|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
nasz pogromca z Blackburn troche sie stoczył, taniocha, ciekawe co z niego zostało
http://www.transfermarkt.de/de/david...eler_3205.html ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...-z-lechem.html
Darek od 2 tygodni w Polsce, pyrlandii odmówił, na rok? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A co sądzicie o Janocie? Wydaje mi się, że u nas mógłby odpalić. Zawsze to kolejny Polak w składzie i to niekiepski.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Janotę można ustawiać i w środku i na skrzydle,bardzo ciekawy zawodnik jak na Polska ligę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Ten quintana to za 10k ojro do Jagielloni przyszedł i był wcześniej jedną nogą w sraksie ponoć.
Teraz i tak nie stać nas będzie na niego więc niech poszukają młodych jak szprotson pisze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
a Strausa czy innych młodych nie wyciągniemy za czapkę gruszek tylko za nie mniejsze pieniądze niż kompletnego Daniego |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak już tak fantazjujemy to ja dowale z grubej rury: Ricardo Quaresma,obecnie bez klubu. Ostatnio grał w Al-Ahli Dubaj,ma 29 lat więc jeszcze takie stary nie jest. Mógłby pełnic funkcje u nas jak Ljuboja w Legii swego czasu ;P
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Trzeba kogoś do ataku poszukać. Do kiedy ma Jurado kontrakt?
edit. Kurna, liczyłem, że w zimie będzie można go podpisać, a tu czerwiec 2015... Janota to samo. To już lepiej pozostać przy swoich chłopakach. Dać szansę młodemu Clebiemu w przyszłym roku. Tylko co z atakiem?
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 15.09.2013 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Dani piłkarz kompletny ? Skoro tak to wystarczy jechac do hiszpanskiej 3 ligi i zarzucac siatki z tesco na okolicznych piłkarzy. Bo chyba nie powiesz ze On tym piłkarzem kompletnym stał się dzięki treningom z Hajtowym czy też z Rudym. Pomijam to ze w niektórych meczach ten kompletny piłkarz siedział na ławce, i ze w niektorych spotkaniach to nie istniał. No ale piłkarz kompletny. Kim w takim razie jest rywal na jego pozycji Radovic ? Pomijam to ze podniety ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dani piłkarz kompletny ? Skoro tak to wystarczy jechac do hiszpanskiej 3 ligi i zarzucac siatki z tesco na okolicznych piłkarzy. Bo chyba nie powiesz ze On tym piłkarzem kompletnym stał się dzięki treningom z Hajtowym czy też z Rudym. Pomijam to ze w niektórych meczach ten kompletny piłkarz siedział na ławce, i ze w niektorych spotkaniach to nie istniał. No ale piłkarz kompletny. Kim w takim razie jest rywal na jego pozycji Radovic ? Pomijam to ze podniety wychodzą dlatego ze chłop dzis jebnał pare bramek arcysłabemu Ruchowi. Tez uwazam ze Jurado jest niezły.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 15.09.2013 o godz. 20:06.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Kamiński który? Jak bramkarz Ruchu to dziękuję Pietrowski, Starzyński - nie, nie, nie! To są like a Brud piłkarze. Bąk, Włodyka - przyglądać się z dystansem czy coś pokażą, dotychczas szału nie ma. Blisko im do Szewczyka, którego wysłano do Brzeska. Dąbrowski, Golla, Piątkowski - nie wiem czy cena byłaby jakkolwiek proporcjonalna do umiejętności. Za darmo owszem, ale szkoda by marnować hajs, gdyż nie widzę nikogo z nich w 11ce (może Dąbrowski) Dawidowicz, Straus - chyba nie da rady wyciągnąć, a i jeden i drugi to świetne pomysły. Right here, right now podoba mi się pomysł Strausa czy Dawidowicza, ale i Lechia i Jaga nie puszczą łatwo takich piłkarzy. Pozostali to albo nie ten poziom teraz i nigdy, albo dyskusyjne wzmocnienia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kintana potrafi nie wejsc w mecz, gdzie pozniej 90 minut go nie widac praktycznie. Musi miec miejsce... ale w sumie to taki typ zawodnika. Jak Messiemu Chelsea, Bayern czy Inter robiły pressing pod niego, ze nie mial miejsca, to tez nie istniał. Zachowujac proporcje, bo w koncu to tylko 3 liga. Poza tym tam Quintana sie wyroznial, a statystyk asyst nie znamy bo transfermarkt ich nie robi. Wiadomo tylko, ze szybka noga, dobra technika i to tyle.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Starzyński który po sezonie idzie do Włoch jest like a Brud ? Gdzie maja jakąś wspólną cechę? Bąk i Włodyka - nie jest im blisko do Szewczyka bo Szewczyk gra teraz w 1 lidze, jest nawet za słaby na ławkę ekstraklasy.Po za tym w grze Bąka widze luz, czego nie widziałem w grze Szewczyka, wiadomo zaliczył jakieś grosze ale prócz jednego podania z czarnuchami pamietam tylko głupotę. Golla z Nami zagrał niezłe zawody a nie zapominajmy ze został przesunięty. W tamtym sezonie nie był taki słaby tak samo.A Piątkowski przypomina mi Lewego ![]() I od zydów Kapustka bodajze tak sie nazywa. Myslę ze niektorzy wypowiadający sie w tym temacie powinni kojarzyć to nazwisko. Kamiński tak dokladnie,bramkarz Ruchu. ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W sumie to z drużyn, które oglądałem przeciwko Wiśle naprawdę dobrze prezentuje się od dłuższego czasu Podgórski z Piasta i liczę, że to o tym zawodniku mówił Smuda jako Polaku trudnym do wyciągnięcia. Janota pomimo wielu starań raczej przeciętny, Olkowski - trochę chimeryczny, słabszy w obronie, Śląska i Amiki nie biorę pod uwagę w kwestii "wyciągania piłkarzy".
Japończycy - to nie czas Nakaty, gdy do Włoch jeździły tłumy z Japonii, no i Wisła to jednak nie Parma czy Roma ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
co wam się podoba w Kamińskim bramkarzu Ruchu, jak gorszego ciecia na bramce w tym sezonie to ja nie widziałem
jak dla mnie po Mielcarzu, Rybanskim najslabszy bramkarz ligi. Z mlodych to warty uwagi jest Straus (największy talent), Bak, Dawidowicz i Pietrowski, podobac się może Starzynski, ale ten cos w sobie ma tylko niewiadomo co, niby fajnie sie porusza, dogrywa, strzela, podaje, ale jeden dobry mecz przeplata piecoma slabszymi![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ciekawe czy klub robi coś w kierunku przedłużenia Małeckiego i Bunozy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Visnakovs z Widzewa jest chyba do wyciągnięcia za nieduże pieniądze bo kontrakt ma do czerwca 2014 roku, a to może być drugi Rudnevs.
Ci młodzi zdolni z naszej ekstraklasy Polacy to pewnie na zachód wyjadą za chlebem jak Milik, Pawłowski czy Zieliński z Udine,więc nie warto sobie nimi głowy zawracać bo sa poza zasięgiem finansowym
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.09.2013 o godz. 14:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|