|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
możecie nie patrzyć ciągle na to ile zostało tych bietów sprzedanych? blokujecie serwery, ludzie nie mogą nomralnie biletu kupić. Emocje tu widze więszke niż na grzybach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
https://bilety.wisla.krakow.pl/busy.html Jest zatem górka sprzedażowa ![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
wylogujcie się z systemu i pozwólcie ludziom kupować bilety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Po co patrzeć co chwilę ile biletów zeszło ? Nie macie co robić ?
Kto kupił bilet niech czeka na oświadczenia klubu który na swojej stronie na pewno poinformuje na które sektory już nie mam miejsc a Wy zajmijcie się czymś innym niż blokowaniem strony komuś kto chce dopiero kupić bilet ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 02.10.2013 o godz. 15:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szkoda, że u nas nie da się wyrobić kk przez internet. W innych klubach z ekstraklasy się da i od razu można na niego bilet zakupić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
A jak w innych klubach robią zdjęcia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Śląsk Wrocław, Lech Poznań (chyba). Co do takiego co nie potrzeba zdjęcia to chociażby Widzew (przez neta wyrobisz i od razu nabijesz), Górnik.
Ostatnio edytowane przez R33 : 02.10.2013 o godz. 16:24.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Działa wam strona z biletami? Bo ja od 10 min odświeżam stronę i nic się nie pojawia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a czytałeś kilka postów wyżej?
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Na drugą stronę:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Właśnie mi znajomi dzwonili ze się zdecydowali iść na mecz lecz no właśnie strona padła i biletu nie mogą kupić.Po co ludzie sprawdzają ciągle ile zeszło biletów.Jeśli masz jeden z drugim takie ciśnienie aby sprawdzić zrób to w nocy lub nad ranem.Miedzy czasie ktoś odpuści mecz jeśli strona dalej nie będzie działać.
Chcecie komplet !! ? to pomóżcie i nie wchodzicie na stronę z biletami !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
czekać cierpliwie i nie siać paniki, biletów starczy... przynajmniej dla większości ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
mam nadzieje że sie o pół więcej biletu nie sprzeda - spinać się tylko na jednego przeciwnika to lamerskie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jesli chodzisz od kilkunastu lat na mecze to wiesz dobrze ze na mecze z Legią zawsze było cisnienie i cabany kupowały pod stadionem od Dz. i innych za za gruby hajs byle by tylko wejść na stadion.Ciśnienie pozostało u nie jednego.Nic na to nie poradzimy ze wielu przypomina sobie o R22 tylko własnie na taki mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z moralnego punktu widzenia raczej nie mają prawa narzekać, nie muszą dupska z domu ruszać, tylko cierpliwie poczekać kilka godzin. Jeśli to jest dla nich problem, to dla wizerunku marki Wisły, ABG,( pomijając aspekt finansowy), będzie z korzyścią jak w niedzielę zostaną w domu i powiększą tym samym oglądalność tego meczu w canal+
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.10.2013 o godz. 17:11.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie tylko o R22.
To normalne, ze sa mecze ktore wywoluja wieksze cisnienie. To samo sie tyczy Legii czy Lecha, ktorzy spinaja sie na pojedyncze mecze, jak chocby z Wisłą. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
dla każdego starczy biletu, nie mogą się dostać teraz, niech spróbują późnym wieczorem, lub rano, popołudniu zawsze jest najwięcej osób!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A ja pospamuję... skoro taki gorący temat to dla przypomnienia link do akcji...
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ros_znajomych/ "Uwaga! Organizujemy dogrywkę zabawy z cyklu „ZAPROŚ SWOICH ZNAJOMYCHA NA WYDARZENIE”, tym razem dotyczyła będzie meczu Wisły Kraków z Legią Warszawa! Wasze zaangażowanie pozwoli nam wspólnie osiągnąć szczytny cel, potrzebna jest pełna mobilizacja! Musicie zaprosić łącznie aż 35 000 tysięcy znajomych! Organizowane przedsięwzięcie ma niezwykły wymiar i charakter: zwycięzca konkursu jest już znany, to Dom Dziecka w Sieborowicach. Wychowankowie i podopieczni tej placówka opiekuńczo-wychowawczej, dzieci i młodzież, otrzymają od firmy Szubryt oraz Wisły Kraków specjalne nagrody! Tym razem PODWAJAMY ich ilość! Zatem zaprośmy 35 000 tysięcy i podarujmy uśmiech i radość dzieciom, które podczas meczu z Legią Warszawa razem z nami będą wspierać Białą Gwiazdę przy Reymonta 22! Biuro Prasowe Wisły Kraków SA" a ja dodam, że dzieciaki nakręcone na Wisłę, więc zapraszajcie znajomych !!! ![]()
Porter
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
btw. Jak chcą dać nagrody to niech dadzą od serca, a nie w zamian za kasę z reklam. w tym wypadku egocentryczne to jest myślenie wyłącznie o kasie. ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.10.2013 o godz. 17:57.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Szubryt to sponsor Wisły i fajnie, ze wpadli na taki pomysł
![]() Ot zakladzik i zabawa Pozyteczne z przyjemnym Brakuje 5 tys. zaproszonych, bezpośredni link: https://www.facebook.com/events/232113423611596/ I dwa auta żarcia od Szubryta i kilka paczek gadzetow od Wisły odwiedzi Dom Dziecka. Taki poszedł zakład z dzieciakami z placówki i opiekunami Damy radę ![]() Portal z biletami ma chyba jakieś inne problemy.. tuż to 3 h minęło..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.10.2013 o godz. 18:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
![]() chyba oboje znamy inną definicję tego słowa , zalecam zajrzenie do słownika już w ogóle nie wspominam o tym że klub to przecież instytucja charytatywna , zawodnicy grają za darmo a kibice życie by oddali za klub i cały swój majątek nie chce ciągnąć dalej wątku materialnego ( może o to słowo Ci chodziło ? ) bo to nie prowadzi do niczego życzę nam klubu bogatego a nie biednego , kto uważa inaczej nie powinien być kibicem Wisły |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Brak biletów na sektor C !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Pieknie! Teraz oby dalej sie G zapelnialo!!!! Szkoda, ze system padl, ale kibice Wisly do tego dolozyli swoje "3 grosze"...
Oby jak najszybciej wrocila mozliwosc kupowania biletow! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Brednie. Tłumy na stadionie to kasa dla klubu. Mam gdzieś czy ktoś idzie na R22 czy "idzie na Legię". Zostawia te same złotówki co ja, z tą różnicą, że ja stale a on od przypadku. Nie przyjdzie "na Legię" nie przyjdzie nigdy. Na takich meczach łapie się "klimat". Od takich meczów wielu zaczyna swoją przygodę z Wisłą. Kiedyś parę lat temu zabrałem człowieka właśnie na taki mecz. Teraz ten człowiek jest na R22 na praktycznie każdym meczu. Miałem go zachęcić meczem z Podbeskidziem? A może źle zrobiłem bo przyprowadziłem wrednego piknika?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 02.10.2013 o godz. 19:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 02.10.2013 o godz. 20:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
albo jak na X przeciskałem się przez dziurę w siatce miedzy starą IX a X. No i te łuki bez betonu, z ziemią i krzaczkami porośnięte. Dziś narzekacie na frekwencję na Lechii, a wtedy jak na Legię przychodziło 15 000 to było wydarzenie sezonu. A swoją drogą marzy mi się X bez krzesełem jak w Niemczech... ![]()
Porter
|
|
|