The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2013, 15:07
możecie nie patrzyć ciągle na to ile zostało tych bietów sprzedanych? blokujecie serwery, ludzie nie mogą nomralnie biletu kupić. Emocje tu widze więszke niż na grzybach
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.10.2013, 15:10
Korbit napisał(a):Wyświetl post
system sprzedaży biletów niesamowicie mi muli, czyli zaczyna się ostra sprzedaż biletów
A tak wyglada komunikat pt: Przepraszamy. Limit użytkowników na serwerze został przekroczony.

https://bilety.wisla.krakow.pl/busy.html

Jest zatem górka sprzedażowa
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 02.10.2013, 15:14
wylogujcie się z systemu i pozwólcie ludziom kupować bilety
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 02.10.2013, 15:21
Po co patrzeć co chwilę ile biletów zeszło ? Nie macie co robić ?

Kto kupił bilet niech czeka na oświadczenia klubu który na swojej stronie na pewno poinformuje na które sektory już nie mam miejsc a Wy zajmijcie się czymś innym niż blokowaniem strony komuś kto chce dopiero kupić bilet ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 02.10.2013 o godz. 15:24.
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 02.10.2013, 15:46
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
wylogujcie się z systemu i pozwólcie ludziom kupować bilety
podbijam przedmówce dajcie kupować tym co nie mają
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 02.10.2013, 15:53
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Współczuje tylko tym, którzy kupno i odnowienie KK odłożyli na dzień meczu. Wielu może mieć pecha i KK wyrobić już po meczu
Szkoda, że u nas nie da się wyrobić kk przez internet. W innych klubach z ekstraklasy się da i od razu można na niego bilet zakupić.
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 02.10.2013, 15:59
A jak w innych klubach robią zdjęcia?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.10.2013, 16:00
c. napisał(a):Wyświetl post
A jak w innych klubach robią zdjęcia?
są kluby, w których nie potrzeba nawet kk
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Stary 02.10.2013, 16:02
Jakie to kluby?

PS: serwis online dziala ponownie: wis.la/rt16u
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 02.10.2013, 16:12
Śląsk Wrocław, Lech Poznań (chyba). Co do takiego co nie potrzeba zdjęcia to chociażby Widzew (przez neta wyrobisz i od razu nabijesz), Górnik.
Ostatnio edytowane przez R33 : 02.10.2013 o godz. 16:24.
Odpowiedz cytując
Japycz
Junior Member

Od: 10.2009

Stary 02.10.2013, 16:13
Działa wam strona z biletami? Bo ja od 10 min odświeżam stronę i nic się nie pojawia
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.10.2013, 16:18
Japycz napisał(a):Wyświetl post
Działa wam strona z biletami? Bo ja od 10 min odświeżam stronę i nic się nie pojawia
a czytałeś kilka postów wyżej?

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 02.10.2013, 16:33
Na drugą stronę:

Cytat:
Po co patrzeć co chwilę ile biletów zeszło ? Nie macie co robić ?

Kto kupił bilet niech czeka na oświadczenia klubu który na swojej stronie na pewno poinformuje na które sektory już nie mam miejsc a Wy zajmijcie się czymś innym niż blokowaniem strony komuś kto chce dopiero kupić bilet ...
Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.10.2013, 16:37
Właśnie mi znajomi dzwonili ze się zdecydowali iść na mecz lecz no właśnie strona padła i biletu nie mogą kupić.Po co ludzie sprawdzają ciągle ile zeszło biletów.Jeśli masz jeden z drugim takie ciśnienie aby sprawdzić zrób to w nocy lub nad ranem.Miedzy czasie ktoś odpuści mecz jeśli strona dalej nie będzie działać.

Chcecie komplet !! ? to pomóżcie i nie wchodzicie na stronę z biletami !!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.10.2013, 16:49
wordbatata napisał(a):Wyświetl post
Właśnie mi znajomi dzwonili ze się zdecydowali iść na mecz lecz no właśnie strona padła i biletu nie mogą kupić.Po co ludzie sprawdzają ciągle ile zeszło biletów.Jeśli masz jeden z drugim takie ciśnienie aby sprawdzić zrób to w nocy lub nad ranem.Miedzy czasie ktoś odpuści mecz jeśli strona dalej nie będzie działać.

Chcecie komplet !! ? to pomóżcie i nie wchodzicie na stronę z biletami !!
a może to wina tych, co nagle sobie o Wisełce przypomnieli własnie w tej chwili i nagle "zdecydowali się" raz do roku nie wiedząc czemu akurat teraz odwiedzić stadion...
czekać cierpliwie i nie siać paniki, biletów starczy... przynajmniej dla większości

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Globus_OHM
Member

Od: 03.2004

Stary 02.10.2013, 16:56
mam nadzieje że sie o pół więcej biletu nie sprzeda - spinać się tylko na jednego przeciwnika to lamerskie
Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.10.2013, 17:02
palikot napisał(a):Wyświetl post
a może to wina tych, co nagle sobie o Wisełce przypomnieli własnie w tej chwili i nagle "zdecydowali się" raz do roku nie wiedząc czemu akurat teraz odwiedzić stadion...
czekać cierpliwie i nie siać paniki, biletów starczy... przynajmniej dla większości
Jesli chodzisz od kilkunastu lat na mecze to wiesz dobrze ze na mecze z Legią zawsze było cisnienie i cabany kupowały pod stadionem od Dz. i innych za za gruby hajs byle by tylko wejść na stadion.Ciśnienie pozostało u nie jednego.Nic na to nie poradzimy ze wielu przypomina sobie o R22 tylko własnie na taki mecz.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.10.2013, 17:07
wordbatata napisał(a):Wyświetl post
Jesli chodzisz od kilkunastu lat na mecze to wiesz dobrze ze na mecze z Legią zawsze było cisnienie i cabany kupowały pod stadionem od Dz. i innych za za gruby hajs byle by tylko wejść na stadion.Ciśnienie pozostało u nie jednego.Nic na to nie poradzimy ze wielu przypomina sobie o R22 tylko własnie na taki mecz.
no to jaki jest sens ryczeć o takich kibiców?
Z moralnego punktu widzenia raczej nie mają prawa narzekać, nie muszą dupska z domu ruszać, tylko cierpliwie poczekać kilka godzin. Jeśli to jest dla nich problem, to dla wizerunku marki Wisły, ABG,( pomijając aspekt finansowy), będzie z korzyścią jak w niedzielę zostaną w domu i powiększą tym samym oglądalność tego meczu w canal+
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.10.2013 o godz. 17:11.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Stary 02.10.2013, 17:07
Nie tylko o R22.
To normalne, ze sa mecze ktore wywoluja wieksze cisnienie.
To samo sie tyczy Legii czy Lecha, ktorzy spinaja sie na pojedyncze mecze, jak chocby z Wisłą.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 02.10.2013, 17:08
dla każdego starczy biletu, nie mogą się dostać teraz, niech spróbują późnym wieczorem, lub rano, popołudniu zawsze jest najwięcej osób!

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Porter
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 02.10.2013, 17:46
A ja pospamuję... skoro taki gorący temat to dla przypomnienia link do akcji...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ros_znajomych/

"Uwaga! Organizujemy dogrywkę zabawy z cyklu „ZAPROŚ SWOICH ZNAJOMYCHA NA WYDARZENIE”, tym razem dotyczyła będzie meczu Wisły Kraków z Legią Warszawa!

Wasze zaangażowanie pozwoli nam wspólnie osiągnąć szczytny cel, potrzebna jest pełna mobilizacja! Musicie zaprosić łącznie aż 35 000 tysięcy znajomych!

Organizowane przedsięwzięcie ma niezwykły wymiar i charakter: zwycięzca konkursu jest już znany, to Dom Dziecka w Sieborowicach. Wychowankowie i podopieczni tej placówka opiekuńczo-wychowawczej, dzieci i młodzież, otrzymają od firmy Szubryt oraz Wisły Kraków specjalne nagrody! Tym razem PODWAJAMY ich ilość!

Zatem zaprośmy 35 000 tysięcy i podarujmy uśmiech i radość dzieciom, które podczas meczu z Legią Warszawa razem z nami będą wspierać Białą Gwiazdę przy Reymonta 22!

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA"

a ja dodam, że dzieciaki nakręcone na Wisłę, więc zapraszajcie znajomych !!!
Porter
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.10.2013, 17:48
Globus_OHM napisał(a):Wyświetl post
mam nadzieje że sie o pół więcej biletu nie sprzeda - spinać się tylko na jednego przeciwnika to lamerskie
a ja mam nadzieję że klub zarobi jak najwięcej, nawet jeśli to będzie raz na rundę

i prawdziwym kibicom radzę myśleć podobnie , a nie egocentrycznie
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 02.10.2013, 17:55
Porter napisał(a):Wyświetl post
A ja pospamuję... skoro taki gorący temat to dla przypomnienia link do akcji...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ros_znajomych/

"Uwaga! Organizujemy dogrywkę zabawy z cyklu „ZAPROŚ SWOICH ZNAJOMYCHA NA WYDARZENIE”, tym razem dotyczyła będzie meczu Wisły Kraków z Legią Warszawa!

Wasze zaangażowanie pozwoli nam wspólnie osiągnąć szczytny cel, potrzebna jest pełna mobilizacja! Musicie zaprosić łącznie aż 35 000 tysięcy znajomych!

Organizowane przedsięwzięcie ma niezwykły wymiar i charakter: zwycięzca konkursu jest już znany, to Dom Dziecka w Sieborowicach. Wychowankowie i podopieczni tej placówka opiekuńczo-wychowawczej, dzieci i młodzież, otrzymają od firmy Szubryt oraz Wisły Kraków specjalne nagrody! Tym razem PODWAJAMY ich ilość!

Zatem zaprośmy 35 000 tysięcy i podarujmy uśmiech i radość dzieciom, które podczas meczu z Legią Warszawa razem z nami będą wspierać Białą Gwiazdę przy Reymonta 22!

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA"

a ja dodam, że dzieciaki nakręcone na Wisłę, więc zapraszajcie znajomych !!!
chyba nie ten temat:
btw. Jak chcą dać nagrody to niech dadzą od serca, a nie w zamian za kasę z reklam.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
i prawdziwym kibicom radzę myśleć podobnie , a nie egocentrycznie
w tym wypadku egocentryczne to jest myślenie wyłącznie o kasie.
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.10.2013 o godz. 17:57.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.10.2013, 18:00
Szubryt to sponsor Wisły i fajnie, ze wpadli na taki pomysł
Ot zakladzik i zabawa Pozyteczne z przyjemnym
Brakuje 5 tys. zaproszonych, bezpośredni link: https://www.facebook.com/events/232113423611596/
I dwa auta żarcia od Szubryta i kilka paczek gadzetow od Wisły odwiedzi Dom Dziecka.
Taki poszedł zakład z dzieciakami z placówki i opiekunami Damy radę

Portal z biletami ma chyba jakieś inne problemy.. tuż to 3 h minęło..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.10.2013 o godz. 18:06.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.10.2013, 18:48
palikot napisał(a):Wyświetl post
chyba nie ten temat:
btw. Jak chcą dać nagrody to niech dadzą od serca, a nie w zamian za kasę z reklam.

w tym wypadku egocentryczne to jest myślenie wyłącznie o kasie.
moje myślenie o kasie dla klubu jest myśleniem egocentrycznym ?

chyba oboje znamy inną definicję tego słowa , zalecam zajrzenie do słownika

już w ogóle nie wspominam o tym że klub to przecież instytucja charytatywna , zawodnicy grają za darmo a kibice życie by oddali za klub i cały swój majątek

nie chce ciągnąć dalej wątku materialnego ( może o to słowo Ci chodziło ? ) bo to nie prowadzi do niczego

życzę nam klubu bogatego a nie biednego , kto uważa inaczej nie powinien być kibicem Wisły
Odpowiedz cytując
wiślak1992
Member

Od: 06.2009

Stary 02.10.2013, 19:03
Brak biletów na sektor C !!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 02.10.2013, 19:18
Pieknie! Teraz oby dalej sie G zapelnialo!!!! Szkoda, ze system padl, ale kibice Wisly do tego dolozyli swoje "3 grosze"...
Oby jak najszybciej wrocila mozliwosc kupowania biletow!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 02.10.2013, 19:45
Globus_OHM napisał(a):Wyświetl post

Brednie. Tłumy na stadionie to kasa dla klubu. Mam gdzieś czy ktoś idzie na R22 czy "idzie na Legię". Zostawia te same złotówki co ja, z tą różnicą, że ja stale a on od przypadku.
Nie przyjdzie "na Legię" nie przyjdzie nigdy. Na takich meczach łapie się "klimat". Od takich meczów wielu zaczyna swoją przygodę z Wisłą.
Kiedyś parę lat temu zabrałem człowieka właśnie na taki mecz. Teraz ten człowiek jest na R22 na praktycznie każdym meczu. Miałem go zachęcić meczem z Podbeskidziem? A może źle zrobiłem bo przyprowadziłem wrednego piknika?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 02.10.2013 o godz. 19:49.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 02.10.2013, 19:59
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Brednie. Tłumy na stadionie to kasa dla klubu. Mam gdzieś czy ktoś idzie na R22 czy "idzie na Legię". Zostawia te same złotówki co ja, z tą różnicą, że ja stale a on od przypadku.
Nie przyjdzie "na Legię" nie przyjdzie nigdy. Na takich meczach łapie się "klimat". Od takich meczów wielu zaczyna swoją przygodę z Wisłą.
Kiedyś parę lat temu zabrałem człowieka właśnie na taki mecz. Teraz ten człowiek jest na R22 na praktycznie każdym meczu. Miałem go zachęcić meczem z Podbeskidziem? A może źle zrobiłem bo przyprowadziłem wrednego piknika?
Dokładnie! Nie jeden debiutant po takim meczu się zajawi i zacznie chodzić regularnie. W niedzielę "My kibice pomożemy"
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 02.10.2013 o godz. 20:03.
Odpowiedz cytując
Porter
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 02.10.2013, 20:09
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie! Nie jeden debiutant po takim meczu się zajawi i zacznie chodzić regularnie. W niedzielę "my kibice pomożemy"
... 1906 % racjii... mój pierwszy mecz w domu to derby z Hutnikiem, kij że nic z meczu nie pamiętam ale do dziś wspominam jak nieudolnie angielkę klaskałem... wszyscy wyrzucają ręcę a ja dalej klaszczę albo jak na X przeciskałem się przez dziurę w siatce miedzy starą IX a X. No i te łuki bez betonu, z ziemią i krzaczkami porośnięte.

Dziś narzekacie na frekwencję na Lechii, a wtedy jak na Legię przychodziło 15 000 to było wydarzenie sezonu. A swoją drogą marzy mi się X bez krzesełem jak w Niemczech...
Porter
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów