The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sztuki
Junior Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2013, 16:17
Witajcie Mam duże zaległości w temacie (nie było mnie w kraju i nie miałem dostępu do internetu) co dalej z tym tematem http://www.gazetakrakowska.pl/artyku....html?cookie=1 coś ruszyło czy nadal jest czarna dziura Proszę o normalne odpowiedzi a nie jakieś wygłupy pozdrawiam
"Jeśli,
Liczysz na kupon co los zamieni w zysk,
Prędzej zobaczysz ufo albo dostaniesz w kły.
Reklama powie jak żyć,
Ty powiesz "nie" reklamie,
Taki Twój spryt, podświadomie i tak kupisz co każe.
Mieszkanie w ratach, AGD w ratach,
Jebana praca, jeszcze dziewczyna zdradza Ciebie
jak szmata..."
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.09.2013, 08:27
Stadion Wisly z dachem
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...keja,id,t.html
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.09.2013, 10:03
Ale po co to? Znowu rok poza Krakowem? Niech spadają...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 05.09.2013, 11:15
dziś 1 kwietnia?
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.09.2013, 12:49
Niech sobie zadaszają kurnik na kałuży, to przynajmniej ich hokeiści będą mogli tam grać.
Pomysł z zadaszeniem stadionu Wisły chybiony.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.09.2013, 14:28
W sumie to miasto może sobie zrobić co chce ze stadionem, ale wątpię by znaleźli pieniądze na taką inwestycje. To pewnie taki sam szum jak organizacja Igrzysk w Tatrach i przy okazji w Krakowie. Porywanie się z motyką na księżyc i całkowite s-f.
What's new?

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 05.09.2013, 14:39
A może mini pole golfowe?
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.09.2013, 14:44
Niech jeszcze trybunę G przebudować na piętrową aby pasowała do E i HA. Trybunę C rozbudować ale pozostawić w formie jednopiętrowej. Do tego rozsuwany dach + elewacja. Koszt pewno z 200 mln złotych. Taaa już to widze
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 05.09.2013, 14:53
Żadnych piętrowych trybun. Do dopingu i opraw tylko jedna trybuna.

Pomijajac juz sam idiotyczny pomysl.. miasto nie chce wyremontowac wnetrza trybun a za dachy sie beda brac. Juz nie o same koszty chodzi, logistycznie jest to niemozliwe. chyba ze by zburzyli stadion i od nowa postawili z nowym dachem. Tego stadionu raczej nie mozna juz rozbudowywach ani stawiac jakich dachow. Ledwo, ledwo zakonczylo sie budowe, a miasto za dachy sie bedzie brac i demntowac dotychczasowy postawiony za kilkadziesiat mln zlotych. co za baran na takie pomysly wpady..
Po co wybudowali hale w Czyzynach? tzn wybudują? niech sobie lodowisko wybuduja, a po tych calych Igrzyskach zburza. Chyba, ze reprezentacja Polski bedzie czolowa druzyna swiata. Za 40 lat.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 05.09.2013 o godz. 15:02.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.09.2013, 15:07
Okrąglak podwyższyć i zrobić tam skocznię narciarską. Cała olimpiada wtedy będzie mogła odbyć się w Krakowie.

Kto tym ludziom płaci?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Stary 05.09.2013, 15:28
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Żadnych piętrowych trybun. Do dopingu i opraw tylko jedna trybuna.

Pisałem że młyn powiększyć ale zachować jednopiętrowy typ trybuny. Marzy mi się The Kop trybuna fanatyków Liverpool FC, byłby kosmos.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 05.09.2013, 16:52
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Okrąglak podwyższyć i zrobić tam skocznię narciarską. Cała olimpiada wtedy będzie mogła odbyć się w Krakowie.

Kto tym ludziom płaci?

Poza tym nikt nam prawa do organizowania igrzysk nie przyzna więc nie wiem czemu w ogóle ci pomyleńcy z urzędów nad tym dyskutują.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.09.2013, 17:15
Odległości od trybun do linii boiska są tak duże, że można jeszcze na nich biathlon zrobić A na poważnie to nie zaśmiecajmy sobie głowy kolejnymi bzdurami upadających POlityków.
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 05.09.2013, 17:28
Zjebali nam stadion, teraz prowadzą jakieś śmieszne spekulacje. Otwórzmy sekcje żużla, spokojnie zmieści się koło boiska tor ^^

Tak swoją drogą, wiadomo czy w ogóle KIEDYKOLWIEK mają zamiar go omalować?
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 05.09.2013, 18:53
z artykułu:

Gdzie igrzyska
bobsleje, saneczkarstwo, skeleton - nowy tor w Myślenicach

do kiedy kontrakt ma Chavez?
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 05.09.2013, 18:56
W naszym mieście rządzą pajace ! Jako ciekawostka wczoraj słyszałem wypowiedź jednego z radnych,który zaproponował zadaszenie ścieżek rowerowych, wcześniej chcieli zrewolucjonizować nasze MPK zmieniając nazwy ponad 70 przystankom w mieście. Nudzą się kut.sy to wymyślają takie rzeczy ,że już nawet śmiać się nie chce tylko płakać.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.09.2013, 19:28
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
W naszym mieście rządzą pajace ! Jako ciekawostka wczoraj słyszałem wypowiedź jednego z radnych,który zaproponował zadaszenie ścieżek rowerowych, wcześniej chcieli zrewolucjonizować nasze MPK zmieniając nazwy ponad 70 przystankom w mieście. Nudzą się kut.sy to wymyślają takie rzeczy ,że już nawet śmiać się nie chce tylko płakać.
ale to świetny pomysł!nastepnie proponowałbym zrobic podgrzewane jezdnie przynajmniej w centrum i w związku z igrzyskami conajmniej jedną linie metra z końcowym przystankiem pod halo-stadionem.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 05.09.2013, 19:32
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Pisałem że młyn powiększyć ale zachować jednopiętrowy typ trybuny. Marzy mi się The Kop trybuna fanatyków Liverpool FC, byłby kosmos.
Wolę, żeby naszą trybunę porównywano do mniejszej kopii młyna Borussi Dortmund (dla mnie najlepsza trybuna jeśli chodzi o młyn), bo zazwyczaj takie były porównywania również z ust komentatorów.

The Kop kosmos? zwykła trybuna, sporo osiada na tyłach ciągnąc się ku górze, przez co patrząc na wprost zakrytych jest 30% górnych siedzisk,a siedząc nieco wyżej połowa trybuny jest przykryta. Dach też robi swoje przez co zakrywa sporo trybuny. Wizualnie skromniejsza od sektora C
Ostatnio edytowane przez aNouc : 05.09.2013 o godz. 19:37.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.09.2013, 21:03
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Ja wymyśliłem podgrzewane ławki na przystankach. Może ktoś z ZIKIT-u to przeczyta i ogłosi a potem podzieli się ze mną kasą za pomysł.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 05.09.2013, 22:05
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ja wymyśliłem podgrzewane ławki na przystankach. Może ktoś z ZIKIT-u to przeczyta i ogłosi a potem podzieli się ze mną kasą za pomysł.
Żeby nie było ,że sobie jaja robię http://www.radio-krakow.pl/www/index.nsf/ID/DWOZ-9B8HX5
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 05.09.2013, 22:47
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Okrąglak podwyższyć i zrobić tam skocznię narciarską.
To nie przejdzie, wszak okrąglak będzie robił za magazyn na śnieg. Na Błoniach nam skocznie machną K-250 co się bedą szczypać i 2 mniejsze.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 06.09.2013, 02:46
Kocur napisał(a):Wyświetl post

Poza tym nikt nam prawa do organizowania igrzysk nie przyzna więc nie wiem czemu w ogóle ci pomyleńcy z urzędów nad tym dyskutują.
Wręcz przeciwnie.
Brak obiektów, ba, jakiejkolwiek infrastruktury powoduje to, że jesteśmy głównymi faworytami w całym wyścigu. Z punktu widzenia MKOL, kilka nowych obiektów olimpijskich jest już sukcesem samym w sobie. W Norwegi czy Niemczech zmagania olimpijskie można by zacząć choćby jutro, tam jest juz wszystko . W sezonie odbywa się tam 2/3 wszelakich zawodów pucharu świata i niestety ale jest przesyt, ludziom sie przejada, więc kilka nowych obiektów klasy olimpijskiej zdecydowanie przyczyni się do popularyzacji i ekspansji dyscyplin zimowych.

A Z tym dachem to im na rękę. Góra trzy zimy i tak sam prawdopodobnie .......nie pod naporem śniegu. Takie nowatorskie rozwiązania zastosował Obtułowicz, że gdy się zorientował co stworzył, przeraził sie i .......noł w kalendarz.

Gość bestialsko zgwałcił wszelkie panujące normy architektoniczne. I prawdą jest że konkurent mocny , jednak na dzień dzisiejszy to piramidy egipskie wydają się mniej "surowe" i są zdecydowanie bardziej funkcjonalne...mimo upływu kilku tyś lat.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 06.09.2013 o godz. 09:10.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 06.09.2013, 09:30
Dariook napisał(a):Wyświetl post
(...) Góra trzy zimy i tak sam prawdopodobnie .......nie pod naporem śniegu. (...)
Mi się wydaje, że chodzi o tymczasowe zadaszenie, tylko na tę imprezę. Zwróćcie uwagę, gdy pisze się o stadionie sąsiadki, że tam może być problem z zadaszeniem, bo za stadionem (od al. Focha) nie ma miejsca na rozłożenie podpór pod dach. Choć z drugiej strony mowa o rozsuwanym dachu, więc może jednak chodzi o coś stałego.

Tak czy inaczej hasło ZIO w Krakowie postrzegam jako projekt, którym parę osób może zaistnieć lub przypomnieć się w przestrzeni medialnej (np. Jagna). A może przy okazji zarobić. I taki jest cel.

Nasz stadion to może najpierw niech skończą a potem dmuchają bańki pt. Zimowe Igrzyska Olimpijskie.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 06.09.2013, 10:39
Wracając do rzeczywistości, kto się zajmuje krzesełkami na naszym stadionie?
Bo sporo siedzisk krzesełek na E jest pękniętych od dołu w rogach i pęknięcia te robią się coraz większe.
Na niektórych krzesełkach wylazły już na górę i tylko czekać jak ktoś wyląduje tyłkiem na betonie.

Druga sprawa kto odpowiada za katering?
Bo to co jest do kupienia to są jakieś jaja. Już nie mówię, że chciałbym więcej niż jest w cenniku.
Ale nawet nie ma tego co w cenniku przed budą.
Był wielki remont łącznie ze zdjęciami na oficjalnej i jest gorsza kicha niż wcześniej.

Jestem ciekawy czy ktoś w klubie w ogóle się tym interesuje?
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 06.09.2013, 11:22
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Wracając do rzeczywistości, kto się zajmuje krzesełkami na naszym stadionie?
Bo sporo siedzisk krzesełek na E jest pękniętych od dołu w rogach i pęknięcia te robią się coraz większe.
Na niektórych krzesełkach wylazły już na górę i tylko czekać jak ktoś wyląduje tyłkiem na betonie.
Za pęknięcia i przyszłą wymianę krzesełek odpowiada ich najemca.
Bez paniki. Nasadowy 10 i śrubokręt krzyżak powinny załatwić szybką podmiankę.

Cytat:
Bo to co jest do kupienia to są jakieś jaja. Już nie mówię, że chciałbym więcej niż jest w cenniku.
Był wielki remont łącznie ze zdjęciami na oficjalnej i jest gorsza kicha niż wcześniej.

Jak nie ma to znaczy że poszło. Żryj i nie marudź...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 06.09.2013, 12:06
Za pęknięcia i przyszłą wymianę krzesełek odpowiada ich najemca.
Bez paniki. Nasadowy 10 i śrubokręt krzyżak powinny załatwić szybką podmiankę.
Pod warunkiem, że ktoś z klubu raczy w ogóle to zauważyć i da pieniądze.

Jak nie ma to znaczy że poszło. Żryj i nie marudź...
Szkoda, że nie ma już od ostatniego meczu w rundzie wiosennej.
Poza tym, jak Ci odpowiada ten syf który sprzedają, to sobie żryj.
Już na grillu 10 lat temu, można było lepsze jedzenie kupić, niż teraz.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.09.2013, 13:44
Coglin napisał(a):Wyświetl post

Przyłączam się - to co sprzedają jest niejadalne. Klub nie chce zarobić?
Poza tym mam pytanie: czy na innych sektorach jest normalne, lane piwo? Bo na B12 jest tylko oranżadka - Lech (sic!) Shandy w puszce.
rrr
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 06.09.2013, 14:17
Na E jest lane Tyskie. Chyba.
W każdym razie kubki są Tyskie.
Oczywiście % według ustawy.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.09.2013, 12:41
Widok z lotu ptaka na stadion Wisły Kraków ( zdjęcia są własnością strony gorpol.pl )

Zdjęcia wykonano 30 sierpnia 2013 roku

Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 07.09.2013, 12:57
Gdyby tak go omalować...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów