|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mam jakieś głupie przeczucie, że Legia wywiezie korzystny wynik z Bukaresztu...
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 21.08.2013 o godz. 18:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Steaua będzie grała podobno przy 50 tys kibiców więc mam nadzieję że rusza z ostrej ....y od początku na Legie, i wsadzą im ze 2 czy 3 brameczki. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
dzisiaj wszyscy jesteśmy Rumunami
![]() ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Wiem, że to forum chyba największego rywala Legii, ale myślę, że awans tego zespołu przyniesie tylko pożytek polskiej piłce. Na następne kluby nie będzie takiej spinki, że nie awansowaliśmy od 18 lat.
Według mnie, trzeba zapomnieć przez chwilę o ligowym rywalu i kibicować chociaż w minimalnym stopniu legionistom. Nam nie udało się tyle razy, więc niech ktoś inny spróbuje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Legia wygląda na lekko stłamszoną
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wkurza mnie ten Kuciak Już mogło być 1:0.EDIT: Żółta dla Rzeźniczaka. Ja bym dał czerwoną ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.08.2013 o godz. 20:09.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Szukajmy ,,pożytków'' w innym miejscu... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ile jeszcze mogą jechać na farcie, grają katastrofalnie, jak zwykle w eLM zresztą, a przegrywają tylko 0-1
Gdybyśmy my mieli z APOELEM takiego bramkarza jak Kuciak ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
odkąd zdobyli mistrza jestem pewien, że wejdą do LM. Już 1:1.
Szlag mnie trafi. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ja tak samo, pewien byłem, że: 1. będą mieć farta przy losowaniu (najsbasi rywale z możliwych czyli steaua, rewanż u siebie) 2. wiedziałem, że wywiozą dobry rezultat z Rumunii.....
i niestety Legia jest zespołem lepszym pod każdym względem, jest 68 minuta Rumunii siedli fizycznie... Dominacja legii w 2 połowie przez 20 minut masakryczna... Nawet jeśli będzie 3:1 to i tak w krawaciarzowie dopną swego. Co to oznacza? Prawdopodobnie bram MP dla nas przez min. 20 lat nawet jak Cupiał odkręci kuras na całego. Steaua jak widać to poziom Molde i Apoelu, uj mnie szczela że to krawaciarstwo ma zasze szczęście. Przecież APOEL zjadłby obie drużyny po 5:0, widać co prezentują Rumuni.. to taka polska amica. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Ale Ci Rumuni słabi... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Brawo Legia, wykorzystali szanse.
Wejdźcie na wyżyny swoich możliwości i im pogratulujcie, Gdyby gdyby Wisła miała inną jedynastkę to wygralibyśmy LM. Pieprzenie total bez sensu. Dobrze zagrali zwłaszcza w drugiej połowie. A Steaua to nie pachołki, o ich zawodników dopytują dużo poważniejsze marki a transfery z klubu liczone w mln euro. To efekt dobrego zarządzania, porządnej szkółki piłkarskiej, dobrej atmosfery, przemyślanych i konkretnych transferów, nie rozprzedawania drużyny w przerwie letniej. Wisła NIGDY nie była tak kompleksowo przygotowana choć piłkarsko na pewno przewyższała obecną kadrę drużyny Legii. Gratulację i powodzenia w rewanżu ![]()
Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki.
twitter: bart_ozog |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jestem rozczarowany postawą rumunów.. miałem nadzieje że to poważniejsza drużyna. No nic mam nadzieję że w rewanżu uda im się jakoś strzelić bramkę na początku meczu.
ps: i jeszcze do tego cholera mnie bierze jak pomyślę że wtopiłem kasę przez jakiegoś różowego pedałka ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na co było stać Rumunów widać było w pierwszych 30 minutach. Potem było już dużo gorzej z kondycja.
Legia przygotowana pod względem fizycznym. Wykonali gigantyczna pracę. Jeśli awansują do Ligi Mistrzów, czego ja im osobiście życzę, to trzeba będzie im pogratulować a nie opowiadać brednie jacy to Rumuni słabi. A że mają szczęście? My nie mieliśmy, tak jak bramkarza. Ale jest jeszcze rewanż, a coś mi się wydaje że Rumuni coś strzela. Będzie ciekawie. Super się to oglądało w C+. Oczywiście rozumiem wasze podejście, uszanujcie zdanie tych którzy podchodzą do awansu Legii inaczej, może to kwestia wieku. Nie piszcie że słaba Legia czy Steua bo widać że was zżera zazdrość od środka. Bądźmy obiektywni. |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
![]()
WIERNOŚĆ NA WIEKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja już pisałem. To ile mam lat a ile chodzę z tego na Wisłę moja sprawa. Cieszę się że Amica nie będzie nie wozić z przekreslona Biała Gwiazda. To jest nasz wróg, i jej zgody. Slaskowi, Piastowi i Legii kibicuje.
Nie wiem co Wy tak jedziecie po tym Wegrzynie. Kiedy trzeba było jechał pół godziny po Legii, kiedy trzeba chwalił ją. Zna się na tym co robi i potrafi się emocjonowac. Twarowskim nie jest ale daje radę. Śpijcie dobrze bo niektórzy chyba będą mieli z tym problem. Do zobaczenia bracia w niedzielę! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy będąc kibicem Wisły nie można kibicować innym polskim drużynom w pucharach?
Jak dla mnie Rumuni zagrali słabo, Legia w drugiej połowie bardzo dobrze i wynik mówi za siebie. Jeżeli Steaua nie zagra dużo lepiej w Warszawie to Legia powinna bez problemu awansować, ale coś mi się wydaje, że tak łatwo nie będą mieli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tam grał chyba jedynie Stanciu, na poziomie Barcelony, bo technicznie super, ale wywracał sie i wymuszał
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Steaua to poziom dzisiejszej amiki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Lucjusz, popatrz na wyniki Celticu i Dinama. Te drużyny chcieliśmy w Warszawie najbardziej wylosować. Basel i Pilzno uważane były za lepsze od Steauy, dlatego też rozpaczy nie było po wylosowaniu. Widziałem dwa ostatnie mecze Rumunów i bylem, jak widać przesadnie, przerażony. Grali bardzo pewnie i skutecznie. Jedyną opcją na awans był dla mnie fuksiarski bramkowy remis w I meczu i 0:0 w drugim
. Sprawdziło się na razie, choć myślałem, że będzie potrzeba więcej fuksa ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
anyway 80:20 oceniam szanse na awans warszawiaków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z mojego punktu widzenia - marzenia ściętej głowy. 50% na 50%. Jedno po meczu jest wiadome, to Steaua może wejść na poziom dla polskich klubów nieosiągalny, a nie Legia na poziom nieosiągalny dla Steauy.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Na jaki poziom może wejść Steaua pokazała godzinę temu - czyli na poziom Amiki Poznań. Tęczowy Kosecki wraz z bandą nie dadzą się wyfrajerzyć w podobny sposób jak ten: http://www.youtube.com/watch?v=KsBFi-NDrTU |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To nie jest żadna fałszywa skromność ani asekuracja. Gdyby nie Kuciak to do przerwy byłoby pozamiatane. Potem dobrze weszliśmy w drugą połowe, strzeliliśmy nawet przypadkową bramkę i tamci mentalnie umarli. Pytanie czy trener ich odbuduje. Jeśli tak to dalej na luzie mogą nas pyknąć 2-0 w Warszawie.
Opowieści że to poziom Amiki to jakieś bajki. Ale umniejszaj, umniejszaj - choć z tego co widzę nawet tutaj przyjemniej połowa jest pod wrażeniem. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
"No i w ....u wylądował i cały misterny plan też w ....u"
.... bombki strzelił. Od początku łudziłem się ze nie awansują. Ale mimo wszystko awans mają pewny. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|