The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2013, 12:50
Myślę, że nie wymaga komentarza.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 06.07.2013, 18:53
Również bez komentarza...

http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=239378
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 06.07.2013, 18:55
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Również bez komentarza...

wis.la/vdnmb

Załatwione.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 06.07.2013, 19:22
Ten york09 to jakiś parch prowokator. Dla takich to ban dożywotni..
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.08.2013, 13:54
Zadałem pytanie w temacie "To i owo, na luziku", ale nie dostałem informacji od Administratora- jak długo będziecie tolerować osoby które swoją obecnością i wypowiedziami szkodzą tej stronie i psują reputację na którą pracowaliście latami ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 03.08.2013 o godz. 14:19.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 16.08.2013, 20:31
Czy kiedy wysyłam priva to "autocenzor" też musi działać? Da się to zmienić?
Na privie mogę chyba sobie pofolgować?
(Nie chodzi o obrażanie innych użytkowników)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 23.08.2013, 20:14
Witam.

Klika słów zarówno dla osób piszących na forum jak i osób z banowanych.

Czy wy naprawdę liczycie na to, że po zbanowaniu wam konta założycie nowe konto?
Fakt, faktem czasem się zdarza, że taka osoba jest przepuszczana w akceptacji ale są to naprawdę pojedyncze przypadki. Nie będę tutaj wymieniał userów, którzy już postanowili założyć drugie konto licząc na to, że może się uda. Przykro mi ale się nie udało.

Ostatnie bany zostały wystawione za sianie fermentu w wiadomej sprawie i nadużywanie dobrej woli moderatorów tego forum.

Bany są stopniowo krótkie dla ostrzeżenia, że takie rzeczy w przyszłości nie będą tolerowane!

Komuś się nie podoba, opcji jest kilka:

- po skończonym banie więcej nie wchodzi się na forum,
- wraca się i dostosowuje się do zasad tutaj panujących!
- wraca i w tym dziale pisze swoje ''ale'' i zastrzeżenia.

Komuś nie pasuje jakiś moderator to również zapraszam tutaj, napisać posta, zdobyć poparcie za odwołaniem i dziękuje.

Na PRIV nie odpowiadam NIKOMU odnośnie banów - ''dlaczego taki długi'', ''dlaczego w ogóle ja go dostałem'', '' ja nic nie zrobiłem''.

------------

Narzekacie na poziom forum, na wysp pokemonów a wczoraj większość z Was dała prawdziwy popis kumatości! Jeden mądrzejszy od drugiego, zaraz się okazało, że 3/4 osób był w Hiszpanii i jest upoważnione do siania propagandy rodem z kibice.net czy facebook'wych profili, gdzie wypowiadają się dzieci z gimnazjum.

Nikt z nas nie siedzi na forum 24 godziny na dobę, więc pisanie na Shoutboxie - o zbanowanie kogoś to lekko mija się z celem, jest odpowiedni temat ku temu. Chcecie lepszej organizacji pomóżcie nam!

---------------

Kolejna sprawa - obecność na forum kibiców innych drużyn nie będących zgodami Wisły Kraków.

W moim odczuciu osoby takie mogą tu przebywać pod warunkiem, że nie łamią one regulaminu forum Kibiców Wisły Kraków i nie szerzą propagandy związanej ze swoim klubem. Ich komentarze mają być rzeczowe i odnoszące się tylko i wyłącznie do danej sprawy. Ich posty od tej pory będą bardziej rygorystycznie moderowane. Każda prowokacja z ich strony będzie się równała się z banem!

Jesteście w gościach i tu obowiązują zasady forum Wisły Kraków a nie innego polskiego klubu!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 26.08.2013, 17:31
Witam, mam takie pytanie: dlaczego jak wchodzę na profil pewnego użytkownika nie wyświetla mi się kiedy był ostatnio aktywny czyli zalogowany a u innych jak sprawdzam to widać ?
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.08.2013, 17:34
Pewnie niektórzy mają włączoną opcję "niewidoczności" tj. nie wyświetla się na forum kiedy taki użytkownik był aktywny. Dlatego nie możesz zobaczyć w profilu daty ostatniej aktywności.
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 27.08.2013, 14:51
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Sam jestem kibicem Wisły od kilkunastu lat i nie darzę sympatią Legii, ale dzisiaj wyjątkowo będę im kibicował.
Mniejsza o to, zdecydowałem się tutaj napisać, gdyż jestem oburzony narzucaniem przez moderatorów tego co i jak mam myśleć.
Macie pilnować porządku, a nie narzucać własne poglądy.
Bez odbioru.
Piszę tutaj, żeby był porządek. Zgadzam się z komentarzem powyżej co do narzucania przez moderatorów określonego podejścia do występów zespołów z polskiej ekstraklasy w europejskich pucharach. Jestem podobnie oburzony, choć w odróżnieniu od autora powyższego komentarza, moje sympatie w dzisiejszym meczu będą jak najdalej od Legii. Dlaczego ja i Hives nie możemy sobie o różniących nas kwestiach kulturalnie dyskutować na forum?
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 27.08.2013, 15:03
Czyżbym nie wyraził się jasno?

Cytat:
Dyskusja w tym temacie ma być rzeczowa i poparta faktami, argumentami.

Nikt nie zabrania wam rzeczowej dyskusji popartej faktami i argumentami.
Rozróżniajmy typowe ''spuszczanie'' a rzeczową dyskusje.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.08.2013, 16:27
Witam, czy planujecie wprowadzić obsługę tapatalk forum ?
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 30.08.2013, 17:51
Nie planujemy.
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 31.08.2013, 22:34
niech ktoś wywali w kosmos jeden z tematów ekstraklasowych, bo widzę, że się dublują: ekstraklasa i ekstraklasa 2013/2014
Odpowiedz cytując
jackieboy
Member

Od: 09.2005

Stary 12.09.2013, 20:30
Witam

Chciałbym spytać co z poziomem tego forum? Czy to jest jakiś rynsztok?
Opinia podparta przykładem (patrz załącznik).
Nie jest to pojedynczy przypadek. Co najlepsze zgadnijcie co robi moderator maarcin w następstwie wydarzeń, owszem wrzuca bana ale.... mi.
Co ciekawe w regulaminie widnieje jak byk:
Cytat:
12. Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego wykluczenia z Forum.
Rozumiem, że emocje czasami wypaczają rozsądek podczas pisania na shoutboxie - tym bardziej, że tak wiele dziś się działo w podstawówce dla wielu jego użytkowników. Ale dajmy spokój - reprezentujmy jakiś poziom. Jeżeli Pan X Y - w 90 % procentach swoich wrzuttek na czat czy forum pluje się na wszystko i wszystkich, a moderator mu wtóruje. Co więcej większość z operatorów wcale nie podwyższa poziomu, a często i obniża t oz czym do czego? Może warto zrobić kanał bluzgi gdzie nastolatkowie z kipiącą krwią mogą dać upust swoim emocjom. A ten ogólny kanał - zaszalejmy -> "reprezentacyjny" - niech będzie skromniejszy we wrzutki ale nieco bogatszy w kulturę ?

Temat do dyskusji.

Ps. żadne wyzwiska mnie nie obraziły, zdenerwowało mnie wyrzucenie właśnie mnie.

Pozdrawiam
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg Forum 10-09-2013.jpg (25,5 KB, 88 wyświetleń)
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.09.2013, 21:20
Zmień forum, jeśli nie wiesz dlaczego wyleciałeś.
Odpowiedz cytując
jackieboy
Member

Stary 17.09.2013, 20:56
rav napisał(a):Wyświetl post
Nie planujemy.
rav liczę na odpowiedź od Ciebie, twoje stanowisko.

Jeśli chcesz powiew świeżości na forum w postaci moderatorów wiesz gdzie szukać.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 17.09.2013, 21:29
Sugerujesz, że moderatorzy źle wykonują swoją pracę?

Masz jakieś pomysły a może zastrzeżenia do kogoś?
Chętnie wysłucham/y
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 17.09.2013 o godz. 21:31.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
jackieboy
Member

Stary 17.09.2013, 21:48
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Sugerujesz, że moderatorzy źle wykonują swoją pracę?

Masz jakieś pomysły a może zastrzeżenia do kogoś?
Chętnie wysłucham/y
Owszem, nie tylko sugeruję ale i podaje przykład parę postów wyżej.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 17.09.2013, 21:58
Szkoda, że ten przykład nie jest całościowy, bo kolega wrzucił tylko ten fragment który mu odpowiadał i niby za ten co wrzucił został niesłusznie zbanowany (jak za pewne połowa zbanowanych osób).

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 18.09.2013, 12:50
jackieboy napisał(a):Wyświetl post
rav liczę na odpowiedź od Ciebie, twoje stanowisko.

Jeśli chcesz powiew świeżości na forum w postaci moderatorów wiesz gdzie szukać.

Pozdrawiam

Pisz tutaj:

Rzecznik prasowy | Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie
http://malopolska.policja.gov.pl/pl/rzecznik-prasowy

Powiedz że jesteś od Radka (co swoją drogą jest bardzo możliwe) to dostaniesz jeszcze cukierka.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
jackieboy
Member

Stary 18.09.2013, 17:45
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że ten przykład nie jest całościowy, bo kolega wrzucił tylko ten fragment który mu odpowiadał i niby za ten co wrzucił został niesłusznie zbanowany (jak za pewne połowa zbanowanych osób).

Pozwól kolego, że najpierw powiem Ci dlaczego o tym piszę, dlaczego czepiam się świętego bractwa moderatorów.

Otóż w....ia mnie niezmiernie obraz kibica Wisły jaki kreuje to forum.
Czy kibic Wisły to tępak, który nie potrafi napisać w przykładowym temacie nt derbów Krakowa nic po za:
Valandil napisał(a):Wyświetl post
Podsumowując, jebać żydów s....ysynów a w derbach 3 brameczki do przodu.
lub
Kac napisał(a):Wyświetl post
jak mam wybrać mistrzostwo czy Żydy do pieca, to wybieram ich w piecu.
lub
PabloTS napisał(a):Wyświetl post
roz.upcyć....zniszczyc....zakopać....zaorać
TYLKO WYGRANA WISEŁKO..............
Argumentacja, iż na forum Legii, Cracovii czy Stomilu Olsztyn jest to samo to kpina. Trzeba równać w górę, a nie w dół.

@WISŁAZWE nie wybielaj rzeczywistości. Przykład z czata jest słaby? Wejdź w dowolny temat na forum, choćby wspomniany temat derbów. Jeżeli masz ochotę na rzeczową dyskusję, jeden idiota z drugim zaczną prowadzić śledztwo na temat twojego pochodzenia lub po prostu-ot tak - jak to na Wiślaka przystało (w ich mniemaniu ofc) rzucać ku*wami w innego kibica.

Praca moderatorów mi się nie podoba, po prostu wydaje mi się, że nie wykonują swojej pracy należycie. Co więcej uważam, że mają z moderatorstwem tyle wspólnego co Cracovia z Barceloną.

@Kocur - ale mi powiedziałeś. Sorry, ale argument "jeślli ci się nie podoba to wy*ierdalaj" - do mnie nie przemawia.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 18.09.2013, 17:56
jackieboy napisał(a):Wyświetl post
Pozwól kolego, że najpierw powiem Ci dlaczego o tym piszę, dlaczego czepiam się świętego bractwa moderatorów.

Otóż w....ia mnie niezmiernie obraz kibica Wisły jaki kreuje to forum.

Praca moderatorów mi się nie podoba, po prostu wydaje mi się, że nie wykonują swojej pracy należycie.

AD 1.

Może zmiana forum? Może czat onetu będzie lepszy?

Chłopie jak nie wiesz co to są DERBY i jakie emocje są z nimi związane to nie zabieraj głosu. Nie podoba Ci się jakiś temat to przecież nie musisz go czytać, nikt Cię do tego zmuszał nie będzie.

AD 2.

Rozumiem, że zamiast iść do pracy czy wyjść ze znajomymi na miasto czy zgrozo ruszyć dupę na wyjazd na drugi koniec Polski mam siedzieć na forum 24 godziny na dobę i wciskać F5?

Nie możemy mieć swojego życia?

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 22.09.2013, 22:00
Pod jaki adres mozna wysylac do tak dobrych adminow i moderatorow kartke z zyczeniami swiatecznymi?
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 22.09.2013, 22:25
Ja sie zastanawiam dlaczego taki jackieboy nie ma jeszcze dozywotniego bana?

Moderatorzy maja nieskonczona cierpliwosc do takiego czegos...
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 09.10.2013, 15:54
Czemu link "Sklep Kibiców" z głównej prowadzi do strony "tswisla.eu"
Nie to że chcę coś kupić ale tak mi się przypadkiem kliknęło
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
głos z trybun
Member

Od: 04.2013

Stary 17.10.2013, 14:42
Pytanie do Administratora/ Moderatora czy jest szansa przeniesienia poniższych postów i założenie nowego tematu w dziale ABG ?

http://wislakrakow.com/forum/showthr...70#post1335870

Np. "Weryfikacja i rozmowy na temat meczowych koszulek piłkarzy Wisły Kraków".

Czekam na odpowiedź.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez głos z trybun : 17.10.2013 o godz. 14:48.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 17.10.2013, 19:16
głos z trybun napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do Administratora/ Moderatora czy jest szansa przeniesienia poniższych postów i założenie nowego tematu w dziale ABG ?

wis.la/l31ti

Np. "Weryfikacja i rozmowy na temat meczowych koszulek piłkarzy Wisły Kraków".

Czekam na odpowiedź.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam,
oczywiście taki temat powstanie. Odpowiednie osoby już nad tym pracują.
Osoby, którym powierzone zostanie sprawdzenie i ocena wrzuconych przez was linków są w 100% sprawdzone i mam do nich zaufanie.

Pozdrawiam.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Stary 23.10.2013, 11:11
Apel do moderatorów!

Dramat to co dzieje się w temacie Smoleńsk,brat brata wyzywa od debili inny drugiego nazywa idiotą! wiem,że nie muszę tego czytać ale wstyd na całą Polske takie zachowanie.
Moja propozycja jest nastepująca zamknąć ten temat na jakiś czas to może wtedy jeden z drugim uświadomi sobie,że nazywanie drugiego debilem nie jest dobre.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.10.2013, 11:37
wiktorpiekarski napisał(a):Wyświetl post
Apel do moderatorów!

Dramat to co dzieje się w temacie Smoleńsk,brat brata wyzywa od debili inny drugiego nazywa idiotą! wiem,że nie muszę tego czytać ale wstyd na całą Polske takie zachowanie.
Moja propozycja jest nastepująca zamknąć ten temat na jakiś czas to może wtedy jeden z drugim uświadomi sobie,że nazywanie drugiego debilem nie jest dobre.
Po pierwsze jest wiele gorszych zachowań niż nazwanie kogoś debilem, zwłaszcza jeżeli się kwalifikuje.

Po drugie jaki wstyd? Od kiedy dyskusja przynosi komuś wstyd? Nawet okraszona epitetami. Wstydzić powinni się tak zwani dziennikarze którzy niewygodne fakty próbują zbyć milczeniem albo personalnymi atakami.

Po trzecie Twoja propozycja jest kolego tyle śmieszna co charakterystyczna. Co znaczy "na jakiś czas" ? Niewygodny temat? Zwłaszcza gdy oficjalne łgarstwa trzeszczą w szwach?

Ja mam lepszy pomysł, tygodniowy ban za pyskówkę bez merytorycznej wartości. Co temat jest winny?

Dla przykładu:
pysio napisał(a):Wyświetl post
Ale jesteście wszyscy ograniczeni. Jasno na białym koleś analizuje zdjęcia satelitarne z których jasno wynika, że elementy które zaprezentował niejaki pajac Ciszewski to nie brzoza! (nie te współrzędne). Jawnie pewnie przekłamuje rzeczywistość, tak samo jak profesor Rondo, a wy dalej swoje...

Jesteście mega ograniczeni, i rzetelna analiza do Was nie trafia, tylko kolejne wymyślane przez Antka teorie spiskowe.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 23.10.2013 o godz. 11:41.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów