|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Na kolowrotkach tez Ci moga sprawdzic, bratankom nie raz sprawdzali. Ogolnie bym nie ryzykowal, bo jak Cie sprawdza na bramkach, to masz po meczu. Drugiego biletu na ta karte kibica, na ten sam mecz, nie kupisz.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.10.2013 o godz. 08:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
I jeszcze 5 dni do meczu. Wpadnie trochę grosza do klubowej kasy. ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Skoro są jeszcze bilety na C to wcale ze sprzedażą nie jest tak dobrze. Serwery zamulają bo pewnie z 200 osób sprawdza co chwila ile miejsc pozostało
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Może firma obsługująca system powinna odciąć możliwość logowania się do systemu na dany mecz, gdy dana osoba ma już bilet/karnet. Wszystko będzie wtedy sprawniej działało i więcej biletów zejdzie.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.10.2013 o godz. 09:34.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Podbiję - frekwencja w takim meczu ma to kolosalne znaczenie. Dla sponsora, dla tych przedsiębiorców którzy planują coś więcej niż tylko przyjść na mecz. Pokazujemy potencjał - może jakiś zalotnik się skusi. Patrząc z perspektywy ewentualnego sponsora (nawet w kontekście plotek o VW) - przydałby się wszystkim komplet w niedzielę - od piłkarzy przez właściciela, zawodników, trenera, ewentualnego sponsora, komentatora czy kibica przed telewizorem. Statystycznie tak. Ale jak tylko 1 promil z 20 tysięcy będzie miało poglądy jakie Wam leżą i złapie bakcyla i to masz już o 20 solidnych osób więcej na młynie. Poza tym trochę wiary - ludzie są ambitni - wiele pikników na drugi raz nauczy się hymnu tylko po to by nie stać z szalikiem w górze jak kołek. Co to są dwie zwrotki na pamięć. Edit:
Przydałby się jedynie graficzna informacja o tym ile miejsc na danym sektorze jest wolnych (liczba + procent). Najlepiej na grafice stadionu przy wyborze trybuny. Ktoś nie pomyślał że ludzie będą ciekawi frekwencji więc maja jak projektowali - przeciążenia. Na własne życzenie.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 02.10.2013 o godz. 09:42.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Ja mojemu chrześniakowi dałem warunek że zabiorę go na mecz jak nauczy się hymnu. 15 min przed youtubem i musiałem chłopakowi KK wyrobić i na mecz zabrać |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
otwarto kolejne sektory:
otworzyli E26 oraz G1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest info na ofIcjalnej:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...padnie_rekord/ Do tej pory najwięcej fanów Białej Gwiazdy zasiadło na stadionie im. Henryka Reymana również podczas pojedynku z Legią Warszawa. 13 kwietnia 2013 roku drużyny obu zespołów na trybunach wspierało 24 655 kibiców. Dziś już wiemy, że w niedzielę będzie nas więcej. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie, nie i jeszcze raz nie dla ograniczeń w logowaniu do systemu jakie proponuje domin_czyzyny!
Płacisz za KK 10 zł i możesz się logować choćby co 5 minut. I tak takich napaleńców nie będzie wielu A to że ludzie są ciekawi ile miejsc sprzedano to wyjątkowa sytuacja i można ją rozwiązać tak jak pisał Lukasz. Poza tym przejście na wydajniejszy serwer nie jest wielkim kosztem, mam nadzieję że takie problemy nie będą się w przyszłości pojawiać bo to wstyd trochę.No i się wyjaśniło, do wtorku sprzedano 24,5 tys biletów -> http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...padnie_rekord/
Ostatnio edytowane przez QBAS : 02.10.2013 o godz. 09:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zobacz jak sprzedane jest E i po drugiej stronie. Frekwencja budowana jest raczej na tych trybunach w tym spotkaniu.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
C5 praktycznie sprzedane
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grafika stadionu z zaznaczonymi sektorami, na które wyprzedano już wszystkie bilety.
Stan na wtorek -> http://i39.tinypic.com/2d1oaqb.jpg ![]()
Ostatnio edytowane przez QBAS : 02.10.2013 o godz. 11:28.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
na B12 /3 SZTUKI na H22/ 39 SZTUK NA E23/58 te się skończą najszybciej
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
na C zostało z 500 biletów, więc kupować i zapełniamy dalej. niech otworzą górę B, bo narożniki obydwa powinny być pełne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
^^^ ty chcesz licznik stanu aktualnego jak byliśmy ostatnim klubem który udostępnił sprzedaż internetową :( za dużo jeszcze tępych ludzi z myśleniem PRLowkim tam pracuje aby takie szaleństwa od nich wymagać
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
to już chyba dawno nieaktualne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeczytaj jeszcze raz opis na grafice
![]() Stan zgodny z oficjalnym komunikatem na stronce. Nie mam czasu bawić się w dodawanie jeszcze procentowej informacji o zapełnieniu, którą tutaj co chwilę ktoś wrzuca. Prawdopodobnie wieczorem/rano klub znowu zaktualizuje info o wyprzedanych sektorach to zrobię aktualizację. Mam nadzieję, że kilka kolejnych sektorów uda się "zaczernić" ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
na D22/46 na B12/1 na E23/49
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
C5/37 zejdą najszybciej
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
E24/81 sztuk idą ładnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale jak nie zrobią tego w miarę szybko to ktoś z kibiców zrobi to we własnym zakresie - program do automatycznego zliczania 'kropek' nie jest trudny. Zobacz: linki są w formacie: bilety_wisla_krakow_pl/wwws2.dhtml?eid=112506xx&pid=104973xx&plid=112087xx&pcid=112088xx w kodzie html masz: //performance - pid event - eid trybuna - plid sector - pcid Więc ściągniecie na raz strony z zajętośca wszystkich sektorów nie jest problemem. Ręcznie w przeglądarce robisz to za pomocą Ctr+s. Potem bierzesz taki dokument do Notepad ++ czy innego edytora tekstowego i zliczasz wystąpienia _off" (W notepad ++ ctrl+F i 'oznacz'). Obecnie na C3 takich _off" jest w tekście 1145. Na C1 masz: 444 razy _off" i 682 _on" - razem ... 1126. Strzelam że to liczba krzesełek. Mając 'cyfry' dorobienie grafiki jest już proste. Edit: Marzyłby mi się taki automat na tym forum - i grafika podpięta pod temat meczowy, aktualizowana automatycznie np. co godzinę.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 02.10.2013 o godz. 11:52.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Wiadomo ilu mamy karnetowiczow na dzien dzisiejszy? ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
błąd nie sprzedano żadnych 24,5 tysia, QBAS źle zrozumiał, tam jest napisane ze jak tak dalej pójdzie to na 100% będzie rekord, a nie ze sprzedano ponad 24,5 tyś.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dlaczego góra B nie jest w sprzedaży? Dawniej chyba była?
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
też tak uważam, to było błedne zrozumienie komunikatu klubu przez QBAS`a.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
oooo h21 otwarli;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/w_niedziele_padnie_rekord/ napisał(a):
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
c5 zostały dwie sztuki
|
|