam. Piłka słowacka stoi na wyższym poziomie niż nasza. Ich reprezentacja grała na ostatnich MŚ, klub grał w LM, repra leje naszą. Nie wiem czy zwróciliście uwagę w dzisiejszym meczu na przepaść w jakości gry Hamsika i Lewandowskiego. Inny świat.
Nic więc dziwnego, że 3 drużyna naszej "ekstraklasy", dostaje oklep od 3 drużyny ich ligi. Zresztą to nasze trzecie miejsce jest mocno na wyrost. Choć nie, jak tak patrzę na nasz wynik to jest to ....a lekki skandal. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Grali podobno na naturalnej murawie, w Popradzie, więc to żadne usprawiedliwienie
![]() Nie chcę się pastwić nad naszymi zawodnikami, bo meczu oczywiście nie oglądałam. Ciekawa jestem, jak zagrał testowany napastnik. Bramki oczywiście nie strzelił, ale fajnie by było wiedzieć, czy w ogóle miał okazje i jak sobie radził. Niestrzelony karny przez Małeckiego jest kwintesencją jego gry w tym sezonie. Masakra, chłopak powoli osiąga piłkarskie dno, a jeszcze tak niedawno to on był jednym z tych, którzy ciągnęli Wisłę do przodu. Ciekawe, czy jeszcze kiedyś wróci do swojej dawnej dyspozycji i czy nastąpi to w Wiśle Kraków. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z Maleckim macie rację. Obserwuje go dokładnie od momentu powrotu z Turcji. Jedno słowo określa jego grę. Zenada.
Nie potrafi poprowadzić piłki, biegać bez niej, strzelać, dosrodkowac. Co się z nim stało? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bednarz z Kapka powinni na Słowacji szukać takiego 17-18 letniego Hamsika.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|