|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja raczej nie kupie, odczekam troche jak będzie więcej gier. Póki co Ps3 mi starcza.
Ciekawe czy gry na ps3 stanieją ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Panowie jest sprawa.Gre mam na laptopa ,i jest kicha
Zainstalowalem Battielfield 3 i w grze nie moge zmieniac mysza w menu,ani w klawiaturze,np strzalka w lewo lub prawo,i przez to nie moge wejsc w ustawienia klawiatury. co teraz,prosze o jakiekowliek rady ![]() pozdrawiam ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie kto chetny nA SPARING W FIFE? podawac nicki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ta gra się nie uruchamia do menu, tylko beszpośrednio przez Battleloga (chyba że tak jest w singleplayerze, którego nie ruszam), więc w sumie nie bardzo wiem, jak ci pomóc. Może po prostu masz za słaby sprzęt, bo jednak BF3 pomimo niemal dwóch lat, ma spore wymagania i niekoniecznie jest tytułem przeznaczonym na laptopa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Odpaliłem właśnie METRO, ciakawa gierka, fajny klimat. Szczególnie jak sie czytało książkę.
Ps. wpadla platynka w LEGO Harry Potter ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
P.S Gratulacje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jako, że temat z grami na PC zakopany (albo ja nie umiem go znaleźć) to zwracam się o pomoc do maniaków konsoli.
Szukam tytułu gry dla ojca i brakuje mi już pomysłów. Ma to być strategia ekonomiczna, najlepiej osadzona w realiach starożytnych, choć nie jest to wymóg. Niech rozbudowuje sobie miasto nie niepokojony atakami przeciwnika, zajmuje się sprawami ludności, prowadzi interesy handlowe itd. Dawniej grywał w Faraona i gdyby przyszedł Wam do głowy podobny tytuł byłbym bardzo wdzięczny. Myślałem o Age of Empires, Cezarze, Anno, Cywilizacji, ale w każdej coś jest nie tak ![]() Będę wdzięczny za każdy pomysł, wymogów sprzętowych praktycznie nie ma. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Cesarz: Narodziny Państwa Środka, Immortal Cities: Children of the Nile, Grand Ages: Rome?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za tytuły, na pewno im się przyjrzę
![]() Podobne im gry, opierające się właśnie na spokojnej rozbudowie państwa już nie wychodzą? Tytuły, które najbardziej przykuły uwagę z tego gatunku to lata 2001-2005 ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wiesz co, słabo, tycoony i gry ekonomiczne ostatnio naprawdę leżą i kwiczą, a jeśli już to wychodzą tytuły poświęcone bardziej współczesnym czasom (vide Cities in Motion 2 albo SimCity), trochę w temacie siedzę i niestety nie da się ukryć, że to już nie to samo co kiedyś
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak mi się właśnie wydaje, pamiętam całą serię Sierry, która wciągała na długie godziny, albo K&M do którego wracałam kilkanaście razy
![]() Mam jednak nadzieję coś z tego wybrać, dzięki za tytuły. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
nie mogę się z budynku wydostać, bo mnie zawsze jakiś klikacz zje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Znowu klopot
Nie mam pliku ISO w sciagnietej grze.............. jest cala masa innych w folderach ...... ktory uzyc zeby zamontowac obraz i czy wogole dsa sie inny niz ISO z gory dziekuje ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Pogrywa ktoś w Fifa football na Vite?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś ma plusa na psn, to niech targa NBA 2k13. jest błąd, i ta gra (najlepszy kosz) jest za free.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 31.07.2013 o godz. 19:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gram własnie w Red Dead Redemption na PS3 (dziki zachod) i powiem, ze gierka jest swietna a podobno ma byc kontynuacja. The Last of Us i GTA V to beda najlepsze (jedna juz jest) gry na konsole ale trzeba poczekac z rok albo i pozniej gdy cena spadnie i wtedy kupic bo teraz 219zl wole wydac na co innego tak jak zrobiłem z RDR.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wydałem trzysta z hakiem na limitke TLoU i nie żałuję żadnej złotówki
A RDR fajne, ale ja nie przepadam za sandboksami... Natomiast historia , scenariusz świetny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Odświeżam temat, bo we wtorek miała miejsce oficjalna premiera GTA V.
I powiem szczerze, że nie pamiętam już kiedy ostatni raz tak świetnie bawiłbym się grając na konsoli. Znakomita fabuła, świetne postacie, masa smaczków i ciekawostek itd. Długo mógłbym tak naprawdę wymieniać plusy tej produkcji, ale nie ma to tak naprawdę najmniejszego sensu. Średnia ocen w chwili, gdy piszę te słowa, kształtuje się na poziomie 98% (wyliczona na podstawie 38 recenzji). Z drugiej strony, pamiętam doskonale, że "czwórka" również zyskała wielkie uznanie w branży, a mnie nie porwała tak, jak wcześniejsze odsłony. Piąta część Grand Theft Auto to jednak ogromna dawka grywalności, piękne i żyjące miasto oraz bardzo ciekawe, ale i oryginalne misje. Zdecydowanie polecam, bo jest to jedna z niewielu produkcji, które rzeczywiście zasługują na to, by wydać na nie swoje ciężko zarobione pieniądze. Istny majstersztyk! ----- *CIEKAWOSTKA: GTA V zarobiło w 24 godziny rekordowe 800 mln USD, co pozwala śmiało założyć, że w niedługim czasie przebije słynnego Avatara, który zarobił miliard w ponad dwa tygodnie od momentu premiery.
Ostatnio edytowane przez enzo : 19.09.2013 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakoś mnie nie kręci gta... nie wiem dlaczego, może po prostu nie lubię sandboksów... Ale pewnie dorwę, żeby trochę pojeździć i pooglądać ulice
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gral juz ktos w Fife 14
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba jakoś nikt nie gra, tylko wszyscy ciorają w GTA5
nawet Devil nie ma czasu na forum pisać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam GTA V. Praca, po robocie męczę się z platynami w Payday 2 i Diablo 3. Już miesiąc :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja gram. Włączyłem FUT, mam już dwa składy ale gra się dziwnie, zupełnie inaczej niż w 13. Grafika trochę poprawiona. Największa różnica to gra w obronie bo jest ciężej niż w 13, choć tam pamiętam że początek też nie był najłatwiejszy.
Zawodnicy szybciej tracą siły podczas meczów. Na początek zaliczyłem 3 porażki, jednak udało się zrobić awans do wyższej ligi w pierwszym sezonie. Najfajniejsze żę są koszulki Wisły i w końu drużyna wygląda normalnie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a kupił ktoś w ogóle nowego PESa czy po recenzjach wszyscy odpuścili?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja mam w wersji PC. Tryby online troszke wieją nudą ale nie narzekam. Największy problem jest z tym, że czasami występują straszne lagi na serwerach. Ja mam tak, że mogę rozegrać kilka meczy praktycznie jak w grze offline, a później przychodzi następny mecz i strasznie muli. Osobiście gram z ziomkiem we 2 przy jednym PC dość często po kilka godzin i nie narzekam, a gra mi się bardzo przyjemnie (duuuzo lepiej niż w poprzednich wersjach). Także ja polecam kupić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Panowie, nigdy nie gralem na padzie i chce sie przemóc. Jaki polecacie pad do Fify14 dla poczatkujacego. Widzialem ze polecany jest xbox360 ale on ma dziwnie galki niesymetrycznie jakos, polecany jest jeszcze Logitech. Co powiecie ?
aha, gra na PC ale to chyba bez znaczenia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam xboxa, i pad jest bardzo dobry. Są oryginalne MS które można do kompa podłączyć i to jest fajna opcja.
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|