|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To nie Norwegowie grali bojaźliwie tylko w pierwszym meczu sędziowie ich załatwili. Gol ze spalonego, czerwień
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dno, dno kolejorz !!! najwyższy ranking, najłatwiejszy rywal ... Masakra. Awans Żalgirisu jak najbardziej zasłużony ale najlepsze jest to, że oni nie zagrali nic wielkiego (dla mnie to poziom I ligi), po prostu Lech zaprezentował taką chujnię, że nie ma co komentować.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zobaczycie że Rumak zostanie bo ziemniakowe skąpiradła nie mają kasy na nowego trenera.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
uda im się jak zwykle?
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak to było niegdyś ziemniaki? Liga Europejska - nie dla idiotów. Hahahahahahaaha. Życie jest piękne.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Żal żal Żalgiris!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Śląsk za to już prowadzi
Byle to dociągneli do końca |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pyry kiedy mialy indywidualnosci w zespole, to i wyniki w Europie byly. Peszko, Rudniev, Murawski, Lewandowski, Stilic czy nawet Injac oraz Maniek Arboleda w formie, to wszystko pilkarze, ktorzy potrafili zrobic roznice. A kogo obecnie na tym poziomie maja w druzynie ? Moze Henriqez to najlepszy obronca w lidze, tyle ze jest swiezo po kontuzji. Reszta ? W polowie to jest poziom Podbeskidzia. To jest zespol, ktory w poprzednim sezonie przerabal na wlasnym stadionie wiecej niz ustawa przewiduje i kim zostal wzmocniony ? Pawlowskim ? Ile razy Pawlowski dostal szanse w reprezentacji, tyle razy udawadnial, ze ekstraklasowego poziomu nie przeskoczy. Wegier gra jeden dobry mecz na 10. Slusarski cala kariere kopal sie po czole i jeden sezon konia tego nie zmieni. Teodorczyk to z kolei pilkarz niesamowicie przereklamowany na podstawie kilku (5, 6 ?) goli w Polonii. Jak w ogole z Tralka czy Drewniakiem mozna myslec o pucharach to jest dla mnie zagadka.
Rumak Rumakiem, ale przede wszystkim trzeba miec pilkarzy jesli sie o czyms marzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Poznański chamie klęknij przed litewskim panem.
Hahahahaha. To jest poziom naszego Karabachu albo Levadii. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie ten transparent to maksymalna wiocha.
Nie mam pojęcia jak to ma pomóc naszym rodakom mieszkającym na terenie Litwy. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie ma się z czego cieszyć sukcesy w europie = silna liga a to z kolei ściąga sponsorów czy tez zagraniczne telewizje do transmisji spotkań ligowych. Niestety takiej "kopaniny" nie da się oglądać bo aż zęby bolą. Śląsk w opałach lepszy wynik niż gra.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak ja to lubię. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Ale się popisał Lech, znowu tragiczny mecz, wogóle nie wyciągają żadnych wniosków. Żalgiris naprawdę był słaby, gdyby wcześniej padły bramki to może ze słabą grą udało by się im awansować. A tak kolejna kompromitacja polskiego klubu w Europie. Co do Śląska to się nie wypowiadam jeszcze, żeby nie zapeszyć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Teraz popatrzcie na pompowanie balonika i cmokanie dziennikarzy z Warszawy. Dream team Urbana , najlepszy polski klub XXI wieku i najwspanialszy "prezes z innej planety" brzydal Leśnodorski itp. Tymczasem ? To WKS który najmniej interesował media zrobił świetne transfery , Levy kapitalnie przygotował zespół i przez póki co 135 minut dwumeczu z Brugią dominuje bezapelacyjnie . Nawet przez sekundę ma się wątpliwości kto w tym meczu jest zespołem lepszym , nieważne czy to mecz u siebie czy wyjazd.
Legiunia i Amica w cieniu Sląska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
W końcu Żalgiris to Grunwald, więc doszło znowu do wielkiej bitwy, w której tym razem rycerze z grodu kartofla polegli bezwzględnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Co Śląsk wyprawia to jest nieprawdopodobne! 3:1
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Brawo Śląsk!
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W przyrodzie nic nie ginie - brawo Śląsk !!!
Mam nadzieję, że tą świetną grą zasłużyli na trochę szczęscia w losowaniu i nie trafią na Tottenham, Seville czy Udinese ale kogoś może nawet teoretycznie lżejszego niż Brugge - może Rapid Wiedeń ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Wielkie brawa dla Śląska, dla piłkarzy, dla Stacha, zagrali najlepszy dwumecz w europejskich pucharach odkąd pamiętam. Wreszcie jesteśmy lepsi od Belgów. Jutro losowanie, oby było łaskawe dla wrocławian, z taką grą jak dziś to aż żal, żeby ich zabrakło w grupie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Rozum mi podpowiadał, że Śląsk nie da rady dziś a tu proszę. W sumie Belgów było stać na strzelenie 3 bramek ale znowu zaskoczył Śląsk w ofensywie. Oby tak dalej i przy takiej grze mogą awansować do grupy LE losując nawet dobrego rywala (oczywiście pokroju Brugge a nie jakiegoś Tottenhamu czy Sevilli.
A Amica, no cóż. Trochę mi jebańce stracha na pędzili hehe. Ale tak to bywa w życiu, że każdy musi mieć swoją Levadię PS Nie chcę tutaj rozpętywać kolejnych gadek o współczynnikach i mitycznych punktach dla polski w rankingach ale sami widzieliście na przykładzie. Rozstawiona Amica daje ciała (punkty nie pomogły), Nierozstawiony Sląsk w formie rozwala Bruggie (punkty nie były potrzebne. Także ani wczoraj, ani dziś ani jutro punkty nic nie dadzą jeśli drużyna nie będzie prowadzona dobrze i nie będzie w formie. Te punkty to tylko wypadkowa wyników i nie ma co za nie trzymać kciuków bo zebranie ich ponad miarę nic nie da (będzie wypaczało poziom polskiej piłki), potrzebna jest kasa, profesjonalizm i forma a punkty same się będą zbierały. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pokazał Slask Lechowi jak sie gra i awansujemy do 4 rundy i to jeszcze na dodatek z mocniejszym przeciwnikiem. Piekny dwumecz gdyby tak Slask gral cały czas a nie spinal sie na lepszych przeciwnikow tylko - ale z tego slynie akurat kazdy polski zespoł. Jutro tylko liczyc na szczesliwe losowanie i jazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mistrz
Piękny dzień. Najpierw .......nięcie balonu we Wronkach, który pompowany był od lat. Mają ....y swoją Levadię. No i na deser Śląsk. Świetny dwumecz. Obawiałem się, że rewanż może wyglądać podobnie jak nasz w Nikozji, a tu proszę- miła niespodzianka. Brawo, brawo, brawo ! Oby teraz poszczęściło się w losowaniu. Do kompletu zabrakło tylko odpadnięcia Legii. Z taką grą nie mają szans z żadnym z potencjalnych rywali, ale nie jest przecież powiedziane, że za 2 i 3 tygodnie nie zagrają dwumeczu życia. Jeżeli trafią na Celtic lub Dinamo z rewanżem u siebie, myślę, że są w stanie powalczyć. Dlatego życzę im kogoś z trójki Basel, Pilzno, Steaua i koniecznie pierwszy mecz u siebie. + andrzejkowy w....... od Śląska 0-3
Ostatnio edytowane przez piter116 : 09.08.2013 o godz. 00:01.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Amica ma taki wysoki współczynnik tylko dzieki sobie i dobrych 2 sezonach. My tez uzbieraliśmy swoje dzięki wyjsciu z grupy. Co rok odpada ostatni 5 sezon więc jak dalej bediemy poza burtą to za 3 lata będziemy mieć współczynnik takii jak korona czy Zawisza . Trzeba punktować dla siebie a nie cieszyc się ochłapami, króre dziedziczymy po innym polskim klubie. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Śląsk Śląsk WKS. Brawo. Żałuję, że nie mogłem obejrzeć meczu. Oby im się poszczęściło i awansowali do grupy. Zasługują na to!
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Takie wychwalanie na bieżąco i nie pamietanie tego, co się mówiło kilka miesięcy temu w tym zawodzie powszechne. Ciekaw byłbym Borka lub Kołtonia jako dyr. sportowych w jakims klubie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
2) Śląsk dobrze zagrał i w ofensywie i defensywie i Belgów było stać na strzelenie 3 goli tylko dla tego, że Śląsk miał słabego bramkarza. Owszem czasem Gikiewicz gdzieś wystawi rękę i ktoś w nią trafi ale umiejętności bramkarskie ma mizerne. Już w pierwszym meczy miał dużo szczęścia, że babol nie wpadł. Nie zdziwię się jak w następnej rundzie znowu puści parę baboli i tym razem Śląskowi trochę zabraknie. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gratulacje dla Śląska, byłem kompletnie zaskoczony oglądając tak ofensywnie grającą drużynę Stanisława Lewego. Utwierdziłem się jednak, że zespół z Wrocławia nie posiada jakiejkolwiek obrony i to może być kluczowe w przypadku starcia z kimś mocniejszym niż Belgowie.
Potencjalni rywale Śląska Wrocław: Cytat:
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|