The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak84
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2013, 12:34
Tutaj nie ma krawaciarskich mediów więc się rozpatruje bo wszędzie przecież legiunia została wyeliminowana przez karygodne błędy sędziów
PS. Po o wiele lepszej od Rumunów grze oczywiście
Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 28.08.2013 o godz. 12:35.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.08.2013, 13:42
Cytat:
Legia była gorsza piłkarsko ale za walke do końca i emocje zasłużyła na uznanie tej bramki z niby spalonego,
Hahaha, mamy chyba poważnego kandydata do wypowiedzi roku! Apel do UEFA/FIFA/wszystkich: w zamian za ambicję (?), uznawajmy bramki ze spalonego!!! Zespołom walecznym należy się to jak psu buda! Cóż by to była za wspaniała zmiana w świecie futbolu, szanse trzeba wyrównywać!

Cytat:
Przypomnij sobie sytuacje Dortmund Malaga tam sędziowie uznawali bramki z wiekszych spalonych.
Tak, tylko, że tam sędzia się drastycznie pomylił (dwukrotnie notabene), a tu SŁUSZNIE odgwizdał pozycję SPALONĄ. Doprawdy żelazna logika, żelazna. Co za różnica czy spalony wynosi 3 metry czy 15cm? Spalony to spalony.
Ostatnio edytowane przez Wizard : 28.08.2013 o godz. 13:45.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 28.08.2013, 13:46
MK85 napisał(a):Wyświetl post
A i wisienka na torcie:

Dominik Furman (pomocnik Legii):
"Zaczęliśmy od posiadania piłki, ale potem przydarzyły się dwa błędy, które zadecydowały o tym, że jesteśmy teraz smutni, a nie odwrotnie. W przerwie było w miarę spokojnie, wiedzieliśmy, że jak strzelimy na 2-2, to Steaua zacznie panikować. Niestety rywale przetrzymali pierwsze 15-20 minut i wybijali nas z rytmu. Od 70. minuty było tych sytuacji jak na lekarstwo, a oni wychodzi z groźnymi kontratakami.
To my byliśmy dzisiaj zdecydowanie lepszą drużyną i szkoda po prostu tego mojego błędu przy pierwszej bramce. Ale po 10. minucie Steauy już praktycznie nie było na murawie. To głównie my mieliśmy dobre sytuacje".
Wawrzyniak też coś mówił, że zabrakło im minut do awansu ...
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.08.2013, 13:51
Cytat:
Liga Mistrzów. Rumuńskie media: Warszawa znowu przekonała się, co to Blitzkrieg

PRZEGLĄD PRASY. Rumuńska gazeta "Prosport" po awansie Steauy Bukareszt szybko strzelone dwa gole porównała w sposób skandaliczny z inwazją Niemiec na Polskę w 1939 roku. "Minęły 74 lata od inwazji na Polskę. Warszawa znowu przekonała się, co to jest Blitzkrieg" - napisał periodyk.

"Prosport":

"Jak na ironię zrobił to trener o niemiecko brzmiącym nazwisku, Reghecampf" - dodaje "Prosport" . "Mecz miał szokujące i okrutne rozpoczęcie dla gospodarzy. Steaua zdobyła dwie bramki w 9 minut".
Ciekawe czy za to ktos bedzie przepraszal ? Pewnie nikt.

Ale za to w komentarzach fajne propozycje tytulow do polskiej prasy:
Cytat:
1. "Awans skradziony szybciej niż portfel w Bukareszcie"
2. "Legia rozstrzelana szybciej niż Ceausescu"
3. "Legia jak mały Rumun z akordeonem - nie zarobi milionów "

4. "Nie musieli żebrać - Legia sama oddała awans".
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.08.2013, 14:14
Zabrakło sędziego to i awansu zabrakło. To nie to co w polskiej lidze czy nawet w poprzednich meczach. Nie wnikam czy te błędy sędziowskie były tylko błędami ale prawda jest taka, że ta zajebista Legia wiele meczów wygrywa dzięki sędziom albo fartowi. Z Molde też były czerwone kartki itp... Tutaj sędziowie nie pomagali - a gdyby mieli takie chęci to własnie ten słabszy zespół jakim była Legia pewnie by awansował bo wczoraj i tydzień temu strzelali ze spalonych. Także widzicie jak to jest. Czasami "dobry" sędzia jedną decyzją potrafi ustawić mecz...
Coś entuzjazm u naszych forumowych Legionistów opadł. A tak już było pięknie. LM możliwa, Mistrzostwo Polski pewne a tu dupa blada i w LM można powiedzieć siara (wygrywali tylko z amatorami), rozczarowanie po szybkim 0:2 ze Steauą, w lidze Ruch i Lechia, ehh a już było tak cudownie. Wystarczyło 9 minut i z tej wielkiej Legii nic nie zostało. Bo o ile myśląc o awansie do LM porażki z Ruchem i Lechią można było sobie darować to teraz lipa, awansu nie ma a porażki zostały
Nie napinam się tylko tak trochę mi się chce śmiać bo po tych pierwszych kolejkach balonik fajnie był pompowany
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
alarazboy1
Member

Od: 07.2010

Stary 28.08.2013, 14:28
Jakis tam trybunal zdecydowal o wykluczeniu fenerbache z pucharow (decyzja prawomacna, fenerbache nie moze sie od niej odwolac). W zwiazku z tym zwalnia sie miejsce w fazie grupowej ligii europejskiej. Co zdecydowala uefa?
Otoz obie druzyny z pary Salzburb Zalgiris awansuja do grupy (w pierwszym meczu 5 do jaja dla austriakow). W III rundzie kw. LM salzubrg odpadl z fenerbache. Pech Ślaska , gdyby trafil na Salzburg mialby pewna grupę. Swoja droga ciekawe ile lech dostalby od Salzburga
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.08.2013, 14:33
jova napisał(a):Wyświetl post
Z jednej strony fajnie, że Legia nie awansowała, bo wtedy jeszcze bardziej odskoczyliby reszcie ligi finansowo, ale z drugiej szkoda że reprezentant Ekstraklasy nie potrafił wykorzystać tak prostej drabinki do awansu. Pewnie polskie kluby poczekają jeszcze kilka lat nim droga do LM znów będzie tak łatwa.

Przed dwumeczem myślałem, że Steaua to taki Szachtar albo APOEL - z nazwy niby rywal w zasięgu, ale w rzeczywistości poukładany, doświadczony zespół. Po pierwszym spotkaniu sądziłem, że nie wyszedł im jeden mecz, że na rewanż się pozbierają i przez 90 minut zdominują Legię w Warszawie tak jak momentami potrafili grać u siebie. W dziesiątej minucie wydawało się, że właśnie tak będzie. A gdzie tam. Wyszły im dwa szybkie odbiory i tyle. W Warszawie grała ta sama Steaua co w pierwszym meczu. Niby techniczna i dynamiczna, ale łatwo gubiąca się przy ostrzejszym pressingu. Ktoś może powiedzieć, że mądrze się bronili, ale moim zdaniem byli silni słabością Legii. Gdyby Legia zamiast grać jednostajnym tempem i próbować indywidualnych akcji poklepała i choć na 15 minut rzuciła się na rywali agresywnym pressingiem, to z tej "mądrej obrony" Steauy nie byłoby czego zbierać. Legia z jesieni 2011 by ich przeszła.

Większość wypowiada się w takim tonie, że Steaua była znacznie lepsza piłkarsko. Ja zgadzam się z Twoimi słowami. Moim zdaniem brakło wczoraj Legii takiego np. Borsuka. Gdyby był ktoś, kto inteligentnie poprowadziłby grę, to w Warszawie byłoby dzisiaj święto.
Dodam jeszcze, że w mojej opinii cofnięcie się Rumunów i ta "nonszalancja" w ich grze wcale nie wynikały z pewności siebie i mentalnej przewagi.

Nie zmienia to jednak faktu, że bardzo się cieszę na myśl o grze Legii w Lidze Europejskiej. To scenariusz idealny. Rotacja, rotacja, rotacja.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.08.2013, 14:35
Wydaje mi się, że Steaua trochę zlekceważyła Legię w pierwszym meczu. Wyciągnęli wnioski i po 10 minutach było już pozamiatane. Niby Legia stwarzała sobie jakieś sytuacje w pierwszej połowie, ale druga część meczu to spokojna kontrola gry przez Rumunów.

Czy Legia po awansie do LM odskoczyłaby od reszty ligi? Ciężko powiedzieć. Nie siedzimy w głowie Waltera, nie wiemy, czy kasa poszłaby na spłatę długu wobec ITI, czy na wzmocnienie drużyny. Najważniejsze, że nie będziemy mieli okazji się o tym przekonać. Przynajmniej w tym roku. Nie ma też co podawać przykładów Artmedii, czy Debreczynu. Zupełnie inny poziom finansowy i marketingowy. BATE po wejściu do LM zdominowało na kilka lat swoją ligę. Na dodatek zaczęli regularnie grać w LM, a przecież czołówka naszej Ekstraklasy ma zdecydowanie większy potencjał kibicowski, marketingowy i finansowy. Wszystko zależy od polityki właścicieli.

Czy Legię dopadnie deprecha, podobnie jak Wisłę po dwumeczu z APOEL-em? Obawiam się, że nie chociaż chciałbym się mylić. U nas było ogromne ciśnienie na LM. Cupiał chciał zawodników na teraz, a nasz skład opierał się głównie na zawodnikach wiekowych. Do tego doszły wypożyczenia, w związku z czym poza Meliksonem, Kirmem, Genkovem, Małeckim i Wilkiem nie było zawodników na których można by zarobić grubsze pieniądze. Leśny od początku twierdził, że celem Legii jest faza grupowa LE. Pamiętajmy, że przed sezonem zeszli z kilku dużych kontraktów, a w razie czego mogą sprzedać jednego, czy dwóch młodych do Ruskich i wielkiej tragedii nie będzie.

Jutro kibicujemy Śląskowi. Nie wierzę w drugą Saragossę, ale liczę na to, że fajną przygodę w europejskich pucharach zakończą miłym akcentem.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 28.08.2013, 15:52
taka tragedia
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.08.2013, 16:35
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
taka tragedia
narodowa . Flagi opuścili już do połowy masztu ?
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.08.2013, 16:57
alarazboy1 napisał(a):Wyświetl post
Otoz obie druzyny z pary Salzburb Zalgiris awansuja do grupy (w pierwszym meczu 5 do jaja dla austriakow). W III rundzie kw. LM salzubrg odpadl z fenerbache. Pech Ślaska , gdyby trafil na Salzburg mialby pewna grupę. Swoja droga ciekawe ile lech dostalby od Salzburga
Pech Śląska, a jeszcze większy pech Lecha. Wystarczyło przejść Litwinów, no ale z czym do ludzi...
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.08.2013, 17:18
Dzis po przebudzeniu, z nieukrywana satysfakcja,pobuszowalem w sieci aby zobaczyc jak medialne przydupasy Oblesnoworskiego skomentuja spektakularne p.i.e.r.d.o.l.n.i.e.c.i.e balonika,ktory z takim trudem pompowali.Otoz w ich wirtualnej rzeczywistosci nic takiego nie mialo miejsca.Celem byla grupa w LE i ten zostal osiagniety.Zadnej krytycznej refleksji na temat wczorajszego show.Teraz rozkminiaja jak to Legia bedzie w przyszlym roku lige mistrzow zdobywac Czy nikt im nie powiedzial ,ze najpierw to trzeba mistrza Polski zdobyc ?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 28.08.2013, 17:22
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Dodam jeszcze, że w mojej opinii cofnięcie się Rumunów i ta "nonszalancja" w ich grze wcale nie wynikały z pewności siebie i mentalnej przewagi.
a z czego? Jest jedno wytłumaczenie, Rumunom zrobiło się krawatów żal. Jeśli znasz inne to słucham. Tylko nie cytuj Furmana bo wstyd.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 28.08.2013, 17:25
Legii mozna zaspiewac

Mam tak samo jak Ty
Ligę Mistrzów w TV
Awans odleciał precz,
To był słabiutki mecz
Zostały kolorowe sny.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.08.2013, 18:23
Ciekawe czy Goguś Leśnodorski pluje sobie w brode ze odpalil po poprzednim sezonie Ljuboje. Na moje oko wybitnie brakowalo im pilkarza ktory otrafilby przytrzymac pilke z przodu i skupic na sobie 1,2 rywali - ale to nie nasz problem

http://legia.net/images/zdjecie/big/...c9bc4da7b2.jpg

Ciekawe czy Jakubina Kosecka po nieprzespanej nocy z rana byla tak zakrecona ze ubrala rozowe majteczki swojej drugiej polowki
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 28.08.2013, 19:32
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Pech Śląska, a jeszcze większy pech Lecha. Wystarczyło przejść Litwinów, no ale z czym do ludzi...
Duży pech Śląska, tym bardziej, że przed losowaniem wrocławianie trafili do grupy m.in. z Salzburgiem.

Co do Poznania, to nie trafiliby na Salzburg, tylko na kogoś nierozstawionego.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.08.2013, 19:44
Bardzo szkoda Śląska w tym sezonie pucharowym byli jedyną ekipą na którą patrzyło się z przyjemnością jeśli chodzi o europejskie puchary. Nie macie wrażenia ze z taką grą jaką zaprezentowali z Brugią mieli by szanse przeskoczyć Steaue?
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.08.2013, 19:45
Kto powiedziałby, że Amica trafiłaby na tego samego rywala, co Litwini? Przecież losowanie było już po rozstrzygnięciach 3. rundy.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 28.08.2013, 19:55
Drozd napisał(a):Wyświetl post
a z czego? Jest jedno wytłumaczenie, Rumunom zrobiło się krawatów żal. Jeśli znasz inne to słucham. Tylko nie cytuj Furmana bo wstyd.
Chcieli dowieźć korzystny wynik bez otwierania się na ataki. To było asekuranctwo i respekt dla rywala, a nie pewność siebie i mentalna przewaga.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 28.08.2013, 20:17
Chcieli dowieźć korzystny wynik bez otwierania się na ataki. To było asekuranctwo i respekt dla rywala, a nie pewność siebie i mentalna przewaga.
Chyba żartujesz, przy stanie 2-0, wynik który ich zadawalał przestawili się obronę i grę z kontry. Kiedy chcieli to 3 podaniami byli pod bramką Legii.Gdyby nie 2-0 po 10 min. to dalej cisneli by Legię jak w pierwszych 10 min.

Cytat:
Ciekawe czy Jakubina Kosecka po nieprzespanej nocy z rana byla tak zakrecona ze ubrala rozowe majteczki swojej drugiej polowki
Jaki facet nosi różowe majtki ? Chyba wiadomo, zresztą wczoraj ten mazgaj mazał się jak baba. Ten murzyn z Amiki miał rację co do niego, celnie go określił.
Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 28.08.2013, 20:30
Jesuu ,ależ głupoty .......icie.
Ani w Warszawie nie było pompowania balonika, a już na pewno nie wśród kibiców.
Ani Kosecki się nie obesrał na różowo, bo tylko on i Radovic grali na niezłym poziomie.
Nie dorabiajcie faktów do tezy. Tezę tworzy się w oparciu o fakty
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 28.08.2013, 20:33
bofff napisał(a):Wyświetl post
Jesuu ,ależ głupoty .......icie.
Ani w Warszawie nie było pompowania balonika, a już na pewno nie wśród kibiców.
Ani Kosecki się nie obesrał na różowo, bo tylko on i Radovic grali na niezłym poziomie.
Nie dorabiajcie faktów do tezy. Tezę tworzy się w oparciu o fakty
Wierzymy na słowo. Info telefoniczne ?
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.08.2013, 20:37
Zabierałem się i zabierałem by coś napisać w temacie, ale w ogóle mnie nie grzeje to co wokół Legii. Mieli szansę, spierd***. Nie ma co drążyć tematu. Jak im się uda w tym sezonie zdobyć mistrza to wszystko wróci jak bumerang. Chyba, że zaliczą spektakularnego doła. Chociaż wydaje mi się, że to im nie grozi. Nie były to jakieś mecze pełne dramaturgii. Po prostu byli gorsi i przegrali.
What's new?

Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 28.08.2013, 20:38
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Chyba żartujesz, przy stanie 2-0, wynik który ich zadawalał przestawili się obronę i grę z kontry. Kiedy chcieli to 3 podaniami byli pod bramką Legii.Gdyby nie 2-0 po 10 min. to dalej cisneli by Legię jak w pierwszych 10 min.
To przechodzenie 3 podaniami pod bramkę Legii jakoś średnio wychodziło im w obu spotkaniach. O ile pierwszy gol w Warszawie padł po w miarę składnej akcji o tyle drugi to zwykły prezent od Legii, a nie efekt naporu Steauy. W to dalsze ciśnięcie zupełnie nie wierzę, bo to nijak nie pasuje mi do przebiegu pierwszego meczu. Nie wierzę, że byliby w stanie tak grać. Mówimy o zespole, który nie potrafił kontrolować meczu i spokojnie dowieźć wygranej grając u siebie.
Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 28.08.2013, 20:40
mieszkam od dawna
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 28.08.2013, 21:24
To przechodzenie 3 podaniami pod bramkę Legii jakoś średnio wychodziło im w obu spotkaniach. O ile pierwszy gol w Warszawie padł po w miarę składnej akcji o tyle drugi to zwykły prezent od Legii, a nie efekt naporu Steauy. W to dalsze ciśnięcie zupełnie nie wierzę, bo to nijak nie pasuje mi do przebiegu pierwszego meczu. Nie wierzę, że byliby w stanie tak grać. Mówimy o zespole, który nie potrafił kontrolować meczu i spokojnie dowieźć wygranej grając u siebie.
Wydaje mi się, że strzelona przez Legię w ostatnich sekundach bramka na 2:2 gdy bylo po ptokach zaciemnił Ci obraz sytuacji.
Ale jest jedna rzecz, w której jest lepsza od Steuy
http://www.polskieradio.pl/fedbfb12-...7ec93d6c9.file
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 28.08.2013, 21:39
https://www.youtube.com/watch?v=uPPz...=TLRubpT7XmNgY

Skrót meczu Legii ze Steauą,jakby ktoś nie oglądał
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 28.08.2013, 22:17
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że strzelona przez Legię w ostatnich sekundach bramka na 2:2 gdy bylo po ptokach zaciemnił Ci obraz sytuacji.
Gwarantuję Ci, że przy wyniku 1-2 pisałbym to samo. Ja po prostu patrząc na grę Steauy w tych dwóch spotkaniach nie widziałem jakiejś większej jakości, chociaż przed tymi meczami spodziewałem się ją zobaczyć. Na moje oko grali jak przeciętny zespół, który mając korzystny wynik na wyjeździe zaczyna się bronić i ustawiać na kontry. Nie wiem czy to dla nich normalne, czy akurat teraz mieli dołek formy, ale grając z Legią nie wyglądali jak klasowy zespół i nie tyle kontrolowali spotkanie, co Legia grała bardzo nieudolnie. To, ile warte są ich próby opanowania sytuacji, widać było już w pierwszym meczu.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 28.08.2013, 23:19
Jakość polegała na tym, że każdy Rumun wkręcał w ziemię dwóch Legionistów kiedy i jak chciał. A jakość jako zespół? Jak zabrali piłkę Vrdoliakowi to 3/2 wykończyli z palcem. Więc nie opowiadaj o respekcie bo respekt jeśli go mieli to oni stracili po 9 minutach. Zobaczyli, że dzieli ich przepaść. Nie wiem dlaczego nikt nie zauważa jak koronkowa akcja doprowadziła do wyrównania i ile okazji było wcześniej.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.08.2013, 09:52
Wpadł mi dziś w ręce po raz pierwszy od czasów gimbazy Przegląd Sportowy i powiem tak. Daleki jestem od wszelkiej napinki przez kabel, trochę mnie śmieszy jak kibice Wisły przeżywali grę Legii w LM, jakby co najmniej żydy tam grały. Niektórym się myli hierarchia. Oczywiście życzyłem Legii porażki jak każdy normalny kibic Wisły, bez zbędnego podpalania się. No ale, mimo wszystko propaganda sukcesu uprawiana przez media po porażce jest naprawdę przekomiczna

http://imgur.com/gI9TDsI - tu okładka
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów