|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Najgroźniejszy kraj.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/prof-...-swiecie/w05ns |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tak dla przypomnienia, czasu sie zmieniaja i imputowanie wszystkiego co zle Zydom to troche przesada. Bo mozni tego swiata krecacy walki na globalna skale to nie tylko potomkowie Mojzesza. Popatrz chociaz na amerykanskie rodziny Bushow, Walkerow czy Kennedych albo europejska linie Hanoverow - wszystko im mozna zarzucic, tylko nie przynaleznosc do "narodu wybranego". A tak swoja droga to Zydom nalezy sie szacunek za to ze z tak relatywnie malego narodu potrafili tak wiele osiagnac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wroga nalezy doceniac jesli na to zasluguje. Bo kto nie zna swojego wroga i zasad jego walki przegra kazda wojne.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
wypowiedz "bohatera z woodstok" , a co wy o tym sadzicie ?
https://www.facebook.com/permalink.p...=share_comment mozna tam skomentowac ogolnie to polecam ten fanpage https://www.facebook.com/pages/Dzien...06206186096921 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
[QUOTE=kamikaze;1326415]Masz rację. Teraz walczy z krzyżem chociaż kiedyś mu nie przeszkadzał.
Nie z krzyżem tylko z klerem , który w przeciwieństwie do twoich wyimaginowanych: żydów, pedałów ,masonów czy kogo tam jeszcze chcesz , realnie doi Polskę na miliardy złotych i wpiernicza się we wszystko co państwowe mimo ,że ponoć żyjemy w świeckim państwie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=AS82;1326452]
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
[QUOTE=Gwiaździsty;1326455]Słoneczko to chyba przygrzało "ubogim w wierze" pasterzom ,którzy ślubowali życie w ubóstwie a co poniektórym w garażu stoją bryki za 300 tyś zł .Już nawet papież o tym mówi , ale w Polsce takie apele to jak grochem o ściane.
Wymień jakiegoś jednego żyda z imienia i nazwiska ,który coś ukradł i został skazany . Pewnie nie jestes w stanie wymienic ani jednej osoby ,ale cały czas żyjesz w poczuciu ,że gdzieś są ci wstrętni żydzi ,którzy chcą okraść Polskę.Ja natomiast jestem w stanie wymienic setki a jakby zebraćdane z 20 lat tysiace przypadkow w których kler wyciagnał panstwowe pieniadze ,ziemie,nieruchomosci czy skorzystal z jakiś darowizn czy bonifat od państwa polskiego , które pod rządami sprzedajnych polityków są w stanie oddać wszystko nigdy nienażartym klechom.Dla tych twoi "patriotów" w koloratkach Polska to tylko dojna krowa z której się dorobili gigantycznych majątków. Co do homoseksualistów ,to musze cię rozczarować ,ale niestety istnieją ,tacy sie rodzą ,byli zawsze i bedą i jako ,że są w mniejszości jak widać swietnie się nadają do bycia wrogiem dla takich jak ty. Co do Palikota ,to tylko krowa nie zmienia pogladów... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=AS82;1326503]Obecnie rządzący oraz ich medialni propagandyści tez mają zwierzchników w innych krajach (np. w Niemczech - Bertelsman) . Wielu "swój kraj" odwiedza tylko podczas urlopu np. w zimie kiedy tam jest ciepło.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Również Izrael odwiedzam głównie zimą. Czyżbym był "niemieckim" Żydem, a może to zbieg okoliczności?
Podobnie rzecz ma się z krajami arabskimi (ZEA, Egipt, czy Oman), więc po wyznawcę Mahometa też można mnie podciągnąć.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 07.08.2013 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Żaden kapłan diecezjalny nie składa ślubów ubóstwa. Śluby składają jedynie zakonnicy. Kolejny raz wykazujesz się ignorancją. Że tez jeszcze masz czelność się odzywać? W co drugim poście ktos Ci wykazuje, że jesteś ignorantem, a Ty nadal swoje. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A słyszałeś co na temat bogactwa w Kościele mówił papież Franciszek ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
A przeczytałeś, co napisałem o twojej ignorancji?
Strasznie się papieski zrobiłeś.... jak na wroga Kościoła to chyba dziwne? Inne wypowiedzi Franciszka słyszałeś? O modlitwie, o eucharystii, o spowiedzi? Czy tylko sobie wybiórczo i instrumentalnie te wypowiedzi traktujesz? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Popołudniowa sesja gospodarcza i już kilka ciekawych informacji gospodarczych się pojawiło. Dobre sygnały z Niemiec, Francji, czy USA. Na giełdach znowu spokojnie i optymistycznie. Natomiast ciekawym spostrzeżeniem zbieżnym z tym co pisałem o możliwym powrocie do wzrostu PKB na poziomie 2% i więcej podzielił się Michał Stopka. Bardzo cenna uwaga i mam nadzieję, że jednak optymizm powróci. wis.la/lg4cr Cytat:
Ostatnio edytowane przez emj10 : 07.08.2013 o godz. 14:32.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.plwolnosci.pl/a/3296/PO-i...ne-miana-ludzi
"Powyższy tekst (poza trzema pierwszymi zdaniami leadu i opisem holocaustu) to zbiór cytatów z tekstów zamieszczanych na stronach głównych przez gazeta.pl, wyborcza.pl, newsweek.pl, Tok.fm. Opinii wygłaszanych przez Bartoszewskiego, Lisa, Miecugowa, Michalskiego, Wojewódzkiego, Hołdysa, Niesiołowskiego, Tuska, Michnika, Palikota. Tego typu stwierdzeń ostatnio się namnożyło, w związku z ostatnimi wydarzeniami na przystanku woodstock gdy jeden z dziennikarzy TVN dostał z plaskacza. Zmieniłem tylko podmiot ich wypowiedzi – zamiast konotacji pisowskich (w stosunku tak do polityków, dziennikarzy, jak i zwykłych wyborców) dałem PO." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Młodego Żydka, dziecię Wildsteina chyba upał zaskoczył i nie założył czapeczki
sanderuss nie jestem wyrocznią i nie znam się w 100% na metodologii jaką stosuje GUS, ale z tego co wiem od ponad dwóch lat szarą strefę wlicza się do PKB. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
P.S. Specjalnie dla ciebie zbiór złotych myśli, sławnych ludzi, który znalazłem na jakimś portalu: Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze rozumiem o czym chciałeś napisać, ale wyśmiałem generalizację jaką zastosowałeś. Ukryci Żydzi ze wszystkich krajów świata dopiero zimą odrywają kim naprawdę są
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ciekawa definicja sektorow instytucjonalnych. No ale mniejsza z tym bo jak porownoje wyniki gusowskie z innymi dostepnymi na rynku (PwC) to troche to sie nie zgadza. Czyzby Gus tez uprawial kreatywna ksiegowosc sztucznie zawyzajac PKB? P.S.: Szara strefa jest wliczana od 2011 z wylaczeniem tzw czarnego rynku. |
|
|