The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2013, 21:29
A co do napadu, to wiem, ze wzmocnic musimy go już zimą, ale czy Visnakovsovi po sezonie nie kończy się kontrakt? Btw. Widział ktoś ostatnio jego mecz? Poczatek sezonu genialny, a ostatnio tak jakoś o nim cicho.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.10.2013, 13:47
Dudka chce grać za darmo, no jako rezerwa dla Stjepana można sie nim zainteresować
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html

wiem że już jest na drugim brzegu rzeki ale 1-2 sezony może jeszcze pograc
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.10.2013 o godz. 13:49.
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.10.2013, 14:52
Smuda za nic w świecie się z nim nie dogada, bo to jeden z uczestników tej afery na kadrze za czasów Smudy...

edit: Sorki, pomyliłem afery Dudka miał problemy za czasów Beenhakkera... U Smudy raczej grał, więc ja również nie widziałbym przeciwwskazań, aby go u nas zatrudnić (gdyby była taka możliwość). Na polską ligę wystarczy, a myślę że umiejętności posiada większe niż, np. Nalepa.
Ostatnio edytowane przez Tominho : 08.10.2013 o godz. 14:57.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 09.10.2013, 07:35
ciekawe czy jest do wyciagniecia Starzynski z Ruchu. Ogladalem wlasnie skrot meczu z Piastem. Co gosc ma ulozona stope i dynamit. W koncu bysmy mieli zagrozenie przy rzutach roznych i wolnych.

o bramce z nami nie wspomne
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.10.2013, 04:21
a co byście panowie powiedzieli na powrót 4 zawodników, którzy u Nas kiedyś już byli (Brożek i Głowa wypalili) a mianowicie Dariusza Treli, Krzysztofa Mączyńskiego oraz braci Mak.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 10.10.2013, 07:50
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
a co byście panowie powiedzieli na powrót 4 zawodników, którzy u Nas kiedyś już byli (Brożek i Głowa wypalili) a mianowicie Dariusza Treli, Krzysztofa Mączyńskiego oraz braci Mak.
Maczynski zdecydowanie nie, to slaby pilkarz. Poza tym mial oferte z Wisly w tym roku i odmówił. (Na szczeście dla nas, ale pokazało to, że jest obrażony na smierć i zycie, czy ma prawo nie wiem chodzi podobno o robienie mu pod górke przez klub).
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.10.2013, 11:43
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o Mączyńskiego to j.w., natomiast Trelę i Maków można by przyjąć
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 10.10.2013, 14:49
Trela
Brożek(LO)
Dudka
Makowie

nie widzę przeszkód, chyba że darcio zakochany w amikorzu to niech się goni
Odpowiedz cytując
keth
Member

Od: 09.2013

Stary 10.10.2013, 15:00
Skoro mają przyjść teraz zawodnicy do 1 składu to poza Trelą chyba żaden nie miałby szans na grę. Zresztą Dudka chce się odbudować i dalej zdobywać zachód. Po co nam średniak (w obecnej chwili) który i tak pójdzie w ....u?
Odpowiedz cytując
woocashx
Member

Stary 11.10.2013, 13:24
Jakby to były lepsze czasy, to bardzo chciałbym w Wiśle Olkowskiego. Gość ma taki ciąg na bramkę, że od kopa mi się kojarzy z Piszczkiem.

Coś bardziej realnego to Gajos z Jagiellonii. Chłopak mi się podoba charakterologicznie.

eh wishful thinking...
Odpowiedz cytując
Mateo92
Junior Member

Stary 11.10.2013, 16:56
Ja chciałbym aby do Wisły przyszedł Masłowski.Wydaję mi się , że w Wiśle rozwinął by jeszcze bardziej co dałoby obopólne korzyści zarówno dla Michała jak i dla Wisły.Obawiam się , że cena może być zaporowa i nikt nie wyłoży ponad 300 tys.euro za niego.Nie wiem jak sytuacja z Makami czy dalej są w kręgu zainteresowań ?

Priorytetem w zimowym okienku powinien być bramkostrzelny napastnik.Może skoro Zawiszy się udało sprowadzić Vasco z Cypru to może my też poszukamy napastnika z ligi cypryjskiej ? W Cyprze panuję ponoć kryzys i zawodnicy raczej wyjeżdżają niż zasilają rynek cypryjski.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 12.10.2013, 16:46
Mundial się zbliża a przy okazji można Wisła może wypromować swoich zawodników, mam nadzieje że w zimie ktoś ogarnie temat Szkoda że Chavez nie jest młodszy bo tak można by na nim sporo zarobić po mundialu
.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 12.10.2013, 17:56
Masłowski albo Starzyński (najlepiej obaj) zamiast Garguły któremu się kończy kontrakt. Do tego defensywny pomocnik co potrafi zagrać do przodu (jak Przybylski w Górniku) i jak na słaby budżet który mamy mielibyśmy środek pomocy obsadzony.

Jest jeszcze piłkarz którego gra mi się podoba ale niestety gra u zakompleksionej sąsiadki i to go dyskwalifikuje. Budziński - dobrze rozgrywa i dobry w defensywie. Kiedyś parchy miały Klicha, teraz mają Budzińskiego w drugiej linii.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.10.2013, 18:06
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Masłowski albo Starzyński (najlepiej obaj) zamiast Garguły któremu się kończy kontrakt. Do tego defensywny pomocnik co potrafi zagrać do przodu (jak Przybylski w Górniku) i jak na słaby budżet który mamy mielibyśmy środek pomocy obsadzony.

Jest jeszcze piłkarz którego gra mi się podoba ale niestety gra u zakompleksionej sąsiadki i to go dyskwalifikuje. Budziński - dobrze rozgrywa i dobry w defensywie. Kiedyś parchy miały Klicha, teraz mają Budzińskiego w drugiej linii.
Świetne słowo. Mówisz parchy-myślisz kompleksy
Odpowiedz cytując
Azmo
Junior Member

Stary 12.10.2013, 20:37
Ciekawą opcją na konkurenta dla Miśkiewicza wydaje się być Łukasz Budziłek z Katowic. Zbiera niezłe recencje, a (według Transfermarkt) kończy mu sie kontrakt po sezonie. Z 1 ligi też Michał Szromnik wydaje się być przyszłościowy.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 13.10.2013, 05:28
wyglada na to, ze niedlugo Sandomierski bedzie wracal do PL. pytanie czy nas stac, a drugie jak z jego forma i psyche.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 13.10.2013, 08:41
Masłowski albo Starzyński (najlepiej obaj) zamiast Garguły któremu się kończy kontrakt.
Starzyński jest na celowniku Catanii Calcio więc można o nim zapomnieć
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.10.2013, 08:54

no właśnie w drugiej lini największy potencjał w TME prezentuje Budziński, już jest lepszy niż gwiazdy z Legii Furmany czy jakieś Łukasiki
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
dasa
Junior Member

Stary 13.10.2013, 15:40
czytam i się zastanawiam czemu go skreśla!!! jak dla mnie to policzek dla pasów że zabieramy im najlepszego zawodnika że woli grać tu niż u nich!!!! tak działają nijwiększe kluby świata a my chcemy być takim (narazie polska)
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 13.10.2013, 16:22
dasa napisał(a):Wyświetl post
czytam i się zastanawiam czemu go skreśla!!! jak dla mnie to policzek dla pasów że zabieramy im najlepszego zawodnika że woli grać tu niż u nich!!!! tak działają nijwiększe kluby świata a my chcemy być takim (narazie polska)
dla swojego bezpieczeństwa do nas nie przejdzie zakładając, że taki temat w ogóle by się pojawił
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.10.2013, 16:41
Weźcie jeszcze Saidiego i Stawowego w pakecie....
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
dasa
Junior Member

Stary 13.10.2013, 17:47
pewno nieprzyjdzie też dlatego. ale niemożna kogoś oceniać bo grał... jeśli nigdy nie był anty wiślakiem bo przypuśćmy( przychodzi taki np budzinski gra najlepiej jak umie poczem go sprzedajemy za np1.5 ml e to zle?) co do saidi jeśli za darmo to...? a można by go jeszcze sprzedac kiedyś. czy kibice ległej wygwizduja bereszynskiego? nie bo gra z poświęceniem dla drużyny a i pewno na nim zarobią co będzie przykre dla lecha . to tylko taki przykład
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 13.10.2013, 17:51
W policzek to ty powinienes wyłapać albo w dekiel na opamiętanie.

Na szczęście Wisła nie jest największym klubem świata. Niech go bierze Barca lub Real, my od gnoju trzymamy się z dala.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
dasa
Junior Member

Stary 13.10.2013, 18:23
real barsa podkupują równym sobie. dariook nie czymasz się faktów. to powiedz z jakich klubów można pozyskiwać zawodników? fudbol to też umiejętność zarabiania i rozwijania sie (czasem hytrym i kontrowersyjnym działaniem). a tak na marginesie to co byś zrobił jakby przyszed i oddał grze u nas serce i zaangarzowanie.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 13.10.2013, 18:33
Jak sięgniesz po słownik to napisz podanie o prace jako dyrektor sportowy Wisły, masz szanse na to
.
Odpowiedz cytując
krystiano
Member

Od: 10.2006

Stary 13.10.2013, 18:35
Z weszło.com
jerzy artur (zalogował się przez Hotmail)Wisla Krakow ma zamiar zima sie wzmocnic, bedzie chciala sciagnac 3-4 zawodnikow. Znam nazwiska niektorych kandydatow a jest ich ponoc 10. Te, ktore znam to: Starzynski z Ruchu, Mak z Belchatowa ( napastnik ), brazylijski obronca Paulo Andre Cren z Corinthians, kolejny obronca Celta Vigo, norweg Vadim Demidov,pomocnik Vitoria Setúbal portugalczyk Paulo Daniel Tavares, kolejny portugalczyk Sergio Samuel Semedo z Maritimo i napastnicy: portuglaczyk Yazalde Gomez grajacy na wypozyczeniu w rumunskim Astra Giurgiu i Gilles Sunu z francuskiego Lorient ! mowi sie jeszcze o jakims czechu i niemcu z Bundesligi ! Nazwisk ani pozycji jednak nie znam...
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 13.10.2013, 18:42
real barsa podkupują równym sobie. dariook nie czymasz się faktów. to powiedz z jakich klubów można pozyskiwać zawodników? fudbol to też umiejętność zarabiania i rozwijania sie (czasem hytrym i kontrowersyjnym działaniem). a tak na marginesie to co byś zrobił jakby przyszed i oddał grze u nas serce i zaangarzowanie.
Jesli jakims cudem udalo by mu sie przywdziac na prezentacji koszulke Wisly to powtorka z Parmy byla by nieunikniona. Wyjebal bym mu siekiera, dla pewnosci.

Mialbys krew na rekach.
Odpowiedz cytując
dasa
Junior Member

Stary 13.10.2013, 19:16
aha.ok i szanuje! ale czymś takim ograniczamy sami sobie działania.
Odpowiedz cytując
dasa
Junior Member

Stary 13.10.2013, 19:19
co do tych nazwisk to tylko 2 są mi znane i to są ciekawe rozwiązania. reszta niewiem ale dobrze ze cos sie dzieje
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 13.10.2013, 20:07
aha.ok i szanuje! ale czymś takim ograniczamy sami sobie działania.
Tak całkiem serio, Na świecie biega 1234567 lepszych grajkow a ty zawracasz sobie głowę jakimś zydem. Jeszcze im dac zarobic? Broń Boże,
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów