|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tomek ze ślaska lat 16
kibicuje Wiśle od małego dzięki rodzinie która cała jest za Wisłą |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Piotrek ze Świętokrzyskiego ;d
ojciec wychował mnie na Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Chociaż na forum jestem od jakiegoś czasu, to nie miałem okazji się "oficjalnie" przywitać ;-P Tak więc jestem Artur, pochodzę z Lęborka (pomorskie) ale miłość do Wisły przywiała mnie na studia do Krakowa :}
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Witam !
Jestem nowy na forum , odwiedzam je od dawna ale dopiero aktywowano mi konto , ktore załozyłem przy okazji meczy eliminacyjnych ze Skonto bodajże Jestem z Białegostoku, kibicuje Wiśle od czasów pamiętnego sezonu w Pucharze UEFA z trenerem Kasperczakiem. Pozdrawiam ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
![]() ![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Hej mam na imię Artek jestem z Fanatycznej Wieliczki,na mecze jeżdżę od 13 roku zycia czyli już 10 lat ale dopiero teraz postanowiłem założyć konto.
Pozdrawiam |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Witam, Pawel z poludnia Polski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
witam WSZYSTKICH nowy forumowicz stary kibic ...pozdrawiam
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
witam
Keczup się odkłania ![]() |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzińdybry.
Dzieje się tu cosik jeszcze? Moderatorzy szykują jakieś gadżety na dziesięciolecie? ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
romek05 witam wszystkich !
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Witam, mam na imię Przemek
Wiśle kibicuję odkąd pamiętam. Jestem z tego dumny.Na mecze staram się chodzić regularnie, jeśli tylko zdrowie pozwala. Pozdrawiam ![]() ![]()
"Na dworze jest mrok, w autobusie tłok. Kibice na Wisłę jadą..."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Witam,
Korzystając z okazji przyłączę się wreszcie do czynnego udziału w życiu forum - namiętny pasjonat piłki kopanej (szczególnie w wykonaniu Białej Gwiazdy), quasi-mieszkaniec Krakowa, w wolnym czasie obserwator życia codziennego - Marcin. Ukłony. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Witam, forum przeglądam od jakiegoś czasu, zarejestrowałem się dawno, teraz jednak dopiero zabieram się za pisanie. Gwoli wyjaśnienia - jestem z Poznania, a przez to kibicuję Lechowi, nie mam jednak przez to najmniejszych problemów z dopingowaniem Wisły, Legii czy jakichkolwiek innych klubów, zarówno na podwórku krajowym, jak i europejskim. W piłce nożnej głównie interesuje mnie sędziowanie, a także puchary europejskie (LM i LE) i związane z nimi rankingi. Pozdrawiam, Vojthas.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Witam Wszystkich
![]() Mam na imię Zuza, jestem wierną fanką od lat Śląska Wrocław, no i oczywiście kibicuję również w sercu Wiśle i Lechii. Jeszcze raz Witam Wszystkich kibiców Wisły ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Cześć,
Jestem Janek - obecnie mieszkam w Krakowie, chociaż swego czasu studiowałem we Wrocławiu. Kibicuję oczywiście Wiśle, jednak pałam też sympatią dla Śląska, pewnie z sentymentu do miasta młodości. Trochę interesuję się także architekturą. Czasem na swoim Twitterze napiszę coś o Wisełce, link w stopce. Zapraszam ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam serdecznie wszystkich. Konto założone już dawno, ale dopiero teraz zdecydowałem się na rozmowy z Wiślacką Bracią. Za Wisłą jestem od małego na całego. Pochodze z bratniego miasta Leliwitów, obecnie żyjąc w Krakowie. Całym sercem za Wisłą, pozdrawiam i do rychłego przeczytania.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Witam. Pawlak tutaj, na forum LL! Paw(L)ak, jak więc widzicie, jestem tu by powiększyć Legijną kolonię na waszym forum, która i tak jest już dość spora i prowadzić inteligentną wymianę zdań na tematy wszelakie.
Dziękuję i liczę na ciekawą konwersację bo widzę, że wasza forumka stoi na równie wysokim poziomie jak nasza, Warszawska, gdzie innowiercy traktowani są całkiem przyzwoicie. ![]()
Faszysta i kibol
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Siema, jestem Szajba, z Katowic. Zarówno za Wisłą jak i za GieKSą. Za Wisłą od jesieni 2002, kiedy to pojechałem z przyszłym wtedy szwagrem na wyjazd GieKSy do Krakowa. Coś strzeliło i tak zostało.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pysiu, tym razem ze swoją sygnaturką trafiłeś idealnie
![]() Znowu wrócił? :( ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam Wszystkich,
fan Śląska. Pozdrawiam Braci z Krakowa ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witajcie. Wiśle kibicuje od ponad 10 lat. Na forum zaglądam też od dawna i w końcu postanowiłem się zapisać na forum, aby coś popisać od siebie
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Witam. Widzę, że wątek trochę umarł śmiercią naturalną ale przestawię się. Adam, wierny kibic Wisły Kraków od wielu, wielu lat
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Witam serdecznie!
Mam na imię Dorota kibicuję Lechii Gdańsk.Mieszkam w Gdyni, więc czasem czuję się jak zielona wyspa wśród ławicy śledzi. Oprócz kibicowania uwielbiam czytać książki zwłaszcza historyczne, o kibicach, fantastykę, kryminały... Pozdrawiam Braci serdecznie |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2017
Offline |
|
|
Witam i życzę miłego popołudnia
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2017
Offline |
|
|
Witam serdecznie w ten mroźny poranek
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Cześć Wam
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Jestem tu od kilku dni, ale chyba jeszcze się nie przedstawiałem... Witam wszystkich gorąco! Jestem Tomek i piłka to moja nie jedyna pasja! Lubię książki historyczne i dobry film
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|