|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
SKWK - Są duże szanse, że wszystkie bilety zostaną jutro wyprzedane!
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
nie od wczoraj chodzę na mecze, tak że wiem jak należy z ochroną postępować
i nigdy im potwierdzenia nie pokazuje,no chyba że jak mi karta nie zaskoczy, w każdym razie potwierdzenie mnie w takich wypadkach zawsze ratowało. Dopiero od tego sezonu zaczęły się takie cyrki dziać, po wymianie "przeterminowanej" karty, wcześniej przez ponad 10 lat nigdy mi sie nie zdarzyło żebym miał problem z wejściem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ze względu na możliwe problemy z miejscówkami u kibiców z poza C powinni postarać się przywrócić system sprzedaży... ale z kolei jeśli tyle lat zajmowało im wprowadzanie sprzedaży biletów online, nic nie jest w stanie zdziwić nikogo - a mają naprzeciwko siebie partnerską uczelnie techniczną, która łoży grube miliony na informatykę
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Na C biletów nie ma już od wczoraj. Chodzi o cały stadion. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zostały dwa dni sprzedaży + dzień meczowy, jesli dobrze pójdzie to jutro powinna zostać uruchomiona na nowo sprzedaż internetowa. nadzieja na kupienie biletów w niedziele jest bardzo mała, bo bądź co bądź zostało jeszcze dużo czasu na zakup a biletów z godziny na godzine coraz mniej
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jest jakaś nadzieja że jutro zostanie uruchomiona sprzedaż internetowa czy jest to ostateczna decyzja klubu że do meczu z Legią nie będzie otwarta sprzedaż internetowa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Co do sprzedaży internetowej. To mam nadzieję że ta sytuacja podziała na klub i postarają się udoskonalić ten cały system żeby w przyszłości nie było takich problemów
Ostatnio edytowane przez nemox007 : 03.10.2013 o godz. 20:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Według mnie to są jaja ... Mamy XXI wiek a klub nie może poradzić sobie z taką prostą rzeczą, chyba czas powrócić do miejsc wypisywanych dłuogopisem na biletach jak za dawnych lat bo nie dla nas taka zaawansowana technologia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy to prosta rzecz ale przypuszczam że moja czy Twoja wiedza w tym temacie jest żadna lub bliska zeru więc nie ma co wogóle na ten temat dyskutować. To nie prowadzenie prostego bloga czy forum (bez urazy dla naszych adminów) w którym tylko tworzysz działy i edytujesz posty. Może to być powazny problem a nie błachostka
Ostatnio edytowane przez nemox007 : 03.10.2013 o godz. 20:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Z jednej strony micha się cieszy, że jest takie zainteresowanie, ale z drugiej jest lekki problem, bo wyjazd na mecz mam niepewny. Wszystko się rozstrzygnie około soboty. I gdybym jechał to zostaje mi zakup biletu w niedzielę 2 godziny przed meczem. Ale z tego co czytam to może być problem...
![]()
What's new?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy istnieje taka mozliwosć, że ktoś kupi bilet dla mnie ? Mam karte kibica. Nie wiem, moze jakis skan dowodu czy coś ?
![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Strona z biletami online działa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Portal online działa!
https://bilety.wisla.krakow.pl/index.dhtml |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Super info
kto ma KK i jeszcze nie kupił niech wbija i zrobi co trzeba Niech zejda wszystkie i czekajmy grzecznie na dzień meczu.Przy okazji byłem dzisiaj o 11 na Wiśle bo znajomek chciał kupic i było kolejka na +/- 40 osob lecz jak otworzyli wrota to ponad połowa z tych ludzi poleciała w sprawie karty to pokazuje ze na tym meczu będzie masa nowych ludzi Jak juz kumpel zakupił to mimo wszystko kolejka sie utrzymywała i ludzie dochodzili.Musi być komplet jak nie teraz to kiedy.Szkoda tylko ze Legii zabraknie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Już nie działa ... ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 03.10.2013 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Już nie działa...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Teraz działa, to lepiej nie wchodźmy wszyscy żeby znowu nie padła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niech jeden policzy ile zostalo itd a reszta niech siedzi na dupach bo znowu sie spier... i po ptokach bedzie
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Pomyślało 2500 osób i zablokowało serwer! Ludzie nie wchodźcie na stronę jak macie już bilet, bo to naprawdę niczego nie zmieni! Dajcie dokonać zakupy tym, którzy tego biletu jeszcze nie mają.. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tyle że nie mam biletu a do Krakowa trochę za daleko
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
....a poczekajcie do 2-giej, wtedy w spokoju policzycie, a jak nie możecie wytrzymać to idźcie na spacer!!!. Dajcie ludziom kupic bilet.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.10.2013 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na g5 jakis doping będzie ? Czy dzieciaki w wiekszosci ?
![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
apel nic nie da, bo to nie tylko osoby z forum wchdzą, pewnie osoby z forum to promil tylko ogółu...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co to za pytanie czy doping będzie ? Widziałeś jak dzieciaki stały i dopingowały przez cały mecz na Lechii, nawet lepiej niż niektórzy "starsi" ...
Doping będzie na całym stadionie.
Ostatnio edytowane przez heoij : 03.10.2013 o godz. 21:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A co jeśli to zydki stoją za awarią serwera? ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
e-dywersja w wykonaniu parchów ... ;-)
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.10.2013 o godz. 21:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
a wystarczyłaby jedna prosta rzecz - komunikat (np na FB) z klubu np. co 2-3 godz o tym ile zeszło biletów. Ciekawscy zostaliby zaspokojeni i nie blokowali serwera a niezdecydowani mogliby bilet zakupić....
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Komunikaty klubu nic tutaj nie zmienią...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.10.2013 o godz. 21:38.
|
|
|