The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2013, 08:48
Czy ktos wie jaka jest srednia frekfencja w tym sezonie na R22?
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 03.10.2013, 08:50
hah co jeden to lepszy kwiatek - ja pisalem o fejsikach, pepsi i innych ale specjalnie napisalem na sam koniec, ze nie uwazam ze to jest zle, po to zeby tu zaraz afery nie bylo. Oczywiscie ci co nie doczytali do konca robia afere i wytykaja brak czytania ze zzuzumieniem Hipokryzja
A do Lukasza - na pewno Lublin przyjedzie Motor pewnie a poza tym sam sobie odpisales jacy to kibice - przychodza raz do roku obejrzec Legie a Wisle maja w dupie co Wojtas pieknie ujal. Zreszta polowa z tych kibicow pewnie byla ostatnio przy Kaluzy na derbach i wczesniej na meczu z Legia
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 03.10.2013 o godz. 08:56.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 03.10.2013, 09:09
Ja .......e nie macie większych problemów? W niedzielę jazda z ....ami i tyle!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 03.10.2013, 09:12
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
A do Lukasza - na pewno Lublin przyjedzie Motor pewnie a poza tym sam sobie odpisales jacy to kibice - przychodza raz do roku obejrzec Legie a Wisle maja w dupie co Wojtas pieknie ujal. Zreszta polowa z tych kibicow pewnie byla ostatnio przy Kaluzy na derbach i wczesniej na meczu z Legia
Literówka, zresztą poprawiona zaraz po 'puszczeniu' postu. Robię dziesiątki innych , gorszych.
Druga sprawa - może poruszysz ten temat po meczu? Chętnie podyskutuję ale teraz uważam to za zwykłe jątrzenie. EOT
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 03.10.2013, 09:20
Cale szczescie, ze literowka bo juz powaznie sie przestraszylem Ok w sumie racja,lepiej po meczu pogadac bo co ma byc to i tak bedzie. Pozdro
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 03.10.2013, 09:30
igortsw napisał(a):Wyświetl post
Wojtas a czy to źle, że napędzają karuzele? Czym więcej szumu tym lepiej, Ci co są od dawna i tak zostaną i będą zawsze, a może chociaż garstka z nowych dołączy na przeciętny "nudny" mecz z Podbeskidziem, Piastem itd....
Nie liczyłbym na to, bo co roku jest ta sama śpiewka. Dobrze, że stadion duży, bo byłyby lamenty do gazety, że skandal, bo mały kurnik, a tylu chętnych
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.10.2013, 10:11
Klub moglby sie w koncu otrzasnac, sprzedaz online nie idzie od 16 godzin.. jakas informacja chociaz, ze trwaja prace konserwacyjne nad portalem, profesjonalizm tego wymaga.... przez ten czas w .... biletow by zeszlo. firma odpowiedzialna za portal powinna to naprawic w godzine inaczej niech zaplaca kare pieniezną, tyle ile klub stracil przez brak sprzedazy online w tym czasie.

psia jego mac, tuz to jeden z wazniejszych meczow, mozemy wypelnic stadion ale oni czekaja .... wie na co.. i .......i mnie, ze ktos wciska "F5", to jest portal z biletami i musi wytrzymac obciazenie, tuz to nie jest blog na onecie tylko profesjonalna strona na mocnych serwerach, przynajmniej taka powinna byc. Ok, pojdzie zwarcie, na godzine, dwie, ale nie ....a od wczoraj od 16.00..

i licze na to, ze w niedziele kasy biletowe beda otwarte od 6 czy 7 rano, zeby kazdy zdazyl, a przynajmniej wiekszosc. biorac pod uwage godzine meczu nie moga otworzyc kas o 10;00 czy 11;00
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.10.2013 o godz. 10:23.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 03.10.2013, 10:41
a mógłby ktoś wrzucić zdjęcie sprzed kas?

pozdrawiam

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.10.2013, 10:55
strona Wisły zamiast zamieścić info o serwerze z biletami, wstawiła info o biletach za 5 zł jakby się obawiali, że przez ten serwer nie będzie rekordu... niech wprost napiszą, że nie naprawią tego to kibice zamiast czekać pójdą do kas
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Stary 03.10.2013, 10:57
Wisła Kraków Promocja nie dotyczy jedynie studentów. Cały czas trwają prace, mające na celu naprawienie usterki związanej ze sprzedażą internetową. Przepraszamy za utrudnienia. komentarz oficialnej z fb
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 03.10.2013, 11:14
Zaraz dla niektórych to będzie wymówka by nie pójść na mecz - bo akurat przez kilkanaście godzin nie była czynna sprzedaż internetowa .

Przypomnijcie sobie co było jeszcze nie tak dawno , gdy nie było wcale sprzedaży internetowej .

Nie kupiłeś dzisiaj , kupisz jutro , a mogłeś kupić od kilku tygodni , ale jak to Polacy , wszystko na ostatnią chwile...

inna sprawa że serwer pewnie padł przez idiotów którzy co chwilę sprawdzali ile biletów zeszło...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 03.10.2013, 11:21
Karherop napisał(a):Wyświetl post
inna sprawa że serwer pewnie padł przez idiotów którzy co chwilę sprawdzali ile biletów zeszło...
+ dużą ilość kupujących na ostatnią chwilę + źle zaprojektowaną przepustowość portalu biletowego
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 03.10.2013, 11:23
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
a mógłby ktoś wrzucić zdjęcie sprzed kas?

pozdrawiam
Aktualne ?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 03.10.2013, 11:34
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
+ dużą ilość kupujących na ostatnią chwilę + źle zaprojektowaną przepustowość portalu biletowego
nie bronie specjalnie klubu , wiadomo że trzeba się przygotować na taką ewentualność , ale kto nie kupił i pluje na monitor niech najpierw się wkur*** na siebie że nie kupił wcześniej .
Odpowiedz cytując
FLI
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.10.2013, 11:36
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._do_sprzedazy/
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 03.10.2013, 11:39
chyba zapomnieli napisać, że na C1 też juz nie ma. Dziwi mnie informacja, że nie ma miejsc na E16, przecież ten sektor był wyłączony ze sprzedaży, może tam skierowali także dzieciaki w ramach sektora szkolnego, bo E11-E12 było za małe ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.10.2013 o godz. 12:00.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.10.2013, 11:47
Rodzinny chyba był na F11 i F12 a teraz one są w sprzedaży, to może dlatego.

Dla mnie realistycznie to wygląda na chwilę obecną tak, sektory sprzedane lub prawie sprzedane, oraz takie które pełne będą Vip, szkolny i różnej innej maści osoby

Ostatnio edytowane przez MatMario : 03.10.2013 o godz. 12:01.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Stary 03.10.2013, 11:48
narożnik B się szybko zapełni tak myślę, info o sprzedaży internetowej w późniejszych godzinach... coś im chyba umarło na dobre
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.10.2013, 11:48
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Zaraz dla niektórych to będzie wymówka by nie pójść na mecz - bo akurat przez kilkanaście godzin nie była czynna sprzedaż internetowa .

Przypomnijcie sobie co było jeszcze nie tak dawno , gdy nie było wcale sprzedaży internetowej .

Nie kupiłeś dzisiaj , kupisz jutro , a mogłeś kupić od kilku tygodni , ale jak to Polacy , wszystko na ostatnią chwile...

Karherop, serwer padł nie przez idiotów sprawdzających ilość sprzedanych biletów (na prawdę się niektórym nudzi swoją drogą), ale przez nieprzewidywalność klubu i bardzo słaby serwer. Czyli brak profesjonalizmu w rzeczy samej

Przypomnij sobie jak było 10 lat temu, komórki nie miałeś i żyłeś. A teraz zasięgu nie masz gdzieś i k...wami rzucasz. I słusznie bo postęp technologiczny następuje i wymagać musimy cały czas więcej. Szczególnie, że nie jesteśmy prekursorami w sprzedaży internetowej.. nie muszę przypominać jakie kluby nas w tym wyprzedziły

Sytuacja @ 12:00 (czwartek) - zgodnie z komunikatem na oficjalnej

Odpowiedz cytując
MK85
Member

Od: 01.2008

Stary 03.10.2013, 11:50
coni napisał(a):Wyświetl post
Czy ktos wie jaka jest srednia frekfencja w tym sezonie na R22?
wyższa matematyka?
13 244 (Górnik) + 12 310 (Jaga) + 18 458 (Amica) + 13 858 (Piast) + 11 189 (Lechia) = 69 059 ludzi łącznie, potem to dzielimy przez liczbę meczów (5) i wychodzi wynik: 13 811,8 osoby na mecz.

źródło: 90minut
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 03.10.2013, 11:59
RMF MAXX: "Rekordowe zainteresowanie meczem,jak do tej poty sprzedano blisko 25 tys biletów"
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 03.10.2013, 12:02
wyjaśniło się więc dlaczego E16 też jest zapełnione, pomimo braku sprzedaży na tym sektorze!

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_trybunach/

Brawo!
Odpowiedz cytując
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 03.10.2013, 12:13
MK85 napisał(a):Wyświetl post
wyższa matematyka?
13 244 (Górnik) + 12 310 (Jaga) + 18 458 (Amica) + 13 858 (Piast) + 11 189 (Lechia) = 69 059 ludzi łącznie, potem to dzielimy przez liczbę meczów (5) i wychodzi wynik: 13 811,8 osoby na mecz.

źródło: 90minut
http://ekstraklasa.wp.pl/tabela.html?show=2&sortType=11 Tu nie trzeba liczyć , wklejałem już wcześniej.
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Stary 03.10.2013, 12:14
jak nie zrobią sprzedaży online to uważam, że do niedzieli sprzeda się max 30 000 biletów, może być ciężko o komplet
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 03.10.2013, 12:27
Kasy mogą sprzedać dziennie do 4 tysięcy biletów. Tyle schodziło przed meczem z Apoelem w LM. Sprzedano ponad 25 tysięcy biletów, więc komplet jest spokojnie do osiągnięcia. Nawet bez sprzedaży internetoweji, która rzecz jasna, niewątpliwie bardzo by się przydała i ułatwiła sprawę wielu ludziom.
I proszę nie piszcie bzdur o tym, że awaria strony to wina tych co zaglądają, żeby zobaczyć ile biletów jest sprzedanych. Litości...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.10.2013, 12:45
O godzinie 16:00 minie doba odkąd sprzedaż internetowa została zawieszona i nadal nie działa, niech Wisła poradzi się Kasi Tusk, może ona pomoże w sprawie serwerów bo jej blog ma podobno kilka milionów wejść w ciągu miesiąca i wytrzymuje ...
Odpowiedz cytując
MK85
Member

Od: 01.2008

Stary 03.10.2013, 12:55
PlayLikeAPro napisał(a):Wyświetl post
wis.la/t45bx Tu nie trzeba liczyć , wklejałem już wcześniej.
a mimo to są rozbieżności
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 03.10.2013, 13:01
Napisałem do Wisły Kraków w sprawie biletów:

moja kwestia:

Cytat:
Witam,
polecam aby w niedzielę otworzyć sprzedaż od 7 rano
pozdrawiam
otrzymałem od nich odpowiedź:

Cytat:
witam,
słuszna uwaga, o ile będą jeszcze bilety

pozdrawiam
chyba coś jest na rzeczy z kompletem

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 03.10.2013, 13:20

moja kwestia:

Cięta riposta

Oby nie musiełi otwierać kas w nd!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.10.2013, 13:25

moja kwestia:

wklej screen z tej odpowiedzi..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów