|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Takie wypowiedzi są kompromitujące... Naprawdę nie rozumiesz dlaczego to najważniejszy mecz w sezonie Czy wytyczną którą się kierujesz muszą być jedynie miejsca w tabeli i nazwiska ludzików biegających po boisku Ten mecz to klasyk polskiej piłki, historia, emocje, nienawiść, konkurencja.. wczuj się w to i naucz się dobrze rozpoznawać wroga!!! ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mimo wszystko jednak trzeba zachowac respekt w stosunku do rywala.
Wolę wygraną na boisku niz napinanie na forum. Mój typ: Cracovia 1- Wisła 3 ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Edit: wybacz, ale nie wymagaj, abym cytowal Twoja pełną nazwę tej szmaty.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 16.09.2013 o godz. 21:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak wolałbym zebys nie zmieniał mojej wypowiedzi. Cytat to cytat nie?
edit: no wybacz, uważam że masz małego
Ostatnio edytowane przez Fiti : 16.09.2013 o godz. 21:39.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Może jesteś parchem, który zalogował się na to forum i nie może znieść, że jego najukochańsza drużyna jest nazywana zgodnie z prawdą ? Edit: kałuża to nie rywal, to WRÓG!. Rozumiem, że nazwanie kałuzy ....ą odbierasz jako osobity atak na Twoja osobę ? Edit: TAK, ŹLE! Bo oni nie mają dla nas ani grama szacunku!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 16.09.2013 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kibicuję Wiśle jednak mam pewien szacunek wobec WROGA. To źle? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
No tak, może trochę, ale chcę być obiektywny. Jest to ważny mecz, bardzo ważny mecz! Ma być zwycięstwo i miazga zrobiona z parchów, ale ten najważniejszy mecz jeszcze nadejdzie w maju/czerwcu...
Ostatnio edytowane przez comek : 16.09.2013 o godz. 21:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikt nie bierze pod uwagę Cracovii w górnej 8. A może zrobią niespodziankę? Wtedy to byłyby dopiero derby, bo i pod względem sportowym mecz szczytowy. Chociaz to chyba abstrakcja...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Naprawdę kilka takich tekstów, a bedę pewny że jesteś parchem... Edit: ale nigdy, prze nigdy nawet nie pomyślałbym o tym, aby życzyć tej k..wie awansu do pierwszej 8. Nic nie jest tego warte, kałuża ma się pałętać się po najnizszych ligach, np. grac derby z Wisłą II. I przestan w końcu wypisywać nazwę tej szmaty!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 16.09.2013 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko że dobrze wiesz że taki mecz nie może mieć miejsca w tym sezonie, ani chyba nigdy w ogóle nie miał. (był i taki po którym Wisła była mistrzem, i taki po ktorym Cracovia spadła, ale to 2 mecze) Taki mecz to jeszcze większa abstrakcja niż Cracovia w górnej 8.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
do tych .... zero szacunku ![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Śmierdzi mi tu parchem
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Fiti to prawdopodobnie parch. Przed derbami powinniśmy byc na to wyczuleni. Za obrażanie Wiślaków powinien się z nami już pożegnać.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 16.09.2013 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Najważniejsze w tym meczu 3 pkt dla nas i wybicie z głowy zdania, które miało się stać się faktem w tym sezonie.. "Wreszcie nad nimi" A TAKI ..UJ !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie no
Zaraz się okaże, że z parchami trzeba w zgodzie żyć. Szacunek dla sąsiadki? Za co? Chyba za nieudolność ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
4 do zera Wisełka żegna z ekstraklasy żydowskiego frajera!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Legię już zewryfikował Ruch który ją ograł 2-1 w 4 kolejce . Wczoraj przegrał 0-6 i gdzie tu logika ? Raz jesteś zerem a raz bohaterem . Nas póki co nikt nie musi weryfikować . Mamy najlepszą obronę w lidze . Cracovia już dwa mecz przegrała u siebie i jest jak najbardziej do ogrania . Damy radę . Tym bardziej że nasze podejście do rywala będzie na pewno bliższe temu z meczu z Lechem niż z Pogonią . O to jestem spokojnym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Aż sobie dzisiaj na jutjubie oglądałem bramkę araba
pamiętam, aż się prawie popłakałem ze szczęścia wtedy Ale teraz wolałbym 4-0 i po dwie bramy Małego i Brozia JŻS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Widzę ze ostro tutaj się robi, internetowe chuligaństwo zasłania niektóry oczy
![]() Ciężki mecz, oby udało się wygrać, remis biorę w ciemno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Trzeba im wklepać i to najlepiej wysoko - hat trick Małeckiego wyborny pomysł
![]() Co do czepiania się, że ktoś napisał Cracovia to bez jaj, to że nazwę napiszesz na forum nic nie znaczy, ważne co ci w sercu gra. To że rzucisz 344234234230 milionów kurew na forum publicznym na naszą sąsiadkę wcale nie robi z ciebie kozaka i jest to raczej żenujące tak jak cały ten post z poprawianiem przedmówcy domin_czyżyny. JAZDA JAZDA JAZDA
Ostatnio edytowane przez s1mone : 16.09.2013 o godz. 23:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Za rywala to Ty możesz mieć jakąś Legię. Unicestwić ścierwo z Kałuży. hattrick Małeckiego, żeby ich jeszcze bardziej zabolało. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
kiedyś tam (2004?) Wisła wygrała na wyjeździe z Zagłębiem L. 7:1
byłoby cudnie powtórzyć coś takiego i podejrzewam, że sami by sobie kaufland spalili ![]() Realistycznie to wybić im z głów pozytywny wynik już po pierwszej połowie. 2-3:0 do przerwy i zabawa na sektorze gości na całego ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Oni nie maja do nas za grosz szacunku, my tez nie możemy mieć dla nich. Zreszta obowiązkiem naszym jest nazywanie rzeczy po imieniu: kałuża to ....a! Czas przejrzeć na oczy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Zgłoś się może na moderatora. Albo zostań właścicielem forum. Zmień regulamin umieszczając w nim punkt, że nie wolno używac nazwy "Cracovia". A dopiero potem pouczaj. Inaczej ban. Jak kolega chce pisac "Cracovia" niech pisze "Cracovia". |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Parchy jakies wykartkowania/nowe kontuzje
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak naprawdę to starozakonni grają do straty gola, wyjątkiem chyba był mecz z Ruchem, jak strzelimy pierwsi to może być mały pogrom - albo bramkowy (3 -4 do jaja) albo pod względem kontuzji Wiślaków (Żydki urządzą sobie polowanie na kości). Jeśli remis bezbramkowy utrzyma się w dłużej może być różnie - z tym, że u nas nie ma już Dżopa aby ktoś pomógł im strzelić bramkę. Obstawiam spokojną wygraną Wisły, bo Brożek/Małecki/Garguła są w stanie zawsze coś wcisnąć do żydowskiej bramki... ale bez napinania się bo jednak derby zawsze rządzą sie swoimi prawami......
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A tak technicznie to macie możliwośc blokowania poszczególnych słów. Blokowane było SKWK czy przeklenstwa, to możecie zblokowac tez "pewne słowo z drugiej strony Błoń". |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szczerze?
SŚieszy mnie kiedy na wielkich plakatach Cracovii w mieście na temat nowego sezonu wymieniają oni z nazwy wszystkie kluby, które przyjeżdżają jesienią na Kałuży, a przy najbliższej dacie jest napis: Derby. Tylko po to, by uniknąc pisania nazwy "Wisła". Nie chcę wychodzic na takiego dzieciaka jak oni. Poza tym śmieszy mnie, a nawet drażni internetowa napinkai wyzywanie się na forach takie, jak w tym temacie. W kazdym innym przypadku, każdej innej druzyny byłyby bany za te wyzwiska w temacie. W temacie derbowym pozostali moderatorzy milczą i wydają się zapominac o regulaminie. Szkoda |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
My znów przez lata prowadzilismy politykę miłości i szacunku do sąsiadki i co ? Mamy wielu kibiców którzy krzykną Legia to stara k...a, napiszą 7egia, a na sąsiadke nie będą chcieli nic powiedzieć, bo to nie jest rywal godny Wisły... A gdyby kałuża grała w Lidze Mistrzów to by pierwsi polecieli oglądac krakowską piłkę na najwyższym poziomie, a na meczu śpiewaliby KTO NIE SKACZE TEN ZA PSIARNIĄ, itp. Mamy chyba jedno z nielicznych forów w Polsce, na którym okazuje sie szacunek takiemu wrogowi jak kałuża, mamy forum z moderatorem, który w ogóle nie czuję klimatów kibicowskich, o atmosferze Świętej Wojny nie wspominając. To jest przykre i smutne, a nie to o czym Ty piszesz, że moderatorzy inaczej patrzą na temat derbowy i nie stosują dosłownie regulaminu. Ich postawa to normalność i zdrowy rozsądek, umiejętność wczucia się w atmosferę Świętej Wojny. A jeszcze jedno FraMat, może polityka kałuzy Cię smieszyć, ale trzeba jej przyznać że jest skuteczna i działa.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 17.09.2013 o godz. 11:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Powracając do tematów czysto piłkarskich: parchy grają z nami jak o życie co oznacza bieganie, walkę, agresję, prowokacje, dyskusje z arbitrami, gryzienie, szczypanie, kopanie, bo wiedzą, że są słabsi. Liczą na to, że buractwo na trybunach w kauflandzie plus ich agresja spowodują, że Wisła zagra miękko i przede wszystkim nie bedzie płynności w naszej grze. Jestem pewien, że Stawowy ich nakręci, bo jego posada wisi na włosku, a jedynym klubem, który go zechce jest właśnie sraxa. Wszystko zależy od sędziego na ile pozwoli przetrącać gnaty zawodnikom, a także, a może i przede wszystkim od stopnia agresji i waleczności Wisełki. Wszak w tej kiepskiej lidze agresją, walecznością i wybieganiem można sobie zapewnić miejsce w czołówce tabeli, więc ta taktyka jest skuteczna. Obawiam się tego meczu, choć wiem, że na papierze jesteśmy kilka razy lepsi.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|