|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Taaa przypomina mi się zgrupowanie reprezentacji przed Euro. Jak Smuda zafundował piłkarzom ciągnięcie sani z obciążeniem po murawie. Po tym przygotowaniu piłkarze padali na twarz a Smuda zapewniał, że świeżość przyjdzie. Lewandowski w wywiadzie również miał nadzieje że świeżość przyjdzie. Jak to się skończyło nie muszę chyba przypominać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
A jaką kadrę miał wtedy Lech a jaka ma teraz Wisła? transferów Smuda wtedy nie robił? sztab szkoleniowy?
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...opodobnie.html Już od pierwszej rundy może być ciekawie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A owszem może być ciekawie, można zagrać 4:3:3 niczym Barcelona, albo po prostu Małecki w ataku. ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Żeby nie zakontraktować żadnego napastnika, ja pierdykam do czego to zmierza?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Sarkiego i Małeckiego nie ma co wystawiać w ataku. Oni muszą sie rozpędzić z piłką aby coś zrobić.
Może ktoś z bylej Młodej Wisły ? Albo z Juniorów ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A ten cały Kuczak,co tak strzelał w mistrzostwach Polski juniorów ? Widział go ktoś na żywo?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jak podają niektóre media Kościelniak i Kuczak jako duet śmiało sobie na treningach pogrywają ze starszymi kolegami. Widziałbym tę dwójkę w ataku. Tak niewiele do stracenia, do zyskania mnóstwo.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Wertian : 17.07.2013 o godz. 13:51.
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaczęto polegać na młodzieży bo żywcem nie ma komu grać. Choć też mnie młodzi cieszą w okolicach pierwszego zespołu to szkoda, że kadra musiała dojść do takiego poziomu jaki prezentuje teraz by młodzi mogli sie do niej zbliżyć.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bez paniki, w tej lidze są moze 2 zespoły ktorych napastnik przekroczy limit 12 bramek w sezonie. Taka sraczka nie urok.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żebyśmy w ogóle te 12 całą drużyną na jesień przekroczyli to już będzie wyczyn.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wie ktoś jaką kadrę zabiera Franz jutro na sparing ze stalą mielec?
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
@WojtowiczG: Podczas kolejnej przerwy na reprezentację Wisła może zagrać sparingi z Werderem i Wolfsburgiem. Z Werderem w Niemczech, z Wilkami w Krakowie
![]() .
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No jak się Wam podobało? Dla mnie ten mecz z Klawarianką piłkarsko nic nie wniósł. Pewnie ze względów marketingowo towarzyskich ważny ale sportowo to była walka bez sensu
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Piłkarsko może nie, ale na pewno pomógł utrzymać formę meczową no i niektórym piłkarzom pozwolil sie w jakis sposob pokazac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
np. Cleberowi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Bardziej mam na myśli takiego Kamińskiego, Lucasa, Marcinho czy nawet Boguskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ten sparing najbardziej się chyba przyda Marcinho, przynajmniej Smuda mógł ocenić wartość piłkarską tego zawodnika podczas meczu (już pomijam klasę rywala...). Meczu nie oglądałam, ale przynajmniej trening strzelecki był w tym tygodniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
W Niedzielę 13.10 o 15.30 przy Reymonta 22 zagramy z VfL Wolfsburg.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/ |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chyba tego sparingu nie ma
Bo tak tu cicho ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Może ludzie bilety liczą?
![]() Jak by ktoś nie wiedział to mecz będzie transmitować Orange Sport. |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dobre pytanie.
Zobaczymy po frekwencji ale myślę że ludzie nie dojrzeli jeszcze do tego typu imprez czy też takiego sposobu spędzania niedzielnego popołudnia. Zresztą, sam nie wiem co w tym temacie napisać - nie jestem na tym sparingu i ciężko mi coś powiedzieć o rywalu, sportowo mnie ten mecz mało mnie interesuje - nie jestem taktykiem. Wynik - gra o pietruszkę. Ba nawet mam kłopot w tym aby określić po co organizowane są takie mecze (w sensie powody mogę wymienić, ale przypisanie im priorytetów jest już problemem) . Może ktoś kto jest na nim naskrobie jak mecz wyglądał. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
imho na taki mecz to wstęp powinien byc za darmo, a klub powinien nadrobić na kateringu np.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Guerrier to jednak tę lewajke ma ładnie ułożoną...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|