|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jak zakończy się sobotni mecz | |||
| Zwycięstwem Pogoni |
|
7 | 6,42% |
| Remisem |
|
22 | 20,18% |
| Zwycięstwem Wisły |
|
80 | 73,39% |
| Głosujących: 109. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
od ponad tygodnia biorą udział w treningach wraz z drużyną , niektóre partie oczywiście indywidualnie
na upartego w ten sposób to bym napisał że Boguski od 4 lat jest kontuzjowany przynajmniej tak określiłbym jego grę
Ostatnio edytowane przez Karherop : 02.09.2013 o godz. 15:48.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Fajnie, że wracają do kadry. Z uwagi na kartki niedługo mogą być potrzebni. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
w ten czas niech młodzi w formie zapełniają luki . Czekam na debiut Kuczaka w lidze.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ci dwaj to czasem wrócą i meczu nie zdążą zagrać, bo znowu kontuzjowani są. Takie szklanki z nich.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Po kilku dobrych meczach trafił się gorszy. Nie przegrany, ale zremisowany i ja się z tego cieszę. Jak dla mnie to celem na ten sezon powinna być grupa mistrzowska. Powiem szczerze, że nawet gdyby na zajebiście sprzyjała fortuna spotęgowana przez odpowiedni układ planet i szamańskie tańce i zajęli miejsce gwarantujące miejsce w pucharach lub wygrali PP to paradoksalnie to bardziej by nam zaszkodziło niż pomogło. Także trzeba się cieszyć z tego co jest czyli 1 pkt.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Co prawda, to prawda... Niestety kontuzje się ich trzymają niemiłosiernie. O ile z Czekajem nie wiążę większych nadziei (sam Maaskant powiedział, że jego głównym problemem są właśnie te urazy), to co do Urygi mam duże oczekiwania i myślę, że jeżeli będzie mial trochę szczęścia (tzn. kontuzje będą go omijały), to może zadomowić się w pierwszym składzie niczym Michał Chrapek. Dla mnie Alan ma większy potencjał niż Nalepa, przynajmniej jeśli chodzi o defensywnego pomocnika, bo na stoperze to bym bardziej Nalepę widziała. Stjepanović też nie jest niewiadomo jakim zawodnikiem, żeby Uryga miał problemy z grą w pierwszym zespole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
).Na boku obrony jest mało zwrotny i słabo kryje 1 na1. Bez asekuracji nonstop ratuje się wślizgami. Objeżdżał go ten skośny jak chciał, łamał do boku i środka. W ofensywie Bury i tak rzadko kiedy daje szerokość. W meczu z Lechem bywały momenty, że zamiast rozpędzić się flanką wolał zejść do środka (co nie dziwi, nigdy nie miał jakiejś miażdżącej wrzutki). W środku, przed obrońcami, wiele z tych dylematów znika. Kilka minusów maleje a plusy, o których pisałem, nabierają większego dla drużyny znaczenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie. Pauza po 4 żółtej kartce - 1 mecz Pauza po 8 żółtej kartce - 1 mecz Pauza po 12 kartce - 2 spotkania. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Twój sposób na "piłkę nożną" zresztą chętnie ostatnio podzielany przez ludzi na stanowiskach, ostatecznie w.......i naszą klubową piłkę w jeszcze większe gówno i powiększy dystans dzielący nas od europy. Podobnie jak fachowcy od sukcesów za pół ceny macie dobry grunt w postaci biedoty polskich klubów. Problem wynikająca tylko i wyłącznie z nieumiejętności generowania przychodów a nie rozrzutności czy przepłacanych piłkarzy. Jeśli to ma wyglądać tak jak z Pawłowskim to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Oddać najlepszego zawodnika za 300tys i jeszcze odbębnić sukces? Załamka. Okłamujesz się jeśli myslisz że taka droga jest dobra. Nie ma takiej jebanej możliwości w sytuacji gdzie każdego obiecującego zawodnika bez mrugniecia okiem szprzedamy za 500tys- 1ml. Byle frajer nam machnie banknotem przed nosem i po budowie mocnej druzyny , Już nie wspomnę o czymś więcej niż tylko rundy eliminacyjne w europejskich pucharach. Jaki jest cel twojego myślenia?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.09.2013 o godz. 15:35.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|