|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
@ ArturBarlinek
Jeżeli system wyłoży się w momencie zapłaty wtedy trzeba czekać 5 godzin. |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na moje oko około 6000 tysiecy wolnych miejsc zostało. Licząc oczywiście nieczynne jeszcze sektory.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Panowie jest klopot payu wywalilo mi błąd 100 i nie mogę dokonać poprzez ten portal płatności. Jak opłacić bilety?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niech dziękują bogu że te 3500 osób nie grzebie po portalu w inny sposób. Zobacz: serwer stoi na:Cytat:
Jakby ktoś chciał grafikę do trybun to jest w katalogu bilety_wisla_krakow_pl/files/images/X.jpg gdzie za X podstawiasz nr trybuny np dla A będzie to bilety_wisla_krakow_pl/files/images/a.jpg A przepis na cymes: 1) logujesz się do systemu 2) wchodzisz na https://bilety.wisla.krakow.pl/survey.dhtml czyli bilety_wisla_krakow_pl/survey_dhtml I co się ukazuje? FORMULARZ - ZAMÓWIENIE NA KARTĘ KIBICA Korona Kielce Korona Spółka Akcyjna ul. Sciegiennego 8 25-033 Kielce tel. +48 41 340 34 03 ![]() Przytaczam wystarczające dowody na totalną fuszerkę czy mam grzebać dalej? Edit: tak sobie myślę - jeśli nasz system jest kalką systemu dla Korony to chyba jest wystarczający dowód na to że był on projektowany na stadion o połowę mniejszy i stąd też po części nasze problemy?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 04.10.2013 o godz. 09:34.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
kupowałem koledze przed chwilą:
G1 wolnych 120 miejsc G2 pełne G345 nie ma w sprzedarzy(czemu?) B 21/22/23/24 zostało około 70 % H21 zostało 70% H11 zostało 90% A11 zostało 65% A23 zostalo 45% E26 zostało 45% a reszte nie patrzyłem ale chyba full albo prawie full Powód: lit
Ostatnio edytowane przez markowywislak : 04.10.2013 o godz. 10:00.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przed chwilą w Radiu Kraków Ochalik podał że zostało w kasach ok. 5 tys. biletów.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Minute temu kupowałem bilet na G1. Na ten sektor zostało 25 biletów.
Strona działa płynnie więc jak ktoś jeszcze biletu nie kupił teraz jest dobry moment, żeby to zrobić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czyli sprzedano okolo 28tys biletów, gdyby odjąć 4tys z sektora szkolnego, to mamy 24tys czyli sprzedaż na poziomie poprzedniego meczu z Legią.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Po co takie glupie posty? ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
na tym meczu klub trochę zarobi, kasa z nowych kart kibica + cena biletu, do tego sporo kibiców, którzy muszą zapłacić całość za bilet + catering i pamiątki.
Oczywiście jeśli dobrze zorganizują catering i pamiątki! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieci było co najmniej o połowę mniej. Teraz tempo sprzedaży biletów już spadnie, bo Ci co mieli kupić, to już w większości kupili. Po co takie głupie odpowiedzi?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
sprzedaż idzie lepiej niż wtedy, gdyby nie było dzieciaków, a była Legia, też byłby komplet. zresztą nie rozumiem i tak co ma na celu "odliczanie" dzieciaków, one też są kibicami i też musiały być chętne, żeby się tu pojawić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wynik tylko może cieszyć. Jak tylko piłkarze dadzą radę to zapowiada się piękna niedziela
![]() Nie wiem gdzie Wy tu problemu szukacie ? ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na siłę się nie przypieprzam, chce tylko uświadomić tym, którzy się tak jarają sprzedażą i krzyczą na całe forum, że będzie komplet, iż są w błędzie. Na meczu będzie około 30 tys. Po prostu wkurza mnie to gadanie o komplecie. Parę dni temu pojawił się tutaj post w stylu: jak zdobędziemy mistrza, to trzeba będzie zbudowac stadion na 60tys....to jest żenujace.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A na jakiej podstawie tak sądzisz? jakieś argumenty?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Gdzie ci wszyscy ludzie zaparkuja, jak dojada? Ktokolwiek o tym pomyslal ? W Warszawie czy Wrocławiu sa dodatkowe autobusy i przystanki przed meczem, u nas w Krakowie oczywiście kazdy ma to głęboko. Transport publiczny prawie żaden, miejsc parkingowych tak samo prawie zero, obawiam sie ze szykuje sie paraliż komunikacyjny...
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Słoneczko ma w niedzielę świecić, do tego oprawa i rekord frekwencji na nowym stadionie, czego chcieć więcej ![]() Zapraszać znajomych i każdy kibic Wisły niedzielne popołudnie spędza na Reymonta ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sprzedaż w tym momencie utrzymuje sie na normalnym poziomie. Nie ma już takiego szalenstwa. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
a bilety.wisla.krakow.pl znów nie działa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^"Sprawdzacze" powstawali z łożek i padła....
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
bravelukas - nie pozostaje nic innego jak zaczekać do niedzieli i wtedy dowiemy się ile ludzi było na stadionie.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kupowałem bilet po 11.00 na G1 (jedna z ostatnich sztuk).G4 i G5 nie są udostepnione do sprzedaży,choć laska w kasie mówiła że mogą otworzyć.Kolejka po bilety troche za drzwi,6 kas otwartych
Ostatnio edytowane przez AS82 : 04.10.2013 o godz. 11:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Według komunikatu wiadomej organizacji, nie ma już biletów na G i F. No to finiszujemy!
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Dzisiaj był u mnie starszy znajomy i pytam: ma pan już bilet na niedzielę ? A skąd - kupimy przed meczem (bo przecież zawsze są przed meczem). Po uświadomieniu, że na E to już nie ma i w ogóle mało co zostało zrobił taaakie oczy. Więc na pewno jest wciąż mnóstwo ludzi, którzy przyjadą i będą chcieli kupić bilety przed meczem. Tak jak dawniej... ![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^Czyli G3, G4 i G5 nie będą dopuszczone do sprzedaży...A co to za prezentacja sekcji TS Wisła, co wymaga wyłaczenia tych sektorów? Szkoda, że nie będzie na tych sektorach kibiców.
![]()
|
|
|