|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
wesz(L)o wyjaśniając transfer Bereszyńskiego do Benfiki pisze też że niemiecki trener miał nas przejąc,ale w ostatniej chwili zdecydowano się na Kasperczaka.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Stanowski podejmuje desperackie próby zatarcia nadszarpniętej reputacji, przepraszając czytelników i tłumaczac im, dalczego ostatnio tylko plotkami sieje. Dalej ściemnia... A o tym że nowym trenerem Wisły będzie Schaefer było już głośno 2 lata wczesniej i o ile wiadomo Weszlo jeszcze wtedy nie istnialo. To co jemu tam w krakowie wróble ćwierkały to on sam jeden wie. Jedno jest pewne - nie ma u nas sługusa który by wszystko sprzedawał . Dlategon nie uświadczysz o Wiśle ciekawostek czy niuansów prosto z szatni. Jedynie nabijanie się, bo pajacować głośno zawsze najłatwiej. Teraz żyje na układach z Kołakowskim, Piekarskim i agencją Fabryka...oraz Ległą. Za promocje pilkarzy czy pochwaly i trzymanie geby na klodke dostaje świeże wieści
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.09.2013 o godz. 07:01.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat z dzisiejszej spowiedzi Stanowskiego na Wesz(L)o - nieoficjalnej strony CSKA (L)osers Warszawa
Ale skoro dzisiaj odsłaniam trochę tajemnic szatni, to opowiem wam jeszcze dwie historie. Po pierwsze - to nie jest tak, że zawsze gnamy na złamanie karku, gdy już informacja jest pewna. Pamiętam jak zimą poprosiłem Legię o komentarz do transferu Tomasza Jodłowca, który był ścisłą tajemnicą i o którym nie wiedzieli nawet działacze Śląska Wrocław. Na Łazienkowskiej lekka panika - skąd wiem i że jak ja to napiszę, to się wszystko wysypie. Poszedłem z Bogusławem Leśnodorskim, wtedy jeszcze świeżym na stanowisku, na układ: ja niczego nie dam, natomiast kiedy tylko Jodłowiec wsiądzie w samochód/pociąg/samolot do Warszawy lub kiedy tylko z jakimkolwiek pytaniem o tego zawodnika zadzwoni inny dziennikarz, wtedy ktoś z Legii zadzwoni i powie: - Można pisać. Taki układ miał bardzo logiczne uzasadnienie. Przecież gdybym napisał, że Jodłowiec do Legii idzie, w efekcie być może Śląsk zdołałby jego transfer zablokować - czyli moja prawdziwa informacja zamieniłaby się w nieprawdziwą, straciłaby Lega (to mnie nie interesuje) i straciłbym ja - wiarygodność, którą jednak bardzo sobie cenię. Leśnodoroski słowa dotrzymał, jego współpracownik przysłał mi wiadomość, że wszystko z Jodłowcem poszło dobrze i że "można pisać". Sprawę załatwiliśmy więc w sposób fajny, na poziomie. Coś za coś. Ja się wstrzymałem, by nie robić klubowi pod górkę, oni dotrzymali warunków umowy i wypuścili informację w taki sposób, bym na tym nie stracił i był pierwszy. Stanowski po raz kolejny udowadnia jakim jest hipokryta. Jawił się na początku jako dziennikarz niezależny bez układów i piszący to co chce napisać nie oglądając się na nikogo. Tymczasem już samo stwierdzenie że poszedł na układ w tym przypadku z Leśnodorskim to przykład dziennikarskiego sk... I na koneic ma jeszcze czelność dodać że : wiarygodność- jednak bardzo sobie cenię. Stanowski od najmłodszych lat kibic Legii, najpierw jeżdzący na jej mecze później jako dziennikarz mający zażyłe kontakty z jej piłkarzami (np. Szamotulski) kreuje się na rzetelnego dziennikarza. W takiej sytuacji z Jodłowcem jak opisana powyżej gdyby przyszło mu sprzedać znienawidzoną Wisłe na rzecz ległej zrobiłby to bez mrugnięcia okiem. Ale mydli oczy gimbusom zza klawiatury i część w to uwierzy. Tymczasem tak jak pisze Dariook dla Stanowskiego liczą się przede wszystkim układy. Teraz siedzi na pasku prezesa legii (piękny pijar robiony Bereszyńskiemu oraz młodym "świetnym" talentom jak Mikita Łukasik i Furman), pasku kulku menadżerów z Piekarskim na czele... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kolejnym przykładem jest zachowanie Wesz(L)o w sprawie odejscia z Wisły Wilka. Pzrez cały okres gry Wilka w Wiśłe wesz(L)o pisalo o nim jako o pilkarzu tylko od biegania i od walki pilkarzu bez techniki. Ot przecietniak ligi Polskiej. Tymczasem gdy jego menadzerowi Kolakowskiemu (dobry znajomy Stanowskiego) trafila sie okazja zarobieni i wyrwania Wilka Wisle, wesz(L)o zmienilo front. Wilk stal sie pilkarzem bardzo solidnym i niemal Wisle niezbednym, zachwalano jego walecznosc i i to byla cecha wiodaca ktora malo kto w Polsce sie odznacza.
Niech wiec dales szanowny Pan z zakolami pisze ze "wiarygodność- jednak bardzo sobie cenię" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
"To będą derby klubowe, ale nie Krakowa". Lucjan Franczak o sobotnim meczu.
http://ofensywni.przegladsportowy.pl...e-nie-krakowa/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Filmik promujący powrót licencji na kluby Ekstraklasy w FIFA 14. Występuje Paweł Brożek.
http://www.youtube.com/watch?v=Li5rMLpWIjc ![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pewnie większość już widziała, ale zastanawiam się czemu nie poszczają takich klipów promocyjnych w mpk? Skutecznie by to zwiększyło zasięg takiej promocji.
http://www.youtube.com/watch?v=gK_U89uDt4s |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
W MPK reklama kosztuje, ot taki drobiazg.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nowy portal - Futbolplanet - opisuje historię Wilde Donalda Guerriera.
http://www.futbolplanet.com.pl/index...ion=read&id=61 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Portal na wysokim poziomie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie ma żadnego artykułu? Heh, wystarczy wadliwy link i twoje informatyczne zdolności zostają obnażone
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Fakt, wybaczcie zamieszanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Może ten link zadziała:
http://www.futbolplanet.com.pl/index...ion=read&id=61 ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Trzeba w artykuł wejść ręcznie, poprzez kliknięcie zakładki "Polska" i znalezienie artykułu.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wygląda na to, że kłopoty na tej stronie zażegnane. Pojawił się też konkurs, w którym do wygrania są książki. Trzeba wytypować wynik meczu Wisła - Legia. http://www.futbolplanet.com.pl/read/76
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Niestety nie jest dobrze jak donosi Przegląd Sportowy ,,Patryk Małecki znów stracił rozum
jak myślcie co się stało pobił kogoś, nawymyślał trenerowi nie stało się coś straszniejszego Tuż po meczu Małecki trafił w objęcia wiślackiej maskotki, Smoka Wawelskiego. Wspólnie zaczęli podskakiwać w rytm przyśpiewki zaintonowanej przez kibiców. Na nagraniu widać, że Małecki doskonale wiedział jakie są słowa. W szalonym tańcu radości śpiewał wraz z kibicami: "Legła Warszawa!". Jestem przerażony. No cóż w Smudę nie ma za bardzo jak w tej chwili uderzyć w Jacka też bo sędziów nie łaja, Wisła gra całkiem dobrze o na szczęście jest Małecki. Nie idzie mu za bardzo to dolejmy jeszcze oliwy do ognia. Lud nie przychylny Wiśle kupi i z oburzeniem powie no wiecie co, może dadzą jakąś karę piłkarzowi i miejmy nadzieję że atmosfera w szatni popsuję się. Przegląd Sportowy =żenada ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przegląd Szmatławy - tak zawsze powiadał mój przyjaciel i z tym zawsze się zgadzałem....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No to, zeby bylo smieszniej:
http://www.wprost.pl/ar/419762/Malec...-Komisja-Ligi/ "Sprawą" zajmie się Komisja Ligi. Proponuje: 1. Zamknąć stadion 2. Dozywotnia dyskwalifikacja dla Patryka 3. Mecze z Legią rozgrywać tylko w Warszawie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
dajcie spokój, przecież to nawet nie jest warte komentowania.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie każdy mecz W:L- Wisła przegrywa walkowerem
Jeśli dadzą jakąś karę to pokaże jak się nas boją a to może spowodować że chłopaki jeszcze lepeij zaczną grać legła legła Warszawa legła legła Warszawa ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A mnie się jako komentarz przypomina kabaret czesuaf i jego mowa nienawiści czyli Ja Panu nie przerywałem, Pan tu nie stał
http://joemonster.org/filmy/51278 Edit: 4. Zakazać używania małej litery l i dużej W.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.10.2013 o godz. 09:45.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Komisja Ligi? 12 zawodnik Leglej.
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W stolycy chyba mało im kompromitacji
. 0:2 w siedem minut z Rumunami? "Byliśmy lepsi". 0:1 z szóstą drużyną ligi cypryjskiej "przegraliśmy na własne życzenie" ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dobrze że nie zaśpiewali Legia to stara k... - wtedy Małecki wraz ze Smokiem zostaliby postawieni przed plutonem egzekucyjnym
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 08.10.2013 o godz. 10:44.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |