|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Może wróćmy do boksu co?
Już możemy się przestać okłamywać, że Szpika to najlepszy ciężki i chociaż nie życzę mu źle to ze swoją obroną padnie ciężkim nokautem nawet z kimś teoretycznie słabszym, ale kto będzie miał danego dnia farta i trafi pierwszy. I nawet jak Kamilka każe mu nałożyć koronkowe majtki na głowę to bez słuchania rad Łapina może szybko stać się średniakiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja mam na niego jak to teraz mówią "wyjebane", ale dalej będę upierał się, że może zajść daleko. Choć kibicować mu już nie mam zamiaru.
Gala w Moskwie? Czuję (znowu) sensację. Tylko coś mi się wydaje, że te moje przeczucia to wynikają z tęsknoty za jakimś ciekawym wydarzeniem w boksie a nie z realnych możliwości pretendentów. Skończy się pewnie zwycięstwem na punkty Kliczki.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 20.09.2013 o godz. 15:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żeby pokonać Włada, potrzebny jest ktoś, kto potrafi przyjąć i oddać. Niby proste, a jak trudne.
Wach potrafił przyjąć, oddać już nie, Pianeta był bez szans, Mormecka przemilczę.. Najbliżej w ostatnich latach pokonania Włada był Samuel Peter, który przyjmował wszystko, jeszcze bardziej niż Wach, ale przy okazji potrafił "iść do przodu". Potrzeba kogoś, z taką agresywnością, jak Brewster. Może Chisora? Ja nie mówię, że on by Włada pokonał, jedynie mam na myśli, że nie stał by przez całą walkę za podwójną gardą, w oczekiwaniu na lucky punch. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mógłby ktoś podać jakiś portal poświęcony boksowi/MMA gdzie znajdują się informację na temat najbliższych transmisji z tych wydarzeń sportowych?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na rozluźnienie tematu
Wach 96 rok i feta na rynku z okazji awansu do 1 ligi (on juz wtedy wiedział ,że" wszyscy na czerwono" )![]()
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 21.09.2013 o godz. 12:19.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
O której jutro jest Kliczko z Powietkinem?
Tylko jakieś gówno rosyjskie pokazuje wiec wiadomo że zostaje internet tylko pytanie która godzina ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
gdzieś czytałem, że o 17:30 naszego czasu.
Zwycięstwo Kliczki na punkty.. cóż innego może się wydarzyć? :/ ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do wyniku : ![]() kontra ![]() Cięzko mi sobie wyobrazić inny scenariusz jak KO |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Wow - dzięki - całkiem przeoczyłem że to Polsat pokazuje.
Spoko - będzie lepszy stream ![]() Wynik jest oczywisty - oglądam z czystej ciekawości - no i Masternak może coś pokaże ciekawego. ![]()
|
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dwaj czołowi zawodnicy globu królewskiej dywizji według oficjalnego grafika w ringu pojawić się mają o godz. 21.30 czasu Polskiego.
Dla kibiców nad Wisłą równie interesująca będzie jednak jeszcze inna walka - starcie o tytuł mistrza świata kategorii junior ciężkiej z udziałem Mateusza Masternaka (30-0, 22 KO) i Grigorija Drozda (36-1, 25 KO). Polak i Rosjanin planowo rozpoczną swój pojedynek o godz. 20.00. Całą galę z Moskwy pokaże na żywo telewizja Polsat Sport. Początek studia przed galą przewidziany jest na godz. 17.30. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że Powietkin nie da się położyć. Nie będzie K.O.
Kliczko wygra bezdyskusyjnie na punkty, a my się wynudzimy. Edytka: Powietkin chyba nigdy nie był wyrzeźbiony do tego stopnia, żeby móc konkurować pod tym względem z którymś z braci. A jak wiadomo nie to jest decydujące - bo Sosnowski przed swoją walką prezentował się bardzo fajnie - a jak się skończyło, każdy pamięta. ![]() Powód: rzeźba ;)
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 04.10.2013 o godz. 23:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sasza w ogóle cały jakiś taki spuchnięty jest, od zawsze.
Genetyka ![]() Ale zawodnik z niego dosyć twardy, jest śliski, nie sądzę żeby się dał usadzić, mało tego - nie zdziwi mnie, jak pójdzie do przodu i Wład będzie mieć mokro i zacznie klinczować. Oby to tylko nie były bokserskie szachy. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Porównując samą rzeźbę Powietkina i Adamka nie dziwię się że ten ostatni się lekko obsrał niedawno i powiedział że to "nic nie dająca walka"
![]() Oczywiście rzeźba nie walczy ale masa robi swoje. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Sasza zawsze był taki nalany, ale i tak wyjątkowo na tej fotce wygląda dobrze. Jakiś tam zarys brzucha tym razem ma, a często zdarzało się, że przed walką miał konkretną oponkę.
Jak będzie wynik tej walki? Z góry go znamy. Natomiast sądzę, że to będzie stosunkowo ciężka przeprawa dla Władka. Może nawet jakieś KO po obcierce? Stawiam jednak na wyraźną wygraną Władka na punkty. PS. Gdzie Adamek, a gdzie Sasza? Do Haye'a i do niego nie miał żadnego podejścia, dlatego nawet nie próbował. Pulev okazał się już zbyt wysokim koniem do przeskoczenia, aby ryzykować swój ranking. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Inny rezultat, niz zwyciestwo Kliczki, to bedzie sensacja. Povietkin jest dobrze wyszkolony technicznie, ale nie ma ciosu nokautujacego i niestety ma slaba glowe. Gala raczej bez wiekszych emocji.
|
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
^^ Dokładnie. Obstawiam tak 7-9 runda KO. Być może Masternak coś pokaże z tym Drozdem. Nie znam chłopa, ale bilans ma dobry, walczy u siebie to Master będzie się musiał raczej trochę postarać o wygraną.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Klinczko. Znajdzie się wreszcie ktoś kto poradzi sobie z jego zasięgiem ramion i trzymaniem dystansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Helenius, Fury, Wach, ... Wałujew a moze ten młody Wilder
Ostatnio edytowane przez Sialalalala : 05.10.2013 o godz. 22:15.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Wach nie zdąży, zanim dostanie szansę walki o mistrza to Kliczko już będzie szczęśliwym emerytem
![]() Sama walka podobna do otwarcia Lidla o 8 rano jak jest ciekawa promocja, chociaż nawet te babcie pod Lidlem leją się lepiej w walce o wózki niż dzisiaj Kliczko z Powietkinem. Boks umarł jeśli chodzi o takie walki. No a to co zrobił Masternak to jakieś jaja. Gmitruk dobry trener a tak jakby w ogóle gościa nie przygotował, od pierwszej rundy przegrana wisiała w powietrzu. ps. Sędziowanie dzisiaj to już historia. Najpierw poddanie Masternaka po 2 sekundach w narożniku a potem Kliczko i Powietkin uprawiający wrestling.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 05.10.2013 o godz. 23:00.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
po 2 sekundach ? tam chyba tylko jeden cios nie wszedł Masternakowi czysto na łeb, rusek rozbił mu łeb na kotleta nie było na co czekać trzeba dbać o zdrowie, chwile dłużej i by było ciezkie KO
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Gość bronił pasa, nie pamiętam żadnej walki kiedy sędzia się tak obsrał.
Mogę znaleźć 20 walk na googlach z ostatnich 10 lat kiedy bardziej się lali w narożniku a nikt nie przerywał walki. Edit: Na powtórkach i potem po minie Masternaka miałem wrażenie że sam się nie zgadzał z decyzją, ja bym poczekał jeszcze kilka sekund ![]()
Ostatnio edytowane przez Kocur : 06.10.2013 o godz. 12:52.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kocur - w pierwszej chwili pomyślałem tak samo, ale po powtórkach to jestem pewny, że to była bardzo dobra i rozsądna decyzja sędziego. nikt nie protestował - dlaczego? dlatego, że ciężkie KO wisiało w powietrzu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisiało - nie wisiało
A moze w nastepnej sekundzie Masternak by przykleknal i odpoczął? Zobaczymy co sam powie w wywiadzie |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Już się zaczyna:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Coś czuję ,że będzie śmiesznie
http://www.youtube.com/watch?v=FedMYclbVzc |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szkoda chłopa,bo z ciekawości popatrzyłem na wywiady z nim sprzed kilku lat i normalny gość. Widać jak łeb obity....
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Hehe, gość zostanie wybrany na internetowy hit tygodnia
![]() A w ogóle beka już by była maksymalna jakby mu faktycznie dał w mordę ;] ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kiedy ta walka, no zapowiedź extra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gala w sobotę, będzie transmisja w Polsat Sport, a o 23:00 wchodzą też na Polsat otwarty.
|
|
|