|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czyżby jednak plotki o Stolarskim okazały się prawdziwe? http://ekstraklasa.net/mlody-zawodni...22dd917017680a
Mam nadzieje, że nie. Spora strata, Fryc go nie zastąpi, "Stolar" ma wielki potencjał, musi zostać. Jego odejście byłoby strzałem w stopę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak Kucharski jest menago to odejscie jest pewne.Czy przypadkiem o to nie chodzilo Cupialowi jak pytano Go o zainwestowanie w szkolke pilkarska.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sam Stolarski w wywiadzie, którego udzielił jednoznacznie stwierdził że nigdzie się nie wybiera i że będzie grał w Wiśle Kraków. Stolarski to Prawdziwy Wiślak!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jeśli odejście Stolarskiego okaże się prawdą to żadną siłą nie uda się przekonać Cupiała do sensownych inwestycji w wiślacką młodzież. Bo po cholere.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Asie menadżerem Pawła jest na szczęście dla nas jego ojciec. Kucharski w temacie Stolarskiego ma chuja do powiedzenia. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
http://www.weszlo.com/news/14899-Par...la_nas_idealny |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
@Saklak: nie o niego, chodziło o Adama Buksę.
Stolarski zostanie, nie ma się co martwić, młody zrobiłby sobie z mordy szmatę gdyby najpierw podkreślał w wywiadach jaka to Wisła dla niego ważny, a teraz czmychnął do Włoch. Jestem dobrej myśli, tymbardziej że ten testowany Machado rozpatrywany jest na szczęscie jako skrzydłowy a nie napastnik, przez co jego statystyki nie wyglądają wtedy aż tak tragicznie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W linku podanym przez SEBAK piszesz ze Kucharski zamiescil taka informacje na swoim profilu
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Człowiek robił wszystko, by syn zagrał w najlepszym klubie w Polsce. Tak, tak, najlepszym, proszę się nie dziwić. U nas w domu wszyscy wiślacy! Rano – Wisła, wieczorem – Wisła. - wypowiedz Ojca Stolarskiego wszystko wyjaśnia
No, teraz to walczymy z menedżerami. Co tydzień z dwie osoby dzwonią i obiecują różne kluby. Jeden Legię, drugi Szwajcarię, trzeci Bundesligę… A my chcemy zostać w Krakowie, nie myślimy o żadnym wyjeździe![]()
Ostatnio edytowane przez marcin19876 : 01.08.2013 o godz. 12:30.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nasunęła mi się jeszcze jedna wątpliwość.
Gdzieś pisali że firmowym zagraniem Fryca są długie wyrzuty z autu (atut na miarę Wisły Kraków btw). Czy aby na pewno? Nie oglądam często I ligi, a Fryca to już w ogóle nie kojarzę, ale ostatnio oglądałem Flotę i jeśli chodzi o długie wyrzuty to niejaki Jasiński jest w tym niesamowity. Zaryzykuję że nie ma w Polsce drugiego piłkarza który tak daleko rzuca. Pytanie czy nie pomylili go z Jasińskim? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Fryc wygląda bardzo obiecująco. Może pozwoli to w końcu pożegnać się z Burligą na dobre.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
||
![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Aby mu normalnie i legalnie płacić za grę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Przekopałem internet i wychodzi na to, że Fryc na lewej obronie i prawej pomocy zagrał łącznie może ze 4 mecze, a tak to był głównie wystawiany na prawej obronie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...y-powrot/kec96
wg onetu i Pietia ma wrócić. Źródło mało wiarygodne, ale ja bym nie miał nic przeciwko. Jeszcze się może okazać że w tej obronie będzie bogactwo: Stolarski, Fryc, Uryga, Głowacki, Czekaj, Nalepa, Brożek, Bunoza, Guerrier :o ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Paweł Stolarski: „Włochy? Nigdzie się nie wybieram!”
na facebooku |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nasz chłop
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Już masz na kogo zmienić avatar
![]() ![]() ![]() No cóż kadra się robi coraz ciekawsza i szersza przy niewielkich kosztach zobaczymy co z tego będzie. Jeśli Piotr Brożek zgodzi się na niski kontrakt może być ciekawą alternatywą na prawą lub lewą pomoc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawa dla Stolarskiego, sam ucina wszystko, Prawdziwy Wiślak!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jak to mawiają - jak interes nie idzie, wymienia się dziewczynki a nie firanki... Może coś z tego będzie![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Informacja o transferze bardzo dobra. Wreszcie coś się dzieje dobrego. Teraz potrzeba by jeszcze ze dwóch podobnych transferów do ofensywy i możemy faktycznie mierzyć w górną połowę tabeli.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|