The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2013, 14:51
Może wróćmy do boksu co?

Już możemy się przestać okłamywać, że Szpika to najlepszy ciężki i chociaż nie życzę mu źle to ze swoją obroną padnie ciężkim nokautem nawet z kimś teoretycznie słabszym, ale kto będzie miał danego dnia farta i trafi pierwszy.

I nawet jak Kamilka każe mu nałożyć koronkowe majtki na głowę to bez słuchania rad Łapina może szybko stać się średniakiem.
Odpowiedz cytując
MałyTSW
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 20.09.2013, 15:01
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
Może wróćmy do boksu co?
Lepiej bym tego nie ujął
Jakie macie typy na galę w Moskwie? Kliczko przez K.O.? Troche ciężko będzie ruskiego usadzić, mimo wszystko.
Ciekawa będzie walka Masternaka z Drozdem, myślę że spokojne UD na korzyść Polaka.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 20.09.2013, 15:02
Ja mam na niego jak to teraz mówią "wyjebane", ale dalej będę upierał się, że może zajść daleko. Choć kibicować mu już nie mam zamiaru.

Gala w Moskwie? Czuję (znowu) sensację. Tylko coś mi się wydaje, że te moje przeczucia to wynikają z tęsknoty za jakimś ciekawym wydarzeniem w boksie a nie z realnych możliwości pretendentów. Skończy się pewnie zwycięstwem na punkty Kliczki.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 20.09.2013 o godz. 15:06.
Odpowiedz cytując
MałyTSW
Senior Member

Stary 20.09.2013, 16:09
Żeby pokonać Włada, potrzebny jest ktoś, kto potrafi przyjąć i oddać. Niby proste, a jak trudne.
Wach potrafił przyjąć, oddać już nie, Pianeta był bez szans, Mormecka przemilczę..
Najbliżej w ostatnich latach pokonania Włada był Samuel Peter, który przyjmował wszystko, jeszcze bardziej niż Wach, ale przy okazji potrafił "iść do przodu".
Potrzeba kogoś, z taką agresywnością, jak Brewster.
Może Chisora? Ja nie mówię, że on by Włada pokonał, jedynie mam na myśli, że nie stał by przez całą walkę za podwójną gardą, w oczekiwaniu na lucky punch.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.09.2013, 11:45
Mógłby ktoś podać jakiś portal poświęcony boksowi/MMA gdzie znajdują się informację na temat najbliższych transmisji z tych wydarzeń sportowych?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.09.2013, 12:01
Na rozluźnienie tematu Wach 96 rok i feta na rynku z okazji awansu do 1 ligi (on juz wtedy wiedział ,że" wszyscy na czerwono" )
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 21.09.2013 o godz. 12:19.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 04.10.2013, 16:21
O której jutro jest Kliczko z Powietkinem?

Tylko jakieś gówno rosyjskie pokazuje wiec wiadomo że zostaje internet tylko pytanie która godzina
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.10.2013, 16:52
gdzieś czytałem, że o 17:30 naszego czasu.
Zwycięstwo Kliczki na punkty.. cóż innego może się wydarzyć? :/
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 04.10.2013, 17:06
Kocur napisał(a):Wyświetl post

Tylko jakieś gówno rosyjskie pokazuje wiec wiadomo że zostaje internet tylko pytanie która godzina
Kocurze!! Walka na Polsat Sport, od 18.00 transmisja.

Co do wyniku :

kontra

Cięzko mi sobie wyobrazić inny scenariusz jak KO
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 04.10.2013, 17:10
Wow - dzięki - całkiem przeoczyłem że to Polsat pokazuje.
Spoko - będzie lepszy stream

Wynik jest oczywisty - oglądam z czystej ciekawości - no i Masternak może coś pokaże ciekawego.
Odpowiedz cytując
_bzyku_
Makaveli

Od: 03.2005

Stary 04.10.2013, 20:01
Dwaj czołowi zawodnicy globu królewskiej dywizji według oficjalnego grafika w ringu pojawić się mają o godz. 21.30 czasu Polskiego.

Dla kibiców nad Wisłą równie interesująca będzie jednak jeszcze inna walka - starcie o tytuł mistrza świata kategorii junior ciężkiej z udziałem Mateusza Masternaka (30-0, 22 KO) i Grigorija Drozda (36-1, 25 KO). Polak i Rosjanin planowo rozpoczną swój pojedynek o godz. 20.00. Całą galę z Moskwy pokaże na żywo telewizja Polsat Sport. Początek studia przed galą przewidziany jest na godz. 17.30.
Wisła Skawina

"...Oceniaj ludzi tylko i wyłącznie po czynach: od początku, do końca..."
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Stary 04.10.2013, 23:47
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
Cięzko mi sobie wyobrazić inny scenariusz jak KO
Wydaje mi się, że Powietkin nie da się położyć. Nie będzie K.O.
Kliczko wygra bezdyskusyjnie na punkty, a my się wynudzimy.

Edytka: Powietkin chyba nigdy nie był wyrzeźbiony do tego stopnia, żeby móc konkurować pod tym względem z którymś z braci.
A jak wiadomo nie to jest decydujące - bo Sosnowski przed swoją walką prezentował się bardzo fajnie - a jak się skończyło, każdy pamięta.

Powód: rzeźba ;)
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 04.10.2013 o godz. 23:58.
Odpowiedz cytując
MałyTSW
Senior Member

Stary 05.10.2013, 00:00
Sasza w ogóle cały jakiś taki spuchnięty jest, od zawsze.
Genetyka
Ale zawodnik z niego dosyć twardy, jest śliski, nie sądzę żeby się dał usadzić, mało tego - nie zdziwi mnie, jak pójdzie do przodu i Wład będzie mieć mokro i zacznie klinczować.
Oby to tylko nie były bokserskie szachy.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 05.10.2013, 12:43
Porównując samą rzeźbę Powietkina i Adamka nie dziwię się że ten ostatni się lekko obsrał niedawno i powiedział że to "nic nie dająca walka"

Oczywiście rzeźba nie walczy ale masa robi swoje.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.10.2013, 13:27
Sasza zawsze był taki nalany, ale i tak wyjątkowo na tej fotce wygląda dobrze. Jakiś tam zarys brzucha tym razem ma, a często zdarzało się, że przed walką miał konkretną oponkę.

Jak będzie wynik tej walki? Z góry go znamy. Natomiast sądzę, że to będzie stosunkowo ciężka przeprawa dla Władka. Może nawet jakieś KO po obcierce? Stawiam jednak na wyraźną wygraną Władka na punkty.

PS. Gdzie Adamek, a gdzie Sasza? Do Haye'a i do niego nie miał żadnego podejścia, dlatego nawet nie próbował. Pulev okazał się już zbyt wysokim koniem do przeskoczenia, aby ryzykować swój ranking.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.10.2013, 16:45
Inny rezultat, niz zwyciestwo Kliczki, to bedzie sensacja. Povietkin jest dobrze wyszkolony technicznie, ale nie ma ciosu nokautujacego i niestety ma slaba glowe. Gala raczej bez wiekszych emocji.
Odpowiedz cytując
_bzyku_
Makaveli

Od: 03.2005

Stary 05.10.2013, 16:58
^^ Dokładnie. Obstawiam tak 7-9 runda KO. Być może Masternak coś pokaże z tym Drozdem. Nie znam chłopa, ale bilans ma dobry, walczy u siebie to Master będzie się musiał raczej trochę postarać o wygraną.
Wisła Skawina

"...Oceniaj ludzi tylko i wyłącznie po czynach: od początku, do końca..."
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 05.10.2013, 22:04
Klinczko. Znajdzie się wreszcie ktoś kto poradzi sobie z jego zasięgiem ramion i trzymaniem dystansu
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.10.2013, 22:10
Helenius, Fury, Wach, ... Wałujew a moze ten młody Wilder
Ostatnio edytowane przez Sialalalala : 05.10.2013 o godz. 22:15.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 05.10.2013, 22:58
Wach nie zdąży, zanim dostanie szansę walki o mistrza to Kliczko już będzie szczęśliwym emerytem

Sama walka podobna do otwarcia Lidla o 8 rano jak jest ciekawa promocja, chociaż nawet te babcie pod Lidlem leją się lepiej w walce o wózki niż dzisiaj Kliczko z Powietkinem. Boks umarł jeśli chodzi o takie walki.

No a to co zrobił Masternak to jakieś jaja. Gmitruk dobry trener a tak jakby w ogóle gościa nie przygotował, od pierwszej rundy przegrana wisiała w powietrzu.

ps.
Sędziowanie dzisiaj to już historia. Najpierw poddanie Masternaka po 2 sekundach w narożniku a potem Kliczko i Powietkin uprawiający wrestling.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 05.10.2013 o godz. 23:00.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.10.2013, 23:45
Sędziowanie dzisiaj to już historia. Najpierw poddanie Masternaka po 2 sekundach w narożniku a potem Kliczko i Powietkin uprawiający wrestling.
po 2 sekundach ? tam chyba tylko jeden cios nie wszedł Masternakowi czysto na łeb, rusek rozbił mu łeb na kotleta nie było na co czekać trzeba dbać o zdrowie, chwile dłużej i by było ciezkie KO
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 06.10.2013, 12:27
Gość bronił pasa, nie pamiętam żadnej walki kiedy sędzia się tak obsrał.

Mogę znaleźć 20 walk na googlach z ostatnich 10 lat kiedy bardziej się lali w narożniku a nikt nie przerywał walki.

Edit: Na powtórkach i potem po minie Masternaka miałem wrażenie że sam się nie zgadzał z decyzją, ja bym poczekał jeszcze kilka sekund
Ostatnio edytowane przez Kocur : 06.10.2013 o godz. 12:52.
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Stary 06.10.2013, 12:34
Kocur - w pierwszej chwili pomyślałem tak samo, ale po powtórkach to jestem pewny, że to była bardzo dobra i rozsądna decyzja sędziego. nikt nie protestował - dlaczego? dlatego, że ciężkie KO wisiało w powietrzu.
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 06.10.2013, 18:54
Wisiało - nie wisiało

A moze w nastepnej sekundzie Masternak by przykleknal i odpoczął? Zobaczymy co sam powie w wywiadzie
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 08.10.2013, 20:09
Już się zaczyna:

Cytat:
Obóz Aleksandra Powietkina w najbliższym czasie wniesie protest mający na celu zawieszenie Luisa Pabona. Portorykańczyk sędziował sobotnią walkę Rosjanina z Władimirem Kliczko.
Jak mówi reprezentujący interesy Powietkina Dmitry Ivanov, protest nie będzie dotyczył rezultatu pojedynku Rosjanina z młodszym z braci Kliczko, ale pracy sędziego.

- Nie mamy zamiaru zmienić wyniku walki. Chcemy tylko bronić interesów Aleksandra - tłumaczył Ivanov - Naszym zdaniem sędzia tego pojedynku popełnił mnóstwo błędów, nie wyciągając konsekwencji z licznych fauli Kliczki. Dlatego sądzimy, że interesy Aleksandra zostały naruszone. Będziemy domagać się dyskwalifikacji dla Pabona, zabraniającej mu przynajmniej przez rok sędziować walk w czterech najważniejszych federacjach bokserskich - dodał.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 13.10.2013, 19:56
Coś czuję ,że będzie śmiesznie http://www.youtube.com/watch?v=FedMYclbVzc
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.10.2013, 20:22
Szkoda chłopa,bo z ciekawości popatrzyłem na wywiady z nim sprzed kilku lat i normalny gość. Widać jak łeb obity....
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 14.10.2013, 13:34
Hehe, gość zostanie wybrany na internetowy hit tygodnia

A w ogóle beka już by była maksymalna jakby mu faktycznie dał w mordę ;]
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.10.2013, 16:28
Kiedy ta walka, no zapowiedź extra
Odpowiedz cytując
MałyTSW
Senior Member

Stary 14.10.2013, 17:23
Gala w sobotę, będzie transmisja w Polsat Sport, a o 23:00 wchodzą też na Polsat otwarty.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów