|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A kogoś konkretnego polecasz, czy obojętnie na kogo trafię, będzie dobrze?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
ja robilem u Łukasz (Bam)a i polecam dobrze mi doradził oraz wykonał,
Wiem ze dobrze nawet bardzo robi Piti i davee tylko nie wiem jak u nich z terminami, Ja poszedłem się zapytać i odrazu zrobiłem na co czekać ![]() ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
a Mały u którego z nich dziarach Henryka Reymana ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sami Ci wybiorą kogoś dobrego do danego wzoru.
Sam niedługo planuję iść dokończyć tatuaż. Póki co mam gwiazdę taką jak w avatarze. I tu moje pytanie: Ma ktoś może projekt/wzór czarno-białego smoka który by trzymał tą gwiazdę? |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Kumpel robi wlasnie tatoo.
Wzor zaprojektowany przez Kawe z salonu w Jedrzejowie. Calosc rozlozona na 3 sesje - dwie juz byly. (edit: wlasnie dostalem info ze wzor sie troche zmienil i nie bedzie napisu u gory - bedzie cos innego ale nie chcieli powiedziec co)(po ostatniej sesji wstawie zdjecie gotowego tatoo) ![]() ![]() ![]() --edit-- info z ostatniej chwili W pustym miejscu bedzie prawdopodobnie WIERNOSC.
Ostatnio edytowane przez bouli76 : 25.10.2012 o godz. 19:41.
![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jeszcze jeden tatoo z tego samego studia:
(wstawiony na prosbe tatuażysty (tatuatora - niepotrzebne skreslic) i za zgoda Wislaka ktory przyjal to dzielo na reke) 2,5h pracy ![]() ps. sorki za posta pod postem ale tak musi byc zeby temat ise odswiezył ![]() ![]()
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Miło zobaczyć swój tatuaż.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ten motyw na plecach średnio mi się podoba, ale WIERNOŚĆ - wykonanie pierwsza klasa
Super to wygląda, gratuluję wykonawcy i posiadaczowi! |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jakby ktoś był zainteresowany a nie ma kasy na studio to mogę wytatuować coś komuś np takiego psiura
Wykonanie moje. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Dziara jest konkretna,więcej plusów niż minusów na minus: brzegi nie są cieniowane,co daje efekt naklejki na plus: motyw idealny do rozbudowy,herb bardzo ładnie zrobiony,otoczyć go fajnym czarnobiałym motywem i wyjdzie extra tatuaż na całe plecy Tatuażysta wykonał dobrą robotę,ale gdybyś myślał nad rozbudowaniem motywu warto zasięgąć porady u innych magików maszynki,zawsze mogą podpowiedzieć coś fajnego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
siema. mam pytanie. możecie polecić jakieś studio w krk z miarę przystępnymi cenami
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mnie sie szykuje kolejny Wislacki tatoo - tym razem na łydce.(nie mniejszy niz 10cmx15cm)
Napis bedzie inny - jeszcze do konca nie ustalono. ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Trochę dziarek kibicowskich w jednym miejscu http://www.stylkibica.net/category/fotki/tatuaze/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://skwk.pl/images/galeria/tatoo/4/dsc00031.jpg
Mógłby mi ktoś powiedzieć jak się nazywa ta czcionka? Chciałbym ją wykorzystac do mojego tatuażu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Iona Regular.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2012
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
http://i44.tinypic.com/2cwswzs.jpg
NIewiem jak komu ale mi sie strasznie podoba ![]() Pierwszy tatuaz, od roku za mną chodzil ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może ile +/- kosztowałby tatuaż "you'll never walk alone" lub "ynwa", na przedramieniu, w kolorze? Celuję oczywiście w studio Kult.
To najtańszy mój wymysł jak myślę, dlatego chcę by poszedł na pierwszy ogień. ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Panowie krótko i na temat.. Gdzie lub u kogo tatuaż patriotyczny? Wstępny pomysł już jest potrzebuje kogoś naprawdę konkretnego
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Widzę że temat coś podupadł..:/
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
..................................
Powód: do usuniecia
Ostatnio edytowane przez chmielu88 : 23.01.2014 o godz. 06:49.
![]()
PPP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Temat upadł wiec może ja zadam pytanie. Gdzie w Krakowie robić tatuaż? Czytałem wcześniejsze posty, ale są z przed paru lat wiec sporo się mogło zmienić .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Zależy od tego jaki chcesz tatauż. Kraków jest między innymi dlatego tak zajebisty, że masz tutaj przedstawicieli prawie wszystkich stylów.
Studio, jako całość - na pewno Kult. Tam wzory japońskie od Mateusza Kanu, czernie/ szarości od Piotra Bembena lub Oli Kołtowskiej (Ola trochę bardziej dziewczęce kompozycje tworzy), old school od Ptaszek i Piórko, artystyczne mambo dżambo od Szymona Gdowicza lub tatuatorka uniwersalna - Iza Solarz. W czerniach/ szarościach w Krakowie pięknie operują też Am- Ink czy oczywiście Victor Portugal. I pewnie sporo innych osób, o których nie wiem lub zapomniałem. ![]() Najważniejsze, to żeby wiedzieć czego się chce, potem sprawdzasz różnych tatuatorów pod kątem dopasowania ich stylu do tego, co chcesz sobie wytatuować, zagadujesz gościa/ kobitę, umawiasz się na spotkanie lub przedstawiasz pomysł przez fb/ maila, czekasz na termin (z tym może być bardzo różnie) i robisz tatuaż. No i na koniec - jeśli chcesz sobie zrobić napis gotykiem na przedramieniu, to raczej nie zagaduj do ludzi, których wymieniłem. Szkoda ich i Twojego czasu na to. ![]() Save Save Save |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko zależy od stylu jaki wybierasz. Ja robiłem ramię/ przedramię i polecam UFO.
https://www.instagram.com/ufotattoodsk/ ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Orzeł.na plecach z flagą imponujący!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Gdybym planował coś na ten wzór to polecicie kogoś? |
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
^ Mam podobny tatuaż. Robił mi go PITI Kiedyś dziarał w Kulcie, teraz ma swoje studio na Pszona.https://www.facebook.com/WISLASKAWIN...type=3&theater
W zasadzie to wszystko u niego robiłem, gość godny polecenia. |
|
|