|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ostatnio Chrapek w wywiadzie dla Weszło mówił,że geje w szatni nie przejdą,a tu proszę. Sarki i Broziu.
wis.la/k6xg9
Ostatnio edytowane przez Babba : 02.10.2013 o godz. 21:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Tak od razu na dwa baty jedzie bo Małeckiego tez obejmuje... słabe i niesmaczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Chlopie.. jak Ci sie na zarcili wzielo to chociaz wybierz inne zdjecie, to zdjecie pochodzi z wystawy poswieconej najwiekszemu Wislakowi a Ty .......isz o jakichs gejach, jeszcze nad cytatem Reymana.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.10.2013 o godz. 23:52.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Michał Miśkiewicz jest najskuteczniejszym bramkarzem T-Mobile Ekstraklasy w bieżącym sezonie
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...mobile-ekstrak |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Który błąd ? Ten po którym straciliśmy bramkę , czy ten po którym prawie sobie sam wrzucił piłkę do siatki...?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Młody Polak będzie zawsze tym wybrakowanym, a emerytowany Estończyk był najlepszym bramkarzem ligi. Widać jak na opinię składają się PR i kompleksy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
nawet nie wiecie jak narzekają na Casillasa, który na przedpolu gra jak 3 ligowiec, a w bramie ma refleks jak nikt!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
No ta ale Pereiko też sobie parę bramek sam wrzucił. Miśkiewicz jest perspektywniczny, w grze nogami widać mimo wszystko progres, jak nie zaniedba treningu tego elementu to będzie dużo lepszy.
Na linii jest bardzo dobry, chociaż mecz z Ruchem mu zupełnie nie wyszedł, przy bramce zrobił krok w złą stronę i go brakło (nie wiem po co), potem prawie sam sobie swojaka wrzucił. Pokażcie mi jednak bezbłędnego bramkarza w naszym zasięgu finansowym. Ja takiego nie widzę, a Misiek więcej meczy w tym sezonie nam wybronił niż wtopił i tu duży plus. Od Pereiki nie jest słabszy, bo tamten również świetne mecze przeplatał słabymi. Jest solidnym ligowcem, tylko tyle - aż tyle. Poza tym widać, że na Wiśle mu zależy i to jest duży +
Ostatnio edytowane przez s1mone : 06.10.2013 o godz. 01:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie narzekajcie na Sergeia, bo pierwszą rundę miał fenomenalna.
Potem grał słabo, ale wtedy wszyscy grali słabo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Już nie narzekajcie z tą grą na przedpolu Miśka. Ktoś powiedział na początku sezonu (faktycznie była wtedy tragedia) i teraz się za nim ciągnie. Ostatnio nasz bramkarz niesamowicie poprawił ten element. Jego wykopy/wyrzuty stały się celniejsze (nie jest to poziom Sergeia, który wyprowadzanie miał fenomenalne) pewnie wychodzi do dośrodkowań. A że nie łapie piłki tylko ją wybija? Cóż lepiej wybić na róg niż samemu sobie wrzucić. Bramkarz IMO to w tym momencie nasz najmniejszy problem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Też jestem za Miśkiem, jest młody, więcej do tej pory wybronił niż zawalił, a porównywać go do Pareiki nie ma sensu bo to różnica 10 + lat i sądzę, że on to szybciej nadrobi niż Sergei w porównywalnym wieku.
To może być nasz bramkarz na wiele najbliższych lat, czego mu życzę bo widać, że chce i mu na grze w Wiśle zależy, dziś w trakcie meczu i już po zwycięstwie nad Legią darł mordę chybia najgłośniej ze wszystkich piłkarzy pod sektorem ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
"Wydawało się, że jak z waszej żelaznej obrony wypadnie Marko Jovanović to może być problem, a tymczasem - można to już chyba powiedzieć - nie jest gorzej, jeśli nie lepiej. Osman Chavez spisuje się bardzo dobrze.
- Przede wszystkim trzeba docenić to, że Osman Chavez gra z bólem od dłuższego czasu. Nie jest mu na pewno łatwo, ja sam wiem jak to jest kiedy człowieka coś boli, ale Osman daje z siebie maksa i naprawdę bardzo nam pomaga." Fragment wywiadu z Głowackim po wczorajszym meczu. Dla tych co tak na Chaveza najeżdżają. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chavez zagrał wczoraj dobry mecz . Nawet jego dwie-trzy straty tego nie zmienią . Nie padła z nich bramka - udało mu się . Poza tym za dużo dobrych interwencji zaliczył by o nich w ogóle nie wspomnieć .
Inna sprawa że i tak szukałbym na niego kupca w zimie . Mam wrażenie że jednak nie pasuje do naszej drużyny pod względem umiejętności technicznych , przeglądu pola oraz sfery mentalnej . Lata też ma już swoje , a jednak od czasu jak do nas przyszedł notuje notoryczne wahania formy . Wyjazdy na reprezentacje jeszcze mu zniweczą nie jeden okres przygotowawczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wypadałoby,żeby w końcu Czekaj się wyleczył bo póki co to jest człowiek widmo(szklanka).
A czy faktycznie z niego coś będzie to już czas pokaże. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tym co narzekają na Miskiewicza proponuje pooglądać mecze z Trabalikiem Hugesem czy nawet Sarnatem w duecie z Markiem Zajacem , chłopak tak naprawdę dostał pierwsza poważna szanse i jest niezle jak każdy zawodnik potrzebuje treningu i szkolenia poczekajmy cierpliwie
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co nie zmienia faktu ,że Chavez popełnił 1 katastrofalny błąd w II połowie jak się dał przepchnąć Dvalishiviliemu , piłka przeleciała nad jego głową i Gruzin wyszedł sam na sam ,dobrze ,że strzelał z powietrza bo to ułatwiło i tak niełatwą interwencje Miśkiewiczowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Błędów nie popełnia ten, kto nie wychodzi na boisko.
Głowacki też nie miał wszystkich interwencji udanych na 100% |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
A tak piszą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zacznę nowy wątek. Co z Głowackim po zakończeniu kariery (módlmy się, aby trochę jeszcze pograł)? Jak dla mnie powinien dostać fuchę trenera nei tylko ze względu na doświadczenie i umiejętności, ale też charyzmę i umiejetność motywacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wydaje wam się, że Miśkiewicz powinien niektóre piłki łapać zamiast wybijać?
Oczywiście jakby miał puścić albo odbić od klaty na pole karne, to lepiej niech wybije na róg. Były w meczu z Legią ze dwie takie sytuacje. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W pierwszej kolejności wypadałoby zapytać samego Głowackiego, co zamierza robić. Na razie niech gra ile się da, w takiej formie jak jest oczywiście.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
Coraz częściej pojawiają się głosy że Miśkiewicz jest najbardziej niedocenianym bramkarzem Ekstraklasy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Miśkiewicz na początku stania w bramce to był ręcznik, gdy wykopywał piłkę to przybywało mi po 100 siwych włosów. Jednak sukcesywnie poprawia wszystkie swoje mankamenty, jest jeszcze młody jak na bramkarza i wiele może się nauczyć. Ma warunki fizyczne i świetny refleks oraz wyczucie, jak najbardziej może to być nasz bramkarz na kilka kolejnych sezonów. Śmiem twierdzić, że gdyby w bramce zamiast Miśkiewicza był Pareiko w formie z zeszłego sezonu to mielibyśmy kilka punktów mniej. Miśkiewicz w każdym meczu zalicza przynajmniej jedna świetną interwencję.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|